Alle innlegg Sukkerforum

Kort hår på kvinner!

Vis siste innlegg
(kvinne 39 år fra Vest-Agder) fr. 6 jan. 2012 14:22 Privat melding

Jeg har rett og slett et så enkelt spørsmål som; Hva foretrekker dere menn? Er det like attraktivt med kort hår som langt?

Som dere ser har jeg selv kort hår, og for min del kler jeg det mye bedre enn langt, og har fått masse komplimenter etter jeg klippet meg. Men likevel har jeg en følelse av at dere menn liker langt hår best. Alt er relativt, jeg vet det, men sånn generelt sett? :)

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) fr. 6 jan. 2012 14:23 Privat melding

Ps. Jeg stortrives med mitt korte hår, og har ingen planer om å gro det ut igjen. Bare sånn at innlegget ikke tolkes som at jeg er i tvil om jeg skal følge hva mannfolk flest mener ;)

(mann 35 år fra Oslo) fr. 6 jan. 2012 14:25 Privat melding

Jeg foretrekker langt hår stort sett. Det er litt som pannelugg på dere... Det kan absolutt se bra ut, men jeg mistenker at langt vil se enda bedre ut.

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) fr. 6 jan. 2012 14:27 Privat melding

en dame som kler kort hår er utrolig vakkert og sexy!!! min nabo er en høy, slank kvinne med guttekort hår, og hun er så utrooolig vakker! :-) det ser du og ut til å være! u go girl;-)

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) fr. 6 jan. 2012 14:29 Privat melding

hehe takkf or det Askja! :)

Skjult ID med pseudonym Mannehora fr. 6 jan. 2012 14:29

Spiller egentlig ikke så stor rolle, så lenge du ikke er helt skinna. Men er jo greit å ha litt hår å dra i da, under rette omstendigheter ;)

(mann 57 år fra Oslo) fr. 6 jan. 2012 14:36 Privat melding

Om håret er kort eller langt er nok ikke det avgjørende, så lenge frisyren er kledelig. Men ser jo at kort hår gir mer spillerom for frisøren. Og korte frisyrer krever vel mer kontinuerlig vedlikehold.

Tror nok langt hår er et signal om ungdom, og det har i så fall en viss appell til oss mannebein.

(kvinne 36 år fra Buskerud) fr. 6 jan. 2012 14:36 Privat melding

kjeksa: må si du kler kort år veldig bra :) jeg derimot kler det ikke...hehe

Skjult ID med pseudonym fjesløs fr. 6 jan. 2012 14:37

Liker du korte menn?

(mann 44 år fra Oslo) fr. 6 jan. 2012 14:40 Privat melding

Du ser fin ut slik du gjør.
Tror at håret spiller større rolle på bilder enn irl. Irl, så er det så mye annet som spiller inn. Mimikk, uttrykk, smil, latter, karakter, væremåte osv, for å nevne noe. Da glir selve frisyren bort i bakgrunnen. På bilder er håret mere med på å prege et bilde. Ellers skriver under på Haraldmannens innlegg over her ;)

Skjult ID med pseudonym banditten fr. 6 jan. 2012 15:27

Langt hår er jo praktisk talt synonymt med femininitet, så det er ikke svært at forstå hvorfor de fleste foretrækker det.
Personligt er jeg også vældig glad i langt hår specielt hvis det er sat op i en fransk fletning. Med det sagt findes der også en masse vældigt flotte korthårede kvinder. Så det er i mine øjne helt op til hvordan det matcher hende og hendes udstråling.

(mann 34 år fra Oslo) fr. 6 jan. 2012 15:35 Privat melding

Har sett damer som kler kort hår, men 9 av 10 ser best ut med langt. Dette er selvfølgelig en smaks sak. Noen liker at damer barberer siden av hodet. Jeg får frysninger nedentil av det ...

Skjult ID med pseudonym bad-guy fr. 6 jan. 2012 15:43

Spennede selvsikre kvinner med sin matchende delvis skjulte feministiske side, har selvfølgelig middels/langt bølget/krøllet hår hvor hun måtte ønske..

En relevant våken levende fyr ville i de fleste tilfeller nyte selskapet.!!

(mann 44 år fra Oslo) fr. 6 jan. 2012 15:59 Privat melding

Foretrekker nærmest alltid langt hår på kvinnfolk.

