Alle innlegg Sukkerforum

Orker ikke flere nederlag

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente... ma. 2 jan. 2012 14:31

Jeg har datet altfor lenge, og egentlig liker jeg ikke å date en gang, for jeg hater "spenningsperioden" hvor man ikke vet om det ender opp med et forhold eller om det bare koker bort i kålen.. Jeg liker tryggheten av å ha en kjæreste jeg, ikke jakten på han.. Så hvordan kaprer man dere da? Hvordan får jeg den spenningsperioden til å bli til et forhold? Skal man la være å sende meldinger slik at han må jakte, skal man sende mange meldinger sånn at han skjønner at jeg liker han eller hva mener dere gutter? Jeg klarer tydeligvis ikke å finne balansegangen ettersom jeg tydeligvis skremmer dere bort hver gang jeg begynner å få forhåpninger. Så kom gjerne med innspill sånn at jeg kan bli bedre på denne datinga :-)

Skjult ID med pseudonym sta ma. 2 jan. 2012 14:39

Hehe det er nok ikke lett, vi menn er så forskjellige at noen synes 1 melding i uken er klengete, andre har grense ved 2 osv... så da man klare å finne den som er sånn ca på samme nivå. Det akkurat så enkelt og vanskelig på samme tid.

Det du trenger er en som er desperat altså, som klenger tilbake, instant forhold :p

klarer jo ikke få førstesvar engang, så da er du kommet lenger enn meg om det er noen trøst ;)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 2 jan. 2012 14:43

For egen del vil jeg si at du våger å være åpen. Ikke spille spill, spille hard-to-get, drive dobbeltkommunikasjon og la ham henfalle til å tro at du egentlig ikke er interessert hvis du er det. Mulig det fungerer overfor noen, men ikke overfor meg. Det viktigste er ikke intensiteten din, men hva du formidler.

Og så er det dette med meldinger, hvorfor er det så viktig? Hvis jeg er interessert i ei dame og vi ikke kan treffes en dag, er det utrolig mye bedre med en telefonsamtale enn det er med 30 korte SMSer. Folk klarte da å bli kjærester før SMS og Facebook eksisterte også.

Skjult ID med pseudonym Alene ma. 2 jan. 2012 14:44

Jeg er i samme situasjon, men på andre sida av gjerdet. Hater den perioden. Nå sender vel jeg for mye meldinger også og viser tydelig hva jeg vil da så er vel ikke helt den du henvender deg til, men som "sta" over her sier: Finn en som er desperat, da blir det nok ordnings. Og jeg betegner meg selv som desperat så jeg ser ikke på det som noe negativt, for all del :) Men bare så det er sagt, dere jenter er like ille å f inne ut av!

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 2 jan. 2012 14:46

Skap en "oss mot alle"-mentalitet i dere begge?

Skjult ID med pseudonym jente... ma. 2 jan. 2012 14:49

Spille spill har aldri vært min greie. Jeg liker å være åpen og ærlig jeg. Jeg liker også egentlig å snakke i telefonen, men har fått inntrykk av at man ikke gjør det lenger.. og at alt foregår på sms, men det er mye lettere å unngå misforståelser i telefonen da.

Skjult ID med pseudonym sta ma. 2 jan. 2012 14:50

Kan jo også være noe i måten du formidler at du er veldig interessert på da? Dersom du hinter og selv mener dette er da klart som en skyfri himmel så ikke bli overrasket over at mottaker ikke skjønner en dritt, eller tolker det vidt forskjellig :)

(kvinne 36 år fra Buskerud) ma. 2 jan. 2012 14:50 Privat melding

syntes jeg er veldig enkel å ha med å gjøre jeg dah :P

Skjult ID med pseudonym jente... ma. 2 jan. 2012 14:52

Jeg tror ikke at jeg sier rett ut at det kribler i magen kan tolkes som hint :P Og jeg er like ærlig når jeg avviser dere, takk for daten, men jeg tror ikke det er noe poeng i å gjenta det..

