Alle innlegg Sukkerforum

"det er mannfolka som må jakte"

Vis siste innlegg
(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 3 jan. 2012 14:43 Privat melding

synes hele tida jeg leser dette her jeg.. men hvordan vet dere det? fordi dere får lite meldinger? kanskje de dere sender til ikke er interesserte og ikke gidder å svare, noe som er kjipt, men hvordan kan dere påstå at det kun er dere som jakter og at damerne får inn drøss med mailer? er det noen statestikk som sier dette?

føler nemlig at jeg er flink til å søke og å sende første melding. får somregel ikke svar jeg heller, men føler ikke at jeg er den eneste som jakter :-) de bare LIKER meg ikke! :-P og det er jo greit det forsåvidt..

(mann 57 år fra Oslo) ti. 3 jan. 2012 15:08 Privat melding

Synes ikke det er noen grunn til å klage på initiativene fra det annet kjønn her, jeg. At jeg ikke er i noe forhold til noen her ennå er jo en annen sak. Som nyseparert skal man jo ikke forhaste seg.

Og at du ikke får nok oppmerksomhet, Askja, skyldes vel at unggutta ikke kjenner sin besøkelsestid.

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 3 jan. 2012 15:09

Askja:
Prøv å ikke se så negativt på deg selv. Tenk heller at manglende svar/respons betyr at de ikke ser på deg som kjæreste-kandidat, av forskjellige grunner. Det kan faktisk være at de synes du er for bra, for fin, at du er utenfor deres rekkevidde ... eller at de mangler mot til å følge opp.
Uansett, den som er rett for deg, er en som tør å ta kontakt og følger opp den. Og du opplever det samme, gjensidighet. Så enkelt, samtidig så vanskelig.

Ingen av oss brukere som vet noe sikkert, vi kan bare anta ut fra vår egen opplevelse og erfaring. De eneste som sitter på fakta er Sukker, som kan lage statistikk ut fra tallmaterialet.

Ikke gi opp - stå på!
*gode tanker og ønsker fra meg*

:-)

Skjult ID ti. 3 jan. 2012 15:10

Pakkeløsninger står jo sjeldent veldig høyt i kurs da...i hvert fall for de under 40.

Skjult ID med pseudonym TheWayItIs ti. 3 jan. 2012 15:14

Tja, jeg tar kontakt i omtrent 95% av tilfellene her inne. Fordi jeg må, ellers skjer det ingenting. Men anser det som et kjempepluss hvis hun tar kontakt først.

Men forstår hvorfor det er slik. Min søster har på en vanlig kveld 20-50 innom profilen, og får kanskje meldinger fra 5-10 av disse. At hun da har nok med å prøve å svare og håndtere de som tar kontakt med henne forstår jeg godt, og ergo er det en trend som virker selvforsterkende.

Hun er ikke noe spesialtilfelle. Mange av mine venninner har rapportert om noe tilsvarende, og venner rapporterer om noe tilsvarende det jeg observerer.

Det som er meg litt uforståelig er hvorfor det virker som om flertallet av jentene/kvinnene jeg tar kontakt med her inne motsetter seg det å møtes. Det ødelegger egentlig litt av nettdating-konseptet for meg, da jeg faller sjelden og ergo trenger å møte ganske mange før det klaffer....

Skjult ID med pseudonym sta ti. 3 jan. 2012 15:17

Her jaktes det ikke, det er for slitsomt :p

På kvantitet får jenter nok flere førstemeldinger. ( kanskje bare noen ) - det er vanlig statistikk fra andre sider ihvertfall, er nok ikke annerledes her.

Når det gjelder kvalitet så er det vel sikkert mye likere. For egen del har jeg ikke fått noen førstemail ennå, så kan ikke utale meg :)

Så skikkelig kos ut på stranda forresten, fint bilde :) Mangla bare en massør tror jeg!

(mann 33 år fra Oslo) ti. 3 jan. 2012 15:54 Privat melding

Jeg får aldri meldinger her inne, bortsett fra da jeg la ut et nakenbilde...da hadde jeg plutselig masse hyggelige meldinger og noen sinte meldinger hehe.

Skjult ID ti. 3 jan. 2012 16:17

Pingle? Tvert om, jeg synes JimJimJ er temmelig tøff, jeg! :)
Liker folk som TØRR å ha noen såkalte "politisk ukorrekte" synspunkter. Sjelden vare i disse tider!