Skjult ID med pseudonym guybrush fr. 6 jan. 2012 16:01

TS: i og med at du har den luggen liggende så gir det en illusjon av delvis langt hår i den vinkelen jeg kan se :) Det definerer ikke helt som "kårt hår" i min verden. Da ser jeg for meg guttefrisyrer og denslags. Av den type som Emma Watson, Keira Knightly og Winona Ryder har hatt.

Og ja, det er jenter som ser bra ut med slike, men de ser stort sett bedre ut med lengre mer feminine hårfrisyrer :P

Men variasjon er fint det, men om jeg var sammen med ei jente (utifra den typen jenter jeg liker utseendemessig) og hun valgte å ha kort hår resten av livet - ville jeg nok blitt veldig skuffa. Litt sikkert som om jeg hadde valgt å anlegge fullskjegg av type arabisk sort. Sikkert ikke alle jenter som ville likt det heller :P

(mann 57 år fra Oslo) fr. 6 jan. 2012 16:02 Privat melding

Kvinner som har helt glatt hår vil etter min mening ofte bli flottere om de gjør noe annet enn å bare ha det hengende rett ned. Særlig hvis det ikke er spesielt tykt.

Skjult ID med pseudonym sta fr. 6 jan. 2012 16:03

Kommer helt ann på kvinnen i grunn, selv om man som regel foretrekker langt hår da. Ikke alle ser feminine ut med kort hår. Hår endrer ganske mye på utseende faktisk.

Satt opp hår er som regel nydelig ja banditten, der man ser halsen og ørene, dersom dere leker med hestehalen også.... da er det kjørt..

Kler da godt kort hår du da kjeksa, uten å kunne sammenligne med langt, ser feminin ut :)

(mann 38 år fra Østfold) fr. 6 jan. 2012 16:04 Privat melding

Langt FTW!.

(kvinne 57 år fra Oslo) fr. 6 jan. 2012 16:10 Privat melding

Du er kjempefin med kort hår TS:)) Det viktigste er at man synes en er fin selv.

Menn i denne sammenheng, må jeg le litt av. Har sett mange profiler til godt voksne menn, som setter langt hår som en av de viktigste preferansene. Det er for meg en blokkering;)) Herre min!!

Skjult ID med pseudonym sta fr. 6 jan. 2012 16:12

Er man kresen så er man kresen, ikke noe å få gjort noe med det altså! Er vel ikke noe værre enn andre ting med utseende man krever? Alle er vi ihvertfall forskjellige, og godt er det :)

Skjult ID med pseudonym MissedMe fr. 6 jan. 2012 16:23

Jeg har langt, tykt, krøllet hår i en farge som er mørk blond og som gnistrer litt kobber i sola (eller hadde, da, nå sniker det seg stadig flere grå hårstrå innimellom...) og jeg vet veldig godt at det er det absolutt mest tiltrekkende ved meg og har fått veldig mange komplimenter for det. Men ansiktet mitt kler ikke så godt langt hår, jeg er mye penere når jeg har en kortere frisyre som rammer inn ansiktet på en annen måte. For et par år siden klippet jeg meg og fikk masse komplimenter. De fleste, både menn og kvinner, så at det kledde meg bedre, og kjæresten min ville absolutt at jeg skulle beholde det kort. Bare et par stykker ble helt fortvilet over hva jeg hadde gjort. Men, som en praktiker har nevnt lenger opp, det krever mye mer jobb å holde en frisyre i orden og jeg er ikke ei jåle som gidder å bruke noe særlig tid på badet. Så nå er det endelig langt igjen og jeg kan bruke omtrent 10 sekunder på å sette i ei spenne og se rimelig stelt ut.
Smaken er som baken, men menn generelt liker langt hår, det er min erfaring.

Skjult ID med pseudonym MrAsshole fr. 6 jan. 2012 16:38

Langt hår, definitivt.

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) fr. 6 jan. 2012 16:50 Privat melding

Mange meninger og det er godt :) kan ikke helt se at kort hår skal gjøre noen så mye mindre feminine. Femininitet er vel så mye uttrykk, fakter, utstråling og væremåte, som hår. Men forstår menn som synes det er deilig med langt tykt hår å "krype inn i" ;)

@guybrush: selv om jeg ikke er kort som de du beskriver, er jeg absolutt korthåret. Helt kort på sidene og bak. Luggen hjelper til å myke det opp, og det liker jeg best :)

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) fr. 6 jan. 2012 16:57 Privat melding

@kjeksa du er veldig fin. Men langt hår på kvinner er bare vakkert.

