Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan finne prinsen....?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym berte ma. 2 jan. 2012 13:44

Ønsker tips på hvordan jeg skal skille menn som kun ønsker sex fra de som vil ha et forhold..
Er det eneste som hjelper kun å vente med sex? Og i så fall, hvor mange dater skal man da vente..?

Hilsen berte som snart gir opp fordi guttene bare er ute etter en ting likevel

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 2 jan. 2012 13:47

Akkurat her tror jeg nok det hadde vært greit med alder for å kunne si noe.

(kvinne 36 år fra Buskerud) ma. 2 jan. 2012 13:47 Privat melding

alle er vel ikke ute etter kun sex :P men man ser fort hvem som er ute etter det eller ikke :) og her inne er det veeeldig mange som er ute etter et ligg, virker det som ihvertfall... så si imot hvis jeg har fått feil inntrykk ;)

(mann 44 år fra Akershus) ma. 2 jan. 2012 13:48 Privat melding

Kanskje du skal se etter andre typer enn du vanlig vis gjør, da? Det er mange av oss som ikke er ute etter å bestige flest mulig...Når det er sagt, så tror jeg ikke det å "holde igjen sex" hjelper stort heller, med mindre du er en av dem som drar gutta med på toalettet 5 minutter etter du treffer dem ;)

Skjult ID med pseudonym Alene ma. 2 jan. 2012 13:51

Hadde vært så frampå å spørre første eller andre daten jeg. Hva han er ute etter. Du burde se det på ham hvis han prøver å sno seg unna. Ellers så er vel de fleste gutter ganske ærlige hvis de først får et direkte spørsmål fra en som ikke går rundt grøten. Lettere for en gutt med uærlige hensikter å snakke jenta rundt lillefingeren hvis han ikke får et spørsmål som er så rett fram. Jeg pleier å spørre jenter om det ganske med en gang. Gjerne i en av de første meldingene innpå her også for jeg gidder heller ikke kaste bort tida på folk som bare skal prate (har ikke støtt på noen som vil ha sex ennå i livet så er å være et tidsfordriv jeg vil unngå). Til TS må jeg bare si: vi fins... Men blir ofte buttfucka av jenter vi også selv om kanskje ikke på den måten. Ville noen utnytta meg for kroppenm in hadde jeg vel følt meg beæret tror jeg. Men jeg ville som deg vært veldig skuffa hvis det stoppet der.

Skjult ID med pseudonym magnusopus ma. 2 jan. 2012 13:52

Stort sett er det ikke så veldig vanskelig, bortsett fra at mange kamuflerer og dekker over de signaler man får fordi man lar seg blende av noe annet - stor sett det fysiske eller blir smigret av overfladisk svada.

Enten må du endre smak i forhold til hva du går etter - evt fortsett og håpe du trekker det rette loddet til slutt ;)

(mann 57 år fra Oslo) ma. 2 jan. 2012 13:54 Privat melding

Varigheten på de forhold jeg har bak meg har ingen sammenheng med hvor lang tid det tok før vi hadde sex. På samme måte som jeg kanskje hadde hatt noen andre forhold om vi hadde kommet oss i senga før det gled over til vennskap. Og noen forhold som aldri startet selv om vi hadde sex. Men siden jeg er singel vet jeg jo ikke hva som skal til for å få til det livslange forholdet.

Skjult ID med pseudonym berte ma. 2 jan. 2012 13:54

Jeg er 45 og trodde fint jeg klarte å skille klinten fra hveten før jeg meldte meg inn i Sukker......
Det er vel ingen som drar med seg menn på toalettet etter 5 minutter? Men må innrømme at jeg har gått til sengs første kvelden, kanskje noen som mener dette er etter 5 minutter?

(mann 57 år fra Oslo) ma. 2 jan. 2012 14:01 Privat melding

Kortversjonen er vel enkel for flere enn meg, nei, jeg er ikke bare ute etter sex. Men jeg vil ha sex også. Og jeg tror ikke på å vente til man er gift. Noen ganger er det riktig etter første kveld, andre ganger blir det riktig å vente lenger.

Skjult ID med pseudonym sta ma. 2 jan. 2012 14:04

Det er vel det som er, de som "spiller" er nok veldig flinke til å trykke på de rette knappene og skape de følelser som du trenger for å gå til sengs. De kan alle "triksene" for kortvarig lykke for å nå resultatet de vil ha. Det er vel derfor de som ønsker noe mer langvarig ikke virker så spennende i starten og du ikke vil gå for dem.