Skjult ID med pseudonym guybrush ma. 2 jan. 2012 16:59

Størst klinsj blir det hvis du har vel mye fritid mens han kanskje har nok å holde på med og er sosial + jobb osv. Hvis du da sitter der og tenker på ham alene hele dagen mens han som sagt har andre ting - blir resultatet veldig gjerne skeivt i forhold til mengden kontakt - og da kan det føles ganske merkelig/klengete/kjedelig i lengden.

Men selvsagt - det blir jo mine ten cents, andre kan jo være helt forskjellig.

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 2 jan. 2012 17:05 Privat melding

Ja, den der blikjentfasen er noe pes.

Er det for mye forlangt å få en fiks ferdig kjæreste som allerede kjenner meg? ;-)

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 2 jan. 2012 17:39

Steg 1: Bo i nærheten av meg.
Steg 2: Ta kontakt med meg.
Steg 3: Si tydelig ifra at du liker meg.
Steg 4: Dra på dates med meg.
Steg 5: Bli kjæreste med meg.

5 enkle steg til hvordan du unngår nederlag ved å sjekke opp MEG. :P

Skjult ID med pseudonym Fidde ma. 2 jan. 2012 17:46

Helt enig med trådstarter. Hvorfor skal det være så jævli vanskelig. Men som noen allerede har poengtert; Vi må finne noen som er like desperate etter å komme seg i et forhold :)
Hilsen Mann 25.

(kvinne 57 år fra Telemark) ma. 2 jan. 2012 17:54 Privat melding

1 melding i uka er klengete....?!??! he ? " Noen har en grense på 2...???
Jøss....er dere ikke her for å finne noen da?

Huffamei...jeg vil helst ha svar samme dagen og gjerne flere ... Hvis ikke så er jeg ganske overbevist om at personen ikke er interessert...iallefall om han er på nett den dagen/uka
Handling sier mer enn ord tenker jeg da og trekker meg kjapt unna....han er nok mer opptatt på annet hold

Skjult ID med pseudonym Fidde ma. 2 jan. 2012 17:59

Enig.

Har man meldt seg inn på en datingtjeneste på nettet så skal man per definisjon være litt desperat, etter min mening. Etter å ha vært medlem i et par uker viser det seg at de fleste jentene her inne er her "for moroskyld" og bare en greie for å få oppmerksomhet. Jeg synes det skulle vært slik at for å få lov til å bli medlem her så må man samtykke med vilkår som sier at kun desperate får tilgang, hehe.

(mann 43 år fra Oslo) ma. 2 jan. 2012 18:06 Privat melding

urk, nei det med å spille spill har aldri vært min greie, begynner å gå lei av det der gitt.

Skjult ID med pseudonym olonkin ma. 2 jan. 2012 18:13

Jeg har vel oppimot 50 meldinger på et par uker med enkelte, så 1 melding i uka er lite i sammenligning. :)

Ellers enig med Fidde. de som bare vil fore eksponeringsbehovet sitt eller trenger litt ekstra kveldsunderholdning burde bare spare oss andre bryet og melde seg ut.

(kvinne 57 år fra Telemark) ma. 2 jan. 2012 18:18 Privat melding

Enig med Fidde....Ikke rart det er litt tregt her inne, -hvis dette ikke egentlig er noe sted for likesinnede på jakt etter kjæreste allikevel... ?
Bare tull altså ?

Skjult ID med pseudonym sta ma. 2 jan. 2012 18:24

Nå var ikke talleksempelet reelt da for de som måtte tro det :) Litt ut av luften, mer for å illustere ett poeng. Bare at vi alle har forskjellige preferanser, og de burde være relativt like for begge for at det skal funke.

Er nok mange seriøse her, bare virker ikke sånn helt til man treffer noen som det sier klikk med :)

Hehe Fidde det hadde vært noe. Kan jo hende de er litt desperate, bare ikke akkurat etter deg når du sender de melding :p

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 2 jan. 2012 18:29

Psj, @sta, talleksempel tatt ut av luften liksom! Bare innrøm at du bare ønsker en kjæreste "på papiret", men egentlig ikke gidder å ha jevn kontakt med den samme jenta over tid. Busted! Hah. :p

Skjult ID med pseudonym Fidde ma. 2 jan. 2012 18:31

Sta: Da er dem ikke desperate nok !!!! :)

Skjult ID med pseudonym sta ma. 2 jan. 2012 18:32

Haha, nå må ikke du bli så innpåsliten altså, da gidder jeg ikke mer, bare så det er sagt!
Ringer du en gang til denne uken er det slutt!!! ( ja det var 3 stk utropstegn ).

