Alle innlegg Sukkerforum

still going strong over 40....?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym xmasmiss sø. 25 des. 2011 23:27

Etter noen litt nedslående opplevelser med menn over 40...ja, vi snakker potensen...så lurer jeg på følgende; er det mange menn over 40 som merker at potensen er merkbart dårligere?
Jeg vet det finnes hjelpemidler, men når partner ikke vil innse at det er et problem...hva da?! Han kan være så deilig på alle måter, gir oralsex, opptatt av at jeg skal nyte...men, det hjelper ikke. Jeg vil ha en mann med potensen i orden! Jeg har aldri tenkt på dette tidligere, men et potent mannelem gir så mye nytelse at jeg ikke er villig til å leve uten.
Er det overvekt som har skylden for manglende ereksjon? Hva mener dere?

Skjult ID med pseudonym Søta ma. 26 des. 2011 01:18

Dette er også min erfaring dessverre, mange menn sliter alvorlig med potensen. Som TS sier så hjelper ikke alt det andre morsomme som kan gjøres da. Min erfaring tilsier ikke noe om overvekt. Håper noen menn kan belyse dette litt.

Og dere - ikke begynn på den at jeg ikke er sexy nok el, det har ingenting med meg å gjøre..

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 26 des. 2011 01:28

Nyere forskning sier jo at vi menn i dagens samfunn allerede i midten av 20-årene mister sexlysten. At potensen forsvinner 15 år senere er vel bare en naturlig reaksjon som en følge av det.

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) ma. 26 des. 2011 01:33 Privat melding

Google er vel et bedre alternativ enn sukker.. ?

Skjult ID med pseudonym MrAsshole ma. 26 des. 2011 01:44

Hm, vel jeg kan si av erfaring at forspill ikke er noe som trenger å begrense seg til kvinner, og det bør være litt mer avansert enn å kjøre hånden ned i boxeren og jukke løs :p

Det er visst en oppfatning at alle menn automatisk blir ekstremt kåte bare vi ser en pupp. ;)

Skjult ID med pseudonym xmasmiss ma. 26 des. 2011 01:49

Jeg snakker ikke om one night stands! Dette er menn jeg har hatt en relasjon til over tid...men, potensen den holder ikke mål. Jeg er selv over 40, forspill er en naturlig del av sexen selv om jeg også ønsker å bli slengt over kjøkkenbordet og regelrett knullet innimellom!
Og det handler heller ikke her om at jeg ser ut som en burugle, eller ikke duger i senga.

Skjult ID med pseudonym MrAsshole ma. 26 des. 2011 01:50

Jeg synes forsåvidt også at det er litt rart....

En mann blir ikke kåt nok - Det er mannens skyld, han har dårlig potens, er ikke mann nok etc.

En kvinne blir ikke kåt nok - Det er mannens skyld, han er ikke mann nok etc.

For å sette det litt på spissen. Jeg vet jo ikke om det er potensen eller ikke. Men jeg mistenker at den får skylden litt for ofte, og det har ingenting med om du er sexy eller ikke, men det kan ha noe med det du gjør.

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 26 des. 2011 02:18

http://www.aftenposten.no/helse/n-av-to-menn-over-40-sliter-med-potensen-6338453 .html

(mann 44 år fra Akershus) ma. 26 des. 2011 06:16 Privat melding

Det med potensen er nå en ting. Det kommer av mangel på psykiske eller fysiske reaksjon etter ønsket mønster. Noen ganger er det hjernen som ikke setter i gang de ønskede funksjonene, men det viktigste for å vedlikeholde evnen er visstnok å fortsette å få ereksjoner. Så vidt jeg kan forstå er det enkelt å teste det fysiske, ved rett å slett å sette en liten tapebit mellom utstyret og låret i "nøytral posisjon" og se om den har løsnet når man våknet. Kan man få ereksjon i søvne kan man få det i våken tilstrand også.