De mer langsiktige er kanskje ikke like flinke til å få frem denne følelsen i starten.
Men direkte spørsmål mottas med takk i grunn, det er bedre en å traske rundt grøten. Da er det nok kanskje lettere ja.

Skjult ID med pseudonym Alene ma. 2 jan. 2012 14:05

Er vel noen som vil si det er for tidlig, andre ikke. For min del så finner jeg fort ut om jeg trives sammen med personen eller ikke og sånn sett så hvis det hadde blitt sex første kvelden så hadde ikke jeg stikki av etterpå hvis jeg først hadde valgt å ta det steget. For da hadde jeg alt bestemt meg. Men kommer litt an på hva man gjør første kvelden også da. Jeg har kun hatt 2 dater med jenter herfra og på begge dro jeg hjem til jenta der vi lagde middag og bare satt og prata. Gikk ikke ut døra før etter 6-7 timer prating. Og da har man kanskje rukket å oppnå en viss kontakt fremfor sånne kaffedates som jeg ser mange her inne foretrekker fordi de da har en fluktmulighet. Nå er jeg veldig seriøs da, men jeg åpner meg veldig og forventer at jenta også skal gjøre det for det å gi slipp på litt forsvarsmurer må man nesten gjøre hvis man vil at ting skal klaffe synes jeg. Var jeg deg så ville jeg nok kanskje blokkert litt instinkter for å se hva slags person mannen er innvendig før jeg kastet meg i senga. Men det kan jo fort skje på første date, det kommer jo an på personen. Igjen så er jo ikke jeg akkurat den som vet hva som skal til for å få noen til sengs da, men jeg er veldig god på å bedømme mennesker og ikke opplevd å ta feil av noen etter å ha møtt dem før. Er jo en treningssak det også.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 2 jan. 2012 14:08 Privat melding

Alle er jo ute etter sex. Den vanskelige oppgaven er bare å finne de som faktisk vil ha mer.
Den eneste oppskriften jeg tror er ganske bombesikker, er å observere hvordan fyren oppfører seg _etter_ sex.
Dette vil selvsagt føre til en del prøving med tilhørende feiling, og er garantert ikke fremgangsmåten du var ute etter å få anbefalt, men det er vel den sikreste måten man faktisk kan gi en skikkelig konklusjon.

På den mer normale siden så liker jeg helt klart teorien til Alene, som nevner at det kan være veldig effektivt å spørre direkte. Problemet er selvsagt at en rutinert bløffmaker vil ha de riktige svarene klare. Om han faktisk sier rett ut at "nei, jeg er jo egentlig bare ute etter litt bra sex innimellom" så vil jeg bli svært overrasket.
Sjansene for at du finner deg en ærlig fyr dersom du satser på han er dessverre betydelig større enn om du satser på han som sier han håper å finne kjærligheten og slå seg til ro og stifte familie og alt sånt som man gjerne vil høre.

Problemet er at menn som oftest vil gi det svaret de tror du vil høre, med mindre de gir faen i deg. Så forutsatt at han vil noe med deg, så vil han nok alltid justere seg etter hvordan du spør, uansett om han er ute etter å bli gammel sammen med deg, eller om han bare er ute etter en kjapp BJ.
Om han driter i deg, så kan du få et svar som er totalt uten respekt for hva han tror du ønsker. Og slike vil du jo heller ikke ha.

Med andre ord, det blir vrient uansett om du ikke tar sjansen på å feile et par ganger.

Skjult ID med pseudonym Alene ma. 2 jan. 2012 14:20

Geekfreak: Mye fornuftig i det du sier også, men jeg klarer hvertfall lett å se om ei jente vrir seg litt når hun får et sånt spørsmål fra meg eller om hun er komfortabel med å svare. Er ikke bare ordene som betyr noe, men hvordan man sier dem :) Jeg ser jenta rett i øynene og slår fast at jeg mener det jeg sier. Og det hjelper å komme med noen personlige erfaringer som gjør at jenta blir trygg på det. Noen kan sikkert klare å spille den rollen ganske godt, men følger man opp med litt dypere spm. om hvorfor, hvordan etc. så bør man klare å avsløre en bløff. Sier man det som en skikkelig flørtepus og virkelig har glimtet i øyet så er man nok godt trent på hva som pleier å virke og mener det kanskje ikke så seriøst. Man må hvertfall klare å komme litt under huden på personen, litt bak fasaden. Bli kjent med personen er vel det jeg prøver å si, ikke tro at du er kjent med en person pga. fine ord og tiltrekningskraft alene.