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 3 jan. 2012 16:23

@ JimJIm

Nå tuller du fælt......:) Nakenbilde bakfra sa du?

(mann 38 år fra Østfold) ti. 3 jan. 2012 16:30 Privat melding

Det er mannfolka som må jakte ja... Haha. Det er stort sett bare damer som ikke tørr å jakte selv pga frykt for avvisning som kommer med sånt piss.

Skjult ID med pseudonym guybrush ti. 3 jan. 2012 16:54

Jeg bryr meg i utgangspunktet ikke i det heletatt om at det er slik - for jeg annser det bare som et av livets realiteter, på samme måte som at ei normalt pen og attraktiv jente kan gå bort til en kar utenfor et utested på natta og si "hei blir du med hjem og har sex?" og det er en stor sannsynlighet for at karen da blir med. Andre veien rundt? hehehe....

Det var vel også noen som skrev antallet besøk, brev de har fått osv. Kjapp hoderegning tilsa vel at jentene i snitt der hadde i snitt 50-100 ganger så mange besøk og tilsvarende mange flere brev i innboksen.

Vi gutta er vannvittig dårlige "kunder", eier ikke tålmodighet på området mens jentene er vant til det fra de er små. Blir man tilbud kake hele tiden så blir man gjerne litt mer tilbakeholden og kresen på de også ;)

Men igjen - sett på det fra den andre siden så er det jo da lett å plukke masse gråstein før man finner gull siden man blir pepra ned med sten i hytt og gevær. Så kvantitet trenger jo ikke være så skrekkelig bra. Tveegget sverd....

Skjult ID med pseudonym olonkin ti. 3 jan. 2012 18:34

Kan telle på en hånd de gangene jenter har tatt første steg med meg. I 90% av tilfellene er det jeg som sender ut første melding. Men det kan ha noe med alder å gjøre. Jenter i 20-årene får sikkert så mye oppmerksomhet her inne at de ikke trenger å oppsøke.

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 3 jan. 2012 18:37

De sier det vel fordi gutter generelt får lite førstemeldinger. Så derfor må de jakte.
Det har ikke noe med å få svar å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Reka ti. 3 jan. 2012 18:39

Jeg har sjøl lest dette om at kara her inne meiner de må ta det første steget hele tida. Derfor bestemte jeg meg for å ta sjansen og bli flinkere til å sende en førstemelding sjøl. Men, får jo aldri noe svar. Så, da spørs det da, hvor mange meldinger man skal sende før man treffer på en mann som har folkeskikk nok til å svare. ;)

Skjult ID med pseudonym Paraply ti. 3 jan. 2012 18:45

Aldri noen som svarer meg heller.

*surk*

Men men. Da finner jeg bare ut hvor disse trassige, alt for kjipe, gutta bor. Så banker jeg på døra hos dem :)

(mann 31 år fra Vestfold) ti. 3 jan. 2012 18:49 Privat melding

her inne? gidder ikke jakte... det er faktisk dødfødt å jakte her inne... i RL? helljaaaah! jakt her inne er tilbakestående, man sender en helt overfladisk melding, får en like overfladisk tilbake, så skal man prøve å like hverandre kun med utgangspunkt i bildene og profilteksten og matchtallet? og dessuten skriver folk gjerne profilteksten slik de ønsker at den var, men ikke som den er... sukker er skreddersydd for useriøse folk som har til hensikt å skrive akkurat det du vil lese! litt sånn som pompøs reklame for dårlige produkter

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 3 jan. 2012 19:15

Tipper nok at damene gjør litt den samme tabben som vi menn gjør, mange tar kontakt med få mens de fleste får få kontakter.

(kvinne 34 år fra Oslo) on. 4 jan. 2012 17:29 Privat melding

Jeg er enig med TS. Jeg sender en del meldinger, og selv om jeg ikke svarer alle som tar kontakt, betyr ikke det at jeg ikke tar initiativ selv. Er mange som ikke svarer, men man kan ikke ta det personlig.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 4 jan. 2012 17:47

@ Paraply

Bare stram de opp:) Det er det de lærer av:)

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 4 jan. 2012 17:49

Klart kvinner jakter. Ofte i flokk.

En og to og tre indianere,
fire, fem og seks indianere,
sju og åtte og ni indianere,
ti indianere små.

Alle så hadde de fjær på hue,
alle så hadde de pil og bue,
alle så var de så stolte og krye,
for bamsen skulle de ta.