Skjult ID med pseudonym MissedMe fr. 6 jan. 2012 17:06

@tj Ingen grunn til lynsjing. Uten å bli veldig privat så kan jeg bare si at jeg vet du ikke er alene.

Skjult ID med pseudonym uflaks fr. 6 jan. 2012 17:07

Er du full igjen, tj?

Skjult ID med pseudonym MrAsshole fr. 6 jan. 2012 17:34

Så man jo ikke glemme at det er mye lettere å ta et godt tak i håret hennes når man kysser, hvis det er langt.

(mann 26 år fra Nord-Trøndelag) fr. 6 jan. 2012 17:56 Privat melding

selv så syns jeg kort hår er fint men liker nok langt best. men så lenge hun ikke er skallet (uten grunn har hun grunn for det så ok) jeg går som oftest først etter smilet og øynene det er det jeg ser først på.

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 6 jan. 2012 17:59

Ingen er, i mine øyne, så flotte på håret som kvinner med kort hår som faktisk kler det. Og TS er definitivt blant dem.

Skjult ID med pseudonym neapel fr. 6 jan. 2012 18:03

Langt rødt hår,blek hud og blå øyner er en uslåelig fargekombinasjon. me like : )

Skjult ID med pseudonym seppas fr. 6 jan. 2012 18:05

Jupp, langt hår er mest feminint og tiltrekker meg mest.

"kann itt no for det" :-)

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 6 jan. 2012 18:09

Eller for å moderere meg litt, blondiner som kler kort hår kler det virkelig...

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 6 jan. 2012 18:24

Kjeksa, uten å kjenne deg, synes jeg du kler frisyren din. Den lange luggen mykner opp litt, gjør deg mer feminin. :-)
Selv har jeg alltid hatt langt hår, og vil fortsette med det. Føler meg mest komfortabel og feminin da. Vi signaliserer jo hvordan vi ønsker å fremstå, ser på meg som en classy type og vil fremheve "det naturlige". Selvsagt et definisjonsspørsmål; hva føles naturlig for meg, er noe helt annet for andre. Og jeg sparer mye tid og slipper hyppige frisørbesøk. :-)

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 6 jan. 2012 18:34 Privat melding

Jeg tok saksa i egne hender i fjor sommer og klipte meg helt kort. Fikk ett innfall og var møkk lei hårsveisen min. Nå har det snaaart halvlangt igjen og jeg trives nok mere med den halvlange lengden :-) Er kjekt å sette opp hestehale!

@kjeksa Du kler sveisen din veldig godt :-))

Skjult ID med pseudonym MrAsshole fr. 6 jan. 2012 19:04

@Stjerne62 Det synes jeg egentlig er bullshit, og en myte, ærlig talt :)

Moren min hadde f.eks. i mange år kort hår, men nå har hun fått lengde på det igjen, og det kler hun mye bedre spør du meg. Har aldri skjønt hvorfor det ikke er "akseptert" at en dame har langt hår med en gang hun passerer 40 eller 50.

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 6 jan. 2012 19:07

@ts
Spiller ingen rolle, det som betyr noe er om dama kler det.

(mann 43 år fra Oslo) fr. 6 jan. 2012 19:08 Privat melding

@ts: kvinner kler forskjellige hårsveiser så ulikt, jeg synes begge deler er sjarmerende på hvert sitt vis.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) fr. 6 jan. 2012 19:46 Privat melding

Smaken er som baken ser jeg, heldigvis har jeg omtrent barbert på den ene sia av hodet, mens resten er halvlangt. Så litt for enhver smak altså :p

Skjult ID med pseudonym Soul-heart fr. 6 jan. 2012 19:54

Jeg har stort sett hele mitt liv hatt langt hår. Har prøvd kort, men det kler meg ikke så godt.
Synes, som mannfolkene også sier her, at jeg det blir litt mindre feminint. Men det gjelder ikke alle jenter med kort hår selvfølgelig..
For Kjeksa kler virkelig sin frisyre :)

Skjult ID med pseudonym sta fr. 6 jan. 2012 19:56

Helgardering er feigt karusell ;) men fint er det uansett da.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) fr. 6 jan. 2012 19:57 Privat melding

Helgardering er ikke feigt, det gir bare større sjangse til å vinne, stabukk!