Kan gjerne bytte hver uke jeg, sliter litt med å komme igang bare :p Kanskje greit å klare å få en først før man skal klare 52 stk... gå før man løper osv.

Skjult ID med pseudonym Automan ma. 2 jan. 2012 19:01

Har vurdert en stund å skrive følgende på profilen:
Er du interessert i meg og kjemien er bra online og t.o.m etter første date, ja da vil jeg ha masse meldinger og sms fra deg.
Du kan aldri sende meg for mange meldinger. Svarer jeg ikke er det kun fordi jeg er opptatt.
Ser jeg at du kanskje ikke er den rette for meg alkevel sier jeg i fra. Frem til da. 100 meldinger om dagen er vel bra!!!!

Hvis du ikke er en person som liker å sende meldinger, sms eller ringe, da er kanskje ikke du den rette for meg.
Skriver du bare korte svar vil jeg tolke det som at du ikke er interessert. Skriver du korte svar fordi du ikke helt vet hva du skal skrive, men vil så gjerne.... fortell meg det da vel :)

Jeg kommer til å kjøre på med meldinger så lenge jeg har noe på hjertet. Har du ikke tid til å svare på alt, men alikevel vil holde kontakten, fortell meg det da vel.... hvis ikke er du ikke interessert nok.

En melding fra meg eller deg trenger jo legge opp til et svar.

Så enkelt kan det være dere. Ingen som trenger å lure på noe som helst..

Så til de som liker bare en melding i uka, eller to. Få det med på profilen.

Eller sukker kan vel lage noe greier rundt dette med hvordan man liker å kommunisere.
For her er det mange som grubler alt for mye.

Skjult ID med pseudonym girl ma. 2 jan. 2012 19:18

Kan ikke svare på hvor mange meldinger jeg liker i uka. Om meldingene er morsomme, kan 10 om dagen være bra. Hr opplevd det. Om de bare sier: Sitter i kø. Bør støvsuge. Hva gjør du? osv har jeg ikke behov for meldinger hver dag. Kan godt gå 5-6 dager uten meldinger uten at jeg tror det er noe galt. Men så klart jeg tror det er noe galt, hvis 10 om dagen var normen før....

Skjult ID med pseudonym sirene801 ma. 2 jan. 2012 19:24

Brilliant forslag,@automan! Det er en piiine å gå og vente på svar når du har sendt en mld...eller ti... ;-)

Skjult ID med pseudonym nicko7 ma. 2 jan. 2012 19:26

Problemet med å sende mange meldinger - dvs. indikere at du er meget interessert - helt i starten av en bli-kjent-periode, er at det kan virke irrasjonelt, for du kjenner jo ikke gutten enda.

Det samme kan ei dame tenke - han er bare fascinert av utseendet f.eks., dvs. en overivrig og overfladisk dust. Fort opp og fort ned osv.

En meget enkel måte å gjøre det på, er å følge på i noenlunde samme tempo, som når man går en tur. Om man springer i runder rundt turkameraten og aldri slakker av, kan det føles litt rart. Samtidig fascineres man selvsagt av stor entusiasme - det har en viss underholdningsverdi for å si det slik.

Sannsynligvis tiltrekkes vi andre som er lik oss selv også når det gjelder kommunikasjonens mange aspekter, som rytme, mengde, direkthet osv. Man kan speile andre til en viss grad, uten å gå for mye på akkord med seg selv. Må man strekke seg for langt, går det kanskje neppe i lengden.

Hadde jeg vært kvinnfolk, hadde jeg nok fått spader av å måtte dra en type i gang hele tiden, som å trekke opp ei klokke hver dag. Greit at folk er dype, men blir man så dyp at det ikke er noen bevegelse overhodet, så spørs det....