Pass dere!

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 4 jan. 2012 17:53 Privat melding

Jeg jakter masse jeg.. !!! Men sjelden jeg får napp.. Vi jenter liker ofte samme gutta, og tviler på at det er "supekjekkasene" her inne det er snakk om da :p

Men... er nå i dialog med en viking nå.. så får vi se... mulig det blir en kaffedateisj noe innen ei uke el no... Den tid den sorg :p hehe

Men han var det jeg som jakta... så det så.. så det skjer... så er det sagt...

Skjult ID med pseudonym Lady on. 4 jan. 2012 18:07

@ Kvinne81

Det er norske vikinger her inne..... idrettsmenn.... begynner snart å sikle selv...:)

(mann 47 år fra Oslo) on. 4 jan. 2012 18:14 Privat melding

Mneh, gutta er bare flinkere til å klage. Og hør på Lady, Paraply, hun er nådeløst effektiv. :-)

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 4 jan. 2012 18:21 Privat melding

@Lady: Vel, jeg vil ha litt store vikinger da.. litt trente, men litt sånn robuste og om du skjønner.. hehe.. Ikke alexander skarsgård viking.. vel.. høyden og blondheten liker man veldig dog.. heheh..

(mann 33 år fra Oslo) on. 4 jan. 2012 18:28 Privat melding

Hehe jeg klager ikke, jeg har aldri fått en førstegangsmelding og vil aldri få det heller, men det betyr ikke at jeg er misfornøyd eller klager over noe som helst...en kan si at det regner uten at en sier om en liker det eller ikke.

Jeg ser hva kameratene mine gjør for å få meldinger av pene ressursterke jenter, en skriver at han har vært i fengsel en annen skriver at han hater kvinner osv, og meldingene renner inn.

Alle har jo sin favoritt eller drømmedame, den dagen jeg får en melding av en jente som sier hun vil lage meg lammestek og ha masse sex med meg etterpå samtidig som hun er helt forskjellig fra meg på alle måter...så tenker jeg at det er fremtiden....jeg liker forhold der en er helt forskjellig. Jeg synes det er rart med sånn unge høyre par der de er helt like og jogger bortover uten å si et ord til hverandre i like treningsklær siden de har ingenting å si til hverandre mer også jogger de alltid litt fortere om det er en utlending i veien siden de synes det er fint og bra for å holde serviceyrkene igang men de vil ikke ha det så nærme på seg når de skal jogge, det må en jo forstå.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 4 jan. 2012 18:28

Hehe han jeg tenker på her inne er 1.94 og ca. 100 kg... Muskler og kropp som er veltrent:)
Robust mann ikke av den glatte typen. Noen få år eldre enn deg:)

(mann 42 år fra Telemark) on. 4 jan. 2012 18:35 Privat melding

Det er nok endel damer som er flinke til å bla i profiler å sende brev Etc! Men for meg så stemmer utsagnet om at gutta må jakte helt perfekt.
Hvor mye jeg selv legger nedi dette varierer, men aktiviteten på min profil øker lite i perioder jeg selv er aktiv.
Så jeg kan altså ikke legge ned buen å håpe at noen skal komme forbi, jeg gjør det alikevel:)

(mann 33 år fra Oslo) on. 4 jan. 2012 18:36 Privat melding

Muskler er en fin måte å gjøre seg upopulær på blant jenter som er edru og veldig populær blant jenter som har drukket hehe.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 4 jan. 2012 18:44

@JimJimJ

Bare tull... jeg skal på en kaffedate med en tidligere OL deltager i morgen hvis tidsskjemaet mitt holder.
Jeg har selv jobbet mange år innen idrett og liker menn som tar godt vare på seg selv:)

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 4 jan. 2012 18:50

Tviler ikke Lady/HerrFekt, men det er ikke helt min stil. Jeg velger heller å søke dem opp, dra på uanmeldt besøk, slå opp telt i hagen og slite dem ut over tid. Ah, bare tanken gleder meg stort :)

Skjult ID med pseudonym Enigma on. 4 jan. 2012 18:51

JimJimJ:
Nå er du langtfra gjennomsnittlig, både hva gjelder høyde og i volum (les: muskler). Skjønner at du kan virke litt skremmende på sarte og forsiktige jenter/damer, har ingen ting om de er edru eller ei.
Litt muskler og stram hud - ja takk! Men kommer helt an på pakka forøvrig.
Så forresten en på onlinelista som er laaaangt over gjennomsnittet. Han skremte meg! Freaky :P

(mann 33 år fra Oslo) on. 4 jan. 2012 19:06 Privat melding

Jeg klager ikke som sagt :)
Jeg bryr meg ikke om noen har muskler eller ikke, jeg liker folk for slik de er.

