Alle innlegg Sukkerforum

Profil bildet...

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Østfold) to. 3 april 2008 18:19 Privat melding

Siden vi er inne i så god trend her nå med negative saker :P

Hvor ofte er dere innom profiler hvor profil bildet ikke stemmer overens med album bildene i hele tatt ?
Og er dere tøffe nok til å kommentere det ;)

Skjult ID med pseudonym pastorius to. 3 april 2008 18:22

Regner med at denne utfordringen gjelder begge kjønn?

Jeg for min del kunne godt tenke meg færre naturbilder og heller flere av personen bak profilen

Skjult ID med pseudonym Meg to. 3 april 2008 18:22

Mener du at profilbildet er av en annen person enn det som ligger i albummet ??

(mann 49 år fra Østfold) to. 3 april 2008 18:24 Privat melding

Nei, jeg mener at f,eks bildet i profilen er enten 15 år gammelt eller så totalt oppsminka eller... uansett at det overhodet ikke ligner de i albumet :)

Gjelder begge kjønn :)

Skjult ID med pseudonym Smily to. 3 april 2008 18:31

Jeg har faktisk vært innom profiler som viser en annen person på profilbildet enn det som er inne i album.

Jeg ble veldig overrasket her om dagen ... når jeg var innom en profil til en mann som har et helt mobydelig profilbilde... (grunnen var vel at jeg lurte på om dette var ekte)......i abummet så jeg at eieren av profilen var en veldig kjekk mann.
Skjønnte ikke vitsen i det hele tatt.... men men.. :oD

(kvinne 49 år fra Oslo) to. 3 april 2008 18:41 Privat melding

Man bør vel legge ut bilder som er mest mulig up to date. Har litt varierte bilder jeg da, og fleste av de er ikke gamle men ingen bilder eldre enn 5 år gamle. Har nok opplevd menn som har lagt ut gamle bilder av seg selv når de engang hadde hår på hodet eller var i litt bedre form, men sannheten kommer jo for en dag når man treffes uansett!

(mann 49 år fra Østfold) to. 3 april 2008 18:56 Privat melding

Profil bildet mitt er 1 mnd gammelt, bare for å ha det sagt hehe.. ingen av album bildene er mer enn 1 år.. De aller fleste fra 2008. Jeg tror det er viktig å oppdatere ofte. Spesielt for oss som er rundt 40 og eldre, for enten vi vil det eller er så forfaller de fleste av oss raskt :P Jeg har vært på flere profiler hvor profil bildet ikke ligner i hele tatt. Ikke at det gjør så mye men er jo greit med up to date :) Noen har jeg turt å si noe til, hehe men andre ikke :P

Skjult ID med pseudonym Smily to. 3 april 2008 19:07

Du hadde kule bilder , arve.... hihihihi

Skjult ID med pseudonym Pastorius to. 3 april 2008 19:10

@charmy68
Er så enig med deg. Tross alt bør vi ha fokus på hvorfor vi er her og tror faktisk at de fleste av oss er her i seriøse hensikter. At utseende betyr mye for oss i utvelgelsesprossessen er bare å erkjenne som et faktum, uansett om vi liker det eller ikke. Bildene bør derfor være så sannferdige og oppdaterte som mulig gjerne fra forskjellige settinger og ikke nødvendigvis bare bilder hvor hun er pyntet til fest. Synes som tidligere nevnt heller ikke en langt serie med naturbilder avsluttet med et bitte lite foto hvor hun befinner seg som en prikk langt inne i fjellheimen gjerne med gjenkneppet anorakk og solbriller. Det forteller meg ikke så mye mer enn at. hun liker å gå på ski. Dette kan beskrives med ord. Dette er litt typisk for se som velger profiler uten foto.Må innrømme at jeg blir fasinert av portrettfoto i S/H - en stjerne til deg charmy...

Lot meg en gang overtale til en middagsdate med en jente som jeg syntes så både søt og blid ut, stikk i strid med hvordan hun var da vi møttes til en middag. Hun var totalt ugjenkjennelig og innrømmet at bildet var mer enn 12 år gammelt.

(mann 51 år fra Oslo) to. 3 april 2008 19:13 Privat melding

Like greit å legge ut ujusterte bilder, hvis det ikke er klart at bildet er justert. Fatter ikke hvorfor noen prøver seg med litt justerte, utydelige bilder. Mitt er vel 2 uker eller noe sånt

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) to. 3 april 2008 19:24 Privat melding

Aldri opplevd at profilbilde ikke stemmer overens med album. Og hadde det skjedd er det ikke sikkert jeg hadde sagt noe da noen mennesker kan se rimelig forskjellig ut på bilder.

Det hender jeg tenker tanken selv når jeg legger ut mine bilder, jeg skifter stil og hårfarge ofte og mange ganger har folk kommentert at jeg er så ulik på bildene mine at man nesten skulle tro at det ikke var meg...