Er det ikke bare å kline til og være seg selv? Treff tilstrekkelig mange typer kjapt nok, så må det da dukke opp en som passer din naturlige stil.... :)

Skjult ID med pseudonym Automan ma. 2 jan. 2012 19:27

og hvis man ikke trenger meldinger som:
jeg støvsuger, jeg vasker bilen etc så fortelle meg det.... :)

heller en melding om at jeg satt på bussen, kom en raring og satt seg ved siden av meg.....

en meldig bør ikke innholde et spørsmål, men kanskje noe man kan bygge videre på.
Noe du har lyst til å fortelle, men som ikke trenger et svar, men viktigst av alt, fortell meg om du liker å få slike meldinger.

Mange her vil nok si at om personen i andre enden bruker lang tid på å svare eller svarer kort så er det ikke en man bør bruke tid på. Spørsmålet er om det er riktig. Siden det er så mange som grubler på akkurat dette her.
Inkludert meg selv :)

Skjult ID med pseudonym Fidde ma. 2 jan. 2012 19:27

Automan: Meget bra forslag! Gidder du å sende det inn til administrator?

Skjult ID med pseudonym Automan ma. 2 jan. 2012 19:50

Sukker burde ansatt meg som rådgiver. Her er mulighetene mange. Relasjonstest og matching er igrunn bare en liten del. Så utrolig mange som grubler på dette med mengde kommunkaasjon at man burde hatt det med i relasjonstesten, eller som en egen del på "Om deg" og hvem man søker.
eneste jeg ser på som et tema er vel at de som liker å sede mange meldinger, kommunisere mye, gir et signal om at de ikke har et liv. Inkludert meg selv. :) Så til de som er som meg, som liker mange meldinger i uka, kanskje vi bare sal å fokusere på de som henger her på forumet. De har ingen unskylding for å ikke svare kjapt. hehe.

Skjult ID med pseudonym girl ma. 2 jan. 2012 20:02

Men til TS: Veldig mange vil ikke ha kjæreste. Så det er ikke snakk noe nederlag alltid. Bare at man leter etter ulike ting. Mange menn jeg møter sier rett ut at de tror de har det best alene - særlig om de får litt nærhet og kos av noen de liker i tillegg. OG jeg forstår dem. Men jeg vil desperat ha kjæreste og kjenner følesen din av nederlag og gjøre noe feil.

Skjult ID med pseudonym Automan ma. 2 jan. 2012 22:05

Hvis det er så mange her som kun søker kos og nærhet, da har selvfølgelig dere huket av på at dere ønsker " kort flørt" eller "elsker" kan ikke se at det er så mange av de her.

Skjult ID med pseudonym Snurr.. ma. 2 jan. 2012 22:06

...Har det slått deg at du da går for feil typer?!?!?

Skjult ID med pseudonym jente... ma. 2 jan. 2012 22:15

Han siste jeg datet var definitivt ikke feil type, men mange av de andre har nok vært det. Han siste møtte jeg ikke på nett en gang, og det er jo nesten det beste med det hele. Det er jo MYE bedre å møte folk i virkeligheten.

Skjult ID ma. 2 jan. 2012 22:19

Er ganske ny her,og må nok innrømme at det med dating skremmer meg litt nå ja:-),har vært her inne noen dager ,jeg sender mail til gutter,men enkelte svarer ikke,har de ikke lært folkeskikk??Det tar faktisk 3 sekunder og takke pent nei...er det så forbanna vanskelig,jeg svarer alle,det er bare og være ærlig,så kan enn gå videre til neste,dette er jo en dateplass.....alle vil ha,og nesten alle skal få hehe

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 2 jan. 2012 22:28 Privat melding

@TS sånn er det vel for oss alle innimellom, vi må vel bare reise oss og fortsette datinga.. Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym girl ma. 2 jan. 2012 22:33

@Automan - de krysser av for flørt som kan utvikle seg. Det kan bety alt og ingenting. "Elsker" høres ut som at det bare handler om sex (og fortrinnsvis i rollen som 2. fiolin). Og "kort forhold" er det ikke disse som vil ha kos og nærhet søker. De vil gjerne ha et langvarig koseforhold - de bare velger bort de som har kjæreste skrevet i panna.

