Alle innlegg Sukkerforum

Hvor ærlig bør man egentlig være?

Vis siste innlegg
Skjult ID to. 29 des. 2011 13:10

For en god tid tilbake var jeg inne i en dateperiode. Derfor avslo jeg høflig å bli kjent med andre "Sukkermenn" her, og skrev tilbake at jeg datet en. Jeg er jo enda her, da det bare ble med noen dater. Men nå konstaterer jeg, at en var innom profilen min og tok bort hjerte. Det er helt greit det, for jeg har jo ikke opprettet noen kontakt med personen. Men jeg lurer egentlig på om menn helst foretrekker å ikke få høre at man dater andre? Er det vanlig at damer/menn å heller dra ut tiden og svare sent, slik at man ikke bryter kontakten med andre her? Deaktiverer noen profilen, og evt hvor tidlig gjør dere det i en dateprosess?

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 29 des. 2011 13:16

eg er ærlig og seier det som det er,sjølv om eg veit at da er eg uaktuell for date med den andre dama..prøvde ein gang å sei at viss det ikkje går med den eg dater så skal eg gje ein lyd:) svaret va ganske enkelt...så desperat er eg ikkje hehe..
så eg har faktisk full forståelse for dei som ikkje svarer eller dater fleire i slengen.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) to. 29 des. 2011 13:35 Privat melding

Jeg mener man bør si det som det er, uansett hvor mange man "mister".

Skjult ID med pseudonym Vimsi to. 29 des. 2011 14:31

jeg dater de som fenger meg, som regel holder det med noen linjer her på Sukker, for å se om de slår min elsker ned i støvlene.