Alle innlegg Sukkerforum

Etter en date...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Venter... fr. 14 april 2006 18:17

Når en date er over...er dere da ærlige og sier at dere ikke ønsker å treffe igjen vedkommende hvis så er tilfelle, eller er dere feige og sier at dere kunne tenke dere å treffe igjen dama eller typen alikevel...?

Grunnen til at jeg spør, er at jeg har vært på date og synes selv at det var veldig trivelog.. Fikk inntrykk av at min date også syntes det, for etter daten var vi enige om at det hadde vært hyggelig å treffes igjen.

Det som forundrer meg er at jeg ikke har hørt noe siden...selv om jeg har sendt melding i etterkant.
Så da lurer jeg på, om dette er en feig måte å si at jeg ikke var interessant nok på....?

(mann 58 år fra Oslo) fr. 14 april 2006 19:14 Privat melding

Nå vet jeg jo ikke om du er gutt eller dame, men jeg kan bare uttale meg om damer: du må lese gjennom linjene, se kroppsspråket...har du sendt melding, glem det eller vent 2-3 uker før du tar kontakt hvis det er dame ::)

Skjult ID med pseudonym jente33 fr. 14 april 2006 21:17

Jeg skulle ønske at den som ikke ønsket å bruke mer tid på meg hadde guts til å si det. Om vedkommende ikke turte å si det ansikt til ansikt, så i det minste over mail...

Selv er jeg litt for flink til å tenke og overdramatisere, og det blir jeg litt sliten av :-) Hvorfor slite seg ut mentalt når det er mange mulige svar.. Dersom hun/han som du var på date med ikke tar kontakt eller svarer på maldinger, så kan det for eksempel bety at hun har blitt syk.

Men, en utfordring med Sukker er at alle som logger seg på vises.. Og hvis du ser ham/henne dag etter dag, uten at du får svar på meldingene, vel, da er det ikke så dumt å senke forventningene..

Jeg skal i grunnen ikke si noe.. Venter selv på å få en melding :-) Det er mye lettere å gi råd til andre enn å leve etter egne råd..

Skjult ID fr. 14 april 2006 23:07

Hvis gutta ikke tar kontakt, så er det 98% sjans for at han ikke er interessert... Selvfølgelig kan det ha skjedd noe, men folk har jo somregel en mobil eller tilgang på data, så man kan få sagt ifra. Vi gutta kan være vanskelige, men hvis dere har sendt melding, og ikke får svar, så gå videre. Ihvertfall hvis du ser at han logger seg på her, da veit du at han kunne svart, så da er det ihvertfall bare å treffe noen andre! Lykke til!

Skjult ID med pseudonym pling fr. 14 april 2006 23:08

Om du har sendt kun én melding kan det være mange gode grunner for at du ikke har fått svar - uten at "uinteressert" trenger å være forklaringen.
Om du har sendt flere meldinger og vet at hun har fått dem og lest dem, så er jeg enig med deg at hun er feig.
Men det er ikke alltid like lett å si at man ikke har lyst til å treffes igjen, personlig liker jeg ikke å såre noen og da kan det bli til at man trekker litt på det. Men i det lange løp er det mye mer sårende å bli ignorert, så en melding av typen "du er veldig hyggelig, men det klikket dessverre ikke helt for meg..." burde det jo være mulig å lire av seg :-D

(mann 47 år fra Oslo) ma. 17 april 2006 10:42 Privat melding

Anne Nym, du høres ut som et menneske med et stort og bankende hjerte.
PS: Dette er ironi.

Skjult ID med pseudonym mozart ti. 18 april 2006 03:17

Anne Nym - Du høres ikke akkurat spesiell smart ut da.. desverre

Sa du virkelig til fyren at han ikke var pen nok, herre gud.. dummeste jeg har hørt på lenge...

