Alle innlegg Sukkerforum

Bør man svare på henvendelser uansett?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Snuppa to. 5 jan. 2012 20:47

Dette spørsmålet har sikkert blitt stilt før, men jeg forsøker å forstå om det er noen slags "kultur" her inne angående dette her.

Er det helt greit å bare droppe å svare på henvendelser man får fra personer man ikke umiddelbart finner interessante? Det vil jo raskt gjelde de fleste som kontakter en, ikke sant?

Jeg er ny her, og føler meg veldig usikker på hvordan jeg skal håndtere dette. Jeg er glad for alle henvendelsene, selv om mange ikke er min type, og jeg ønsker ikke å være uhøflig ovenfor et menneske som faktisk satte seg ned og skrev til meg. Det krever jo både litt mot og litt innsats å kontakte noen slik, man vet jo at sjansen er stor for å bli avvist. Samtidig så ser jeg jo at det blir litt mye jobb, og jeg er også redd for å avvise noen på en måte som kan virke sårende. Kanskje det er like greit å la være å svare ved mindre man faktisk er interessert?

Selv har jeg sålangt tatt kontakt med 2-3 menn, og ingen av de så nødvendigheten i å besvare min henvendelse. En annen jeg begynte å skrive med bare droppa meg underveis. Kanskje jeg sa noe han ikke likte, men det spilte egentlig ikke så stor rolle. Da bare kastet jeg samtalen i søppeldunken og var ferdig med den saken. Men hadde det derimot vært noen jeg hadde snakket med lenge og likte veldig godt, så ville jeg muligens ikke tatt like lett på det.

Noen andre som har noen tanker om dette her?

Skjult ID med pseudonym sta to. 5 jan. 2012 20:49

Ikke svar for all del! Da kommer det bare eder og galle tilbake!

Skjult ID med pseudonym jetT to. 5 jan. 2012 20:55

er litt forskjellige meninger rundt dette.. jeg svarer ikke på meldinger fra uinteressante jenter, og vil helst at de som ikke er intr i meg heller ikke svarer meg, ingen vits å kaste bort tid her inne sålenge ikke begge parter er interessert synes jeg :)
har vært noen jenter som har svart på det jeg skriver uten å tilføye noe som helst til samtalen, da går det ikke mange meldinger før jeg går lei og det er mye mer irriterende enn at de bare lar vær å svare

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 5 jan. 2012 20:55

Jeg er ganske ny her jeg også,men svarer alle,og har klikket på svargaranti knappen.
Jeg har lært folkeskikk,og forventer at andre har det også:-)Klart vi skal svare,når noen har tatt seg bryet med og skrive,jeg for mye mail,og takker pent nei til de jeg ikke vil ha kontakt med,og de fleste gutter takker for svar...ja svar du,det mener jeg,sp det så ;-)

(kvinne 35 år fra Buskerud) to. 5 jan. 2012 20:55 Privat melding

Jeg svarer på alle som kontakter meg...
prøver å ha en samtale, for det ville tross alt ikke vært første gang man tar feil av et første inntrykk liksom...
Men de fleste samtaler dør av seg selv om man ikke passer sammen,så ingen rekker å såre den andre.
Men om du f.x prøver å holde en samtale, eller ikke ønsker kontakt med vedkommende, ville jeg anbefalt deg å svare enkelt, uten å tenke mer på det. (X "Beklager,men tror ikke vi passer sammen.Lykke til videre)
Man kan ikke forvente alle du liker vil gi deg positiv svar tilbake, men noen foretrekker et svar enn å bli totalt oversett...

Med litt flaks vil du etterhvert oppleve at strømmen av brev til deg minsker... Slik jeg forstod det, hadde du ganske stor pågang. Da anser jeg det ville være en lettelse for deg om det minsket på. Og da er det og færre å svare.