Det som er et vanligere og vanligere problem er dog at det er hormonelle grunner. Damer får østrogen når de nærmer seg overgangsalderen, men det er veldig uvanlig at menn får testosteron. Det er forventet at de skal holde kjeft og ta det som kommer. Akkurat som med forkjølelse blir vi fort fortalt at vi sutrer om vi så mye som åpner munnen, mens kvinner selvsagt ikke sutrer når de "krever sin rett til stabile hormoner". Lavt testosteron betyr lav libido og i motsetning til å ikke få den opp i det hele tatt er lav libido en psykisk greie der man rett og slett ikke ønsker å ha sex. Stress er en annen grunn, og stress både hjemme og på jobb kan få selv den stauteste 20-åring til å titte ned på en død hudfold der det skulle vært en flaggstang av mannlig stolthet. Det som er litt morsomt er at testosteron også motvirker stress i menn, så hormonbehandling ville løst disse problemene for veldig mange.

Siden jeg egentlig sov og sikkert burde gjort det fremdeles er dette sikkert ekstremt rotete og på grensen til uforståelig. Jeg kommer sikkert til å angre når jeg leser dette i morgen, og stresset og skammen vil gjøre meg impotent i en uke. Eller ikke :p

Poenget mitt er uansett at vi får presentert en lang liste over "ting som er galt med menn" og "ting som slutter å fungere med menn" uten å prøve å se sammenhengene. "Ting som går galt med kvinner" har blitt en mye koseligere liste å lese etter at dere fikk hormonbehandling, men norske leger (med unntak av Ken Purvis) klarer enda ikke å se sammenhengen.

Så neste gang dere kvinnfolk finner en som ikke får den opp, så tenk gjennom følgende:
* Kanskje det er noe med dere?
* Kanskje det rett og slett ikke er så farlig? (hvilket på en måte blir en del av...)
* Kanskje prøve å redusere stress?
* Kanskje se om mannen mangler litt hormoner?

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 26 des. 2011 06:18

Når alt kommer til alt, så er ikke dette et problem for dere jenter og damer - det er et fysiologisk og psykologisk problem for mannen. Det rokker ved hans verden på en grunnleggende måte ved at det som gjennom hele livet hans har blitt kalt "manndommen" ikke lenger fungerer. Så prøv nå for guds skyld å se på verden som litt større enn egen vagina. En ting er å være navlebeskuende, men noe helt annet å være vaginabeskuende ;)

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 26 des. 2011 06:23

Poeng #1: En hovedgrunn til manglende ereksjon er manglende ereksjoner.
Poeng #2: En hovedgrunn til mangeldne ønske er høyt stress/lavt testosteron

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 26 des. 2011 06:42

En ting jeg kom til å tenke på her i min halvveis sovende tilstand er at det er vel ikke sååå mange årene siden situasjonen var snudd. Mannen kom hjem fra jobb til kvinnen som hadde holdt på i huset hele dagen. Han forventet å få mat og bli stelt litt med, og noen ganger var hun på kvelden så uforskammet at hun rett og slett ikke orket tanken på å ha sex. Når det skjer er det jo alltids muligheter om viljen er der, for at man ikke blir skikkelig fuktig er jo ikke verdens undergang. Vi har jo alle lært at dette ikke er riktig, men er det bare jeg som ser sammenhengen her?

"Jeg er over 40, men jeg krever å ha en mann som fungerer som en 30-åring"...

(mann 43 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 06:50 Privat melding

mye bra tanker, Tiwas, men overvekt er også en "killer" for libidoen, det at mange menn blir overvektige og slutter å trene i denne alderen gjør også noe med kroppssammensetning og for resultatet/selvfølelsen.