Hehe.. Jeg lurer på hva du hadde sagt om meg hvis vi hadde vært på date eller hva... Samme hva slags svada du sagt Så hadde jeg i allefall tatt det som en mann, hvis det hadde vært noe i kritikken da...

Greit nok å være ærlig, med det får jo være grenser for selvgodhet da...

Skjult ID med pseudonym mozart ti. 18 april 2006 22:37

Hehe dette var morsom lesing...

Dessuten så tror jeg du ærlig talt du bør date en annen type menn da..
Utseende er ikke alt vettu... selv om dette sitter langt inne hos mange damer

Jeg synes at ironien var artig jeg da..

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 20 april 2006 21:57 Privat melding

Så hva skal man si da? Hvis det faktisk er tilfellet? At personen ikke er pen nok... at det ikke er noen fysisk tiltrekning? Eller skal man være feig og si at den berømte "kjemien" ikke var tilstede??

Skjult ID to. 20 april 2006 22:55

Hvis en kar syns en jente er for feit, så sparer man seg jo for å si det hvis man ikke syns dama er et helvete på to bein. Er ikke gutten kjekk nok, så si heller at du syns han er kjedelig. Det kan han ihvertfall gjøre noe med. Dersom du har syns han er en dritt, så kan du jo bare fyre løs, så slipper du ihvertfall å ha kontakt, men det er jo heller bedritent gjort. OK?

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 20 april 2006 22:58 Privat melding

Men hva hvis personen ikke er kjedelig da.. Igjen, folk prater om ærlighet, men får man det så er det galt også.

Skjult ID fr. 21 april 2006 01:37

Du gjør det jo litt vanskeligere enn det behøver å være da frøken! =) Hvis du syns han er kul, men ikke noe for deg, sier du det. Bedre å ende det hele med en klem, og heller snakkes som venner seinere. Han kan jo ha kompiser som du kommer til å like...? Forutsatt at han liker deg da. Uansett, det er bedre å ende det på en positiv måte en å si "du er ikke pen nok". Tenk hvordan du selv reagerer på kjipe kommentarer... Vi gutta er ikke noe anderledes. OK nå?

(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 21 april 2006 09:27 Privat melding

Hvis jeg hadde truffet en fyr som ikke syntes jeg var pen nok, så ville jeg heller at han skulle sagt det enn at jeg skulle lurt på hva i alle dager det var for noe galt jeg gjorde... utseendet kan man ikke gjøre noe med, men om man "skremmer" personen på noen annen måte som man ikke er klar over så vil man jo gjerne endre på det.

Men jeg skjønner selvsagt hva alle her mener... man slenger det bare ikke rett ut, men blir man spurt; vel, da får man ærlige svar. Hvertfall fra meg. Og takler man det ikke så er jo personen uansett ikke noe for meg.

Skjult ID med pseudonym frijolero fr. 21 april 2006 10:49

Det spiller tydeligvis ingen rolle om vedkommende ikke takler det, Moak, du har jo allerede bestemt deg for at fyren ikke er pen nok.

Jeg skjønner jo selvfølgelig at dette med utseende betyr en del for mange, meg selv inkludert, men har du aldri opplevd at en person bare blir penere og penere jo bedre du blir kjent med vedkommende? Det har jeg, og derfor lar jeg sjelden fravær av fysisk tiltrekning få avgjørende betydning på første daten. Det kan jo komme etterhvert.

Når det gjelder hva man skal si etter daten hvis man vet at man ikke har lyst til å treffes igjen, må jeg dessverre innrømme at jeg er en smule feig. Jeg pleier å si at "vi kan vel kanskje holde kontakt på sms?", også hører hun gjerne ikke mer fra meg. Skulle hun selv ta kontakt etter det, sender jeg et kort svar tilbake om at det var hyggelig å treffe henne, men at jeg ikke tror det vil kunne bli noe mellom oss.

Ja, jeg er vel litt feig, men de greiene der er ikke lette.

