Alle innlegg Sukkerforum

La oss snu dette med album rundt...

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Østfold) fr. 4 april 2008 01:20 Privat melding

Nå har det vært utrolig mye diskusjoner på hva som IKKE egner seg i albumene..
Så derfor spør jeg,, og denne gangen VÆR SNILL OG AKSEPTER hva andre folk sine ønsker er...
Hva synes du er viktig for deg selv og legge ut i din profil med albumene.

Personlig så føler jeg at det er viktig å presentere hvem jeg er. Men selv har jeg faktisk vært litt feig og har konsentrert meg mest om bilder av meg selv og noen fotografi bilder jeg har tatt. OM jeg kommer inn på en profil, så leser jeg ofte at folk drive rmed ditt og datt men i albumene ser jeg lite om det. Jeg øsnker meg faktisk mer bilder på hva folk driver med. På den måten vil jeg også få et bedre inntrykk på hva slags person dette er. Hekler dama mye, vel, så la det være en hekle bilde av noe hun har laget. Er hun hundeoppdretter, vel la det være et par bilder av hunder. Dere skjønner hva jeg mener.. Som jeg har dans og musikk som store lidenskaper. Det står i profilen. Men man kan ikke fysisk se det.. Skal sjerpe meg der ;)
Og, dette ble litt for mye tekst.. sent på natta og sliter med influensa :P Men håper dere skjønne rhva jeg mener..

Hva synes DU er greit å ha i din egen presentasjon, og hva ønsker du å finne hos andre `?

Og igjen,, vær snill å respekter andres meninger...

Skjult ID med pseudonym DAME50 fr. 4 april 2008 08:04

Ikke lett å tilfredsstille andre.
Jeg hadde bilder av hundene mine : Bilde fra hundeløp hvor de strakk godt ut. Litt tøft bilde syntes jeg, men fikk mye tilbakemeldinger på at bilder av dyr var turn-off og at om jeg måtte ha dem der så burde jeg ta et søtt bilde sammen med dem.
Nå er de borte vekk. Tenker ellers at det koster ca 20 minutter av livet å ta en kopp kaffe med noen som virker interessante ut fra profiltekst og så vet man mye mer enn 1000 bilder eller skrevne ord. Har truffet 7 menn siden jeg kom hit i oktober og de fleste var enten uten bilde eller med veldig diffuse bilder og alle var kjernekarer som gir meg håp om at den rette kan finnes her inne.

Skjult ID med pseudonym ela fr. 4 april 2008 08:09

Jeg vil da virkelig ikke møte en person som henger seg opp i alt som er feil med min profil. Jeg sparer meg til de som blir nyskjerrig på meg og liker det de ser.
Og jeg driter en lang marsj i hva negative personer mener, er stor nok til og ta vare på meg selv og mine pluss og ta egne valg.

Mitt inntrykk er at de som hele tiden skal kommentere andre sine feiler, ikke har det så godt med seg selv, og er sikkert en smule usikker. På seg selv ser man andre, er det ikke noe som heter.

Skjult ID med pseudonym kit001 fr. 4 april 2008 08:10

Veldig bra innlegg ela!

(mann 52 år fra Østfold) fr. 4 april 2008 09:56 Privat melding

Din tekst, Arve68, dekker det som jeg ville ha sagt. (både det med bilder, og angående andres meninger. :-)

Forstår også litt kommentarer til DAME50, jeg har merket turnoff på grunn av noen bilder jeg har sett hos andre. Men det har også gitt meg ett mye bedre grunnlag for å vurdere denne personen. Hvis de ikke liker bildene så blir det vel ikke bedre senere så det kan jo være greit å sile de ut med en gang.
Det burde ikke være forskjell om det står noe i teksten, og om det er presentert i bilder.

Ellers så er jeg enig med ela også :-).

Skjult ID med pseudonym Tulle fr. 4 april 2008 12:44

Hva jeg ønsker,Arve?
Ærlighet og at folk står for det de skriver i sin egen profil!
Er det å kreve for mye?
Ha en riktig god helg alle sammen