Det er opp til deg om du ønsker å svare folkene eller ikke, jeg forteller bare mitt synspunkt på dette...
Nå er jeg ikke en av jentene som blir overlesset med brev, heldigvis... Jeg slipper dillemaet du egentlig sitter med. For meg kan det går dager... ja til og med uker, uten brev, Derfor vil det heller ikke være så vanskelig for meg å
svare de som skriver til meg.

Skjult ID med pseudonym Hvit-ravn to. 5 jan. 2012 20:57

Jeg har valgt å svare alle.
Men jeg får ikke svar fra alle jeg har tatt første kontakt med. Det er ganske mye sutring her på forumet fra menn/gutter som synes damer ikke svarer. Min erfaring er at veldig mange menn også lar være å svære. Og det er lett å bli lei seg for det når man har skrevet til mange nok.
Må dog si at de få her på forumet jeg har vekslet ord med på "mail" har svært og vært hyggelig. Og ikke alle samtaler pågår mer en et par meldingsutveksilinger.
Jeg for min del skjønner ikke hvorfor folk har så vondt for å bruke "ellers takk" knappen nederst på meldingssiden. Det koster ikke en kalori å bruke den.

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 5 jan. 2012 21:00

Å pokker er det sånn knapp der,hehe...jaja er jo ganske ny her :-)

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 5 jan. 2012 21:02

@Hvit-ravn
Er veldig enig med deg,jeg svarer alle,og de takker pent for svar,og det er mange,ikke for og skryte assa,men vi kan jo vise litt respekt synest jeg :-)

Skjult ID med pseudonym Calienta to. 5 jan. 2012 21:02

Tvilling;

Man lærer så lenge man lever!

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 5 jan. 2012 21:04

He he....så sant så sant :-)

Skjult ID med pseudonym sta to. 5 jan. 2012 21:04

Pleier også å takke for svar, den ene gangen jeg fikk svar da :p

Veldig greit med svar ja, men noen herrer og sikkert damer kan bli noget hissig dersom man sier nei går det rykter om.

Skjult ID med pseudonym Hvit-ravn to. 5 jan. 2012 21:08

Man tar lite hensyn til den som sitter i andre enden og lurer når man ikke svarer i det hele tatt tenker jeg. Selvsagt må man forvente å få avslag, men jeg synes og man kan utvise normal folkeskikk. Hvis folk ignorer at du sier hei, stiller spørsmål og/eller kommer med komplimenter ute i den virkelige verden, vil det normalt anses som ekstremt uhøflig og frekt av vedkommende.
Det er ikke slik jeg ønsker å fremstå i alle fall.

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 5 jan. 2012 21:08

@sta
Det for de bare bli,det er ikke mitt problem,så lenge jeg har takket nei,har jeg god samvittighet,så det så ;-)

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 5 jan. 2012 21:08

Jeg er nok skikkelig dårlig på å svare. Det er pga at jeg synes det vanlige bli kjent med-pjattet er så innmari kjedelig. Folk får mene hva de vil, jeg synes det er helt ok. Jeg føler meg ikke forpliktet til noe som helst her inne.

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 5 jan. 2012 21:12

@Paraply
Synest ikke du det er bra når folk svarer deg,uansett svar,tyder på at folk har respekt,og det burde alle ha,men helt greit at du mener det du mener,men jeg skjønner ikke helt greia...sorry

Skjult ID med pseudonym Steinbukk to. 5 jan. 2012 21:12

Jeg forsøkte meg på å bruke "ellers takk" knappen på noen for å prøve å gi så mange som mulig svar. Enkelte reagerte ganske krasst på måten de ble avvist på.. Det mener jeg er litt vel hårsårt!

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 5 jan. 2012 21:15

@steinbukk
He he....det var vell litt i overkant,men de om det..