(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 21 april 2006 12:25 Privat melding

Hehe.. har ingenting med å bestemme seg å gjøre.. jeg prøve å fortelle at folk vil ha ærlighet men når de får det så er det ikke det de vil ha allikevel...

Og jo, jeg har opplevd at en person blir penere, men personen blir ikke mer tiltrekkende fysisk av den grunn. Om du forsto den.

Skjult ID med pseudonym mozart ma. 24 april 2006 01:59

Det dreier seg med ikke bare om ærlighet da, mange ganger det er vel så viktig å være redelig da.. Når det er sant så er det muligens ikke alle som har like gode diplomatiske evner da... Men det lønner seg vel i det lange løp da..

Dagens moral må vel bli: Slik man reder, ligger man...

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 27 april 2006 09:41 Privat melding

Nettopp, derfor, om man blir "dumpet" så får man ta det for hva det var, en person som ikke hadde interessen. Også får man la det ligge med det og ikke spørre og grave om hva det var som ikke stemte om man ikke takler det. Spør man får man svar.

Skjult ID med pseudonym Oscar to. 27 april 2006 21:00

Det er helt greit å bli dumpet uten å bli fortalt hvorfor, syns jeg. Kan selvfølgelig være greit hvis det er en spesiell ting man har sagt eller gjort som har ødelagt, men ofte er det jo bare det at man ikke føler "gnisten" for den andre. Har selv opplevd det; en som er både grei og hyggelig, og slett ikke verst å se på, men jeg har ikke følt den rette "gnisten".

Eller det kan rett og slett være at man ikke synes personen ser attraktiv nok ut. I så fall syns jeg det er unødvendig ærlig og brutalt å si at "du er ikke pen nok".

Skjult ID med pseudonym Filosofen to. 27 april 2006 22:55

Vi skal huske på det at gnisten er bestem også av hormoner. Jo eldre man blir, jo mindre hormoner og det kan være grunnen til at man ikke forelsker seg så ofte.
Det gjelder å se horisontalt, men det er nok lett for mange å bli forelsket eller betatt hvis de kikker oppover til noen som er penere enn man kan få. Og om man skulle klare det så er problemet nesten uansett at det kommer lite godt ut av det på sikt. Samme nivå altså

Skjult ID lø. 29 april 2006 12:02

Jeg lar det fade ut. Mest skånsomt det.

Skjult ID med pseudonym jada lø. 20 mai 2006 21:21

Jeg syns det er utrolig feigt å ikke sende en melding med beskjed om at en ikke vil møtes igjen. Møtte en her inne og vi møttes noen få ganger, prata sammen nesten hver dag i en periode. Plutselig ikke noe svar på meldinger. Syns rett og slett det er barnslig og feigt. Mye bedre å få beskjed om at den andre ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym ossto lø. 20 mai 2006 21:33

Etter et par dater merket jeg at det ikke vilel bil oss. Dette vet vi, selv om vi ikke vet hvorfor...

Og da tok jeg mot til meg, ringte vedkommende og sa hva jeg tenkte.. Og jammen var vi ikke enige ;-)

Alle på Sukker er voksne mennesker....

Si det som det er: takk, men nei takk..

Og det er ikke noe som er ille: vi vil jo ikke ha noen som ikke er interessert i oss!!!

ærlighet, og åpenhet varere lengst!!

Skjult ID med pseudonym gutten to. 25 mai 2006 20:13

Det er bra Dadlina. Ikke finn deg i hva som helst. Du er jo en 9er og alt. You go girl!!

Skjult ID med pseudonym Billa fr. 26 mai 2006 09:12

Det spørs jo hvor lenge man har datet. Etter en date mener jeg det må være greit å bare la være å ta kontakt. Har man møttes mange ganger bør man vel ta en prat, eller i alle fall gi beskjed.