Men så langt er vi ikke kommet, var ute med et vennepar som er litt overvektig for noen helger siden på grunerløkka og fyfaen de fikk gjennomgå av kommentarer, løsningen for dem var å reise til Danmark i feirene siden der kunne de gå ut å være sosiale uten at det haglet med dritt.

(mann 47 år fra Oslo) on. 4 jan. 2012 20:08 Privat melding

JimJimJ:
Bra du skrev lammesteik og ikke marinert kyllingfilet, ellers hadde vi nesten måtte møtes til duell ved soloppgang (men ikke i håndbak, om jeg må få be). :-)

Skjult ID med pseudonym Lady on. 4 jan. 2012 21:17

@ HerrFekt

Nå må du ikke rote deg bort slik at jeg må komme å redde deg:)

Skjult ID med pseudonym banditten on. 4 jan. 2012 21:57

Som et tillæg til JimJim's indlæg kan jeg nævne at jeg flirtede og snakkede fint med op til flere kvinder da jeg var på juleferie i hjemme i moderlandet. Noget som endnu ikke er sket her i Oslo.

Skjult ID med pseudonym banditten on. 4 jan. 2012 21:58

...Og jeg foretrækker helt klart en flæskesteg fremfor alle de andre indskud der har været herover.

(mann 33 år fra Oslo) on. 4 jan. 2012 22:44 Privat melding

@Herrfekt - Hehe ...nå ble jeg sulten, hvorfor er jeg den eneste som er ihjel sulten på lavkarbo mens alle andre er så mette og fornøyde.

@Banditten - Du sier noe der, akkurat som at norske jenter er veldig flinke til å reise ut i verden og bli sammen med Steve eller Carlos, synes jeg det burde være mer åpenhet at du faktisk ikke må skamme deg om du snakker med jenter du ikke kjenner i andre land mens at det er ganske tøft og hardt i Norge da det er ganske vanskelig. Jeg har ikke rufsete hår, snowboard, saggebukse og jeg hater å være ubarbert., jeg har ikke hipsterbilder på facebooken min og eier ikke engang speilrefleks kamera og lever i min egen verden der jeg synes Jean claude van damme er kul...vips er jeg totalt uinteressant for 99% av norske jenter.

Da må det ikke tolkes som negativt eller klaging eller noe i den duren, da jeg selv synes norske jenter er de flotteste og sterkeste jentene i verden, jeg er bare uinteressant for dem.

Men igjen som Banditten sier, kanskje det kunne vært sunnere for det norske samfunnet generelt å oppfordre norske menn til å se litt utover Norge, så kanskje de slipper å føle seg så ensomme og utenfor. Jeg ser ikke hvorfor det er ønskelig med 100.000vis med singlemenn som ingen vil ha og ingen vil vite av.

(mann 33 år fra Oslo) to. 5 jan. 2012 09:07 Privat melding

Forøvrig om en titter på postene på sukkerforumet nå, må det være det verste jeg har sett av "kjønnskrig" noe sted..jaiks.

(mann 35 år fra Oslo) to. 5 jan. 2012 09:42 Privat melding

Hvis vi ser vekk fra hva som ligger i oss fra naturens side så tror jeg det må ha noe med at for å oppnå like mange svar som jenter må gutter sende flere meldinger og dermed være den dominerende på hvem-jakter-lista.

Her er noe interessant lesestoff om svarprosent basert på rase og kjønn:

http://bit.ly/wFVdlg

(mann 47 år fra Oslo) to. 5 jan. 2012 09:42 Privat melding

Enig, JJJ. Virker også som disse fightene gjerne kommer i bolker. Plutselig eksploderer det en dag, og så tar det gjerne ei uke før folk får summa seg og blitt venner igjen. Og ved starten av det nye året også, da gitt!

(mann 33 år fra Oslo) to. 5 jan. 2012 09:51 Privat melding

Ja...jeg mener en burde se på seg selv, om en ikke vekker noen interesse blant jentene her så finnes det veldig mange andre land i verden der en kanskje passer bedre til det kulturelle kjæresteidealet.