Alle innlegg Sukkerforum

I fall in love...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym naivm on. 4 jan. 2012 20:10

...too easily

I fall in love too easily
I fall in love too fast
I fall in love too terribly hard
For love to ever last

My heart should be well-schooled
Cause I've been fooled in the past
But still I fall in love too easily
I fall in love too fast

Huff, hvordan unngår man å bli forelsket altfor raskt. Når det blir tydelig at det ikke blir noe mer då klarer jeg relativt fort å komme meg videre, men det er likevel en forferdelig følelse hver gang. Så da er det *hopp* til den neste. Men det er noe jeg egentlig ikke liker. Jeg vil bare finne den ene. (Nei, jeg tror ikke alle her inne leter etter noen som de vil faktisk dele livet sitt med) Har alltid sett på meg selv som en mann som er tillitsfull, som tør å vise følelsene, som ikke er en tøffel men heller ingen badboy, som står positivt i livet og er villig til å jobbe for et forhold. I det siste har jeg begynt å tenke at jeg bare er naiv...

(mann 47 år fra Oslo) on. 4 jan. 2012 20:15 Privat melding

Oi, nå ble jeg plutselig litt Chet Baker-nostalgisk...

Skjult ID med pseudonym naivm on. 4 jan. 2012 21:10

Herlig følelse ikke sant? :)

Skjult ID med pseudonym olonkin on. 4 jan. 2012 21:30

Jeg er litt som deg TS, jeg blir fort betatt av noen. Men innser jo etter ei stund at ikke alle damer takler sånt. Det er ikke alltid så lurt å fyre på med en drøss komplimenter og flørting før man egentlig vet noe særlig om hverandre. Det kan gi et dårlig inntrykk hos motparten.

Så det lønner seg å ta det lungt, selv om jeg fremdeles er ærlig om hva jeg føler og prøver samtidig å unngå å fremstå som for desperat. Skygger de banen er det bare å fortsette letinga til hun som synes sånt bare er sjarmerende dukker opp.

Skjult ID on. 4 jan. 2012 22:43

mener at det ikke er altfor desperat å gi dama et kompliment etter at man har fått sin første orgasme sammen

Skjult ID med pseudonym Enigma on. 4 jan. 2012 22:45

TS:
Hvor gammel er du?
Romantisk mann ... I like! :-) *smelt*

Skjult ID med pseudonym olonkin on. 4 jan. 2012 23:07

(Skjult ID ) 22:43
hahaha, jeg mener først og fremst de man ikke har møtt enda. :D

Skjult ID on. 4 jan. 2012 23:24

hehe, skjønte det ja, olonkin

trikset er vel uansett å trå pent og unngå for brå bevegelser. kvinners følelser kan være skjøre greier i starten, liksom du er i en butikk full av knusbar pynt kanskje.

men når det etterhvert nærmer seg the real thing må man ikke nøle

Skjult ID med pseudonym naivm on. 4 jan. 2012 23:34

Er født i 80tallet jeg. :P Nokså halvveis. Jeg er ikke en som fyrer på med komplimenter med en gang, så tror ikke det er et av problemene mine. Ja, jeg tør å gi komplimenter, og hvis jeg gjør det så mener jeg det faktisk. Men tror ikke jeg er så på. Jeg er bare åpen og ærlig.

Det har seg bare sånn at jeg er en som faller mer for hvordan ei jente står i livet. Om hun trener hver dag, elsker å reise eller liker å ta en fest i ny og ne sier ikke meg så mye. Så ved å stille litt dypere spørsmal i meldingene finner jeg ut om hun har litt de samme verdiene og om hun kan passe til meg. De som jeg faktisk har datet har alle passet til meg på dette nivået, men tydeligvis passer ikke jeg til dem. Fysisk tiltrekning er selvfølgelig viktig også, men for meg er ansiktet der det viktigste og ei jente blir en gang penere for meg hvis alle de andre ting stemmer. Så derfor har jeg aldri blitt skuffa irl sånn sett.

I get along without you very well
Of course i do
Except when soft rains fall
And drip from leaves
Then I recall
The thrill of being sheltered in your arms
Of course, I do
But I get along without you very well