Skjult ID fr. 26 mai 2006 23:09

Jeg sier ivhertfall fra om jeg ikke er intresert lenger synes det er det minste man kan gjøre! Og vil også ha svar tilbake om det er slikt! Og man sier ifra på en høflig måte! ANNE NYM: STAKKARS GUTTER SOM MØTER DEG! Hilsen oslokvinne

Skjult ID med pseudonym Solstråle lø. 27 mai 2006 12:35

Hei gutter eller jenter!

Har noen hørt om 3 dagers regelen og fungerer det slik?
Om ikke gutten kontekter deg innen 3 dager så glem han. Noe jeg har blitt fortalt :-) Er dette riktig? Kom med noen tanker og meninger om dette :-)

Skjult ID med pseudonym ColaLight lø. 27 mai 2006 14:07

Kan tenkes at gutta tenker det samme...og da blir jo aldri noe av det...

Hva med litt initiativ hvis du er interessert???

(mann 49 år fra Oslo) sø. 28 mai 2006 22:09 Privat melding

Solstråle,

helt feil!

Det finnes i bunn og grunn to grunner til at man evnt. ikke er ærlig:

1) man vil skåne seg selv;
2) man vil skåne andre;

første grunn er ikke tillatt. Det er kun mindre moralske personer, som lyver til egen fordel. Men, to da. Hrm. En skal jo ikke lyve, men hvis det er for å være hensynsfull mot et annet menneske? Jeg vet at jeg lyver rett som det er av grunn to. Hvis noen så erklærer at jeg bløffer/lyver og stiller meg et direkte spørsmål, da får de et ærlig svar tilbake under parolen "Ok, du ba om det!"

Det en kunne gjøre her, er vel rett og slett å bestemme noe på forhånd? Jeg vet ikke om det er mulig og opparbeide en kultur, og komme frem med et par standard "forhåndsavtaler".

Avvisninger (merk kun en):
[] Hvis du ikke hører noe efter tre dager, så glem det.
[] Hvis du ikke hører noe efter 1 uke så glem det
[] ------------------ " ------------------__________------------------.
[] Jeg lover å si fra, hvis jeg ikke er interessert efter en date.

Skjult ID med pseudonym fremsynt ma. 29 mai 2006 14:00

Hvis det har bygget seg opp gjensidige forventninger om at "dette kan være noe" på mail, er det aller beste å si fra når man møtes at man bør bli enige i løpet av kvelden om man skal treffes igjen. Lurt å gjøre denne avklaringen før man vet hva man kommer til å si, og være tøff nok til å minne om den når daten er over. Så slipper man den "kald krig"-fasen der det er dramatisk forskjell på to og tre dager...og alt skal tolkes herfra til månen (som denne tråden egentlig handler om)

Som Finn Skorderud sier i Uro (bør leses): "Kjærlighet, intimitet og "de andre" er virkelig risiko. Hva er rafting mot en avvisning? Hva er et strikkhopp mot den elskedes telefom som aldri ringer?"

I rest my case.

Skjult ID med pseudonym fremsynt ma. 29 mai 2006 14:59

Hvis det har bygget seg opp gjensidige forventninger om at "dette kan være noe" på mail, er det aller beste å si fra når man møtes at man bør bli enige i løpet av kvelden om man skal treffes igjen. Lurt å gjøre denne avklaringen før man vet hva man kommer til å si, og være tøff nok til å minne om den når daten er over. Så slipper man den "kald krig"-fasen der det er dramatisk forskjell på to og tre dager...og alt skal tolkes herfra til månen (som denne tråden egentlig handler om)

Som Finn Skorderud sier i Uro (bør leses): "Kjærlighet, intimitet og "de andre" er virkelig risiko. Hva er rafting mot en avvisning? Hva er et strikkhopp mot den elskedes telefom som aldri ringer?"

I rest my case.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 30 mai 2006 00:33 Privat melding

Jeg er forsåvidt enig med deg, men utgangspunktet for diskusjonen er jo at det *ikke fungerer slik*, fordi noen synes det er guffent å si fra. Men, om man deklarerer hvordan man avviser, før man gjør det - så slipper ihvertfall den andre å gå og plages.

