Alle innlegg Sukkerforum

kroppsfiksert

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym miriam sø. 1 jan. 2012 13:27

Jeg lurer på en sak og håper å få noen svar her. Og jeg håper noen voksne og seriøse brukere kan svare. Det har vært en del tråder hvor kropp diskuteres og jeg skremmes over hva enkelte betrakter som feit....

Jeg ble skilt noen litt over 1 år siden, etter nesten 20 år. Min x bedro meg meg en ungjente så vidt over 20. Bare det gjorde at selvtilliten min datt i kjelleren. Har etterhvert kommet meg ovenpå, men med unntak av synet på min egen kropp.

Da jeg traff min xmann var jeg litt over 20 år og hadde rimelig ok kropp. I årenes løp skjedde det selvsagt endringer, jeg fødte barn, jeg gikk opp i vekt, jeg gikk ned i vekt. Uansett hva jeg veide var jeg så sikker på meg selv at det aldri var noe tema når det gjaldt selvtilliten. Jeg hadde aldri noe problem med å være naken sammen med min mann.

Etter skilsmissen raste jeg først ned i vekt for deretter å legge en del på meg. I dag veier jeg nok 10-15 kg mer enn jeg burde, men jeg er sunn og frisk og i god form så det plager meg egentlig ikke.

Men jeg tror ikke noen mann vil finne meg attrativ. Jeg tør ikke innlede noen forhold, jeg tør ikke date engang. Ser ikke for meg at jeg tør å kle meg naken sammen men en mann igjen. Jeg tror en evt mann vil vemmes ved synet av meg.... Jeg blir veldig ukomfortabel når noen tar på meg, holder magen inne og lurer på hva de tenker når de kjenner valkene. Jeg ser jo at langt større jenter enn meg er i forhold, men likevel.

Får egentlig greit med oppmerksomhet fra menn, men jeg tør ikke gå videre. Det er greit å snakke, å flørte, men det lengste jeg går er kyss. Hvis noen holder rundt meg klarer jeg ikke å tenke på annet enn at jeg er tykk. Jeg har ikke hatt sex siden jeg ble skilt og det begynner å bli slitsomt å tenke på det: jeg vil jo ha, men samtidig tør jeg ikke.

Hva tenker egnetlig en normal voksen mann om sånt?

Skjult ID med pseudonym Diaz sø. 1 jan. 2012 13:48

Vanskelig å svare på dette,- for du har jo egentlig ingen spørsmål. Du bare konstanterer at det er dette du føler??
Og at det er slik det oppfattes for deg.
Menn er like forskjellige som hvem som svarer. Noen liker alt,noen ikke og de fleste liker vanlige sunne kropper.

Men må alikevel konstantere at her inne på Sukker er man veldig kroppsfiksert. Er ikke akkurat et blivende sted for selvtillitten om man ikke er fornøyd med seg selv eller klarer å distansere seg fra at man ikke er *sin profil*
Uansett om man er tykk eller tynn.

At du ikke har hatt sex på en stund skal du prøve å ikke tenke på. For det kommer jo automatisk når du finner en som du klarer å slappe av med,liker og får følelser for. Og slikt kan jo ta tid uansett?

Lykke til !

(mann 43 år fra Oslo) sø. 1 jan. 2012 13:51 Privat melding

Jeg tenker at det å ønske å holde seg i form er viktigere enn noen kilo ekstra.

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 1 jan. 2012 14:01

Min tanke om dette er at du vil være "for tykk" i ditt eget hode, uansett hva vi sier til deg, frem til du selv får bedre selvbilde. Hvordan du forbedrer selvbildet ditt er vanskelig å si. Dersom du føler du er tykk så kan du kanskje begynne å trene slik at du får strammet opp kroppen din litt slik at du kanskje føler deg bedre.

Min erfaring er at jeg har følt meg smålubben stort sett hele livet mitt. Nå har jeg slippet meg litt løs og møtt litt jenter som til min store forundring har fortalt meg at jeg har en sexy kropp og at jeg er deilig. Jeg har valgt å ta det til meg, og det gjør at jeg faktisk føler meg bedre og mer selvsikker enn før. Det eneste jeg trenger å gjøre nå er å få strammet meg opp enda litt mer i kroppen slik at jeg kan bli enda mer komfortabel med meg selv. Trening i form av turgåing eller helsestudio er uansett positivt, så du har ingenting å tape på å aktivisere deg. Utenom kanskje noen kilo med overflødig fett og vann.

