Alle innlegg Sukkerforum

Interessente profiler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tullerusk lø. 7 april 2007 22:28


Kan ikke sukker vise alle som merker en av som interessent? Selv de med en matchscore mindre enn 70. Det er jo enkelte jeg synes er interessent som ikke matcher i utgangspunktet, og som jeg merker av. Men de vil jo ikke se det, med mindre de går inn på min profil. Dere kan jo evt. lage et skille mellom de over/under 70, slik at man kan se forskjellen tydelig.

Skjult ID med pseudonym tingelinux sø. 8 april 2007 15:24

Hvis du trykker på 'Min profil' og velger 'Respons' får du en oversikt over hvem som eventuelt har satt deg som interessant. Tror ikke den oversikten skiller på matchscore.

Skjult ID med pseudonym Hottie sø. 8 april 2007 17:32


Jo den gjør faktisk det. Enig med tullerusk. Var inne på en person som jeg syntes var skikkelig pen, og han hadde merket meg som interessent selv om scoren var under 70. Men det kan ikke jeg se på respons-siden min!

Skjult ID med pseudonym cakegirl ti. 10 april 2007 18:43

Du kan også få melding fra Sukker når noen merker deg av som interessant, hvis du oppgir mail-addressen din.

Skjult ID med pseudonym badabing on. 11 april 2007 17:12

Min erfaring tilsier at matchtallet er helt på tur uansett. Skulle bare droppet det etter min mening, alternativt gjort det valgfritt for hver enkelt om man ønsket å sile/sortere folk etter matchtall eller om man ønsket å evt "fjerne" dem under 70 fra oversikten. Burde kunne sortere på alder og/eller andre metadata.

(mann 43 år fra Hordaland) on. 11 april 2007 22:31 Privat melding

Dere velger jo selv hvilke kriterier som skal ligge til grunn for matchtallet, som om det blir helt på jordet så betyr det at dere ikke har peiling på hva dere er ute etter.

Skjult ID med pseudonym badabing to. 12 april 2007 17:50

Ligger også noe i "opposite attracts"... og da hadde det vært greit å kunne valgt å droppe matchtallet om man ønsket, men slik det er i dag har man ikke det valget. Alt under 70 kuttes...

Skjult ID med pseudonym mann to. 12 april 2007 18:38

Siden de fleste matchene jeg har på 70-tallet som regel enten er ti år yngre eller ti år eldre, antar jeg at de fleste under 70 er enda yngre, eller eldre.

(mann 47 år fra Oslo) to. 12 april 2007 20:57 Privat melding

Ja listene er lange som vonde år så det er litt vanskelig å forstå at man helst vil ha noen utenfor. Dette med opposite attracts er vel noe hauset opp vil jeg si og det er nok litt misforstått i forhold til de dimensjonene vi opererer med på Sukker. Hvis man likevel mener dette har man full frihet til å svare 'ikke viktig' på temmelig mange av spørsmålene. Hvis man med hensikt vil krasje på alt så blir det jo nesten litt tullete (spør du meg). Det måtte i såfall være om man bare vil ha sex sammen, men ellers omtrent ikke vil se hverandre. Og selv da, om ulikhet er ønsket så skal man likevel med vår match også ha bedre forutsetniger for å finne dem som nettopp er slik: Søk på ønsket alder og gå for de laveste matchtallene! Det blir mest som bingo med dårlige odds, men hvis man har troen på dette så go ahead :) Det kan jo minne litt på det å dra på byen..