Alle innlegg Sukkerforum

Årets siste tur på motorsykkel?

Vis siste innlegg
(mann 57 år fra Oslo) to. 29 des. 2011 09:21 Privat melding

All snø og is er smeltet bort, og temperaturen godt over null. Litt regn i lufta. Det er sånneforhold som gjør at det frister mer med motorsykkel enn tråsykkel til jobb. Så da blir nok dette årets siste mc-tur. Særlig siden det er siste dag på jobb i år. For i kveld legger jeg meg på toget for å dra til Trondheim, hvor eksen har bedt meg komme for å bli med å kjøre ned en bil til Oslo.

Skjult ID med pseudonym brun to. 29 des. 2011 09:47

Takk for at du sa fra!

Jeg skal vaske gulvet nå, og vurderer om jeg kanskje skal gå ut med søpla litt senere.

Skjult ID med pseudonym Jente to. 29 des. 2011 10:16

Hehe...
Men Harald - siden du først lagde en tråd av en FB-status på et diskusjonsforum: Hvorfor vil du at alle her skal vite hvor grei du er mot eksen din? Savner du henne?

(mann 57 år fra Oslo) to. 29 des. 2011 10:23 Privat melding

Hun er jo en nær venn og er ikke vant til å kjøre langt. Denne bilen går inn i kabalen vi skal legge for livet videre hver for oss. Og det er neppe mange her som kobler meg mot min FB-profil selv om noen gjør det. Jeg skriver intet jeg ikke selv mener jeg kan stå for.

For øvrig var det en skuffelse at vaktmesteren her i kontorbygget har ryddet bort lansen på høytrykkspyleren. Tenkte jeg skulle få spylt bort litt salt fra sykkelen. Det får bli senere.

(mann 57 år fra Oslo) to. 29 des. 2011 10:25 Privat melding

@kommode.
Jeg ferdes på 2 hjul hele året. Men bare i byen, ikke på landevei. Og jeg føler meg mye tryggere på MC enn på tråsykkel. Bedre lys, bedre bremser, bedre sikkerhetsutstyr i form av dress, hansker, hjelm etc.

Skjult ID med pseudonym Jente to. 29 des. 2011 10:41

Jeg aner ikke noe om din FB-status, HaraldBK. Jeg mente bare at innlegget ditt hadde preg av en klassisk FB-status generelt, og at jeg og brun på hver vår måte "spurte" hva du ville med innelget. :-) Flott å være snill mot ekser, det er eksen og jeg mot hverandre også. Men jeg ville ikke frontet det med åpen profil på et dating forum.

Og PS - kvinner blir heller ikke vant til å kjøre langt om de aldri gjør det...

(mann 57 år fra Oslo) to. 29 des. 2011 11:08 Privat melding

@Jente
Kvinner som aldri har kjørt over 10 mil alene kjører ikke over fra Trondheim over Dovre til Oslo på vinterføre uten å ha med en reservesjåfør. Særløig ikke med en bil de aldri før har kjørt. I hvert fall ville mine barn aldri tillate henne eller meg å si hun skulle kjøre alene. Og det ville ikke hennes far, som har gitt henne bilen. Det er absolutt ikke meningen at jeg skal sitte bak rattet særlig mye på denne turen. Jeg gleder meg faktisk til å få sitte på.

@Kommode1. Når det kommer til sikkerhet og vintersykling er det mange som ikke forstår meg. Det har jeg hittil levd godt med. (Det jeg lever dårlig med er dårlig rydding av sykkelfeltene. Jeg tar det igjen ved å sykle i veibanen. Og være veldig synlig.)

Skjult ID med pseudonym Jente to. 29 des. 2011 12:20

Men hvorfor har en kvinne ikke kjørt over 10 mil før om man har lappen? Fordi mannen alltid kjører? Jeg hadde det på samme måte i mitt 15-årige forhold, så det er ikke ment som angrep, bare en reflekson. Eneste gang jeg kjørte var hjem fra fest første nyttårsdag... og kanskje en liten tur i nærmiljøet. Tror det er nokså vanlig.

Sånne ting er godt ment. Men det for meg å komme til f.eks IKEA når jeg aldri har våget meg på motorvei siden jeg tok lappen som 18-åring, var vanskelig. Det var sånne ting som gjorde bruddet tøffere. Men jeg måtte bare våge meg frempå. Skulle ønske jeg hadde mer trening i å klare sånt før.

Det er mange menn som syr puter under armene på damene sine - i beste mening selvfølgelig. Møtte en her om dagen som sa at dama ikke turde ta taxi alene, så han måtte hjem... Stønn! Hvorfor gjøre personer så avhengige av en selv??

(mann 57 år fra Oslo) to. 29 des. 2011 15:51 Privat melding

@Jente. Jeg har kjørt siden jeg var 16. Både bil, motorsykkel og lastebil. Eksen tok lappen da vi hadde småbarn, og har bare kjørt når hun har vært nødt. Jeg har virkelig prøvd å pushe henne til å kjøre. Men hun har sagt jeg kjører bedre. Og det er nok sant, Og selvforsterkende.

Hun sier jeg kommer til å sitte ved siden av å ha lyst til å tråkke på gassen / bremsen / styre. Eller sitte og trampe ned imaginære pedaler. Og jeg har ikke nådd frem med mitt ønske om at hun skulle prøve meg.

Jeg liker å kjøre, og det gjør meg neppe til en dårligere sjåfør. Men det gjør eksen til et dårlig forbilde for våre døtre. Og hun vet det. Nå har hun ikke noe valg.