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 5 jan. 2012 21:16

Nei, tvilling, jeg vil ikke at folk skal bruke tid på å svare meg hvis de ikke har lyst. Tvert imot, da ønsker jeg at de skal la være. Jeg er ingen tilhenger av å plage folk til å gjøre ting de ikke vil :)

Skjult ID med pseudonym anonym to. 5 jan. 2012 21:23

Jeg synes det er god folkeskikk å takke høflig nei på en henvendelse dersom man ikke er interessert.
For min egen del synes jeg i alle fall at det er mye bedre å få et avslag enn å sitte og vente på om det kanskje kommer et svar, lure på om man har blitt glemt i mengden etc... Et avslag er i det minste noe konkret å forholde seg til og man vet da umiddelbart at det ikke er noe å vente på, men bare å lete videre...

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 5 jan. 2012 21:24

TS:
Slik du ser her, er det ulike oppfatninger. Det fins ikke et riktig eller galt svar. Folk baserer sine innspill her ut fra eget ståsted. Klart om en mottar "få" eller håndterlige antall brev, er det mye lettere å holde oversikt. Om en blir bombardert med brev, dvs. at innboksen din blinker gult konstant, kan det oppleves som litt stress å komme med gode eller høflige avslag. Greit å bruke ferdigløsningen da, eller når du føler for det.
Du får prøve deg fram, kjenn på magefølelsen. Ikke ha dårlig samvittighet om du ikke får svart alle. Noen er veldig utålmodige og blokkerer om de ikke får "raskt nok" respons.
Nettdating er et sjansespill med en rekke usikkerhetsfaktorer. Fordi vi er forskjellige. Vi reagerer ulikt ut fra erfaringer, forventninger, forhåpninger osv. osv.
Det er viktig å ikke ta hele greia for seriøst, kanskje ta en pause innimellom. Mange bruker forumet som avkobling, lufteventil m.m.

Gjør det som du er komfortabel med.
Velkommen til Sukker og forumet!
Lykke til!

:-)

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 5 jan. 2012 21:24

Har du lyst til å svare, så svarer du. Men uansett om du svarer eller ikke, husk å blokker umiddelbart så disse latterlige guttene som ikke takler avslag ikke fyller innboksen din med spydige syrligheter.

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 5 jan. 2012 21:27

@paraply
Mener du virkelig at du plager folk da???Nei...da er vi på feil plass,og de som ikke svarer,kan kysse seg bak,for de er virkelig på feil plass,med lite respekt for folk...blir så jæv...provosert av folk som ikke gir 3 sek av sitt liv til og være litt høflig-----ække sint...bare veldig veldig skuffet :-)

Skjult ID med pseudonym Alene to. 5 jan. 2012 21:42

Jeg setter veldig pris på å få svar og jeg svarer også alle (selv om det kanskje blir et brev i måneden hvis jeg er heldig). Verste jeg vet er når jeg har sendt en melding, sett at den har blitt lest og så sitter og venter og venter på svar mens jeg refresher sida konstant. Mista mange timer med søvn på det. Jeg er også av den oppfatninga at det er normal høflighet å svare. Jeg pleier også å gi en god grunn som ikke er sårende. De fleste skriver forholdsvis kjapt på pc n for tida så skal være rimelig mange brev som kommer før man faktisk ikke har kapasitet til å knote ned to linjer til hver som man ikke finner interessant. Jeg har vel blitt godt oppdratt da... Høflighet står høyt i kurs her hos meg, men er ufattelig få som svarer og syns egentlig det er litt rart.

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 5 jan. 2012 21:45

Hehe. Mulig vi ser litt ulikt på ting, tvilling.

Jeg blir aldri "jæv...provosert" av noe eller noen her inne, og jeg ønsker aldri at noen skal kysse seg bak. Jeg liker å la folk være i fred, om det er hva de vil, og jeg mener alltid at andre vet best selv hva de skal og bør gjøre. Moralisering kommer du nok ingen vei med på et sted som dette :)

Skjult ID med pseudonym sta to. 5 jan. 2012 21:50

Høfligheten er bare å kaste ut vinduet her med en gang, skulle jeg ventet på svar før jeg avskrev noen ville jeg vel fått en date sånn ca aldri tenker jeg. Dessverre, men sånn er det. Lenge siden jeg gadd refreshe innboksen for svar, for det regner jeg ikke med jeg får. Blir heller overraska når det kommer en mail om at det har skjedd noe, feirer med ett glass champagne og håper på det beste :p

Skjult ID med pseudonym neptun to. 5 jan. 2012 21:52

@Alene
Jeg hadde samme holdningen som deg tidligere, men jeg har slått meg til ro med at sånn er det ikke. Det er et mindretall som svarer, og å vente særlig mye mer enn én dag på svar, er som regel håpløst.