Jeg blir jo som alltid nysgjerrig på alle jenter som fortviler over dette da og skulle gjerne sett hvem som skjulte meg bak pseudonymet, men jeg skjuler meg jo selv og det er jo fordi jeg har skrevet ganske mye personlig på forumet her den siste tiden så får vel bare fortsette å være nysgjerrig :P

Skjult ID med pseudonym sta ma. 2 jan. 2012 14:32

Hva med de som er litt sjenerte og kanskje en smule innadvendte Alene? De vil nok også vri seg en smule med slike spørsmål, og ikke helt være komfortable med følelser tidlig. Så det er ikke alltid lett å tolke hva en annen person faktisk tenker.

Er ikke alle profesjonelle som klarer å avsløre bløffmakere i form av avhør osv, så da blir det vankelig for oss dødelige også. Må vel nesten bare gå for magefølelsen hver gang og håpe at den treffer sånn stort sett. Må nok regne med noen feil innimellom ja, er nok ikke til å unngå.

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 2 jan. 2012 14:36

Alt er en treningssak. Det er en treningssak for oss gutta å lære oss hvordan vi flørter og sjekker opp jenter, fra hva du skal si og hvordan du skal si det for å vekke de rette følelsene og interessen hos jenta, til hvordan du skal få det første kysset. Det er også en treningssak å lære seg hvordan du skal få jenta til seng hvis du ønsker det, enten det er på første eller femte møtet. Skjønt på femte synes hun nok vanligvis det er på tide hun også, hvis hun fortsatt har lyst til å møte deg, så da er det vel lettere. Men for eksempel å få jenta til sengs innen en time eller to har gått fra dere bare skulle ta en kaffe på en kafé eller rusle en liten tur sammen, klin edrue på en hverdag, det krever vel litt mer. Og det er vel også en treningssak for kvinner i alle aldre å lære seg tegnene på at en mann bare er interessert i sex og ikke noe mer. Ett tegn på at han er "seriøs" kan vel kanskje være hvis han ikke er så "på", men på den annen side så vil en dyktig player og forfører som har en del erfaring med damer også tilsynelatende holde igjen de også. Har han draget så har han jo ingen grunn til å være desperat, for han har sikkert andre muligheter der ute uansett, og dessuten vet han jo at det å være laidback og la ting utvikle seg "naturlig" (men han fører og tilrettelegger for at ting kan skje likevel), det er slik han får flest damer. Og han har jo tid til å vente også, hvis han har flere på gang uansett. Det er ingen hastverk da, ingen desperate behov som må oppfylles før begjæret skal roe seg. Så problemet til dere kvinner er vel dermed at de fleste menn oppfører seg nøyaktig likt mot potensielle kjærester som potensielle engangsligg, i det minste hvis de ikke er forelsket i jenta. Da mister vi fort hodet og kløner det til alle mann, enten vi er erfarne playere eller "seriøse" nice guys.

Skjult ID med pseudonym jente31 ma. 2 jan. 2012 14:41

@ mann33 Det der med å miste hodet og kløne det til gjelder for øvrig for oss jenter også. Men er han like forelska tilbake, så satser jeg på at han bare synes det er sjarmerende at jeg har mistet hodet og er klønete ;-)

Skjult ID med pseudonym sta ma. 2 jan. 2012 14:43

Dersom du rødmer en smule i tillegg er det jo utrolig sjarmerende da jente31 :)

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 2 jan. 2012 14:53

@ jente31

Ja, selvsagt. Er han forelska så er alt du gjør sjarmerende ;) Men er han ikke det så kan jo selv to - tre tekstmeldinger og telefonsamtaler om dagen bli for mye hvis dere bare har kjent hverandre en uke eller to. Da vil han nok fort synes du er "masete". Antar det går begge veier det også.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 2 jan. 2012 15:14

@mann33
Hvis det er slik at 2-3 meldinger eller telefoner oppleves som masete, så er vel det heller et tegn på at det ikke er så veldig liv laga.

