Alle innlegg Sukkerforum

Sex og savn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kosemomse ma. 26 des. 2011 13:59

Nå savner jeg virkelig sex. Har ikke hatt sex med noen på 5-6 måneder og det begynner å tære på standhaftigheten. Etter å ha avsluttet et forhold (noe som det tok laaang tid å avslutte) var jeg ganske klar på at det skulle bli lenge før jeg skulle ha sex igjen, ja i det hele tatt bare se i retning av en mann.... Er ikke lenger en som tar første og beste. Vil, men tror ikke helt, at det skal finnes en for meg her i verden. Nylig gjenopprettet profilen min på sukker, men uff, vet ikke helt..... Jeg har det bra som singel, men noen savn er vanskelig å komme over. Dessuten ønsker jeg meg barn og at han ikke skal ha barn fra før. Tiden går...Hmmm er det for mye forlangt kanskje?

(mann 48 år fra Østfold) ma. 26 des. 2011 14:13 Privat melding

Slettes ikke.

Synes du har naturlige betraktninger. Etter mitt brudd tok det lang tid for meg også. Stengte rett og slett av.

Har det også greit som singel. Men som deg.... Det mangler likevel noen ved siden av, en å beundre og gi de små daglige oppmerksomheter.

Føler meg nesten litt desperat som i det hele tatt har åpnet konto her. Men etter hva jeg har fotstått er det slike steder som dette folk treffes i dag.

Var heldig en gang, kan jeg være like heldig en gang til?

At man ønsker egne barn... Er ikke det naturlig? Nå vet ikke jeg alderen din, men nærmer du deg 30 eller mer, skal du muligens lete en stund etter en (perfekt) mann uten barn fra før.

(kvinne 41 år fra Akershus) ma. 26 des. 2011 14:16 Privat melding

Du er ikke alene..:)

Skjult ID med pseudonym Diaz ma. 26 des. 2011 14:46

Det gikk nesten 5 år før jeg hadde et ONS etter bruddet. Så ha tålmodighet!
...og har fremdeleses ikke funnet den rette.

(mann 41 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 14:47 Privat melding

Menn uten barn finnes nok endel av, men perfekt i tillegg kan bli vanskelig :)

(mann 35 år fra Oslo) ma. 26 des. 2011 14:53 Privat melding

Handler tråden om sex, savn eller savn etter sex? :) Må vite om jeg skal delta eller ikke.

Skjult ID med pseudonym seppas ma. 26 des. 2011 14:55

Et spørsmål: Hva er årsaken til at man ved brudd setter seg et "mål" om at det er lenge til en skal ha sex igjen??
Hva har det med et brudd i forhold å gjøre? Sex og kos er jo noe de fleste setter pris på, så hvorfor stå av?

Selv har jeg det meget bra som singel, men setter meg ingen må hverken om det ene eller andre. Kan sikkert være singel i 5 år til, men ikke uten sex og nærhet. Det er jo praktisk talt en umulighet :-).

Diaz: Du er gal!!

:-)

Skjult ID med pseudonym HoffNarr ma. 26 des. 2011 15:14

Det er langt mer sjarmerende med jenter som er selektive, enn de som stadig er på ONS. Definitivt :)

Virker som du er blitt ferdig med det gamle og er klar for noe nytt. Det er bedre å finne folk edru, som på sukker, en ravende dritings på byen ;)

Skjult ID med pseudonym Alene ma. 26 des. 2011 15:18

Seppas: Nesten litt lei av å påpeke dette til stadighet, men det finnes altså noen av oss som aldri har opplevd verken sex eller nærhet så å kalle det en umulighet er bare nedlatende ovenfor oss fordi det treffer et litt sårt sted...

TS: Å sette seg mål om å avstå fra ting kan jo være litt farlig hvis man treffer en som kan være den rette da. Jeg synes du heller bør ha øya åpne og være klar for nye personer og nye ting, men heller ikke haste inn i ting siden du har vært i et seriøst forhold allerede. Og selv om det poppes ut unger over en lav sko nå for tida så finnes det nok noen som ennå ikke har det også. Jeg kjenner folk på begge sider av gjerdet for å si det sånn selv om nå flesteparten av kompisene mine har barn eller venter det snart.

Skjult ID med pseudonym seppas ma. 26 des. 2011 15:33

@Alene: Trist om du føler det slik. Men, jeg kan desverre ikke ta hensyn til alles ve og vel når jeg legger ut kommentarer i tråder. Om alle skulle ta hensyn til at en eller annen kunne følte seg støtt av sitt innlegg, tror jeg dette forumet kunne vært lagt ned.
Vi får alle tåle kommentarer i alle retninger, selv om det strider med en egne opplevelser, tro, følelser osv osv.

Det er nå engang slik at de fleste 25+ har hatt sex, og kan akseptere at noen snakker om dette. Om ikke, er det et fornuftig valg å akseptere at andre har hatt og glede seg med dem, i steden for å kommentere negativt på andres tråder.