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 30 mai 2006 15:27 Privat melding

Fremsynt, er helt enig med deg om at det beste er å føle seg fram i løpet av daten, og sjøl om det kanskje virker noe framfusende å avklare idet man skilles hvorvidt man skal være venner/droppe det, eller treffes igjen, så slipper man slitet med 3-dagersregelen og tolkning av signaler i hytt og vær. Jeg gidder ikke sånt tull, hva du ser er hva du får. Men når det gjelder ærlighet ift hva som ikke funker er jeg mer i tvil om hva jeg ønsker. Hvis en fyr sier til meg at han ikke er intr fordi jeg ikke ser ut sånn han foretrekker, så er det faktisk helt greit, som moak sier får man ikke gjort noe med det, sjøl om det kan være en stygg trøkk i trynet hvis man sliter litt med sjøltilliten på akkurat det punktet. Men hvis problemet er personligheten min, så er det faktisk også helt greit, for så sær og "merkelig" som jeg tydligen framstår som, så slår det enten to veier, og jeg er overhodet ikke intr i å endre meg for å hale i land en gutt jeg egentlig ikke kjenner spesielt godt. Jeg takler med andre ord avvisning ganske bra, hehe.

Noe helt annet er det selvsagt hvis man har fått en relasjon og vil masse, hvorpå den andre da trekker seg unna. Da er det ikke så veldig festlig lenger...

Skjult ID med pseudonym fremsynt on. 31 mai 2006 10:41

Men folkens, er det ikke greiere å bli "ferdig" med det enn å la det ligge og så gå å bekymre seg. Det er jo ikke sånn at man må si "ja, du er mannen i mitt liv" - men man vet jo erfaringsmessig etter veldig kort tid om dette er en man vil møte igjen. Og hvis han ikke synes du er "pen" nok eller tiltrekkende nok, så vet han også det rimelig kjapt. Så på tv her at menn bruker ca 3 sekunder på å bestemme seg for om en kvinne er tiltrekkende eller ikke, så jeg stemmer for tresekundersregelen i stedet for tredagersregelen ;)

Skjønner forsåvidt også at dette er noe som kommer litt med blinddateerfaring altså, men det er absolutt å anbefale. Er det ikke "ment to be" kan man likegodt få det avklart å komme seg videre. Hmmm, blitt litt kynisk nå ser jeg... :)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 18 juni 2006 21:39 Privat melding

Hvorfor så vanskelig.

Hvis man har vært på en date og ikke er interessert, men allikevel får en melding fra dne andre så skal en svare. . En som er så hensynsløs å ikke svarer da, er ikke noe å samle på. "Svaret kan være så lite forklarende som "Det var hyggelig, men du er ikke min type.

En ekstra forklaring (men ikke sårende) er fint men er ikke nødvendig. Dere var tross alt ikke kjærester...

Skjult ID med pseudonym virginia ti. 20 juni 2006 14:55

Så skjer det igjen, og jeg lurer atter en gang på hva som egentlig foregår inne i hodene til det motsatte kjønn!!?

Hvorfor tror noen menn at vi kvinner er så inn i h...... sarte og skjøre??

Tror dere virkelig at dere skåner våre følelser ved å ikke vær ærlige?

Hvis dere ikke har lyst til å treffe oss igjen, så si det!!!

"men jeg ville liksom ikke si det på den måten, det kunne høres så brutalt ut."

Men vet dere hva? Verden er brutal, men den blir verre av feighet.

Verden gikk rundt før vi møttes, og den kommer til å fortsette i samme bane lenge etter at dere er glemt!

Tror dere at vi kommer til å legge oss ned og grine over å høre at dere ikke følte den spenningen dere hadde håpet på? Eller at vi blir suicidale hvis dere ikke mente noe mer med 'den natten' enn at det var bra sex?

