Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym optimist lø. 31 des. 2011 02:41

Hvordan kan man føle savnet etter en mann man aldri har truffet, men skrevet masse med her inne? Merkelig men god følelse :-)
Andre som har opplevd det samme lurer voksen dame med et barnslig og muntert sinn på :-)

Skjult ID med pseudonym angel lø. 31 des. 2011 08:14

Ja jeg hadde det sånn med en jeg traff her inne ,vi skrev masse sammen her og på mob ,vi pratet sammen x antall timer på mob...og savnet kom etter å treffe han.men da han bodde ca 2timer unna meg ble det aldri noe møte :( . Ukene gikk og vi hadde en fin dialog helt til jeg ordla meg galt i en meld som ble tatt for mas, så på tre timer forandret alt seg ,fra kose meld til taushet. Og ja her sitter jeg igjen som stort ?
Mulig det er meg det er noe galt med ,men kan et menneske forandre menig og plutselig ikke ville ha noe mere med deg å gjøre pga en enkel meld som ble skrevet galt ???

Skjult ID lø. 31 des. 2011 10:50

Har også opplevd det med å føle noe spesielt med enkelte man taster med, og har også som angel opplevd litt av det samme som henne.
Men har etter en stund her inne blitt mer kynisk og skeptisk. Tror en noen bruker dette mediet for å kunne ha litt ekstra spenning i hverdagen, Og hvis det aldri passer å møtes eller meldingene plutselig opphører, da tror jeg faktisk at alt ikke er som det burde hos den man taster med. Kanskje litt negativt men en stor mulighet tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Jepp lø. 31 des. 2011 10:53

@optimist
Får den følelsen omtrent hver gang jeg skriver med ei over lengre tid, eller har vært på en (vellykket) date med henne. Men for min del er det ikke en god følelse, ihvertfall ikke over tid, for jeg klarer aldri å skape den samme følelsen hos den andre virker det som. Derfor blir det alltid jeg som er den som "maser", selv om det ikke tilsier mer enn kanskje én sms om dagen. Og selv om jeg slutter å sende sms en uke, skjer det ingenting; andre opplever visst at den andre da kanskje kommer mer på banen igjen - jeg opplever bare at det blir stille for alltid. Så jeg MÅ holde kommunikasjonen oppe. MEN da maser jeg altså. Eller - de SIER ikke at jeg maser, det bare føles sånn siden de er så laxe med å svare, og svarer bare med korte setninger. Selv om hun har sagt at hun vil møtes igjen osv. Skulle gitt mye for å bli interessert i ei som var "masete". Innenfor visse grenser så klart, men... på mitt nivå da.

Sorry - ikke meningen å være så negativ. Håper denne følelsen blir noe positivt for deg. :)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 31 des. 2011 12:09

Tror nok også det (Skjult ID ) - lør 31 des 10:50. Er nok noen som kun vil ha bekreftelse og leke litt.

Vært borti den selv Jepp, og når de ikke gidder ta initiativ til møte selv om man har spurt ett par ganger og de sier nei, så gidder ikke jeg svare mer heller. Da kan ikke interessen være veldig stor uansett.

Absolutt en god følelse ja, å ønske noen, smile bare ved å tenke på henne. Se for seg det utrolig vakre smilet hennes... * dagdrømmer litt *

En gang må man klare å finne den ene jenta som har akkurat samme interessenivå som en selv, er håpet for 2012 :)

Skjult ID lø. 31 des. 2011 13:18

Det kan også være en vond følelse, om man har skrevet masse mailer, sendt sms og snakket sammen i timesvis på telefon, og så vil han fra en dag til en annen bare avslutte og ikke møte deg. En vond følelse.

Skjult ID lø. 31 des. 2011 14:13

Det forstår jeg så godt. Men i starten trenger jeg at man deler nettopp den tanken sånn at man kan få ta del, lære å forstå, respektere og støtte. Særlig når man er redd og sårbar selv av akkurat de samme årsakene.....

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 31 des. 2011 14:57

Hvis hun sier fra om at hun ikke er interessert, så er det ikke noe problem. Men hvis det forblir uavklart, ja, da blir det med ett litt mer problematisk.