Aller sist så syntes jeg at du bør prøve å slutte og tenke så negativt om deg selv. Dersom en mann er interessert i deg så er han interessert i deg for den du er akkurat nå. De forandringene du trenger å gjøre er for din egen del. Ikke for de mennene som allerede er interessert i deg. For de er tross alt... Interessert.

Slapp av og nyt livet!

Skjult ID med pseudonym sta sø. 1 jan. 2012 14:06

Du kan vel i grunn være rimelig sikker på at dersom en mann vil være sammen med deg og liker å ta på deg så er han fornøyd med det han ser. Og dersom han vil ha sex med deg kan du nok være rimelig sikker på at det tenner ham også. De fleste av oss er veldig visuelle, så liker vi det vi ser så er det ikke noe å tenke på. Da trenger du ikke være redd for at han ikke skal like det han ser når du er naken.

Det er vel heller følelsen av at du ikke er komfortabel som nok vil være det som gjør han usikker på om du liker det eller ikke. Sitter i hodet, jobber selv med dette etter å ha gått ned mye, tar tid før hodet følger med gitt. Skikkelig uvant at jenter faktisk smiler til meg på gata. Går bedre etter hvert ihvertfall :)

Det er nå min subjektive mening ihvertfall :)

Dette er nok absolutt ikke stedet for de "unormale" ( ikke modelller ) dersom man bruker det som bekreftelse. Men du trenger jo bare å finne den ene da Diaz, så da er det jo håp om at han også finnes. Ikke alle her inne er helt utseendefiksert, selv om det kan være veldig vanskelig å plukke opp en personlighet gjennom tekst.

Men som sagt av @Diaz menn er like forskjellige i smak som det dere kvinner er. Så var det det å finne en som liker deg og som du liker, lykke til uansett :)

Skjult ID med pseudonym Cool sø. 1 jan. 2012 14:07

Jeg tenker vel at det er nok av overvektige menn på dette nettstedet (spesielt på forumet) slik at det er vel bare finne en mann som er like overvektig som deg selv så er dere likestilte! :-)

(mann 43 år fra Oslo) sø. 1 jan. 2012 14:08 Privat melding

Kan bare svare for meg selv, men 10-15 kilo ekstra betyr ikke så mye for min del sålenge man er frisk og i god form som du sier.

Skjult ID med pseudonym lea sø. 1 jan. 2012 14:08

Tror mange kvinner sliter med selvfølelsen, når det gjelder kropp. Uansett hvordan man ser ut, jeg er selv slank og ser bra ut som sådan, men er jeg fornøyd nei!
Hva gjør oss så kritisk til oss selv? Ja, hadde jeg visst det! Tror nok at menn er mye flinkere til å akseptere sin kropp uansett hvordan kiloene er plassert.
De fleste menn jeg kjenner, sjekker opp de peneste jentene selvom de både er tynne i håret og har begynnene pondus...selvtilliten er på topp:) Kanskje det hadde vært greiere å vært mann hehe.

Skjult ID med pseudonym Søta sø. 1 jan. 2012 14:09

Kast deg ut i det, du vil bli overrasket!

Lykke til fra en som aldri blir venn med kroppen sin men som har herlig sex allikevel ;-)

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 1 jan. 2012 14:11 Privat melding

Forstår situasjonen din Miriam og som Svampebob1 og de andre sier overfor her, er nok dette en naturlig reaksjon på det du har vært igjennom.
Det lureste du gjør er å bli glad i deg selv igjen, helt og fullt, skryt til deg selv om hvor flott du er, til å begynne med vil det føles teit, men hjernen vår tar imot repetitive ordrer, så hvis du minner deg selv på at du er sunn, frisk og vakker, vil du etterhvert begynne å tro på det, og du vil da underbevisst gjøre valg som fører til at du blir friskere, sunnere og vakrere.
La også menn få lov å gi deg oppmerksomhet, ikke analyser eller tenk på kroppen din når du har en manns armer rundt deg, fokuser heller på mannen, hvordan han er og hva han gjør for deg, ikke så lett til å begynne med, men du kan, husk bare å puste med magen, slapp av og gled deg over livet, det er så inderlig godt :-) En mann ville ikke holdt rundt deg og vært god mot deg om han ikke hadde lyst, husk at han er tiltrukket av noe i deg som gir ham lyst å klemme deg, tillat deg å nyte øyeblikket ;-)
Lykke til kjære deg og send meg gjerne en melding om du ønsker å prate med en medsøster som har vært der og som digger seg selv idag ;-)

