Alle innlegg Sukkerforum

Kjønnsdelt samfunn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym reg to. 5 jan. 2012 15:29

Det blir bare hat og krangel om menn og kvinner skal omgås ofte.
Det er mange grunner til at noen kulturer har gjennomført eller ønsker et kjønnsdelt samfunn.

Så det er kanskje veien for oss å gå også?

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 5 jan. 2012 15:31

Ja! Menn i bur. Kvinner går fritt.

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 5 jan. 2012 15:32

(Høhøhø)

Skjult ID med pseudonym guybrush to. 5 jan. 2012 15:42

Merkelig nok virker det som det blir langt mer personangrep og intern stridighet hvis bare kvinner omgås hverandre ;) Kvinner er kvinner verst osv osv.

Skjult ID med pseudonym OMG to. 5 jan. 2012 15:43

Piker, vin og sang bør ikke byttes ut med bare vin og sang.

Eller med .............. og .... og ............, som er tilfellet i de fleste land med en kjønnsdelt profil.

Jeg foreslår at vi heller oppretter et reservat for bitre menn og et litt mindre et for bitre kvinner.

(mann 33 år fra Oslo) to. 5 jan. 2012 15:49 Privat melding

Er det ikke morsomt at om mennesker hadde blitt tvunget å svare på dette med fullt navn og bilde i f.eks et Tvprogram eller et visueltmedia av noe slag, så ville alle sagt - nei selvsagt ikke! så steinaldersk...en og annen kvinne i 40årene ville spøket med at hvem skal vaske klær da? osv!.

Men om du ser på realiteten og de 100.000vis av innlegg du finner av nettopp norske menn og kvinner om du gooogler "kvinner vs menn" "kjønn mot kjønn" så finner du et raseri uten like som gir et godt bilde av hvordan mennesker egentlig føler det.
For meg virker det som om Norges kanskje største problem er sinne mot det motsatte kjønn.

Dette er noe som er spesielt synlig om du har jobbet i utelivet, jenter bruker ofte guttedoen siden "vi kan jo bare gå rundt hjørnet og vi har det så mye lettere enn dem siden det er så lang kø på jentedoen".
For 6-7år siden gikk det helt fint og guttene sa ikke noe spesielt....idag så smeller guttene ned jentene og dytter de ut av jentedoen i sinne og raseri og roper noe ut om at likestilling skal være likestilling.

Bitterhet, svik og frustrasjon.
Seksuel frustrasjon fra mennenes side, toppet av at de er frustrerte fordi de ikke får se sine barn.

Bitterhet fra kvinnens side der hun føler hun var både hore og madonna og menn er noen elendige drittsekker uten medfølelse og empati og til nød og neppe godtar hun et kompromiss forhold med et norsk mann når hun blir 33år+ og har reist fra seg og har faen meg vært ute en vinternatt før og har bein i nesa så det så!.

Skjult ID med pseudonym Mjano to. 5 jan. 2012 16:16

Du har hel rett reg.
Finnes ingen hat og krangel i samfunnene beskriver.

Skjult ID med pseudonym Hola to. 5 jan. 2012 16:36

At vi går i retning av et slags singlesamfunn, aner jeg allerede tydelige konturer av. Kjønnene er ikke lenger avhengig av hverandre, på tradisjonelt vis og våre krav øker og kulturelt innlærte idealer om hva et forhold opprettholdes. Vi blir altså stadig mer kravstore ifht å oppfylle de glansbildene av forhold som vi bærer i hodene våre. Men de fjerner seg stadig lenger fra realitenene som råder i dagens Norge. Derfor vil stadig flere oppleve skuffelser og nedturer.
Når vi begir oss inn i et forhold, tilsier også den statistiske utviklingen at sjansen for at det ryker før eller siden er tiltagende.
På sett og vis ser jeg en slag tristesse over et nettsted som dette. De stadig voksende antall med søte og vakre skapningene som har brettet sitt vesen ut i offentligheten med store forventningsfulle øyne. Vi vet jo at langt over halvparten av dem vil bli skuffet, at ytterligere 20 % havner i forhold som ikke lever opp til de forventningene som bæres.. Vi vet at kanskje bare 10- 20 % ender opp i forhold som oppfyller de forventninger som alle har i utgangspunktet

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 5 jan. 2012 16:48

Dere er jo helt på styr, folkens!

Stryk mitt forrige innlegg, her må det alvor til:

Paraply uten mann,
Det går ikke an.

*nynne*

(mann 40 år fra Vestfold) to. 5 jan. 2012 16:57 Privat melding

Nobody will ever win the battle of the sexes. There's too much fraternizing with the enemy.
Henry Kissinger

Skjult ID med pseudonym Hola to. 5 jan. 2012 17:08

Kanskje vi burde endre de kulturelle forventninger og idealer som foreldregenerasjon har innprentet i oss. At livet ikke lenger bare handler om streben etter det ideelle monogame forhold. At vi utstyres med forventninger om at et forhold vil ryke, fremfor forventningen om at det skal vare livet ut. Da vile antagelig livet blitt enklere for alle. Jo mindre forventninger en har, jo mindre blir skuffelsene og følelsen av å lykkes :)