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) to. 3 april 2008 19:26 Privat melding

Ps: nesten alle bildene mine er tatt i år bortsett fra to som er tatt i høst;)

(mann 49 år fra Østfold) to. 3 april 2008 20:07 Privat melding

Elsker bildene dine Fairydust, du skiller deg ut.. Me like :)

(kvinne 49 år fra Oslo) to. 3 april 2008 20:08 Privat melding

Takk for det pastorius, og profilbilde mitt er noe utydelig og det er 4 år gammelt. Har stort sett hatt ganske nye bilder som profilbilde, men har aldri fått tilbakemelding på at profilbilde og bilder under album ikke ligner meg. Flere arbeidskolleger har kjent meg igjen her inne pga bildene selv om jeg kanskje ikke går pen kledd på jobben..hehe

Det å skrive når bilde er tatt eller hvilket årstall synes jeg er bra, og er enig med reisebort der

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) to. 3 april 2008 20:22 Privat melding

Sweet;)Takker så mye for det, alltid koselig å høre at noen setter pris på bildene mine :)

(kvinne 40 år fra Oslo) fr. 4 april 2008 01:13 Privat melding

Arve....... Hade du haft bild nr 5 i ditt album, som profilbilde, så hade du fått ett rött hjärta av mig looooooong time ago;P
DJ take me away!!!!!!!!!!! Ahhhhhhhh....:P

(mann 49 år fra Østfold) fr. 4 april 2008 01:21 Privat melding

nr 5 sa du ? hehe,, er det for sent eller kan jeg bytte og få det hjertet nå :P

(kvinne 40 år fra Oslo) fr. 4 april 2008 01:25 Privat melding

Hehe;) Bara ha det profil bildet du har Arve! Jag kan gå in å smygkika i albumet ditt jag...:P

(mann 49 år fra Østfold) fr. 4 april 2008 01:32 Privat melding

er mange som gjor det, men ingen tor skrive :P

Skjult ID med pseudonym DAME50 fr. 4 april 2008 07:38

Arve68: Hadde man bare vært litt yngre. !!!!!! Måtte inn å titte jeg også og må si at om du ikke får mange svar eller mailer så må det være noe alvorlig galt med damene i den aldersgruppen du søker. Du har jo til og med åpnet for de som er litt eldre enn deg.
LYKKE TIL.

Skjult ID med pseudonym Tulle fr. 4 april 2008 13:16

Enig med DAME50!
God helg

Skjult ID med pseudonym flaggermus fr. 4 april 2008 13:49

Jeg synes Sukker burde innføre en regel om ikke å poste bilder som viser andre enn en selv. Jeg synes bilder av barn i profilen er en uting. Særlig avkledde barn. Selv om ingen av oss (forhåentligvis?) ser noe opphissende i det, så vent en aldri om ikke en sjuk jævel fakisk gjør det.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 4 april 2008 13:58

Jeg er enig at man kun burde ha lov til å legge ut bilder av seg selv (og ikke andre gjenkjennbare personer) Og slik er det enkelte andre steder... Ikke bare fordi det finnes noen syke jævler der ute, men ellers kan vi jo alle jo risikere å finne oss selv fra et festlig lag på noen andres bilder... For noen er det sikkert OK, men ikke alle ville sette pris på det.

(mann 41 år fra Nordland) fr. 4 april 2008 18:26 Privat melding

Har sett mange mange profiler hvor profilbildet skiller seg positivt ut fra albumsbildene, men regner jo med at folk velger de beste bildene som profilbilde. Om jeg blir skuffet over å se i albumet får jeg bare skylde på min egen hjerne, som feiltolket (ble lurt av lys, vinkel, sminke osv) profilbildet og konstruerte en drømmeprinsesse :)

Jeg har også sluttet å irritere meg over andres bilder når det gjelder hvor de er tatt, siden jeg har veldig få bilder av meg selv liggende, stort sett bare feriebilder. De som er på tur hele tiden har vel mest turbilder av seg selv, de som fester hver helg legger ut et fyllebilde, de som liker å se seg selv i speilet poserer litt og tror de er deilig, og de som har altfor mye tid til overs legger ut nye selvportrett hele tiden, gjerne tatt mutters alene hjemme i leiligheten :)

Men enig at det blir for dumt å legge ut bilder som er 10 år gamle, eller til og med bilde av en kjendis i profilen. Jeg har ihvertfall et oppdatert bilde fremst, vil ikke lokke folk til å ta kontakt, for så å servere en kjempeskuffelse :)

Skjult ID med pseudonym b*tch fr. 4 april 2008 18:28

Eyyyh vi som poserer i speilet tror ikke vi er deilig, vi VET vi er deilige:P