Alle innlegg Sukkerforum

Hvor viktig er "trofè-faktoren" i valg av partner?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hubro sø. 1 jan. 2012 15:16

En kjæreste er også en som skal vises frem i det offentlige, enten ved at dere f.eks. går hånd i hånd på gaten eller sitter sammen ved et bord på en cafè osv. En partner skal introduseres for venner, familie og kollegaer og h*n skal drasses med i ulke sosiale sammenhenger.
Ja, dette handler om mest om fasade og har en elementer av egoisme i seg (se så attraktiv/heldig/suksessrik jeg er som har en så flott partner - som også valgte meg:)
Vi ser jo ofte at f.eks. høyde er et tema her på forumet. Menn som føler seg eksluderte pga for lav høyde. Handler dette også i stor grad at jenter ser for seg at de går hånd i hånd på gaten? At de ser for seg et falmet glansbilde ved tanken på at hun er høyere enn han og at dette skurrrer ved tanken på at folk stirrer og slikt?

Mange faktorer legges til grunn for valg av partner. Og særlig på et interaktivt nettsted som sukker hvor det ekslueres over en lav sko basert på enkle praktiske premisser, vil det kanskje eksluderes mer på slike overfladiske faktorer som dette.
Dette er altså bare èn av mangefaktor som jeg ønsker å lufte her. Flere som har noen meninger å lufte i anledning denne faktoren?

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 1 jan. 2012 15:28

nei..så lenge eg synst ho er fin,sexy og ikkje minst til å leve med så driter eg i ka andre tenker:)

(mann 29 år fra Østfold) sø. 1 jan. 2012 15:28 Privat melding

Støtter blindebukk sin kommentar der :D

Skjult ID med pseudonym Hubro sø. 1 jan. 2012 15:29

Jeg vet at denne faktoren er veldig "politisk ukorrekt". Men den er der uansett og ligger i bakhodet hos de fleste. En vil kanskje ikke la denne faktoren råde irl, da en kan affiseres av et levende menneske. Her på sukker er det derimot lettvint å luke bort noen basert på denne faktoren også

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 1 jan. 2012 15:35

Den er til stede for min del. Er alltid bra å få anerkjennelse for sine valg. Uten at det er det som skal være avgjørende for valg av kjæreste:)

Skjult ID med pseudonym Hubro sø. 1 jan. 2012 15:37

@Boble®
Nettopp. Anerkjennelse for sine valg er en medvirkende menneskelig faktor :) Som med valg av f.eks. kåk, interiør og bil.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 1 jan. 2012 15:43 Privat melding

JEG velger dama mi, IKKE vennene mine.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 1 jan. 2012 15:44

Jeg driter egentlig i hva folk jeg ikke kjenner tenker, og lar folk jeg kjenner seg affisere av det, så er det hos dem problemet ligger.

(mann 44 år fra Oslo) sø. 1 jan. 2012 15:44 Privat melding

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er like uaffisert som gutta over her. Riktignok er jeg enig så lenge vi snakker om det man vil kalle "Trofé faktor". Hva tilfeldige folk på gata eller venners venner mener på fest gir jeg også blanke i.

Likevel er det ikke slik at alle andres mening om min partner er likegyldig for meg. Spesielt min nære famile og mine nærmeste venner har synspunket som vil bety noe for meg. Jeg vil jo dessuten gjerne at en partner går godt sammen med de jeg bryr meg mest om fra før.

Til syvende og sist er det jo viktigst hva jeg føler selv, men helt uanfektet av hva min nærmeste krets mener er jeg nok ikke.

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 1 jan. 2012 15:45

Du er så politisk korrekt HerrSmåFrekt ;)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 1 jan. 2012 15:46 Privat melding

Ja, må jo følge den rette sti når verden snart går under, vet du. 0:-)

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 1 jan. 2012 15:47

Selvsagt betyr det noe hva venner og familie tenker, men for meg går ikke det først og fremst på utseende. Det er ikke der potensialet for et uheldig forhold ligger.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 1 jan. 2012 15:48

Jeg har aldri tenkt på hva mine venner måtte komme til å mene om mine menn:)

(mann 43 år fra Oslo) sø. 1 jan. 2012 16:08 Privat melding

Tenker ikke på hva andre skulle mene om det.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 1 jan. 2012 16:12 Privat melding

Jeg tenker over det med et mikrosekund.. og så driter jeg i hva andre mener..
Jeg har en smak som er så annerledes enn mine venninner uansett, så da vil de aldri selv synes fyren jeg havner med er sikkert noe wow.. hehe..

Men nå vil jeg ikke ha en almenn WOW fyr.. jeg vil ha min blondevikingjegsyneserWOWfyr..

(kvinne 42 år fra Østfold) sø. 1 jan. 2012 16:12 Privat melding

Næh, hva andre måtte mene om kjæresten min betyr ikke noe.
Min beste venninne og jeg har dessuten veldig ulike preferanser, så jeg kan ikke la det ha noen innvirkning på mitt valg av partner.