Skjult ID med pseudonym jente31 ma. 2 jan. 2012 15:20

@Sta Rødme gjør jeg nok, i hvert fall når jeg ikke finner hodet mitt og skjønner at det er utrolig klønete ettersom det sikkert sitter på samme sted som det pleier :P

@Neptun. det er et godt poeng. Hvis han ikke "tåler" å få 2-3 sms og en telefon i løpet av den første uka, så er det vel kanskje litt dødfødt.. Men klart hvis det var snakk om i løpet av en dag, slik som @mann33 formulerer det, så kan jeg skjønne at det kan oppleves som masete, men igjen hvis han er betatt, så kanskje han synes det er hyggelig også.. Hjelpes, ikke lett dette her.. Og hvis det var en jeg var betatt av, så kunne han gjerne bombardert meg med meldinger og telefoner, men er jeg ikke interessert, så er det jo kanskje litt i meste laget. Og har jeg ikke bestemt meg for om jeg er interesert, så synes jeg det også er hyggelig med meldinger og telefoner.. Så alt bunner vel i om man er interessert eller ei.. Merkelig med det ;-)

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 2 jan. 2012 15:22

Dra på sukkerfesten til lørdag.. der er han ;)

(mann 44 år fra Oslo) ma. 2 jan. 2012 15:24 Privat melding

Eller les mitt nyttårsforsett i profilen min :P

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 2 jan. 2012 17:23

Hvis du dropper sex, og dater fyren noen måneder og han fortsatt er interessert, så er han definitivt verdt å spare på.
Med annet det er meg du har klart å rote deg borti, for da har jeg sikkert bare valgt deg fordi jeg trodde du ikke var interessert i sex i det hele tatt. :P

Skjult ID med pseudonym WhatIf ma. 2 jan. 2012 20:43

Men hva om den fyren jeg har kaffedatet for 5. gang nå. Når vi sender meldinger er det jeg som alltid har spørmål og han svarer. Men når vi er på date, er det han som spørrer om alt...ting som har skjedd med meg hele tiden og jeg som svarer...alltid rolig da, han betaler hele tiden på alt og kjører meg hjem... Nå føler jeg meg håpløst og forvirret. Er det noen som kan forklare hvorfor er han sånn!!!

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 2 jan. 2012 20:45

Er ikke alle som er like komfortable med SMS som kommunikasjonsform, vet du...

Skjult ID med pseudonym slayer ma. 2 jan. 2012 20:45

hva faen er galt med sex ? og hva er ellers jentene her inne ute etter ? kjæreste ? nope !

Skjult ID med pseudonym sta ma. 2 jan. 2012 20:47

Det der er jo tekstbok mann da Whatif :)

Vi menn er kjent for å bruke meldinger til informasjon, ikke for å samtale. Derfor kun svar vil jeg anta.

Mens når man treffes er det samtale der vi kan involvere oss mer. Og spør han mange spørsmål om deg er han nok interessert i nettopp deg.

(mann 43 år fra Akershus) ma. 2 jan. 2012 20:53 Privat melding

Kjenner jeg blir irritert når jenter tror menn bare er ute etter en ting. Men da har dere ikke kontaktet meg :D . Jeg er ute etter hele "pakka" med ei jente . Alt hva et forhold innebærer av opp og nedturer .

Skjult ID med pseudonym WhatIf ma. 2 jan. 2012 20:58

@sta
Jeg elsker svaret ditt. Vi skal ha date igjen nå snart... Tross at det var noe litt krangling i mellom...

Skjult ID med pseudonym kamelåså ma. 2 jan. 2012 21:36

Hvis en mann er kort i svarene over SMS så ring han heller. Jeg personlig hater å holde en samtale over SMS ... sms er så 2010 anyway. ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 2 jan. 2012 22:55

@me_Jane
Du har ikke møtt fyren? På et halvt år?
Eh...? Why? :-)

Skjult ID ma. 2 jan. 2012 23:09

Sorry@ me jane han hadde jeg holdt meg langt unna..
Har selv opplevd noe av det samme.
Har du sett han ,fått noe bilde på mob ?

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 2 jan. 2012 23:10 Privat melding

TS

Ikke alle menn her inne er ute etter kun en ting da. Skjønner ikke hvorfor de er her inne heller og kanskje ødelegger litt for oss som ikke er ute etter kun sex. Da vil vel alle damene tro at "alle" er ute etter det samme og kanskje ødelegger helhetsinntrykket litt. Mulig du skal se etter anna type mannfolk da,som oss litt sjenerte som sitter alene i en krok og klør seg på brystet. :)

Ikke alle får følelser med engang heller,mange trenger tid til å utvikle evt følelser for en person. De er vanskelig å styre og kommer av seg selv. Hva med å begynne bare med litt småflørting og tafsing og se hva som skjer? :)
Mange trenger litt tid for å utvikle følelser og ikke bare hopper i senga på første date.

