Alle innlegg Sukkerforum

Hva menes med ordnet økonomi?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gjeld to. 3 april 2008 14:13

Ser at mange jenter foretrekker menn med ordet økonomi og lurer på hva dere egentlig legger i det.
Selv har jeg vært gjennom en konkurs som har kostet meg mye blod, tårer og svette å komme seg ut av. Nærmer meg slutten på dette helvete og har begynt å leve nærmest normalt igjen. Setter pris på noen synspunkter.

Skjult ID med pseudonym Samme båt to. 3 april 2008 14:20

Om du er på slutten av ditt personlige "helvete" - har du vel ordnet økonomi - og er en god portion erfaringer rikere skulle jeg tro.

- har vært der selv..... ;o)

Skjult ID med pseudonym vingeflaks to. 3 april 2008 14:23

Jeg ville muligens ikke nevnt det som det aller første, på den første daten. Men jeg ville heller ikke gitt meg ut for å ha ordnet økonomi dersom jeg forholdsvis nylig hadde vært gjennom en konkurs.

Skjult ID med pseudonym gjeld to. 3 april 2008 15:11

@vingeflaks
Jeg har heller ikke nevnt det for noen og holder meg unna profiler hvor dette settes som betingelse. Men ut fra en annen trå som gikk her på forumet for litt siden, vet jeg at det er mange som sjekker oss i "hue og ræva" (Skattelister og Brønnøysundregisteret ) før de i det hele tatt vil date. Får jo helt noja av sånt

@prinsesse;
Betyr det at du venter til jeg er kvitt siste rest, eller kunne tiden være moden nå tross for at det står litt igjen før gjeldsfengselets porter åpner seg ? .

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt to. 3 april 2008 15:28

Poenget er vel handlingsmønster og graden av ansvarstagende, ikke nødvendigvis hvilke tuer du har snublet i.

For meg er en som har satset, gått på trynet, gjort noe med det, og lært av prosessen langt mer tiltalende enn alle de ulike eksemplene på ansvarsløshet og planløshet som finnes i alle inntektskategorier.

En som forsøker å skjule fiaskoen er vel kanskje ikke moden nok? Kan du slenge både spaden og korta på bordet, vil jeg tro at du vinner ;)

Skjult ID med pseudonym ståpå to. 3 april 2008 15:31

Styr unna profiler som snakker om økonomi... Det gjør jeg. Jeg har god råd og ingen svin på skogen. Men økonomi har så lite med kjærlighet å gjøre... Personlighet har mye med saken å gjøre. Hvis du er i ferd med å ryde opp etter deg, er det flott...

Og ja, jeg sjekker ofte mest mulig om en person - googler og står i. Men jeg ville aldri la være å møte en interessant person om det så står at forårets inntekt var 10.000... Sjekker bare av nysgjerrighet. Alle kan være uheldige i oppstart av bedrifter osv. En av de mest ryddige vennene mine sliter fortsatt med en konkurs fra 15 år tilbake... Jeg blir ikke skremt av sånt... Om jeg derimot tok personen i å lyve (feil alder eller inntekt) eller fant ut at han stadig tok opp forbrukslån for å gå på fylla - DA hadde jeg nok backet ut.

Stå for den du er. Det finnes masse jenter som leter etter flotte mennesker. Uansett fortid og økonomiske forpliktelser... Du trenger ikke fokusere på dette, eller snakke om det i starten. Bare ikke lyv.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym romling1 to. 3 april 2008 16:25

Det ville nesten vært feigt av meg å ikke skrive noen linjer på denne tråden.

Jeg er av de som ikke har ordnet økonomi og som enda har en del år i vente før den forhåpentligvis blir det. Har ikke noe behov for å unnskylde det eller forklare bakgrunnen for detaljert utover at jeg satset i drøyeste laget etter noen år som selvstendig næringsdrivende.

Registrerer at et par innlegg antyder rådet om at man ikke bør fokusere på stoda tidlig,der er jeg helt uenig. En ryddig økonomi har såpass mye å si for handlingsrommet man kan forvente at det blir å føre folk bak lyset om man ikke er åpen om at det motsatte er tilfelle. Dessuten ser jeg det slik at for egen del er jeg kun interessert i de jentene som er bevisst de mulighetene og begrensningene som ligger i en slik status,det er greiest for begge parter å kjøre åpent også om dette slik at begge forholder seg til realiteter.

Like barn leker best er det noe som heter,langt på vei enig i det og i praksis klikker jeg meg fort videre fra profiler hvor det fremkommer at vedkommende har stort økonomisk handlingsrom og kostbare vaner. Ikke er jeg på jakt etter noen forsørger og ikke vil jeg havne i en situasjon hvor det blir for stor differanse mellom hennes muligheter og vaner og mine for tiden.

Derfor er jeg åpen om stoda og vil fortsette å være det uansett råd,det er tross alt slik at selv om økonomien ikke er ordnet så er det ingen grunn til å legge seg på rygg å gi opp tilværelsen,heldigvis.

Så de av dere som har en blakk Møring øverst på ønskelisten er herved invitert:-)

Skjult ID med pseudonym gjeld to. 3 april 2008 18:31

Takker for alle innleggene. Er det flere som har noen synspunkter på dette før jeg legger debatten død for min del ?

Skjult ID med pseudonym au! to. 3 april 2008 19:30

Fint om man ikke spiller bort husleiepengene på nettpoker..

Skjult ID med pseudonym femme to. 3 april 2008 23:50

gjeld,
skattelistene viser jo ikke om du har stor elelr liten gjeld, den viser bare null i formue den da, og det har jo de fleste som feks har kjøpt bolid de siste årene. Enig med ståpå, og med romling1 her. Det er holdningen det kommer an på for min del, om vi snakker om stormannsgalskap, festing, spilling el.l. er det klart lite attraktivt og jeg tror det er mye slikt mange kvinner helst vil unngå.

Og tro meg, dette er litt depressivt for mange damer; nivået på menn er ikke så veldig å skryte av så du kan komme langt med å være ordentlig og snill (synes ikke skribentene på forumet er representative for den gemene hop, de virker litt mer ordentlige).
Og raushet er ikke pengebetinget.
Hva skal man med en fyr med tjukk lommebok som ikke byr på (nei, ikke spandering - men:) seg selv?