(mann 42 år fra Oppland) ma. 2 jan. 2012 22:33 Privat melding

:D liker PowPow sin jeg....Vanskeligere er det ikke :P

Steg 1: Bo i nærheten av meg.
Steg 2: Ta kontakt med meg.
Steg 3: Si tydelig ifra at du liker meg.
Steg 4: Dra på dates med meg.
Steg 5: Bli kjæreste med meg.

5 enkle steg til hvordan du unngår nederlag ved å sjekke opp MEG. :P

Trenger ikke en gang bo i nærheten, men fint om du er åpen for og flytte på deg :P

Skjult ID med pseudonym jente... ma. 2 jan. 2012 22:38

@skjult ID get used to it. Men det går nok litt begge veier. Jeg svarte alle før, men det finnes en del menn som kjefter og kaller deg bitch, arrogant o.l når du sier nei, takk også, sånn type hvordan kan du vite at vi ikke passer sammen når du ikke kjenner meg? Men når jeg ser at vi har under 70 i match og aldersforskjellen er for stor den ene eller den andre veien og han ikke er min type, så vet vel de fleste det ganske fort. Og etter å ha fått kjeft flere ganger fordi at jeg gir et høflig svar, så har jeg sluttet å svare de som ikke er interessante.

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 3 jan. 2012 10:01

@Powpow og Knut76, nei verre er det ikke. Samme framgangsmåte for å kapre denne frøkna ;-)

(mann 48 år fra Akershus) ti. 3 jan. 2012 10:13 Privat melding

Jentene , tror ikke at det er lett for oss gutter heller ...
Det stort sett virke som at VI må jakter og sender melding som F for å får kontakt og holder kontakt med dere .
JA, det er ikke så gøy å blir avvist , men hvis det er gjørt på en grei måter da er det ikke nødvendig å kaller den jenter for Bitch .. It all about the ego ..right .

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 3 jan. 2012 10:37

slutt med å spille spill så vil du nok se at ting blir enklere, da kan du samtidig skulle guttene fra menn! ;-)

Skjult ID med pseudonym blah ti. 3 jan. 2012 10:47

Hvorfor dater du da?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 3 jan. 2012 10:56

Uansett hvilken strategi du måtte legge opp til eller la være å ha, må du nok innse at det er lettere å få ting til å ikke klaffe enn å klaffe. Sånn er det for oss alle. Hyggelig treff, vennemateriale, kjekk mann, supert menneske og andre varianter er noe helt annet enn å treffe noe i hverandre som gjør at man kan nærme seg det å bli kjæreste.

Derfor er ikke oddsene på vår side sånn matematisk sett når vi går på date.
Men folk finner hverandre! Folk blir forelsket også i 2012! Folk vinner i lotto! Det ER håp i hengende snøre :-)

Derfor:
Se på de menneskene du treffer som veiledere frem til du treffer han som er rett for deg.
Det er alltid noe å lære av disse treffene, det er alltid noe som vil lede deg mot det som er enda bedre for deg!

Noen sier at ting skjer når det skal skje. Hvem vet? Kanskje det er noe i det? Hvem vet?

Lykke til uansett!

Skjult ID med pseudonym jente... ti. 3 jan. 2012 11:00

@blah man må jo date for å finne noen. Det er vel ingen som kommer som ferdig kjæreste med vin og tannbørste på døra :P Men jeg er vel en type jente som vet etter tredje daten om dette kan bli til et forhold og hva er da vitsen med å rote rundt grøten i månedsvis? Kan man ikke bare bli kjærester da og teste det ut, og ser man etter 3-5 mnd at det ikke er den samme gnisten så vet man det. Det tar jo år før man kjenner et menneske på godt og vondt, så man kan jo ikke vite alt om en person før man blir kjærester. Og er det ikke da bedre å bare hoppe i det og kalle noen kjæresten sin, og så får det heller bli et kortvarig forhold da hvis man finner noen egenskaper det virkelig ikke er mulig å leve med etter hvert som månedene går? Men jeg er ikke perfekt og jeg forventer heller ikke at han skal være det, men utroskap og løgner er for eksempel ting jeg ikke kan leve med.