Den tida jeg faktisk tok kontakt med damer her inne, lærte jeg meg etter hvert at det enkleste var å sende tre meldinger på én gang, da fikk jeg som regel svar. Men aldri opplevde jeg at det førte til noen dialog med mer enn én av dem.

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 5 jan. 2012 21:55

@paraply
He he---da har du nok vært litt lengre enn meg her inne,2uker siden jeg fikk profil,og høflig som jeg er,forventer jeg høflighet tilbake...:-)

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 5 jan. 2012 21:59

Det har du helt rett i, tvilling :)

Jeg anbefaler deg å ikke ta manglende svar så tungt her inne. Du har et fint syn på det å svare, men jeg er redd det kommer til å gi deg flere frustrasjoner enn noe annet. Det nytter ikke å oppdra ukjente mennesker på nett :)

Skjult ID med pseudonym Alene to. 5 jan. 2012 22:12

@Neptun: Jeg har da oppdaga at sånn er det ikke jeg også, men jeg svarer fortsatt alle og forundres fortsatt også. Og regner ikke med svar jeg heller, men jeg håper og det lille håpet er nok til å holde meg våken, haha. 3 meldinger på en gang ja... Gang det med 10 så har du ca det antall meldinger jeg kan sende på en dag... Og fortsatt ingen samtaler gående nå...

Skjult ID med pseudonym sta to. 5 jan. 2012 22:14

Da tipper jeg du ikke bor i en stor by ihvertfall Alene :) Ellers burde det vel være høyere enn det.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 5 jan. 2012 22:14 Privat melding

Forsåvidt opp til enhver å velge om de vil svare eller ei. Jeg svarer alle uansett, og det er ikke vanskelig å avvise på en høflig måte og jeg har enda til gode å få et iltert svar pga min avvisning. Husk at det du skriver forteller mer om deg som person enn
mottaker og med en smule diplomati og høflighet gir du den andre mulighet til å ta imot avvisningen på en grei måte. Syns det er like greit å avvise når jeg skjønner det ikke er match, enn at vedkommende skal vente på å kanskje få et svar, føler det er ærligere. Har likefullt full respekt for de som velger å ikke svare, himmelen ramler ikke i hodet mitt av den grunn og jeg er like happy :-) Det er kort og godt en smakssak og det skader ikke å være litt tolerante her inne, ingen skylder oss å svare :-)

(kvinne 44 år fra Buskerud) to. 5 jan. 2012 22:15 Privat melding

Jeg svarer på alle meldingene jeg får.
Og har hatt mange hyggelige samtaler til tross for et førsteinntrykket som ikke alltid er det beste...

Selv om jeg må innrømme at jeg ikke akkurat har skrivekrampe! :-)

Gjør det du selv synes er riktig. Folk er forskjellige og det er greit!

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym banditten to. 5 jan. 2012 22:17

Jeg svarer på alt og er hun ikke interessant giver jeg også udtryk for at jeg leder efter noget andet end hende.

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 5 jan. 2012 22:19

@paraply
Joda,enig med deg...men du misforsto meg litt da,blir overhodet ikke lei meg om jeg ikke for svar,det gidder jeg ikke bruke energi på,men er lov og bli provosert av uhøflige folk,og jeg kommer uansett til og svare alle,i dag har jeg fått 15 mailer,og det er kun en som ikke svarte "takk for svar"" og det er jo ett pluss da :-)
Så får jeg håpe det er masse mannfolk som leser denne tråden,og tar det til etterrettning ;-)

Er du mann eller kvinne Paraply hehe

Skjult ID med pseudonym Alene to. 5 jan. 2012 22:22

@Sta: Bor ikke inne i en stor by nei, men like ved og under en time fra Oslo... Syns det er helt i nærheten jeg :) Hvertfall når man har bil.