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 26 des. 2011 07:00

@beckers: Greit nok, men hva er årsaken? Siden jeg aldri har hørt om noen som har lagt på seg ekstra penis-fett, så regner jeg ikke med at det er tyngdekraften som gjør det ;)

Uten å ha sjekket med noen andre kilder, så kan jeg tenke meg følgende rekke: Insulin er bevist på påvirke stresshormoner. Faktisk er det vist en nesten identisk stigning i insulin og kortisol, som er vist som en av de mest positive effektene ved et lavkarbokosthold. Lavt insulin betyr lavere kortisol. Høyt kortisol er samme reaksjonen som man får av stress, og høyt insulin er et produkt av kostholdet vi har hatt i vår del av verden i mange år. Dermed kan man anta en sammenheng mellom kronisk høyt inntak av karbohydratrik mat, som er bevist å føre til fedme, også vil kunne føre til impotens i dem som er disponert for det. Det, igjen, forsterkes av at slanke menn, som beviselig har bedre toleranse for karbohydrater, ikke rammes av impotens i samme grad som overvektige.

(mann 43 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 08:03 Privat melding

@Tiwas: den direkte årsaken er jo at overvektige har betydelig lavere testosteronproduksjon enn normale. Fins mye forskning rundt området, men ingen helt klare svar på akkurat hvorfor dette skjer. Kan jo tyde på at tilskudd av testosteron kanskje er vegen å gå, men da er det nok bedre å fikse årsaken enn å fikse resultatet i min verden.

Skjult ID med pseudonym Everett ma. 26 des. 2011 08:53

Ting fungerer helt greit her, ja :)

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 26 des. 2011 08:57

Må si meg enige med damene at det virker som mange menn over 40 år har det
problemet. Min erfaring er at det ofte skyldes at de har gått ut av lange forhold, har
ikke ligget med damer på en stund og har behov for trygghet for å få det til. Det er med andre
ord noe som "retter seg opp" etter noen "feilskjær"... Kommunikasjon og tålmodighet er aldri
feil. Det er mindre flaut å gå på trynet for damer på din egen alder fremfor de som er 15 år yngre......

(mann 37 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 08:58 Privat melding

Jeg sliter bare med potensen når dama ikke er fin nok.

<3lig hilsen solstrålen iGNOSaurus.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 09:05 Privat melding

Denne tråden så jeg ikke før nå. Den belyser noen punkter som jeg lurer på i tråden min men jeg vil ha litt mer konkrete råd ang hva jeg bør/ikke bør si eller bør gjøre/ ikke gjøre i en situasjon der junior ikke spiller på lag med senior.

Bra sammentreff da.... at det kom 2 tråder om omtrent samme tema med bare noen dagers mellomrom. Dette er vel ikke det vanligste problemet jenter etterspør hjelp omkring.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 26 des. 2011 09:06

@ iGNOSaurus

Hvorfor forsøker du å gi til sengs med damer du ikke tenner på?
Det må jo være et nederlag i utgangspunktet å ta til takke med noe du ikke vil ha......

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 26 des. 2011 09:15

Sånn går det når man har blitt voksen og velger partner med hodet i stedet for hjerte. Kuken er som et barometer og menn kan ikke fake. Høres ut som TS finner seg venner og ikke elskere.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 26 des. 2011 09:17

Lady

Tror mange slutter å lytte til instinktene. De er opptatt av å finne en partner de trives med som venner. Det er ikke alltid seksuell tenning og "jeg liker deg godt som menneske" sammenfaller.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 09:33 Privat melding

Kjære Lady: Det eneste nederlaget jeg kan spore foreløpig er vel din evne til å lese ting der noe aldri ble skrevet. Hvorfor tror du jeg forsøker å gå til sengs med dem?

Til OP: Hvis en mann har et generelt problem med potens er det et medisinsk problem. Dette kan såklart lett repareres i de fleste tilfeller, men de fleste menn er for late til å gjøre det, på samme måte som de fleste damer er for late for å reparere et slapt underliv. For begge kjønn er det snakk om MUSKLER. Hvis han har et problem med deg, er det et problem med matchen (ehehehehe, kanskje du skulle sett på matchtallet før du betalte taxien hjem). Hvis mange/alle menn har et problem med potensen er det kanskje deg, men det høres veldig søkt ut.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 26 des. 2011 09:48

@ VoksenMann

Det ordner seg alltid når man tar tiden til hjelp siden man er voksen og
har forståelse for at alt i livet ikke går på skinner til enhver tid.
Neida jeg ser ikke ut som et takras:)

@ IGNOSaurus

Når du ikke synes damer er pene nok vil jeg anse det som bortkastet tid...
Det er ikke for ingenting damer gjerne har et hjelpemiddel i nattbordet.
Vi gidder rett og slett ikke å gå til sengs med noen hvis de ikke ser bra nok ut
og i tillegg har god kjemi med. Da tar vi frem "en alltid beredt venn" som garantert
gir en deilig orgasme uten noen form for "bivirkninger":)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 26 des. 2011 09:57

Noe sier meg du går svært metodisk til verks Lady :)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 10:00 Privat melding

Gjett om, VM...