Bare husk; hvis dere syntes det var bra sex, så er det et kompliment til oss, ikke til dere! Det er kun kvinner som kan simulere orgasme.

(mann 45 år fra Oslo) ti. 20 juni 2006 18:57 Privat melding

Jeg vet ikke hvem forrige svarer svarte, men hvis det var meg så har hun missforstått totalt.

Å ikke si hvorfor en ikke er interessert er mer en vern for den som ikke sier det,enn den man ikke sier det til.

Skjult ID med pseudonym Kanskje ti. 20 juni 2006 19:03

Virginia
Du kan kanskje fortelle meg hvorfor kvinner så ofte er uærlige når de først sier at de ikke er interessert.

Spesielt mange har plutselig et forhold med en annen dagen etter at de har en date når de er uinteressert. Når kameraten min i samme tidsrom også får avtalt en date, så er dere jo gjennomskuet...

Skjult ID med pseudonym virginia on. 21 juni 2006 13:19

Tirna: det var ikke et svar til deg, men en erfaring fra flere dater gjennom de siste to årene.

Kanskje: høres ut som om du har truffet på en av jentene som ikke tør være ærlig. Jeg sa ikke at menn var de eneste som er uærlige, men at menn er så ufattelig flinke til å bruke frasen; "jeg ville ikke såre deg".

Jeg forventer ikke en avhandling på hvorfor noen ikke er interessert, jeg forventer å høre AT man ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym Kanskje on. 21 juni 2006 23:49

jeg har truffet flere som ikke er ærlige.

Skjult ID med pseudonym Svar! ma. 26 juni 2006 13:50

Helt enig med virginia!!!

For min del er ikke ærlighet et must - men vis i det minste et minimum av respekt og SVAR!!! Norge er jo ikke større enn at man risikerer å treffe på hverandre igjen, og hvor kult blir det hvis man bare har feiga ut?

Så skjerpings gutter!!!
(Noen av dere - dere vet vel hvem dere er... ;) )

Skjult ID med pseudonym Hei ma. 26 juni 2006 18:02

Man kan jo opprette en svarteliste her over de som ikke oppfører seg som de bør, både etter en date og under meldingsending. Da retter det seg nok. Nå er det bare en uformell sirkel som har informert hverandre om noen av de som har vist seg å ikke opptre seriøst.

Skjult ID med pseudonym ripset ma. 21 jan. 2008 15:20

Men noen ganger vet man jo ikke om man er interessert. Man må bare gå og kjenne litt på det. Jeg synes det er viktig å forholde seg til det som faktisk ER, og ikke forelske seg i en forestilling om noe som kunne bli. Har man delt tre kaffe, så er det det man har sammen. Tre kaffe.

(mann 50 år fra Oslo) ma. 21 jan. 2008 15:45 Privat melding

..syns det er dårlige greier at daten din ikke kan være ærlig face to face...

(kvinne 32 år fra Hordaland) ma. 21 jan. 2008 16:39 Privat melding

Herregud, så utrolig tidi å lese her! :P

Det går an å avslå en date på en grei måte uten å såre han eller hun. Kunne isje funnet på å sagt at han isje va pen nok for meg. Ka signaliserer det da..? - At eg isje har en eneste hjernecelle som funker, overfladisk og rett og slett bitch. Selvsagt er det helheten de fleste faller for, det må være harmoni i kropp og sjel..Og iforhold til hevrandre. Men følelser kan også bygges opp over tid, selvom isje man ikke er supertiltrukket ved første øyekast. Uansett Anne Nym: Eg blir flau av å være av samme kjønn som kvinner med slik nedlatende holdning som deg, (og nå er eg isje frekk.. ) GOD DAMN IT!

Skjult ID med pseudonym man ma. 21 jan. 2008 17:51

Det har jeg ikke opplevd, alltid vært interesse av å møte meg igjen så lite erfaring der gitt, men 2.gangen jeg møter ei jente igjen er det da det kan gå galt.