Skjult ID med pseudonym sta to. 5 jan. 2012 22:26

Ca det samme her, ingen respons fra Oslo whatsoever :)
Er nok litt for langt for byfolket virker det som. Eller så er det bare meg, ett av to ;)

Skjult ID med pseudonym a r n e to. 5 jan. 2012 22:30

Har ikke lest hele tråden, bare første posten. Og mitt svar til den er at jeg alltid svarer. Bruker gjerne sukker sine to svaralternativer. Men svarer gjør jeg.
Jeg opplever også at det er null respons fra den andre siden. Synes ikke noe om det. Det koster ikke mye å svare tilbake.

Skjult ID med pseudonym sta to. 5 jan. 2012 22:34

Nå kommer det vel ann på hvor mange meldinger man får pr dag og hvor ofte man er inne.

Er man jente og mottar si 20 meldinger pr dag og sjekker en gang i uken kan det ta tid å sende 140 avslag :)
Sikkert det samme for de mest populære guttene.
Får man 1 pr mnd er det jo greit da.

Skjult ID med pseudonym Alene to. 5 jan. 2012 22:35

@Sta: Byfolk ass, er det ikke 5 min gåavstand så er det laaaaangt unna, haha.

*Sorry litt avsporing fra tråd, men var bare et lite sidespor, penser inn på riktig spor igjen nå.*

Skjult ID med pseudonym sta to. 5 jan. 2012 22:36

Sånn er det når man er godt vandt :) Er nok ikke mye å få gjort noe med, kanskje nevne at du skal flytte til Oslo til uken? Se om det blir bedre liksom :p

Skjult ID med pseudonym a r n e to. 5 jan. 2012 22:38

@sta: Kanskje sukker bør legge inn en funksjon for masse utsendelse for avslag? Da vil det jo ikke ta så lang tid for slike som mottar så mange meldinger :)

Skjult ID med pseudonym sta to. 5 jan. 2012 22:41

Se der ja, løsningen er klar :) Det kunne hjupet noen tenker jeg. Vi liker skikkelige avslag, så vi går for den løsningen, så skal du se høffligheten stiger.

Skjult ID med pseudonym a r n e to. 5 jan. 2012 22:44

Jepp.. Jeg tror nok verden ville blitt et bedre sted.

Skjult ID med pseudonym Z to. 5 jan. 2012 22:52

Bryr meg ikke om hva andre gjør eller hva man "bør" gjøre, jeg.
Jeg svarer 99% av de som skriver til meg - for min egen del like mye som for deres del.
Jeg synes det er ok å oppføre seg ordentlig, og for meg føles det mest ordentlig å svare på brev skrevet til meg :-)

Skjult ID med pseudonym fisk to. 5 jan. 2012 23:04

Legg til klem, smil og vennlig hilsen på "ellers rakk knappen", da blir ikke menn snurt, er min erfaring.

Skjult ID med pseudonym fisk to. 5 jan. 2012 23:04

mente ELLERS TAKK, knappen selvsagt

Skjult ID med pseudonym Z to. 5 jan. 2012 23:14

...og når jeg tenker meg om i et større perspektiv, mener jeg at utviklingen som sier at å ikke svare er helt ok, er å gå i totalt feil retning. Menneskene trenger hverandre. Det er vi som evner å gjøre hverandre lykkelige. Om det skal bli akseptert at man oppfører seg helt annerledes på nett enn ellers, vil dette smitte på "livene våre" der ute i verden, mon tro? Hva skjer med menneskene der vi sitter på trikken og bussen med hver sin iphone og glaner ned på et spill eller ser tomt ut i lufta med noe musikk på øret? Hva skjer når vi i stadig større grad overser hverandre?
Hvem vinner og hvem taper på dette? Synes det er ganske absurd, jeg. Men jeg er jo så sær at jeg synes det allerede er ganske absurd når lunsjkompisen velger å fikle med mobilen fremfor å være tilstede i samtalen også.