No offence, men er litt "lei" av å lese sutrekoppinnlegg fra de som føler seg "tråkket" på. Aksepter at andre gjør det.

Sex og nærhet is goos, selv om Ceca83 hat hatt noen dårlige halvdaue i ny og ne.

:-) :-)

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 26 des. 2011 15:38

Hvordan kan man ha sex og nærhet og samtidig være singel ?

Jaja flere romanser og ONS er vel svar på det. Men er dette optimalt? Hva om følelser kommer i spill underveis?
Er midt i en romanse selv og det blir jammen vanskelig å avslutte den, men jeg vet at han ikke kan bli min partner på langt sikt , for vi ikke matcher i et viktig punkt.
Er det bedre å droppe det hele med sex og nærhet underveis og vente på den rette?

Skjult ID med pseudonym Alene ma. 26 des. 2011 15:52

Seppas: Jeg pleier sjelden å reagere på sånt, og vet at det er jeg som er i klart mindretall når det gjelder dette, men var akkurat det ordet "umulighet" jeg reagerte på for det skapte en veldig negativ holdning til oss som rett og slett ikke klarer å få oss noe. Som om det var den letteste sak av verden å finne noen å ha sex med liksom. Hadde absolutt ingenting med tro å gjøre... Og det var absolutt ikke rettet som noe kritikk av folk som liker å ha sex etc for det ville jeg sikkert gjort selv også, det var kun ordvalget som ble litt dømmende og det virket som du ikke var i stand til å skjønne at noen som hadde lyst rett og slett ikke klarte å finne noen å ha seg med. Og å snakke om det er også selvfølgelig helt ok, det var kun den dømmingen som jeg syns var litt uheldig selv om jeg skjønner hvor du står. Hadde jeg kunnet dra på byen og finne ei som var keen på meg så hadde jeg selvfølgelig gjort det... Ville bare du skulle tenke deg littegrann om og forstå at det finnes noen som ikke har så lett for det selv om de skulle ønske det. Det er ikke nødvendigvis et valg man har tatt...

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 26 des. 2011 16:46

Hvis du på død og liv MÅ ha sex mellom forhold så er vel det beste en fuckbuddy.
Til tross for at jeg er gutt og ikke har hatt sex på gud veit hvor mange år, så kan jeg ikke akkurat si at jeg savner det.
Befriende å slippe å tenke på om ereksjonen svikter, om du kommer for tidlig eller om du generelt ikke er tilfredsstillende. :P

Skjult ID med pseudonym Vimsi ma. 26 des. 2011 18:31

Jeg har alltid en elsker, om jeg ikke er i forhold, det funker bra for meg :-)

Skjult ID med pseudonym Vimsi ma. 26 des. 2011 18:40

Jeg velger meg gjerne elsker som er 10-14 år yngre enn meg, da slipper jeg forholdspes, kan likevel tillate meg å forelske meg litt i nuet, kunsten er å ikke møtes for ofte, sånn ca hver 14 dag max, da slipper en uheldige bindinger :-) Altså trøbbel

Skjult ID med pseudonym Vimsi ma. 26 des. 2011 18:41

Seksuelle spenningen holdes på topp, deilig uforpliktende love ;-)

Skjult ID med pseudonym sushibabe ti. 27 des. 2011 00:59

I motsetning til de tre siste innlegg, synes jeg sexen er best i fast forhold. Jo tryggere er vi på hverandre desto mer hemningsløs er sexen, en har mer lyst å utforske nyttelsen og gå over sine egne grenser.

Å ha en elsker alle 14 dager med samvitighet at han selv muligens er i et fast forhold og bedrar kjæresten sin, hadde ikke vært noe for meg.

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus ti. 27 des. 2011 01:14

sushibabe: vel og merke om man kommuniserer (eller iallefall føler jeg det). Sex med noen som man kan være åpen med om alt på området bruker bli en helt annen verden.

Skjult ID med pseudonym Hvit-ravn ti. 27 des. 2011 01:18

Er litt spent på å få flere tilbakemeldinger fra TS på de spørsmål som er stilt i diskusjonen.

Tenker selv at det kan være forskjellige grunner til at folk velger å la være å ha sex med andre enn seg selv. Overgrep, sykdom, prinsippholdninger, små barn osv.

Ulempen med å gå for lenge uten sex er at man blir gjerne sittende igjen slik Powpow beskriver. Og kanskje litt usikker på seg selv og sine prestasjonsevner i tillegg.

@alene
Det er umulig å ha et forum der man kan diskutere ting åpent og i tillegg ta hensyn til alle andres følelser. Til syvende og sist er det du som er ansvarlig for hvordan du reagerer. Såpass har jeg da sett til seppas at jeg veit at han er ikke den som tar sikte på å såre noen med vilje. Det å gi andre ansvaret for hvordan du reagerer på det som blir skrevet har to store ulemper: Den som "sårer" deg har makt over dine følelser (fordi du gir bort den makten) og det er en form for herseteknikk å beskylde noen for å ha såret deg, når de umulig kan ha forutsetninger for å vite at uttalelsene kan være sårende for deg.