Skjult ID med pseudonym exsamboer sø. 1 jan. 2012 14:12

TS, jeg hadde en lignende reaksjon etter mitt lange samboerskap, som forsåvidt ikke endte pga utroskap, men som likevel var helt sexløst de siste fire-fem årene, fordi han ikke ville. Å bli avvist i åresvis av sin kjære er for en kvinne det samme som å ta knekken på alt av selvtillit. Men jeg var så heldig at den første mannen jeg gikk ut med etterpå - ca et år etterpå - ikke bare fant meg attraktiv, men også var veldig flink til å vise sitt begjær. Det ble bare en ONS, men for meg var det just what the doctor ordered. En mann som viste meg at jeg ikke bare var god nok, men noe han tydelig ville ha. Dessverre er man ikke alltid så heldig å få sånne opplevelser når man trenger dem, og man bør vel også prøve å finne en måte å bli trygg i seg selv, som ikke er avhengig av andres bekreftelse.

Du vet det jo egentlig selv - du er attraktiv og får oppmerksomhet fra menn. Du er sunn og frisk - og menn har heldigvis like forskjellig smak som kvinner. Utfordringen blir å få ditt fornuftige jeg som vet dette til å overbevise usikre deg som ikke helt klarer å slappe av...

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 1 jan. 2012 14:24 Privat melding

Du får skrive dette på speilet: " Hvem pokker vil ikke ha deg?!? Du er fantastisk!!" .... Fikk denne på sms fra en kompis etter at jeg hadde blitt avvist av en X, gjett om den funket ;-))))
Takk og lov for gode venner, omring deg med disse og ha det gøy, så skal du se gnisten din er tilbake før du aner :-)

Skjult ID med pseudonym sta sø. 1 jan. 2012 14:25

Det hjelper faktisk ja, føles utrolig teit i starten... fortsatt litt teit for egen del, men kommer seg.

Ta absolutt til deg det positive. Det er noe jeg skal bli flinkere til også, er min egen verste kritiker.. og det er jo ikke bra.

Er man i mål når man begynner å flørte med speilet Svampebob? ;)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 1 jan. 2012 14:37 Privat melding

Vet ikke om jeg har så mange tips å komme med, men jeg støtter det som allerede er sagt her: Dette foregår kun i ditt hode. Jeg lover deg at enhver mann som forsøker å motivere deg til å kle deg naken kommer ikke til å bli skuffet om han lykkes!

Skjult ID med pseudonym mouch sø. 1 jan. 2012 14:38

Litt homofobi ovenfor han der i speilet? :)

Skjult ID med pseudonym Pysa sø. 1 jan. 2012 17:24

Jeg har en del kilo ekstra, og syns etter to svangerskap at kroppen min ikke er noe fin. Likevel blir jeg positivt overrasket når jeg kler av meg for menn, fordi de roser det de ser, og de liker hvordan jeg bruker den sammen med dem.
Det tar ikke knekken på den dårlige selvfølelsen min, men det hjelper meg å gi litt blanke i hva jeg mener selv. Jeg kan ikke la det stoppe meg i å treffe noen.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 1 jan. 2012 18:05 Privat melding

10-15kg er ikke noe stort problem, med mindre det er veldig stor forskjell på hvor du "mener du burde være" og jeg gjerne skulle hatt deg. Men vi er jo alle forskjellige. Selv trener jeg og prøver å holde meg i form, og det hadde jeg forventet at en partner også skulle gjort. Om hun hadde litt gode former hadde ikke plaget meg, men jeg har vært sammen med jenter som har vært feite og dit skal jeg ikke igjen. Så lenge du hadde vært frisk og sprek nok til å være med på de tingene jeg liker å gjøre hadde det holdt i massevis - jeg liker ikke alt for tynne jenter (faktisk liker jeg ikke tynne jenter - jeg liker slanke jenter :p ). Så...om du hadde vært 70-75kg og orket å være med på turen jeg gikk nå i kveld på 1,5 mil hadde det jo bare vært koselig uansett :)

(mann 32 år fra Oslo) sø. 1 jan. 2012 18:22 Privat melding

Jeg syns egentlig ikke det er noe fasit for hva som er litt kg for mye eller for lite kg. Men for meg er det viktig at jenta er opptatt av seg selv og bryr seg om seg selv. En som er opptatt av kosthold, men kan gått spise fastfood hvis det må til en dag hvis dere skjønner. Jeg syns det er veldig fint at jenta har former og er noe å ta tak i og ikke bare bein. Jeg vet om jenter som har veid over 150 kg som i dag veier 70-80 kg, er man villig til å gjøre noe med det så finnes det muligheter og det viser at hun bryr seg om seg selv. Sånne ting er ikke bare viktig for utseendes del, men enda vikigere pga helsen.
Hadde ikke hatt noe i mot en jente som kunne vært min treningspartner på Elixia f.eks eller en som kunne gått en tur med meg opp Kolsås toppen.