Skjult ID med pseudonym C. ma. 2 jan. 2012 23:12

Jeg er muligens sær og gammeldags, men ingen sex før monogami og jeg vet han er "ren", og jeg deler ikke hans edlere deler med andre. Dette om jeg er interessert i noe mer da. Og sex før jeg "kjenner" noen er ikke aktuelt. Kompiser jeg har sier de ved flere anledninger har vært interessert i ei dame, men etter de har hatt sex tidlig har de dessverre mistet noe av respekten for henne, og/eller interessen. Det handler vel litt om eksklusivitet og følelsen av at det er noe spesielt fra begges del. Det å være med noen som har vært med fem andre på samme utested får vel ikke frem denne "jeg er så spesiell", eller "jeg er den heldige som endte opp med ham/ henne" følelsen. Dette selvsagt satt litt på spissen....

Hvordan fakke drømmeprinsen, vel, vær deg selv, men ikke mas og gi for mye for tidlig. Vis ham du liker ham, vær sjarmerende og kul, ikke needy. Det er vel da mange menn faller fra tror jeg (og enkelte av oss damer også). Den parten pleier å gå greit for min del, den noe værre delen er for min del, hvordan han skal forbli min drømmemann resten av livet? DET er værre...

(mann 48 år fra Troms) ma. 2 jan. 2012 23:12 Privat melding

@TS:

Råd om å holde deg unna sex så lenge som mulig er ikke dårlig råd.
Vent lengst mulig, dersom personen er ute etter noe mer enn sex, da klarer vedkommede å vente til du er klar for det og du er trygg på vedkommede.

Hvor lenge som man burde er rett og slett veldig veldig individuelt.

Men unasett er det greit å treffes flere ganger før man har sex.
Man skal jo bli kjent, finne ut av det er noe mer der, dersom man lett blir forelsket burde man også ta med dette i betraktningen, og vente enda litt lenger for å finne ut av hvem denne personen er.

Dersom man er ute etter et varig forhold må man invistere tid til å finne ut av ting også.
Det er til sammenligning sjelden at man gjør innkjøp av store og dyre ting bare på impuls som for eksempel et hus.
Man gjør forarbeid, får sjekket strukturen i huset, er det råteskader osv osv.

Dersom man er seriøs og vil finne seg noe varig, da leter man jo etter noe som kan vare 20-50 år, da er ikke hastige avgjørelser det man er ute etter.

Samtidig er det viktig å teste kjemien også, men den finner man ofte ved å treffes flere ganger, og bli bedre kjent.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 2 jan. 2012 23:17

@me_Jane
Jeg skal ikke påstå noe her, men den der lukter det svidd av. Bor dere langt unna hverandre, da?
Du kan jo bare stikke innom, U know. Legge til rette for det.
En kaffe for å hilse på hverandre etter all lidenskapen trenger ikke ta mer enn et kvarter. DET kan han sikkert greie. ;-)

*Selv om jeg mistenker at det kan bli vanskelig også....*

(mann 48 år fra Troms) ma. 2 jan. 2012 23:28 Privat melding

@TS og andre:

Legg merke til at jeg skriver generelt i mitt tidligere innlegg.
Grunnen kommer av at dette med å ønske sex fort osv, og det å være bare ute etter sex er ikke et fenomen som bare menn står for.
Det er en del kvinner som er ute etter et nr. også, uten at de er ute etter noe mer.
Derav den generelle varianten.

Skjult ID ma. 2 jan. 2012 23:38

Har du sett han på bilde da ?

Skjult ID med pseudonym Penn ma. 2 jan. 2012 23:39

*Stakkars deg da TS, kunne nok trenge å finne ut av det ja......men det kan jo ikke være så vanskelig når du alltid kommer i kontakt med useriøse menn som bare er ute etter en ting!! Bruk det som utgangspunkt så skjønner du snart at du må velge annerledes....spørsmålet blir bare om de nye "valgene", dine matcher dine krav på det fysiske! For det er vel der problemet ligger?
Et annet problem du kanskje har men ikk er klar over er at du overvurderer din egen atraktivitet, da gjør du deg selv til et lett bytte for slike som bare er ute etter "EN TING"!

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 2 jan. 2012 23:40 Privat melding

Se ned...

Skjult ID med pseudonym blah ti. 3 jan. 2012 10:54

Sex er en av de absolutt siste tingene jeg ønsker i et forhold.

Skjult ID med pseudonym watkins ti. 3 jan. 2012 11:12

Da får du finne noen med likedan innstilling, da.

Skjult ID med pseudonym blah ti. 3 jan. 2012 11:17

watkins: jepp