Alle innlegg Sukkerforum

Matchsøket - søke på hva andre ønsker

Vis siste innlegg
(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 25 des. 2011 16:55 Privat melding

I matchsøket kan man for eksempel sette et aldersintervall for ønskede profiler. Men hvorfor finnes det ikke et punkt hvor man kan be om at egen alder må være innenfor hva den andre søker?

Dette kunne det med fordel vært mulig å filtrere på i matchsøket - for det er jo ikke interessant - og temmelig bortkastet å gå gjennom en hel mengde profiler som ikke ønsker seg det man selv er... De er jo uaktuelle fordi de ikke ønsker det man kan tilby.

Nå må man gå innom den enkelte profil for å se om vedkommende ønsker å treffe folk fra mitt fylke, folk med eller uten barn og om vedkommende ønsker kontakt med folk på min alder.

Ettersom personalia og ønske-rubrikkene ligger inne i de enkelte profilskjemaene så burde det vel være en enkel sak å legge inn disse mulighetene i matchsøket? (Noen er jo der allerede, men man kunne med fordel kunne søke, sortere og filtrere på samtlige punkter i personalia og "hva profilen søker"-feltene.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 25 des. 2011 17:18

match systemet her er jo det beste i verden..;p

(mann 38 år fra Østfold) sø. 25 des. 2011 17:20 Privat melding

Blindebukk: Jeg syns det er veldig bra. F.eks har jeg en 16åring ganske høyt opp på lista. Det er ikke verst!.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 25 des. 2011 17:22

hehe sist eg sa det kostet det meg 2 mnd utestengelse:)

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 25 des. 2011 17:38 Privat melding

Det er jeg enig i.. Har vært innom noen profiler som har høy match men de ønsker ikke å komme i kontakt med de som har barn... Så hvorfor er de på min matchliste når jeg har barn? Hmm.. Teit system :-P

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 25 des. 2011 17:51 Privat melding

Jeg skjønner jo at folk kan matche på andre ting, selv om man ikke matcher på det man søker, men det hjelper jo så lite når man vet første øyekast vet at de ikke ønsker det man selv kan tilby. I dagens effektive samfunn, så burde man jo lett kunne filtrere ut disse - iallfall når i matchsøket der man selv setter kriteriene.

Jeg vil jo ha en mann som det er en reell sannsynlighet vil like meg! Og da nytter det ikke å få opp 26-åringer som ønsker seg damer i 20-25-årsalderen - selv om de er aldri så trivelige.

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 25 des. 2011 18:04 Privat melding

KongKebab: Du får ikke en 16 åring opp i matchsøket med mindre du inkluderer den alderen i søket. På online-listen derimot...

Jeg skjønner at du ikke søker 16-åringer, men om du hadde gjort det - eller la oss si 20-åringer for å være litt mer anstendig - så hadde det jo vært hyggelig å kunne søke på 20-åringer som også søker noen i din alder? 20-åringer som inkluderer 31 i sitt aldersinterval, så var det en litt større sjanse for at de synes du er interessant?

(mann 38 år fra Østfold) sø. 25 des. 2011 18:18 Privat melding

Tiqui: Jada, jeg er helt enig. Funksjonen du foreslår hadde vært veldig nyttig!

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 25 des. 2011 19:57

Hadde vært allright å kunne søkt på de som søkte folk i din alder ja.
Enda bedre om Sukker la inn en 'Liker Powpow'-funksjon. Så kunne jeg søkt opp bare de som likte Powpow. ;)

Skjult ID med pseudonym Tiqui sø. 25 des. 2011 20:25

Aner jeg en smule nedadlatende ironi, Powpow? Mener du kanskje at det er en latmanns-funksjon jeg ønsker meg for å slippe å gjøre en innsats? Det har du kanskje rett i. Men samtidig så dreier det seg også om respekt for hva andre ønsker. Jeg har jo intet behov for å påtvinge andre mitt profilbesøk eller nærvær dersom det ikke er ønsket...

Dette er bare et forslag til søkeskjemaet - ikke online-listen etter besøkende osv osv.

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 26 des. 2011 01:07

Nei, nei.. Ingen nedlatende ironi her. Har samme problemet selv med at jeg klikker meg inn på jenteprofiler jeg anser å være passende for meg, bare for å oppdage at jeg er sååååvidt utenfor hennes aldersspenn.

Dette med 'Liker Powpow'-funksjon er fordi det hadde spart meg mye tid å lete gjennom damer som ikke er interessert når jeg i stedet kunne bare søkt opp de som har huket av for at de liker Powpow. ;)