Skjult ID med pseudonym Vimsi ti. 27 des. 2011 01:29

Når en ikke er i fast forhold, men ønsker sex og kos, da greit med elsker syns jeg :-) En blir godt kjent over tid, seksuelt og så videre, trygt og godt. Siden det elskerforhold er det greit å holde nogenlunde distanse i hverdagsmaset, ha fokus på sex og nytelse, det fungerer best etter min erfaring :-) Fast forhold er noe annet, en mer krevende relasjon selvsagt :-)

Skjult ID med pseudonym Sissy1 ti. 27 des. 2011 01:33

Vært uten sex i litt over 2 år,og behovet har jo forsåvidt vært der...
Så da fant jeg meg en på sukker som hadde samme behov.. Og det kan anbefales :))

Skjult ID med pseudonym Enigma on. 28 des. 2011 19:03

TS:
Du er i hvert fall ikke alene.
Det savnet kjenner vel alle på, fra tid til annen. Spesielt om en har vært i et langt og stabilt forhold, og "tilgangen" til det intime har vært bra og tilfredsstillende for en.
Å plutselig være uten denne "tilgangen" kan komme som et sjokk på mange. Hvordan en takler og griper fatt i dette behovet er jo opp til hver enkelt. Alle har vi forskjellige toleransegrenser for hvor lenge vi kan være avstående, terskler for å overkomme dette behovet.
Det kommer an på alder, hvor en befinner seg ut fra hvilke mål og ønsker en setter seg ... osv. osv. ... og tidligere erfaringer setter selvfølgelig sine spor.

Selv om jeg kunne gjort som flere her, hatt uforpliktende sex ... og litt kos og nærhet som følger med det, kanskje med en fast partner, når behovet ble for påtrengende ... så velger jeg likevel å avstå.
Ikke at tanken har slått meg.
Men basert på tidligere erfaringer, både fra de faste og lange forholdene ... og de av mer kortvarig og casual art, har jeg kommet fram til hva jeg ønsker.
Godt mulig det er alderen som spiller inn, men jeg tenker at det vil ta bort energi, tid og fokus fra det jeg søker - nemlig Kvalitet. På alle plan. Dessuten tror jeg at det er vanskelig å komme helt utenom følelser, i hvert fall om en velger å ha et fast opplegg til én person. Å investere såpass med tid og energi med noe som bare blir sånt "greit nok-opplegg" (satt på spissen), orker jeg rett og slett ikke lenger.

Fordi - Det handler om trygghet, forutsigbarhet, tydelighet, tillit, respekt, raushet, gjensidighet, nysgjerrighet, å være til stede.
En som har felles mål og mening. Som vil backe meg opp og støtte meg når jeg trenger det, og vil dele de grå hverdagene med meg også.
Jeg søker en som jeg -vet- verdsetter meg som den personen jeg er, med hele spekteret som følger, tankesett, særtrekk og alt det som definerer meg. Men dette er meg. Andre må gjøre akkurat det de føler er rett for dem. :-)

Jeg vil ha Deg - ja du, som vil ha hele meg
- ikke bare kroppen min

Du som er nysgjerrig på meg, hvem jeg er
- ikke bare vil tilfredsstille ditt eget behov

Du som jeg vet hvor jeg har, og gir meg trygghet
- ikke kommer og går når det passer deg,
etterlater meg med tomhet

Du som virkelig ser meg, hva jeg trenger
- ikke redd for nærhet, kommer meg i møte

Du som tør å være deg selv, slippe guarden
- ikke må spille tøff og modig til enhver tid

Du som tør å kle deg naken, vise svakhet
Jeg er også her for Deg -

Skjult ID med pseudonym kosemomse on. 28 des. 2011 21:13

@Enigma
Takk for at du deler dine tanker. Du har skjønt hva jeg mener og beskriver ganske godt hvordan jeg også har det. i forhold til å finne meg en ny mann å dele livet med. Fine ord:)

Skjult ID med pseudonym Vimsi on. 28 des. 2011 22:58

Kåthet er en deilig følelse syns jeg, holder bra for meg det :-P

Skjult ID med pseudonym Enigma on. 28 des. 2011 23:02

TS:
Fint å kunne dele, at du kjenner igjen noe. Alltid hyggelig med slike tilbakemeldinger. Takk for det! :-)

Spongy:
Erfaringene former oss, opp til oss hvordan vi tar i bruk lærdommen.
Tror det er fare for å miste litt av seg selv, om en stadig jager etter slike "ubetydelige" forbindelser. Trenger ikke å være slik. Men jeg -tror- det. Om en har blitt såret så mye og dypt, ikke kommet helt ovenpå, dvs. ikke tar ordentlig tak i følelsene og opplevelsene ... kan en bli kald, kynisk ... overfladisk i møte med andre, fortrinnsvis det annet kjønn, som gjelder her.

Tviler ikke på at du har masse lidenskap i deg ... du er en varm person og gir mye av deg selv. :-)