(mann 46 år fra Akershus) fr. 6 jan. 2012 19:59 Privat melding

Jeg har vel alltid vært svakest for jenter med litt lengde på håret. Ikke slik at det må nå helt ned til rumpa, men fra halvlangt til langt.. Men enkelte jenter kler helt klart kort hår veldig godt, deriblandt TS :)

(kvinne 51 år fra Akershus) fr. 6 jan. 2012 20:00 Privat melding

Hmm...I følge deg Stjerne62, så burde jeg kanskje ikke hatt langt hår lenger....siden jeg er godt over de 40.
Når bør man kvitte seg med det lange håret da?

Skjult ID med pseudonym stjerne* fr. 6 jan. 2012 20:13

@MrAsshole og Soul-heart
Det var da bare min mening...og jeg skrev oftes! Ikke alltid:)
At dere ikke synes det,at det er bullshit og en myte er jo deres meninger...og det må dere jo få lov til å mene..
Det er selvfølgelig mange pene eldre damer med langt hår!
Har da ikke sagt noe annet..

Skjult ID med pseudonym mouch fr. 6 jan. 2012 20:47

Jeg så ei dame med bare et par mm, og som kledde det.

Skjult ID med pseudonym Diaz fr. 6 jan. 2012 20:48

Hår er hår.
Går da fint ann å ta godt tak i kort hår også!

Skjult ID med pseudonym Ahmed fr. 6 jan. 2012 21:32

Jai like dame med hår

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 6 jan. 2012 21:36 Privat melding

Trives godt med mitt halvlange hår jeg;) hadde langt hår før, men syns det er lettere med halvlangt og har ikke fått noen klager så langt...;) hehehe

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 6 jan. 2012 21:39

synst kvinner kler best pulesveis eg:)

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 6 jan. 2012 21:42

Hvordan kan du vite det, du bukken?
Da er du ikke blind ... eller så er du nettopp det. :-)

Skjult ID med pseudonym Veteran fr. 6 jan. 2012 21:43

Du er fin med kort hår, TS. Men det kan jo være greit forandring med iblant, det frisker opp å ommøblere stua også:-)

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 6 jan. 2012 21:46

begynner ho fanken meg å bli spydig mot meg og....;)

Skjult ID med pseudonym sta fr. 6 jan. 2012 21:48

Hu er skikkelig rå altså når hun vil Enigma, må passe deg ;)

Skjult ID med pseudonym Veteran fr. 6 jan. 2012 21:49

Rapporter, Blinde! Det er alt for lite bråk på forumet ikveld!

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 6 jan. 2012 21:52

Visste ikke at du er så hårsår, du blinde ... hehe.
*gjemmer seg bak døra*

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 6 jan. 2012 21:54

er ikkje det din jobb da Veteran:)

statsministerens tale sa jo at me skulle bli ei digital nabokjerring...:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 6 jan. 2012 21:55

enigma:) har ikkje hår å bli sår i....så du er safe;)

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 6 jan. 2012 21:57

Vet jo det, da, bukken. Er ikke helt tapt bak en stol.

Veteran:
Du får lage litt furore, så skal du se at det blir liv.

:-)

Skjult ID med pseudonym Veteran fr. 6 jan. 2012 21:58

Hoppa over talen til statsministeren

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 6 jan. 2012 22:14 Privat melding

Kommer helt ann på hårkvaliteten.
Noen som synes at tynt pistrete langt hår er vakkert og flott..tviler...men derimot et fyldig flott hår - det er jo bare vakkert!!

Det finnes såå mange flotte frisyrer - man må bare tørre å prøve.

Håret vokser ut igjen..:D

(mann 38 år fra Buskerud) fr. 6 jan. 2012 22:19 Privat melding

Det finnes kort hår og så finnes det gammal kjerring kort hår. Førstnevnte er gangbart og kan være riktig så sexy, sistnevnte not so much...