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 26 des. 2011 10:01

@ VoksenMann

Det skulle jo bare mangle siden jeg fortjener det beste:)
Jeg har aldri hørt noen skryte av "nødproviant":)

(mann 35 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 10:03 Privat melding

LOL:-D

(mann 37 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 10:15 Privat melding

Lady: Jeg er veldig usikker på hvor du får det fra at noen kaster bort tid, men dine leseevner får du ha for degselv. Jeg syns det er greit å faktisk møte mennesker for å finne ut om det er "noe der", og anser det ikke som bortkastet tid å snakke med damer på 80 år eller (gisp) noen av mitt eget kjønn. Alt handler ikke alltid om sex, men man merker når det gjør det.

PEN er dessuten ikke (for meg) en generell tenningsutløser, jeg er ikke 14 år lengre, og Penthouse er ikke det jeg bruker for å komme meg igang. Hvis jenter hadde hatt litt snøring på hva menn faktisk tenner på ville mye av sytingen vært borte.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 10:24 Privat melding

LOL:-D

http://www.youtube.com/watch?v=_Op_cyBMtEs

Skjult ID med pseudonym Jepp ma. 26 des. 2011 10:29

Jeg er ikke over 40 ennå, og har heller ikke egentlig problemer med potensen, men jeg har jo merket at det har "skjedd ting" siden jeg var 20. Før, når jeg fikk ereksjon, så varte den fullt ut til jeg var 'ferdig'. Nå kan den finne på å 'dette ned' dersom jeg ikke blir direkte stimulert nok mentalt og/eller fysisk frem til den skal i aksjon. Men heldigvis er det lett å få den opp igjen da. Men altså - ikke helt som før.

Og jeg kan til tider også trenge pause. Hver eneste dag i lengre perioder "sliter den ut", og det føles som et numment skinn som henger der(!), istedenfor det sedvanlige følsomme og "faste i fisken" utstyret. Men med et par dagers pause så er vi der igjen.

MEN - en ting jeg har merket, er at det psykiske har mye å si for dette. Selvfølelsen og følelsen av at jeg er attraktiv for, og har "sjans på" en kvinne, og at jeg kan tenke på henne og glede meg til vi sees igjen, har mye å si.

Dersom jeg er nede, ikke har noen i kikkerten, og føler meg uattraktiv, så blir det mye mindre futt. Så veldig mye sitter mellom øra.

Skjult ID med pseudonym Søta ma. 26 des. 2011 10:38

@jepp-
Bra svar! Takk - endelig en mann som svarer åpent og ærlig så vi kvinner kan forstå dere litt bedre. Det er det eneste vil vil!
Men hva mener du med Hver eneste dag i lengre perioder sliter den ut...?

(mann 35 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 10:48 Privat melding

Hahaha:-D Han har seg vel for mye da tipper jeg:-D haha:-D Enten med et høl eller flere eller med sin gode venn: Høyre(som regel).

Men dette med at man trenger å bli mentalt stimulert. Hva består dette i? Altså... ikke for mye snakking. Litt/ mye stønning. Bruke en del av sansene altså??? Eller blir det mer at du liker hennes personlighet og/ eller hennes ytre?

Hva fungerer som regel best når den har falt ned igjen og den skal in to action igjen da?