@useriøs Jeg har aldri spilt spill. Jeg har aldri forstått spillereglene, men det er kanskje nettopp derfor jeg fortsatt er medlem her.. :P

Skjult ID med pseudonym blah ti. 3 jan. 2012 11:06

sikkert mange "veiledere" som kan faget sitt ja *fnis*

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 3 jan. 2012 11:08

Powpow, knut76 og frøkna

Jeg har hørt at det enkle ofte er det beste, men at dere slår til bare en eller annen viser dere litt oppmerksomhet, uavhengig av utseende og personlighet? Veeeel.

Men greit, de beste lykkeønskninger til dere. Noe sier meg at dere kan komme til å trenge det.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 3 jan. 2012 11:10

Bryr meg ikke om de kan faget sitt jeg, blah....så lenge de aldri får vite om jeg kan faget mitt :-) *fnis tilbake*

Skjult ID med pseudonym blah ti. 3 jan. 2012 11:15

Z: men da kan de jo ikke være særlig gode veiledere. poeng.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 3 jan. 2012 11:18

Says who, blah?

Definer "god veileder" siden du sitter der og er så tøff i trynet en helt vanlig tirsdags morgen...

*venter spent*

;-)

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 3 jan. 2012 11:19

@paraply jeg slår nok ikke til bare noen viser meg litt oppmerksomhet, for jeg får jo oppmerksomhet og gir oppmkersomhet selv også, så det er jo ikke oppmerksomheten det står på egentlig.. Personlighet og utseende teller selvsagt det og.

Skjult ID med pseudonym blah ti. 3 jan. 2012 11:22

Z: det får du aaaaldri vite :)

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 3 jan. 2012 11:23

Frøkna

Jeg skjønner det. Jeg ville bare servere et lite *kremt* til den 5-skritts listen for garantert suksess :)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 3 jan. 2012 11:26

*pingle*

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 3 jan. 2012 11:28

@paraply hihi, det var vel ingen fasit det heller nei.. Finnes det en fasit? Tenk så greit det ville vært da :P alt dreier seg vel om den berømte kjemien og tiltrekningen, og hva som gir det er det vel ingen fasit på dessverre :-(

Skjult ID med pseudonym Z ti. 3 jan. 2012 11:32

jente

For å holde meg til tråden:
Du sier at du ikke skjønner hvorfor man ikke bare kan bli kjærester og se ting an noen mnd, fordi man uansett ikke kjenner noen godt før etter lang tid. Og da tenker jeg: Så heldig du er som treffer noen du vil være kjæreste med!

Da er det jo bare den siste missing linken som mangler da - at dere begge vil teste ut om dette funker.
Da er mitt råd: Sjekk ut hvor god tid han har i starten. Om han vil ligge med deg med en gang - tenk deg om :-)

Skjult ID med pseudonym blah ti. 3 jan. 2012 11:33

for det første så tror du at du kan alt. for det andre så sitter du her og ikke blir noe klokere av det...

Skjult ID med pseudonym Z ti. 3 jan. 2012 11:34

Det var to antakelser som begge var helt feil, blah. Men du har jo rett til å ha din mening :-)

Skjult ID med pseudonym blah ti. 3 jan. 2012 11:37

jeg mener det når jeg leser hva du skriver om dine lærdommer

Skjult ID med pseudonym Z ti. 3 jan. 2012 11:41

Vi velger selv hvordan vi ser på våre erfaringer, blah.

TS skriver at hun ikke orker flere nederlag. Det er en tanke jeg kan forstå. Men MÅ man se på treff som ikke ble til kjærester som nederlag? Kan man ikke hente noe selv ut av de treffene man har hatt, det man har bak seg?
Jeg har valgt å se på disse treffene som noe som har beriket meg, for det har de virkelig. Jeg har hatt det både givende, spennende og viktig for min utvikling gjennom denne tiden med dating.