Og jeg kjenner at jeg vil ikke dette. Jeg vil ha kontakt med ekte, levende mennesker av kjøtt og blod.
En av måtene å opprettholde denne kontakten er å forholde seg. Derfor forholder jeg meg også på nett.

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 5 jan. 2012 23:15

@ tvilling

Joda, jeg tror jeg skjønte deg riktig, men det er mulig jeg uttrykte meg litt uklart. Jeg mente bare å si at det å la deg provosere av det du ser på som uhøflige folk dessverre bare kommer til å slite på deg selv i lengden. Men det høres jo ut som svarprosenten din er ganske bra. Desto færre å irritere seg over :) Men etter en mengde lignende tråder her på forumet, er det en vel kjent sak at mange ikke svarer...

Jeg er selv kvinne, så du skal slippe å la deg provosere av meg. Vel, hvis du ser bort ifra at jeg lar det gå sport i å opptre litt ufordragelig på forumet da ;)

Skjult ID med pseudonym OMG to. 5 jan. 2012 23:18

Like greit å ikke svare.

Jeg satte riktignok personlig pris på et høflig avslag jeg fikk for ikke lenge siden, men jeg har høy nok sosial intelligens til å gi meg etter et avslag. Den ferdigheten vet man aldri om mottakeren har inne.

Jeg har selv prøvd å sende avslag og fått en del dritt tilbake, noe sier meg at det menn er verre enn kvinner og jeg forstår derfor godt at ikke-svar er den beste løsningen. Jeg praktiserer det selv, på tross av at jeg regner med å ga langt mindre pågang en gjennomsnittlig kvinne på Sukker.

Skjult ID med pseudonym OMG to. 5 jan. 2012 23:20

@Z

Prisverdig holdning, og jeg er prinsipielt enig.

Men i den virkelige verden kan man plukke opp en rekke signaler om hvordan folk er og handle deretter.
På nettet vet man ikke om man har å gjøre med et sosialt intelligent vesen eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Z to. 5 jan. 2012 23:22

Sant nok. OMG.
Men om man ikke har å gjøre med et sosialt integrert vesen på nett - vil ignorering bidra til sosial integrering?
Og hva ville det kostet meg å sende et høflig svar...sånn egentlig?

Det er min holdning i alle fall :-)

Skjult ID med pseudonym a r n e to. 5 jan. 2012 23:22

@OMG: om et høffelig avslag ikke funker så er det jo mulig å blokke.

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 5 jan. 2012 23:25

Plutselig skjønte jeg hvem a r n e er :D

Skjult ID med pseudonym sta to. 5 jan. 2012 23:27

SI DET! SI DET! Nå har jeg lurt i flere dager...

Skjult ID med pseudonym a r n e to. 5 jan. 2012 23:28

..nå ble jeg redd. Er det du som sniker rundt utenfor huset mitt Paraply?

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 5 jan. 2012 23:32

Hohoho! JA. Er du redd, a r n e?

Skjult ID med pseudonym OMG to. 5 jan. 2012 23:33

@Z

Umulig å være uenig med deg, får litt dårlig samvittighet. Men siden jeg er anonym kan jeg jo være brutalt ærlig i forhold til dette. Jeg får henvendelser fra jenter/kvinner her inne, som absolutt aldri vil kontakte meg i sjekkeøyemed på byen eller noe annet sted. Grunnen er jo da, at man kan sende signaler som gjør verbal kommunikasjon unødvendig. Og (ja, jeg skjemmes litt over å skrive det) så legger man ikke på samme måte ann på objekter som åpenbart ikke er i din liga.