Skjult ID med pseudonym Jepp sø. 1 jan. 2012 19:40

Det er vel allerede nevnt, men det er jo ikke sånn (vil jeg tro) at de mennene du møter heretter har "perfekt kropp", formet etter timesvis med trening i helsestudio fem dager i uka. Sannsynligvis vil du møte menn som har helt gjennomsnittlige kropper, kanskje de også med et par kilo for mye. Så hvorfor skulle du da plage deg selv med at DU ikke har "perfekt kropp"? De er sikkert (eller forhåpentligvis, selv om mange menn er født med en ukuelig selvtillit på dette området) klar over sine egne "mangler", og hvis de ønsker å være sammen med deg fordi du tenner noe i dem, så vil dette gå helt fint - tror ikke de forventer at du har modellkropp under klærne.

Skjult ID med pseudonym Tiwas sø. 1 jan. 2012 20:01

Hvis det er noen trøst, så er de med "perfekt kropp" som regel ganske så sære på andre områder. Min er work in progress, og selv om jeg ikke er på langt nær så ille som mange andre så kan jeg love deg at kosthold og treningsdager trumper en del andre ting. Jeg er jo så lite trofast til treningen min at jeg har en spisedag i uken som ikke er på en treningsdag, og at jeg spiser ad libitum på treningsdagene mine er nok til at andre som trener seriøst rister på hodet i vantro over mine slappe vaner. Og folk som er mer interessert i å kose seg hver dag rister hodet i vantro over hvor lite jeg "koser meg".

Du må jo bare finne noen som passer deg og din livsstil. Når du gjør det, så vil antakelig vis ikke dine kilo bety så mye - for vedkommende vil kanskje ha litt ekstra selv. Om målet ditt er å få en "perfekt kropp" (perfekt for hvem, forresten - det er jo et ganske ullent begrep og varierer fra person til person) så vil du kanskje treffe noen som har lyst til å gå den veien sammen med deg.

Så hva har det da å si hva de som ikke passer for deg mener om kroppen din? Sikkert like mye som hva jeg legger i det andre mener om mine spisevaner. Den dagen du slutter å bekymre deg for hva andre mener og gjør som du selv vil er den dagen du har muligheten til å treffe noen som liker deg. Dette kan være en meg "perfekt kropp", som faktisk ikke orker å være sammen med en som er blåkopi av seg selv, eller hvem som helst andre.

Vær deg selv, og ikke bekymre deg :)

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 1 jan. 2012 20:32 Privat melding

Når skumleste jeg bare kjapp igjennom, mest på de øvste rådene... med de fleste skrev ganske utfyllende svar og jeg er for trøtt til å virkelig lese...
Likevel er jeg enig som det blir nevnt; Det er ikke mennene du leter etter svar hos, det er deg selv.
Som sagt ovenfor av fler, din opplevelse med skilsmisse var hard for deg, du fikk deg en real knekk på selvtillitten, noe som du selv nevnte ikke skjedde før etter hendelsen..

Mitt råd til deg, er det samme rådet jeg fikk selv for mange år siden;
Hver morgen når du står opp, finner du penn og papir.
Du stiller deg forran et helfigurs speil
så skriver du ned de fem tingene med deg (kroppen i ditt tilfelle, så ikke noen tilfelle av indre manglende selvtillitt)
du er alle mest fornøyd med. Og du SKAL ha fem ting!
Hver kveld leser du gjennom lappen før du legger deg
før du så kaster lappen i søple.
Så begynner du på nytt.
Etter en mnd skal du skrive 10 ting positivt om ditt utseende
de ti tingene (gjerne forskjellig fra gang til gang, du skal ikke memorisere hva du er fornøyd med, du skal granske deg selv XD) skal du fortsette med til du tror på dem selv og ikke føler behovet for å bekrefte dem for deg selv lenger...

Det er ingen enkel øvelse.
Men det funker.
Det tar tid, så det er viktig du ikke gir opp!
Men det funker.