Og selv om det ikke har blitt en varig kjæreste av dette så langt, ville jeg aldri vært uten mange av opplevelsene!
Og sånn apropos det å ikke lære, kan jeg meddele at jeg har lært noe helt essensielt via sukker som har endret meg for livet. Store ord, men dønn sanne :-)

Skjult ID med pseudonym blah ti. 3 jan. 2012 11:51

hva skal man hente ut? det er tydelig at vi ikke har har samme oppfatning av det der. jeg fortstår meg ikke på hjernen til dere kvinnfolka uansett..

Skjult ID med pseudonym jente... ti. 3 jan. 2012 11:53

@ Z det er jo et godt poeng da, at jeg er heldig fordi jeg faktisk to-tre ganger i løpet av 2011 møtte noen jeg kunne tenke meg å bli kjæreste med. Og det er jo ikke gitt da. Men grunnen til at jeg kanskje ser på det som et nederlag eller i hvert fall han siste jeg datet, er jo at jeg tenkte at det var drømmemannen, men det kan han jo selvsagt ikke ha vært nå, for da ville det jo ha blitt oss. Dessuten er det sikkert dumt av meg å tenke at "dette er en fyr jeg kan bli gammel med" etter å ha datet i to måneder.. ;-) Men sånn er jeg da spontan, lidenskapelig og faller lett og pladask, hehe. Uansett, takk for dine synspunkter de får meg til å se litt annerledes på tingenes tilstand :-)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 3 jan. 2012 12:13

@ blah
Nei, om du ikke føler at du har noe å lære av andre som du kan hente ut, er det jo greit.
Og om du har bestemt deg for at du ikke forstår kvinner uansett, er jo også det greit.

Jeg ser annerledes på det, og synes det føles bra å ikke se på ting som ikke gikk helt min vei som nederlag :-)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 3 jan. 2012 12:13

@jente

Synes IKKE det er dumt av deg å tenke "dette er en mann jeg kan bli gammel med" etter noen måneder.
Det synes jeg er flott! Særlig fordi det skjer meg så uhyyyyyre sjelden at jeg nesten blir misunnelig på deg ;-)

Og ang. drømmemannen.....han kan jo være drømmemannen din selv om du dessverre ikke var hans drøm?

Skjult ID med pseudonym blah ti. 3 jan. 2012 12:15

Z: jeg hadde skrevet en hel lefse med tekst her og så røk det trådløse nettet her, og så nå driter jeg i å skrive det på nytt. det var synd. det hadde litt med livserfaring, sosiale relasjoner og mye annet tull. det spiller vel ingen rolle.

jeg håper att det går bra med TS og at hun klaffer med drømmemannen sin.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 3 jan. 2012 12:17

Jeg synes det spiller rolle.
Når du velger å dele erfaringer om livserfaring, sosiale relasjoner m.m. ville jeg gjerne ha lest det.
Så klart det spiller rolle, og ja, det var synd.

Skjult ID med pseudonym blah ti. 3 jan. 2012 12:20

det var nok en mening med det. det er ei mening med alt!

Skjult ID med pseudonym Z ti. 3 jan. 2012 12:21

Ler...

Skjult ID ti. 3 jan. 2012 14:26

@jente... du virker jo utrolig søt..