Jenter er vel mer vant til slike situasjoner i den virkelige verden. Det er ikke jeg, så jeg blir veldig usikker på hva jeg skal gjøre. Man vil jo helst ikke være slem heller.
Jeg kan jo ikke skrive "ærlig talt, tror du virkelig jeg er interessert i deg" , og ender dermed opp med ikke å svare.
"Lim inn et høflig avslag" er nok et godt alternativ, det skal vurderes i fortsettelsen.

@arne

Det tenkte jeg ikke på, blokkering er jo en grei måte å kvitte seg med slike på. Med mindre de har klart å finne det på FB eller noe.

Skjult ID med pseudonym a r n e to. 5 jan. 2012 23:37

@Paraply: Nei, egentlig ikke redd. Men lurer litt på hvordan du fant det ut og hvem du er? :)
..og tror du at du vet det? Eller vet du det? :o

Skjult ID med pseudonym Z to. 5 jan. 2012 23:39

OMG

Meningen er vel å få frem de ulike synspunktene i denne tråden, ikke å gi noen dårlig samvittighet :-)

Jeg vet at jeg på ingen måte er Gud gave til mannen. Men jeg vet litt om hva jeg selv trenger, lengter etter og ønsker meg. Og sett gjennom dem brillene, kan jeg si noe av det samme som du sier: Det er mange jeg ikke kan tenke meg å innlede noe som helst med. Men nå er jeg nå engang sånn at jeg ikke føler at jeg brenner så mange kalorier på å være høflig også overfor de jeg ikke vil sette ringen på fingeren for, så.....for meg er det enkelt.

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 5 jan. 2012 23:40

@Z
Der sa du det...takk skal du ha...kan ikke bli mer enig jeg ;-))))))))))))))))))))))))))))))))

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 5 jan. 2012 23:47

Jeg er 98% sikker, a r n e, men jeg kan ikke si hvordan jeg skjønte det uten at mange andre også gjør det :)

Skjult ID med pseudonym sta to. 5 jan. 2012 23:48

Dør av nysgjerrighet altså! Kan dele noen statshemmeligheter for info!!

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 5 jan. 2012 23:55

Mua-ha-ha, Sta! (se så fint det rimer) Jeg er kjip sånn, jeg forteller helst bare ting som folk ikke vil vite. - Og hvem a r n e er, tenker jeg å holde for meg selv. Enten han (og du) vil eller ikke ;)

Skjult ID med pseudonym sta fr. 6 jan. 2012 00:00

AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW FU THEN! :p

Jeg vet hvor du bor! ;)

Skjult ID med pseudonym a r n e fr. 6 jan. 2012 00:01

hmmm....

Skjult ID med pseudonym a r n e fr. 6 jan. 2012 00:04

..jeg vet noe om deg Paraply. Men ikke hvem du er. Kan ikke huske noen som er på din alder, kommer fra der du kommer fra og bor hvor du bor.

Skjult ID med pseudonym sta fr. 6 jan. 2012 00:05

Da er det bare å bruke deduksjonsmetoden a r n e :)
Da har du nok til å finne det ut, dersom du har match da..

Skjult ID med pseudonym a r n e fr. 6 jan. 2012 00:08

@sta: Ja, må bare loggføre litt forumsaktivitet og online aktivitet for å renske opp i listen :D
...tviler på at jeg gidder det. Jeg har jo en jobb fra før.

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 6 jan. 2012 00:09

Hehe, jeg er redd du vet svært lite om meg. Hvis jeg har skrevet noe om meg selv her inne på forumet, er det langt ifra sikkert at det er sant :)

Jeg tror forresten vi har beveget oss langt vekk fra tema i en grønn tråd..

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 6 jan. 2012 00:09

@a r n e fre 6 jan 00:04
Don't panic!
Legg håndkledet ved siden av puta, så får du sikkert sove.
;p

@ts
Næh, om jeg plutselig fikk mail ville jeg gå i sjokk, helt greit å ikke få svar.

(mann 42 år fra Telemark) fr. 6 jan. 2012 00:11 Privat melding

Vil nødig si hva andre bør gjøre, men må jeg si ja eller nei så vil jeg utvilsomt si ja!