Alle innlegg Sukkerforum

Nerder - er det noen her?

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Hordaland) on. 28 des. 2011 17:10 Privat melding

Er det noen nerder her eller personer med geeky/spesielle interesser?

Tenker da på pc/tv-spill, anime, cosplay, sjonglering, rollespill (brettspill), rollespill til pc/tv, spesielle tegnestiler, nlp og lignende.

Selv har jeg alle disse interessene og jeg syntes definitivt det er en fordel om partneren ikke syntes de er dødsteite :p
Når jeg treffer nye mennesker prater jeg mye heller med de som skiller seg litt ut enn de som unngår å skille seg ut for mye.

Har du noen spesielle interesser? Eller kanskje venner med spesielle interesser?

Skjult ID med pseudonym Hvit-ravn on. 28 des. 2011 17:12

Er ikke sikker på om du er så veldig nerdete?
Jeg viste ikke at NLP var nerdeting :)

Skjult ID med pseudonym arneand on. 28 des. 2011 17:25

Skal vi først definere nerd, dork og geek?

http://preview.tinyurl.com/ydylnr5

http://tinyurl.com/6bozwnu

(mann 34 år fra Rogaland) on. 28 des. 2011 17:39 Privat melding

Vell, eg leser Naruto, One Piece og driver mykje på med data. Det er lite speling, det går meir tid med å justere på Unix systemer. Har jo ein liten serverpark i boda mi. For meg er det ikkje så viktig kva andre synes om det og lar meg heller få kose meg med mine spesielle interesser :)

Men datapratet det blir på jobb, eg driver på med mykje anna "vanlege" ting, så eg har nok å prate om som andre forstår :)

(mann 31 år fra Hordaland) on. 28 des. 2011 18:52 Privat melding

Hvit ravn, Det hadde du vært om du kjente meg =P

NLP går vel innenfor en spesiell interesse?

artig den, arneand :)

vaffelmaen, Naruto har jeg sett mye på selv men gikk litt lei etter alle filler-episodene i første sesongen. Har ikke lest noe særlig til manga men det er noen jeg har lyst til å kjøpe..
Er ikke noe opptatt av at andre skal like det jeg holder på med heller egentlig, men jeg trives jo best i selskap med andre som ikke misliker det jeg liker.
Hva befinner deg seg på serveren du drifter?

Skjult ID med pseudonym sta on. 28 des. 2011 19:02

Er det mulig å være nerd når det kommer til interesse for jenter også? Holder det?

(mann 27 år fra Hordaland) on. 28 des. 2011 19:59 Privat melding

yess! anime og manga nerd/ geek her! leser og ser, men tegner og endel =) leser ca 15 serier ettersom oversettelsene havner på fan-baserte sider på nettet ;)

ellers er jeg kroppsfunksjonsfrik. har stor interesse av muskler, nerver, effekter og muligheter. hadde det ikke vært for at jeg måtte tatt opp fag skulle jeg blitt fysioterapeut eller massør. :D så jeg studerer litt på fritid, og har heldigvis flere venner som stiller seg i prøvekaninstolen i ny og ne ;p

ellers er det gaming, og der kommer det lille bonuspoenget en potensiell dame kan få hos meg: de øvrige interessene - greit nok om jeg blir alene om å være skikkelig interessert i de, men gaming (ps3/nintendo/pc, hadde det vært morsomt om en kjæreste kunne vært med iblant.

dessverre få venner med like interesser. noen i en annen by. så jeg har vel en spillet personlighet, mellom når jeg er utenfor rommet og inne på rommet . haha

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 28 des. 2011 20:01

Jeg er jækla stødig på glansbilder og blomsterpynt! Vi er nok en match made in heaven TS.

*lokke*

(mann 34 år fra Rogaland) on. 28 des. 2011 20:26 Privat melding

Ja er heilt einig med at Naruto og fillers ødela mykje. Derfor leser eg istadenfor, det er enda høg kvalitet på den serien! Om du ikkje har sett One Piece, så bør du sjå på det, fantastisk eventyr med ellevill humor, var faktisk ei jenta som introduserte meg for den serien.

Eg drifter mykje rart her, brukar eindel av fritida mi nå på å starte mitt eige firma. Brannmur, dns, ldap, webservere, databaser er ting som går igjen. Og alt skal jo replikerast. Og det minner meg på ein ting, kvifor brukar ikkje sukker.no https....

Nå tør eg ikkje å skrive meir...

(kvinne 35 år fra Oslo) on. 28 des. 2011 20:35 Privat melding

Jeg liker å spille dataspill og andre spill:-) Spesielt spørrespill og monopol er mine favoritter

Skjult ID med pseudonym VIPS! on. 28 des. 2011 20:40

Spiller Ravenshield med en gjeng itnerder hver onsdag med teamspeak og egen server.