Når det har begynt å funke for deg, skal du se at du og klarer å ta i mot oppmerksomheten du får =)

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) sø. 1 jan. 2012 20:38 Privat melding

Jeg har noen kompiser som liker runde damer, mens andre liker tynne. Som dame kan du sannsynligvis ikke tilfredsstille begge sine krav.

De som gir deg oppmerksomhet liker sannsynligvis den kroppen du har.

Hvis det ikke er bra nok for deg å vite at mannen finner deg tiltrekkende, så er det jo bare å ta tak i situasjonen selv. Spis mindre og tren mer.

Fedme er forøvrig en medisinsk tilstand. Den vanligste definisjonen på fedme er BMI over 30. Det er ikke opp til hver enkelt å definere fedme.

Skjult ID med pseudonym Tiwas sø. 1 jan. 2012 20:41

@Bisken: hehe...jeg har ca 14% kroppsfett og en BMI på 35 eller noe. What to do, what to do :p

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 1 jan. 2012 20:45 Privat melding

Jeg datet en fyr i sommer som tydeligvis hadde komplekser for utseendet sitt. Jeg skjønte aldri det, jeg syntes han var veldig barsk. Ikke klassisk kjekk, kanskje, men han hadde et veldig mandig og samtidig sårbart uttrykk på en måte. Æsj, jeg klarer ikke å si hva jeg mener, men poenget er at mange har noe ved seg som gjør dem vakre på sitt vis.

Vampyren, om du leser dette, så er det til deg. :-)

(mann 58 år fra Oslo) sø. 1 jan. 2012 20:48 Privat melding

Vi lever jo i en visuell verden, folk "ser" det de ser. Hva de ser oppfattes mye forskjellig. Mangfold er intr. og gjør at "utvalget" er stort. Det viktigste er hva du ser selv, om deg selv og andre. Ikke hva andre mener og "synser" om hva du "skal" se synes. Trives du ikke med deg selv, prøv og gjør noe med det. Skal i mange tilfeller ikke så mye til. Om du hele tiden skal gjøre andre til lags, da har du tapt. Som du sier litt mellom linjene så er du egentlig litt fornøyd med deg selv, la hjernen din også få lov til å fordøye det, og ikke bare det som du tror alle mener.

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) sø. 1 jan. 2012 20:55 Privat melding

Jau de fleste er klare over svakheten med BMI, men det er likevel den "vedtatte" definisjonen. En person som trener aktivt styrke vil aldri ha interesse av å regne ut BMI, så denne svakheten er uvesentlig. Hvis man skulle sendt ut fettklype til alle som lurte på om de var i risikosonen, så ville det blitt mye bal.

(Jeg har også BMI på nærmere 30)

(mann 50 år fra Buskerud) sø. 1 jan. 2012 23:50 Privat melding

Slite veldig å finne kvinnekropper som bare er hud og ben attraktive.

Ja takk til kvinnelige former, proporsjoner og litt mykhet både her og der.

Er dessverre ikke bevandret i bedømmelsen av hverken kilo eller bmi. Har slett ikke hatt bruk for disse.

Det som gjør en kvinne uimotståelig for meg er signalet fra henne at hun er fornøyd med kroppen sin.
(mer eller mindre)

Fikk en gang avslag på et kompliment, der jeg påsto at hun var vakker. " nei, vakker var hun ikke, men pen..."
neivel...
hva mer skal en da gjøre eller si?

kunne tenke meg å våge meg sakte litt om litt lenger fra kysset av frosken uten å tenke så mye om resten , bare nyt situasjonen og den andres nærvær.
Kanskje han begynner "å pakke deg ut etterhvert", kanskje litt dempet lys eller bare få stearinlys...
stor pledd om vinteren?

ikke at du behøver å gjemme deg, bare at du føler deg ikke helt på sølvfatet, så går det kanskje bedre ...
og bedre....

ikke vet jeg, bare noen tanker

holder fingrene krysset

Skjult ID med pseudonym Lysstråle ma. 2 jan. 2012 00:01

Hmm... Jeg har også komplekser for kroppen min og blir aldri fornøyd.
Har en BMI på 22 og synes jeg har alt for mye på magen.
Dette gjør at jeg gjemmer det under klær og flau for å ta av meg klærne for en kjæreste.

Hva er det som gjør at vi kvinner tror at vi aldri er gode nok...uansett hvordan vi ser ut ?