(mann 55 år fra Oslo) fr. 6 jan. 2012 23:39 Privat melding

Kan være dritsexy det med kort hår, ( men ikke piggsveis da . .! )
Se på Halle Berry, en krystallklar 9er

(mann 57 år fra Oslo) fr. 6 jan. 2012 23:49 Privat melding

Halle Berry er vel en 10er?

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) fr. 6 jan. 2012 23:51 Privat melding

@Soul-heart: Behold det lange håret ditt du, vi er flotte som bare rakker`n med det lange håret vårt selv om vi har passert 40:-)) Jeg har overhodet IKKE tenkt å klippe mitt! Men når jeg får noen år til på meg nå, så får jeg vel lære meg å sette det opp i en sånn søt bestemors- knute ;-))

Skjult ID med pseudonym sta fr. 6 jan. 2012 23:51

Pff kommer ikke så høyt altså. Må dere gi dere. Sånn 7 kanskje mer riktig.

Skjult ID med pseudonym Soul-heart fr. 6 jan. 2012 23:51

Det var akkurat det jeg satt og tenkte også HaraldBK, to sjeler - en tanke :)

Skjult ID med pseudonym sta fr. 6 jan. 2012 23:53

Burde nok beholde det ja sirene, er jo fantastisk som det er :)

Samme med soul heart :)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) fr. 6 jan. 2012 23:53 Privat melding

Kommer helt an på dama dette da. Enkelte passer best med kort hår og andre med langt hår
Personlig syns jeg langt hår på dama passer best. :) Er litt individuelt dette.

TS
Men du er fin med kort hår da,passer deg veldig godt. :)

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) lø. 7 jan. 2012 00:05 Privat melding

@Veteran: Jeg har hatt langt hår i alle år, og ble så kort bare for et år siden. Så her har vært store forandringer ;)

Og det går fint an å ta godt tak i håret mitt enda for å si det sånn! ;p

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) lø. 7 jan. 2012 00:08 Privat melding

To ting til: Takk til alle dere som synes jeg ser bra ut med kort hår, og min sveis krever ikke annet enn 1 min føn for så det er IKKE noe mer stress :)) (bortsett fra at jeg sels må til frisøren oftere for å ta nakkehår, og overørenehår, men det ser jeg ikke på som stress :))

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 7 jan. 2012 00:19

Jeg innser at jeg ikke er mann, men jeg svarer likevel.
Kort hår er fantastisk! Langt hår er lettvint og greit ettersom mange kler det greit nok. De som kler kort hår, gjør det til gangs. - Og du, kjeksa, er blant de som kler det:(

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 7 jan. 2012 00:19

Ups. Feil smilemunn! :)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) lø. 7 jan. 2012 00:19 Privat melding

Jeg har faktisk hatt langt hår før. Hadde håret halveis ned på ryggen i hestehale. :)

(kvinne 41 år fra Oslo) lø. 7 jan. 2012 00:22 Privat melding

Synes du var kjempetøff på håret kjeksa!! Jeg har lagt hår, men skal snart klippe meg i hvert fall litt... Foretrekker litt lengde på håret (men nå er det blitt aaaaalt for langt), for jeg har prøvd alle mulige lengder og kort kler jeg virkelig ikke og er ikke komfortabel med.

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) lø. 7 jan. 2012 00:30 Privat melding

Det er da ikke noe å bli sur for Paraply! hæhæ ;)

(kvinne 41 år fra Oslo) lø. 7 jan. 2012 00:38 Privat melding

og ved nærmere øyensyn tror jeg vi har truffet hverandre før, kjeksa? *sagt med en slibrig sjekkelinje stemme* hehe

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 7 jan. 2012 00:40

:P

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) lø. 7 jan. 2012 00:52 Privat melding

hehe har vi det? hmmm....ja det er jo mulig. Hvor? :)

(kvinne 41 år fra Oslo) lø. 7 jan. 2012 01:02 Privat melding

Var ikke du med til Hvaler ett år? Til en øy litt utenfor Skjærhalden? Med utkledningsfest m.m.

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) lø. 7 jan. 2012 01:04 Privat melding

Hehe! Vittig igrunnen...men der har jeg aldri vært ;) hihi, dobbeltgjenger? :)

(kvinne 41 år fra Oslo) lø. 7 jan. 2012 01:08 Privat melding

Ja, da har du en dobbeltgjenger hehe...