Alle innlegg Sukkerforum

Opptatt av kropp og trening?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jenta to. 5 jan. 2012 19:31

Når dere gutta skriver at dere er ganske opptatt av kropp og trening,forventer dere at vi damer det samme??.GANSKE opptatt av det?

Skjult ID med pseudonym Jenta to. 5 jan. 2012 19:32

Er det samme skulle det stå..:)

Skjult ID med pseudonym Jepp to. 5 jan. 2012 19:37

Ofte betyr det vel "Jeg slækker'n på sofaen med potetgull stort sett, men skriver at jeg er opptatt av kropp og trening i et håp om at det gjør at DU som tar kontakt er fin i formen"

Skjult ID med pseudonym Alene to. 5 jan. 2012 19:39

Jeg er ikke opptatt av det lenger i det hele tatt. Med full jobb, litt reisevei, ofte overtid og mye jobb hjemme i huset så er det ikke tid. Men jeg kunne jo sikkert vært sammen med ei jente som var veldig opptatt av det. Samma for meg. Jeg krever ingenting egentlig.

Men det spørsmålet kan jo gå til jentene her også da. Siden jeg ikke har skrevet jeg er opptatt av det, er det negativt? Sånn, der gjelder spm. begge kjønn...

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 5 jan. 2012 19:41 Privat melding

*leeeer* @ Jepp , helt sikkert mange slike her inne ja ^^
men mange som er veldig opptatt av det også, tror nok de fleste ønsker en kjæreste som er litt aktiv hvis de selv er det, trenger muligens ikke være like aktive, men ihvertfall ha litt interesse for det :) Er vel det jeg har fått tilbakemelding av de jeg har skrevet med, eventuelt møtt som har vært opptatt av kropp og trening.

(mann 39 år fra Vestfold) to. 5 jan. 2012 19:51 Privat melding

Tja er vel svaret. Manger vurderinger ligger bak et potensielt kjæresteemne. Men, for å gjøre det kort. Like barn leker best. Det er litt kjedelig om jeg løper på fjelltoppene mens damen ligger hjemme å ser på Tv med snacksposen?
Å vokse sammen skapes ved å finne på aktiviteter som interesserer begge i felleskap. Det motsatte er å vokse fra hverandre, noe jeg har deltatt på før. Da er jeg heller singel noen år/tiår til:-)

(mann 31 år fra Oslo) to. 5 jan. 2012 20:15 Privat melding

Jeg er ikke opptatt av trening, trener max en time i uka. Kanskje en gåttur og noen pushups. Trenger ikke nødvendigvis å se ut som en dass selv om treningsmengden er på bånn.
Bedre med godt kosthold og dårlig trening, enn god trening og dårlig kost. Og av det sparer jeg massevis med tid.

Så er nok mer opptatt av hva frøkna trøkker i seg enn treningsmengden.

Skjult ID med pseudonym guybrush to. 5 jan. 2012 20:15

En person som bryr seg om hvordan han/hun ser ut fysisk og liker å se sånn passe trent ut vil stort sett lete etter det samme i andre. Det har med felles interesser å gjøre samt at mange som trener endel ser på det som å la seg forfalle om man ikke gjør det.

Jeg har noen veldig enkle krav. Jenta bør ikke veie mer enn meg og hun bør ikke ha større mage/armer/lår enn meg. Sånn sett bort fra det er jeg ikke så veldig overfladisk.

Skjult ID med pseudonym Jenta to. 5 jan. 2012 20:26

Holder med deg Multivit.Å spise sundt er viktigere!:-D

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 5 jan. 2012 21:13

Åhh.. Herregud!! Dere må trene mer!
For hvis det blir allment godkjent at en IKKE trener masse så kan jeg risikere å kunne klare å få meg dame og jeg vet ikke helt om jeg er klar for det. :P

Skjult ID med pseudonym sta to. 5 jan. 2012 21:16

Ta det med ro powpow, kan komme å installere sånn slå på døra. Skal nok klare å holde damene unna!