Skjult ID med pseudonym Vimsi ma. 26 des. 2011 10:52

Jeg har ikke opplevd mannfolk med potensproblemer, må være en sann plage det der.. Uff

Skjult ID med pseudonym Medium ma. 26 des. 2011 11:00

Det er blitt nevnt før her og jeg sier det igjen: kvinner får tilbud om østogenbehandling når de blir eldre, menn kan få tilbud om testosteronbehandling om de gidder. De av dere som ikke "gidder" får skylde seg sjøl, med HRT (hormone replacement therapy) trenger dere ikke lure lengre, du blir som 20 år igjen.

Case closed. ;-D

(mann 35 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 11:06 Privat melding

Yes da... en cialis eller viagra o.l og problem solved liksom!

For meg er det en dårlig løsning for en kar under 40 år og som ikke har noen medisinske årsaker til nedsatt lyst. Men om de har problemer og går til legen med det så får de faktisk disse pillene (har erfart dette tidligere med ett par partnere). Det er en del bivirkninger og de er ikke særlig hyggelige om de inntreffer kan jeg si dere.

Skjult ID med pseudonym Medium ma. 26 des. 2011 11:08

Ceca83, du må lese det jeg skriver! Jeg snakker IKKE om cialis eller viagra men TESTOSTERONbehandling. Kjenner du ikke til dette så google HRT og du vil finne masse info. Menn får testosteron enten via plaster, gel eller sprøyte slik kvinner får østrogen.

Skjult ID med pseudonym Medium ma. 26 des. 2011 11:12

Blant de positive egenskapene ved denne behandlingen: motvirke depresjon, bedre libido, bedre kolesterol, nedsatt risiko for hjerte-kar sykdommer, nedsatt risiko for osteoporosis, mere muskler på kroppen og mindre fett = bedre livskvalitet.

Skjult ID med pseudonym Virgo ma. 26 des. 2011 11:17

Menn kan slutte å røyke, slutte med snus, spise litt sunnere så er mye gjort fra vår side. Så kommer vi til mange "ødelagte" damer, daer som har vært i dårlige forhold hvor sex'en er under dyna og kun i misjonær. Er over 40 selv og har vært borti noen av disse kvonnene, de kunne ikke tenne en fyrstikk en gang....da er det mye bedre med høyrehånda:)

Det svinger begge veier, men helt klart så trenger vi også den riktige inputen for å få den hard.

http://www.youtube.com/watch?v=XZCMhHpT844

Have a jolly xmas:)

(mann 44 år fra Akershus) ma. 26 des. 2011 11:29 Privat melding

@beckers: Seriøst? Det er da fullt klart hvorfor menn med mye fett på kroppen har høyt østrogen, og det dekkes jo av det jeg skrev først. Om det er østrogenet som er problemet, så har ikke fedmen noe med saken å gjøre.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 11:41 Privat melding

Hahahahahaha:-D For en svensk serie.... gale partysvensker:-D haha:-D Må virkelig se mer av den:-D 3 sesongen alt ikke sant?

Fullt klar over hvor snerpete vi kvinner blir etterhvert eller fortsetter å være.... har selv venninner som ikke klarer å suge en kar... faen ass.. vært singel i ca. 5-10 år av sitt seksuelle liv og har fremdeles ikke taklet å lære seg å suge en kar.... nei og nei.. hva har vi ikke gått glipp av dere.. der sitter vi på sykehjemme som 80 ++ og deler erfaringer og hva kommer det ikke ut av gamlemor som munn når vi snakker om hvor crazy vi var som sugde han dere don juan på dassen på DET utestedet. LOL:-D Hadde ledd meg skakk hadde jeg vært hu som hadde vært tilhører i denne samtalen altså:-D haha:-D

Selv har jeg slitt i noen år med å motta oralsex mene... virker som jeg begynner å ikke kjenne angsten for det lengre. Det må jobbes jenter... konstant og slikt arbeid er lettere når man er full og når man har seg med noen man ikke kjenner.... eller ikke. Men man må være litt bestemt og tullete for å få det til da. Tullete som i tullerusk og crazy in the moment = impulsiv/spontan.