Skjult ID med pseudonym Automan ti. 3 jan. 2012 15:44

Slike datingsider legger jo opp til at man skal kunne vise interesse for flere samtidig. Du kan date så mange du vil uten at de du dater vet at du dater andre også. Og jeg tror faktisk det er mange som tenker at dette er en drømme dame eller mann. Har dere sett på ungkaren? Her er jo mannen stupforelsket i flere samtidig. Tror det er lett for mange å bli betatt av flere, men siden man ikke vet hva som skjuler seg bak fasaden før man har blitt bedre kjent, tenker man at man bør holde kontakt med alle de andre også. Ungkaren er et konsept som sjelden ender med noe langvarig forhold. Tror vi blir lurt jeg av dette datingkonseptet.
De som kun velger å fokusere på en om gangen tror jeg har bedre sjans for å lykkes. Min mening. Men da må man være veldig tolmodig også. Mange bra personer som da fort ikke lenger er ledig.
Kan godt date flere hundre i løpet av et år, men å skrive varmt med 20damer eller menn samtidig og så møte alle i løpet av samme periode..... Det kan ikke jeg skjønne at er bra. Så sier vi at den første du dater av 20 ikke er helt match, men ikke så gal heller. Du dater neste. Her er det match på noe annet, men ikke det som var match med den første... Og så er noen av de 20 Så definitivt ikke match så greit nok. Hva da, med de du synes har noe av det du ser etter? Den ene matchet bare 70% på utseende. Bare en var super kjekk/søt. Hvem skal du fokusere på? Flere av de du har møt kan definitivt kunne bli noe utrolig bra, men det krever tid og det krever at du har fokus på en om gangen. Og det er jo ikke mulig for da mister du de andre i prosessen. De venter jo ikke på deg akkurat. Og har du fortalt de at du dater flere? Kan du vente til neste uke? for da vet jeg om den jeg dater nå ikke er den jeg søker.

puh!!! Skjønner at folk blir oppgitt. Mulighetene man har er nok grunnen til at det tar tid og det også er lett å rote det til.

Jeg tør ikke skrive med mer en en om gangen, Kankje to. Tenk om jeg liker flere samtidig veldig godt. Eller enda værre, flere liker meg veldig godt, som jeg også liker veldig godt....
Det er en situasjon man setter seg i om man melder seg på ungkaren. Det har ikke jeg planer om. :)

Skjult ID med pseudonym Fidde ti. 3 jan. 2012 16:12

@jente...

Fortsett å være den du er. Du er en drømmedame for mange her inne og ute i det virkelige liv. Å tenke etter "et par måneder" med dating at dette må være drømmemannen er helt sunt og normalt!

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 3 jan. 2012 18:34

@Paraply - tir 3 jan 11:08

Vel, nå har det seg jo sånn at jeg ikke akkurat bare kan velge og vrake blant jenter da.
Så når ei jente da viser meg interesse, så blir selvsagt også jeg interessert og vi kan relativt fort ende opp på Steg 4.
Hvorfor skal jeg da trenger mer lykke enn noen andre med andre fremgangsmåten?

Og det er jo en selvfølge at den berømte kjemien må være der for å oppfylle noen av stegene. Trodde det var så opplagt at jeg ikke trengt å nevne noe så banalt. Men så feil kan jeg ta.

Så du tar feil, det ER faktisk så enkelt.

Skjult ID med pseudonym jente... on. 4 jan. 2012 19:58

@ Fidde. Tusen takk. Og jeg har tenkt til å fortsette å være den jeg er :-)

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 4 jan. 2012 20:01

Ok. Ok.

Fint for deg :)

Skjult ID med pseudonym olonkin on. 4 jan. 2012 21:48

Jeg er litt enig med Automan. Det er vanskelig å skulle utveksle smått lidenskapelige meldinger med fire-fem eller flere forskjellige kvinner samtidig, så jeg holder meg til å fokusere mye på en av gangen. Men jeg kan godt småprate med andre også bare for å holde kontakten igang.

Men sier ifra til andre når jeg tror jeg holder på å bli forelsket i noen at jeg ønsker å prøve med noen, og at jeg av den grunn vil dempe kontakten her. Blir det full klaff deaktiveres selvfølgelig kontoen, men det har ikke skjedd enda. Men håpet lever!

Skjult ID med pseudonym jente... fr. 6 jan. 2012 11:52

Jeg kan godt skrive med flere, men jeg dater bare en om gangen og skriver sjelden lidenskapelige meldinger her da. Det går kanskje noen litt standardmeldinger fram og tilbake, men jeg prøver som regel å få møtt folk ganske raskt fordi det fort koker bort i kålen hvis det blir for mange meldinger. Jeg kan miste interessen også jeg hvis det blir for mange meldinger fram og tilbake uten at man møtes face to face.