(mann 43 år fra Oslo) to. 5 jan. 2012 21:18 Privat melding

Forventer det samme tilbake ja, behøver ikke være like interessert naturligvis ,men en mellomting er fint.

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 5 jan. 2012 21:26

@sta

Bare en slå på døra? Føler jeg er mer klar for et stort panic room i tilfellet det skulle dukke opp en melding i innboksen min. :P

Skjult ID med pseudonym sta to. 5 jan. 2012 21:28

Det kan også ordnes, har sånne fine løsninger på det nå for tiden, trenger ikke være redd, aktiveres ved ny melding også, veldig handy. Fåes i rosa og blått interiør!

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 5 jan. 2012 21:33

Ikke spesielt fan av rosa eller blått. Kan interiøret fåes i andre valgfrie farger også? :P

Skjult ID med pseudonym sta to. 5 jan. 2012 21:37

Kan strekke oss til sykehusgrønt altså, men der går grensen! Leker ikke butikke heller.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) to. 5 jan. 2012 22:27 Privat melding

Jeg er opptatt av trening og trener ganske mye. MEN ikke nødvendig at en dame skal være opptatt av det,men kan være med å trene en gang i blant. Det holder for meg egentlig. :)
Men bør like å holde seg litt i form da. :)

Skjult ID med pseudonym banditten to. 5 jan. 2012 22:34

Sålænge hun har noget at bedrive tiden med, om det er heste/træning/skydning/håndbold eller hvad det nu er, så er jeg glad. Det vil være trist hvis hun altid vil sidde hjemme og ønsker jeg gør det samme. Men et par dage i ugen er nu fint nok med lidt sofakos og god mad :)

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) to. 5 jan. 2012 22:52 Privat melding

Jeg trener fordi jeg liker å trene. Dama får gjøre akkurat hva hu selv vil.

Skjult ID med pseudonym sta to. 5 jan. 2012 22:57

Alt med måte er mitt moto, kan bli for mye av det meste om man gjør det hele tiden. Dersom jeg hadde huket av for veldig opptatt, hadde jeg nok likt at hun var det samme.

Skjult ID med pseudonym tøffen lø. 7 jan. 2012 23:22

Jeg tar en situp når jeg står opp om morgenen. Det holder for å beholde en vakker og veltrent kropp.

(mann 34 år fra Oslo) lø. 7 jan. 2012 23:28 Privat melding

Ja, er opptatt av at hun er i form. Vil ikke ende i et forrhold hvor jeg trener og ho ikke gidder noe. Men det er ikke dermed sakt ho må være toppidretts utøver for det. Men noe bevegelse og til en viss grad sundt kosthold forventer jeg. Attraksjon er en del av spillet.

Skjult ID med pseudonym olonkin lø. 7 jan. 2012 23:39

Mange jenter har skrevet at de krever en mann "som er aktiv", "liker å holde seg i form" eller "trener mye". Er man her for å finne kjærlighet og nærhet eller er man mer på jakt etter en personlig trener/treningspartner?

Mulig glipper drømmemannen/kvinnen fordi h*n ikke er like treningsnarkoman som en selv?

Jeg vet ikke med andre menn, men jeg dikterer ikke så mye hva en fremtidig partner MÅ gjøre/være. Et bevisst forhold til kosthold og litt kroppslig aktivitet kan vel alltids forventes, men vi er da alle individer med kontroll på eget liv. Å sette absolutte krav gjør bare at man sitter igjen med et veldig snevert utvalg av potensielle partnere. Jeg skal da ikke si hva du må være før jeg gidder å bruke tid på deg, alle har sine vaner og interesser. Liker du å trene fem ganger i uka er det bare hyggelig det, men det er ikke noe jeg setter som et absolutt krav. Ikke liker jeg det når jenter krever at jeg skal løpe ved siden av dem hver økt heller. Kall meg spesiell, men sånn er den saken.