Skjult ID med pseudonym Virgo ma. 26 des. 2011 11:53

Karatefylla er kongen! 3 sesongen ja:)

Alt har med tillitt å gjøre, oralsex bør gå begge veier, en deilig 69 feks, hengi seg helt:)

Noen få jenter blir rett og slett for voldsomme også, det er turn off nr 1, hoier og hyler, roper ut diverse og skremer vannet av enhver.

Samspill og utvikling med en partner og en stressfri holdning til sex, så har man ingen problemer med å få gutten til å stå i honør:)

Fyllesex blir sjelden bra uansett, funker litt bedre med en fast partner, men med ons skal det mye til for at det blir bra. Impulsiv og spontan ja, det funker, men ikke skremme vannet av hverandre:)

(mann 35 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 12:11 Privat melding

Seriøst?? Aldri skjønt det 69 greiene?? Jeg klarer aldri å slappe av. Tenker bare på hva jeg skal gjøre og da glemmer jeg å kjenne etter hva partneren min driver på med på meg og hvor blir da nytelsen av da??? Er helt på jordet når det kommer til multitasking i senga jeg altså... glemte det helt som 23 åring og forelsket meg steinhardt i en kar fra militæret. Er ikke så lenge siden da.. jeg burde virkelig bli lett å lære opp igjen i dette... hmmm.. nr. 9 på What to learn list!

Skjult ID med pseudonym Virgo ma. 26 des. 2011 12:23

Helt seriøst ja! Finnes jo ikke noe bedre, man er veldig intim og gir hverandre oral samtidig, veldig deilig:) Da trenger du nok litt opplæring igjen ja, så bare finn en mann du kan stole på og hengi deg helt til, så er du der på et blunk:)

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 26 des. 2011 12:26

Ceca:
Da er vi i hvert fall to, og jeg er myye eldre enn deg.
For meg er 69 så oppskrytt. Klarer ikke å slappe helt av, mister fokus, og det blir bare sånn halvveis ... for begge parter. Klart vi skal gi -og- ta ... men må vi gjøre det samtidig. Det blir litt sånn halvgjort = ikke velgjort.
Noen menn stresser veldig på akkurat den der.

Skjult ID med pseudonym Virgo ma. 26 des. 2011 12:33

Da har dere møtt feil menn. 69 feks, skal ikke stresses, rolig og behagelig, kose og nyte:) Det er ikke om å gjøre å få den andre til klimaks så fort som mulig, men bygge hverandre sakte men sikkert opp til det bare går en vei;)

(mann 35 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 12:39 Privat melding

Hmmm.... skal begynne å lære meg tantrisk sex og få multiorgasmer med selvhypnose og slikt så dette 69 greiene virker MEGET oppskrytt ja.

Jeg sa jo at jeg var begynt å bli snerpete! Ikke kjeft!

Skjult ID med pseudonym Virgo ma. 26 des. 2011 12:42

Tantrisk sex fungerer fint med 69. Jeg kan holde på i timesvis, nesten komme, og holde tilbake. Det gir sterke opplevelser:)

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 26 des. 2011 12:47

Virgo:
Du sier noe der, en grunn til at jeg (vi) er her. :p
Men - du som er mann, vil tross alt oppleve det fra ditt ståsted (*humrer*). Altså, det jeg vil fram til, er at -jeg- opplever at jeg ikke fullt ut klarer å nyte selv, samtidig når jeg skal fokusere på å tilfredsstille partneren, at jeg ikke får gjort "jobben godt nok", selv om jeg både kan se og ellers oppleve at -han- nyter det. Det er min opplevelse.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 12:53 Privat melding

Yes, rekker opp hånde for det siste du sa der Enigma. Er å se hvor mye partneren nyter det jeg liker. Min nytelse er på en meget god sisteplass som regel.. om det ikke er smerte jeg blir utsatt for. Da kommer jeg lett på førsteplass igjen:-P Nei.. uff.. dette blir for offentlig folkens.... peace out!