(mann 50 år fra Buskerud) ma. 2 jan. 2012 00:12 Privat melding

@lysstrale

"Hva er det som gjør at vi kvinner tror at vi aldri er gode nok...uansett hvordan vi ser ut ?"

Ja, dette hadde jeg nok likt å vite !

iblant litt flaut, når mannen fremmer sin ærlig mening om kvinnens kropp og møter blankt avslag.
Hvorfor?

Skjult ID med pseudonym sta ma. 2 jan. 2012 00:14

Tror dere er alt for flinke til å snakke hverandre ned jeg altså. (nesten) ingen av gutta legger merke til slike detaljer som dere kvinner gjør. Virker som mange av dere pynter seg for hverandre også. Så lenge dere smiler og ler så holder det i massevis for de fleste av oss :)

Skjult ID med pseudonym luring ma. 2 jan. 2012 00:15

@lysstråle
At dere i sjekkefasen ikke har stort annet enn utseendet å fare med i bunn og grunn. Derfor er det ekstremt viktig for dere.

Skjult ID med pseudonym Lysstråle ma. 2 jan. 2012 00:17

@Askeladd67
Kan jo ikke svare deg på det desverre.
Jeg er jo selvveldig misførnøyd med min egen kropp og ville aldri tro på en mann som sier den er flott!!
I mitt hode er den jo ikke det..

(mann 50 år fra Buskerud) ma. 2 jan. 2012 00:34 Privat melding

@lysstråle

setter pris på din stor ærlighet og skjønner poenget.
Hva er det som skulle til for å snu på dette bildet i hodet ditt?
enn om mannen finner den flott?
for det gjør han jo !
trenger du mer overbevisning? i form av ?

Skjult ID med pseudonym friskfisk ma. 2 jan. 2012 01:37

Hm, jeg er mann og mener selv at jeg har for mye på magen. Men det er fordi jeg kun ser de 8 magerutene i godt lys. Selv om jeg synes jeg har for mye på magen har jeg ingen problemer med å vise meg i bar overkropp/naken. Jeg er jo fornøyd med kroppen min, men jeg vet samtidig at den kan bli enda bedre.

Tiwas: Hvis du har 14 i fettprosent og 35 i BMI bør du løfte 3x kroppsvekt i markløft, 2,5x i bøy og 2x i benkpress.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 2 jan. 2012 01:55

@ts
Quote: Bisken søn 1 jan 20:38
Jeg har noen kompiser som liker runde damer, mens andre liker tynne.

De som gir deg oppmerksomhet liker sannsynligvis den kroppen du har.

Skjult ID med pseudonym magnusopus ma. 2 jan. 2012 01:58

Innimellom er det lærerikt og skaper selvinnsikt vedrørende kropp å se andre kropper, se at det er forskjeller mellom oss alle selv med samme vekt og høyde. Og ikke minst lære seg å se det fine i seg selv og andre.

http://kroppsbild.wordpress.com

Er en fin blogg som ble startet hvor folk anonymt kan sende inn bilde, vekt høyde og skrive litt om hvordan de ser på sin egen kropp.

(mann 57 år fra Oslo) ma. 2 jan. 2012 10:11 Privat melding

Egentlig er jo det meste sagt, så jeg bruker vel bare andre ord på andres gullkorn. Men det viktigste sitter mellom ørene på den personen det gjelder. Du bør være glad i deg selv som den du ser i speilet. Jeg har møtt flotte kvinner som har vært langt utenfor ukebladenes kroppsideal. Men også kvinner innenfor idealet som ikke har hatt noen seksuell utstråling. For det viktigste tegnet på at en kvinne er flott, er at hun føler seg flott. En annen ting er at man kan kle seg til selvfølelse.

Og dette gjelder ikke bare kvinner. Sånn er det med menn også. Går jeg i en sliten dongeri føler jeg meg avslappet og i stand til å møte alt med et smil, men om jeg skal kle meg så jeg flytter selvfølelsen litt opp, tar jeg på bukse og jakke, eller dress. En tur til frisøren en gang i blant løfter også følelsen av å være attraktiv.

Så skal det likevel innrømmes at kroppen betyr noe. Har jeg latt den forfalle en stund vet jeg det og har ikke noen god følelse. Da klarer jeg ikke å være like OK utad. Men om kondis og styrke er tilfredsstillende, betyr ikke livvidden like mye.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 2 jan. 2012 15:41 Privat melding

@Miriam - Du er heldig, skulle ønske jenter ville klemme på meg og..selv om jeg har forspist meg i julen hehe