Skjult ID med pseudonym fjesløs on. 28 des. 2011 20:43

Synes det er fett med f.eks. Call of Duty, Diablo (venter på 3!!), og mange andre data-/tv-spill. Jeg liker å dominere i spill som Trivial Pursuit eller Geni, og i tillegg driver jeg litt med musikkproduksjon. Det er nok ganske nerdete å sitte og kose seg med lyddesign og -behandling, så jeg er nok en vaskekte nerd.

http://i.imgur.com/xfqWa.jpg

Skjult ID med pseudonym Hvit-ravn on. 28 des. 2011 20:56

@FluffyTale
Jo, NLP er nok for spesielt interesserte. Da er jeg også nerd, men er nerdete med andre ting enn gaming og rollespill. Tegneserier leser jeg ikke, ja utenom Donald da :D

(kvinne 35 år fra Oslo) on. 28 des. 2011 20:59 Privat melding

Trivial Pursuit er gøy:-) Av dataspill liker jeg Tetris. Fikk Backpackers i julegave så det gleder jeg meg til å prøve.

Skjult ID med pseudonym Enigma on. 28 des. 2011 21:02

Hjelp - skjønner ikke en døyt! Er dette en spesiell sekt, eller? NLP - what?
Hadde en greie for frimerker og servietter i mine meget unge år.
Og har en greie for quiz ... noen finner det litt freaky :p

Skjult ID med pseudonym Hvit-ravn on. 28 des. 2011 21:08

@Enigma
NLP står for Nevrolingvistisk programmering. Hvis du noen gang så Paul McKenna på tv, så har du sett det. Han brukte NLP og hypnose til å hjelpe mennesker å overkomme allslags problemer, hadde blant annet slankeopplegg. Mener å huske det gikk på TVNorge for noen år tilbake. ("Omprogrammering" av hjernen ved å banke lett med fingertuppene på bestemte nervepunkter på kroppen samtidig som man sier eller tenker bestemte setninger om det man vil endre).
Finnes masse info om det på nettet.

Skjult ID med pseudonym action on. 28 des. 2011 22:46

Er litt brettspillnerd; F.eks. Dominion og Cosmic Encounter.

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) on. 28 des. 2011 23:44 Privat melding

C64 da jeg var 5 år, basic kodekopiering da jeg var 7, så amiga 500 etterfulgt av 1200. Trimma min første pc en 486 dx4/100 til 4/120, har noen norske d&d regelbøker samt de gamle engelske AD&D bøkene stående + esker med warhammer 40k i kjelleren :P

Teller det ? ;)

Nå nerder jeg mest bilskruing dog, men blitt lite tid til det også :)

(mann 36 år fra Oslo) to. 29 des. 2011 22:49 Privat melding

Har fått opp øynene for noen heftige brettspill som Dominion, Ticket to ride og Smallworld. Sistnevnte skjønte vi ikke en dritt av før vi så 10 episoders torturial på youtube. Artig spill :)

(mann 34 år fra Østfold) fr. 30 des. 2011 00:02 Privat melding

Du er ikke alene om å være nerd. Jeg er ikke så flink på data, men bruker en del tid på ps3. Samler også på eldre roboter av Diaclone, Transformers, Macross og Kronoform. Eller japansk manga..Det er litt sært. Men det er ikke så tidkrevende da.

(mann 42 år fra Hordaland) fr. 30 des. 2011 00:28 Privat melding

Forbinder ikke lenger gaming, ei heller klassiske rollespill som D&D, Warhammer, CoC eller Earthdawn med nerding.
Nerding har alltid handlet om overskridelse og selv om mesteparten av befolkningen har måtte ta innover seg at de må forholde seg til datamaskiner siste ti årene har det lite å si for begrepet eller nerdene forøvrig.

@MagnusOpus: Du byttet til en dx4/120mhz mener du?

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) fr. 30 des. 2011 12:52 Privat melding

zoroaster: nei klarte faktisk å presse opp frekvensen på cpu'en. Var flere år før det ble vanlig å teste ut slike ting- ikke var hovedkorta helt enkle å jobbe med heller :P

balloo28: jeg vokste opp med "robotech" og hadde dilla på valkyrie fighters og det som var :P

slemtiger: fått med deg at Days of wonder har gitt ut en drøss med apps til mobiler/pads og div? samt pcspill versjoner for multiplayer over nett?

Idag er vel største "nerdinga" mi min film og serieinteresse. Har vel ca 14 slike benno 2 meter høye dvd hyller fulle av dvd'er, bokser, blu-rays, hd-dvd osv.

(mann 34 år fra Østfold) lø. 31 des. 2011 04:15 Privat melding

@MagnusOpus: Valkyrie-robotene er flotte. Jeg fikk aldri med meg Robotech som barn. Var Transformers som var tingen da. Men jeg har oppdaget Robotech i voksen alder. Hvis du er kjent med noen navn fra TFs verden, så er den originale Jetfire egentlig fra Robotech/Macross' produksjonslinje. Hasbro lånte modellen på tidlig 80-tall. De gamle figurene er mer "for-seg-gjort" enn rælet som lages i dag.

Du har ikke tilfeldigvis noen du skal kvitte deg med? ;)