Skjult ID med pseudonym angrerlitt ma. 21 jan. 2008 18:33

Traff en kjempefin person to-tre ganger, holdt kontakt på sms og sukkermail, men etter en stund 'faded' det ut av seg selv. Sitter igjen med tanken på at jeg absolutt burde sagt 'Takk for fine treff, men du finner garantert en som passer helt perfekt for deg', men det ble aldri til at jeg sa dette. (Ser at personen er her inne, så vedkommende er vel, som meg, fortsatt på leting..)
Så lenge det ikke ble en dramatisk stopp i kontakt fra den ene av oss, så tenker jeg at vi begge var av samme oppfatning, at det ikke var det rette.

Skjult ID med pseudonym hingsten.. ma. 21 jan. 2008 21:53

tror noen og enhver kan behøve å møtes på pub fremfor kafe, med alle de små-sørgelige utfallene som nevnes..

hingsty elget seg innpå tre søsken i helgen.. en spennende hun sammen med sin søster og bror..
broren var tydelig skeeeptisk..... og hingsty roet seg... ventet til søstrene var alene
og ladet sin uskyldige kanon.. behøver dere barnepike.... og skyt videre litt små-uskyldige gloser..
han forsøkte å sirkle inn den ene og senket skuldrene og forsøkte å benytte søsteren for å komme innpå henne..
mekleren gav signaler om at hingsty var litt på rett veg.. men måtte ta tiden til hjelp og ikke stresse..
klokken var godt voksen og hingsty utbrøt.... til mekleren..godt munter og avslappet..
om din søster trenger tid.. går det antakelig et år.. for ikke treffer man intressante igjen oftere enn hver 3. måned i denne byen..
det var søster enig i..
i mellomtiden hadde tydeligvis mekleren blitt noget husvarm etter all uskyldig prat....
og vant 1. pris den kvelden, 2 gjisp... ehh. timers spa helt gratis... sånn kan det gå i denne forundelige verden.. vrrinsk...

mens man sliter her inne.. må man passe på å leve utenfor husets vegger også..


Skjult ID med pseudonym Mann33 ma. 21 jan. 2008 23:59

Interessant hvordan ironi for enkelte synes særdeles vanskelig å begripe....jmf Anne Nym...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 22 jan. 2008 10:30

Har man vært på date, synes jeg det vanlig folkeskikk å takke for sist. Uansett om man har lyst til å treffes igjen eller ikke. Om man f.eks. bare skriver "Takk for sist, det var hyggelig å hilse på deg." uten masse ........, smiletegn, og "vi snakkes". osv. da bør vel den andre ta tegningen. Var daten veldig romantisk/lidenskapelig, kan det være greit å legge til, "Men jeg velger å takke for meg og ønske deg alt godt videre".

Trenger vel ikke lange utlegninger om at dialogen gikk litt tregt fram til maten kom, da ble det noe bedre, men likevel ikke bra nok til at..... blabla... du var søt når du lo, men slurpet kanskje litt mye.... blablabla.

Enig at det er uhøflig å ikke svare de man har truffet. Å skjønne at man skal gå videre, er greit. Men man får med seg en unødvendig irritasjon på kjøpet. Det går som regel an å kombinere oppriktighet med høflighet.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 22 jan. 2008 18:58

Har hun sendt vanlig melding uten å få svar, svarer han vel ikke noe mer på en : Hvorfor har du ikke svart på meldingen min - melding?

Litt stolthet har man vel dessuten...

Så derfor : Bare spør oss i stedet. Det er det vi er her for. Any time!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 23 jan. 2008 00:11

Eller stotring og stamming...

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 25 jan. 2008 20:07

Dessverre tror jeg at de færreste er ærlige og sier det som det er.....
Tror kanskje de fleste bare stille og rolig trekker seg tilbake og antar at den andre parten skjønner etter hvert. ¨
Enklere sånn? :-)