Have fun;-P

Skjult ID med pseudonym Virgo ma. 26 des. 2011 12:56

Enigma:

Jeg forstår deg godt. Det jeg prøver å formidle er at det ikke behøver å være slik. Med den rette partneren så åpner det seg nye muligheter og gleder. Bare vær åpen for det og når ting gjøres i full tillitt uten stress så slapper man mye mer av og kan virkelig nyte:)

Ikke bekymre deg om å ikke gjøre "jobben godt nok". Fra mitt ståsted så er den mest vanlige "feilen" at man gir på i full fart og ting blir for hardt. Slapp av, gjør det rolig. Det går selvfølgelig begge veier. Alt med den rette partneren:)

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 26 des. 2011 12:58

Og hvordan kom dere frem til tantrisk sex når TS lurte på det med å få'n opp? ;)

Skjult ID med pseudonym Virgo ma. 26 des. 2011 13:00

En svevetråd blir det fort med slike temaer. Tror kke det er så merkelig?:)

Skjult ID med pseudonym Enigma ma. 26 des. 2011 13:07

Ceca:
:-)

Tiwas:
Du vet jo at ting utvikler seg. Ikke at jeg selv har erfaring på det området. :p

Virgo:
Joda, vet hva jeg gjør ... og hvordan.
Den "feilen" du beskriver gjelder absolutt for menn.
Så var det å finne akkurat denne rette for meg ... på alle måter. :-)

(mann 57 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 14:16 Privat melding

Jeg vet i hvert fall, av egen erfaring, at slappe magemuskler = dårligere evne til å gjennomføre samleie. Dårligere kondis gir også samme effekt.

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 26 des. 2011 14:24

Tror faktisk at mentale sperrer står for en anseelig mengde av problemene.. Kanskje det har vært ett lite problem som bare bygger seg opp etterhvert som stresset øker. For min del har det mye å si at man har roen og ikke stresser.

Stress er en skikkelig potenskiller for min del.

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 26 des. 2011 14:30

Ett annet problem som ikke blir nevnt så mye er at menn kan få nedsatt følsomhet og potens med årene. Og at x antall fødsler så blir kvinnen større der nede.. Er vanskeligere å ha hardt lem når det kjennes ut som det helles lunket vann over det når man har sex. E del kvinner eier ikke evne til å stramme til der nede, og det er jo bare trist.

Syntes det er latterlig at problemene "alltid" er hos mannen. Som tidliger nevnt her i tråden...

(mann 43 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 20:50 Privat melding

@Tiwas: Uten at jeg har studert det noe videre så tipper jeg det rett og slett har med overproduksjon av insulin som gjør det. Man utvikler jo insulinresisten som endel av overvekten og derav har ikke kroppen noe å gå på. Er ingen lege, men jeg krever min rett til å synse litt da jeg har førstehånds erfaring med å ha vært overvektig og ha manglende libido i endel år.

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 26 des. 2011 20:56 Privat melding

Dyster lesing for fremtiden alt dette her! Folkens, skjerpings!! Tenk å skremme oss ungdom med slik dyster lesing. Godt det er mange år til 40 års krisa slår inn. Inntil da nyter jeg ungdomskilden:-)

what to do what to do???

hehe, det skjer ikke meg, det skjer ikke meg, det skjer ikke meg...

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus ma. 26 des. 2011 21:19

Nå skyldes vel slike ting enten psyke eller fysikk. Er man overvektig og har andre "problemer" så sies det at det absolutt slår inn.

Når det gjelder psyke kan jo dette skyldes mye. Alt fra stress til dårlig selvtillitt der og da. Stort sett så hjelper en ting, kommunikasjon! Alt for mange er veldig dårlige til å snakke om om egne ønsker, behov, fantasier, hva som tenner en, hva ens innerste tanker er og dele dette med den andre. sexlivet blir utrolig mye bedre og man slipper å bekymre seg, stresse og bli anspent. Slike momenter er jo som kjent en skikkelig dreper for sexlysten.

Skjult ID med pseudonym kkkkkk ma. 26 des. 2011 22:15

Hei - er 50 og merker ingenting alt flott :-)) og det spiller ikke no hvordan hun ser ut bare hun har et hull jeg kan stappe han i he he