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 1 jan. 2012 16:15

Folk må si hva de vil, men om alle dere kjenner sier at en person er motbydelig og ekkel. Så er terskelen for de fleste av oss til å komme sammen med vedkommende høyere enn en som alle bare elsker. Om man vet og innser at man blir påvirket av omgivelsene eller ikke er en annen sak;)

Skjult ID med pseudonym Diaz sø. 1 jan. 2012 16:28

Hmm... Klart man tenker på om partnern er "presantabel nok" . Men igjen,er personen presentabel nok for meg.- går det greit for resten av venner og familien også!! Man faller da ikke for personer man overhode ikke føler seg komfertabel med. Verken av utseende eller personelighet?

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 1 jan. 2012 16:33

Jeg synes det er praktisk og behagelig å slippe å tenke selv. Jeg danser etter mine venners pipe mot den personen som de mener passer inn. Hvorfor legge ned energi i slike bagateller når venner kan gjøre det for meg? :)

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 1 jan. 2012 16:48

Paraply
Vennene dine sier at du burde date meg. Så send meg en privat melding! :D

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 1 jan. 2012 19:10

Det er bare ett lite aber.... Du må aldri stole på det vennene mine sier ;)

Skjult ID med pseudonym Pompadour sø. 1 jan. 2012 19:24

Hva andre mener om min fremtidige kjæreste bryr jeg meg fint lite om. Det er mitt liv, ikke deres.

Uhøflige og folk som på andre måter mangler normale sosiale antenner, er uansett uaktuelle som kjæreste.

Skjult ID med pseudonym Velteguri sø. 1 jan. 2012 19:33

Viktigst er hva jeg synes selv, men det atreju sa er også litt viktig når det kommer til det stykket :)

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) sø. 1 jan. 2012 19:35 Privat melding

Helt greit om alle andre synes hu er fæl, for da er det ingen som prøver å elge seg innpå hu..
Bryr meg altså ikke en kalori hva andre synes. Tror denslags er mest for svake mennesker.

Skjult ID med pseudonym fjesløs sø. 1 jan. 2012 19:36

Sist jeg ble forelsket var jeg helt likegyldig til hva andre måtte synes. Det kan selvfølgelig nevnes at hun var svært vakker, ihvertfall i mine øyne, men om ikke andre hadde hatt samme oppfatning, hadde det ikke spilt noen rolle for meg.

(kvinne 33 år fra Hordaland) sø. 1 jan. 2012 19:37 Privat melding

Næsj, er eg som skal like å se på han, ikke venninnene mine! :p

Skjult ID med pseudonym Velteguri sø. 1 jan. 2012 19:41

Utseende?! Nei det betyr lite. Har opplevd litt det å slite med sosiale antenner. Hva gjør man når fyren ellers er verdens søteste og snilleste, og intelligent på så mange måter :/

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 1 jan. 2012 20:36 Privat melding

Jeg tenker ikke sånn når jeg leter etter mann nei, men når jeg er forelska/elsker èn, så blir han kanskje som et trofè likevel for jeg er jo så stolt over at han er min kjæreste :D

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 1 jan. 2012 20:48

Bra svar, Karusell1!

Har selv hatt følelsen av og opplevd å være et slikt trofé for en eks. Han var tydelig stolt over å vise meg fram for kameratene og andre gutta boys ...
Han jeg datet sist sa jeg var langt over hans liga, at jeg kunne velge fra øverste hylle, men det var -han- jeg ville ha.
Siden jeg har gått så lenge og følt på alenetilværelsen, ville det å endelig ha funnet en bra mann for meg - et trofé. Det ville føltes som å ha fått jackpot, gjort meg stolt. Lykke! :-)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 1 jan. 2012 20:59

khione er eit trofe evne;)

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 1 jan. 2012 20:59

Jeg velger ikke en partner fordi mine venner/familie/kollegaer liker personen. Men jeg velger heller ikke en partner som ikke hadde kommet overens med venner/familie/kollegaer (har en jobb hvor man inkluderer partner i forskjellige happenings). Hvis jeg liker personen så liker stort sett de andre han også.

Han må da kunne oppføre seg og sosialiesere i andre settinger enn kun med meg, men det er jo endel av hele pakka jeg ser etter fra begynnelsen av. Jeg tror ikke veldig mange ville holdt ut med en partner som ingen andre enn en selv likte.. da er det jo noe rart i så fall...

(mann 45 år fra Oslo) sø. 1 jan. 2012 21:17 Privat melding

Jeg ser for meg 3 vanlige, fundamentalt forskjellige grunner til at mange par feks holder hverandre i hendene overmåte mye. En oppe, og to nede.

FORELSKELSE - du og jeg.
FASADE - for omverdenen.
FRYKT - for å miste andre part.

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 1 jan. 2012 21:59

Du glemte den fjerde av de fire F`er, tresnitt:
FAAENSKAP -for å plage desom ikke har noen å holde i hånden :)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 1 jan. 2012 22:11 Privat melding

Når jeg har en jeg er glad i så kan jeg gjerne vise hele verden dette, men hva andre synes betyr lite for min del, så lenge jeg synes han er verdens beste :)