Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Yes fr. 4 april 2008 07:53

Jeg skal på date. Det er den første. Jeg gruer meg litt. Er det noen som har noen gode tips / råd? Er det forskjell på å date en fra et slikt nettsted i forhold til å treffe en på byen?

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 4 april 2008 09:17 Privat melding

Yes...så spennende og ønsker deg lykke til på daten, og ta det som det kommer og ikke tenk for mye. Det viktigste er at du får en fin date. Vær deg selv på daten er mitt beste råd!!

Skjult ID med pseudonym Solan_g fr. 4 april 2008 10:27

Mitt beste råd for en første date: KISS...!

Hehe... Det er en liten dobbeltbetydning her i denne sammenhengen, men jeg sikter primært til "Keep It Simple Stupid" !

Første daten bør du holde så enkel som mulig. Møtes på et "ufarlig" sted som ikke forplikter eller koster noe særlig, som en kafe elns, Ikke ha med gaver eller oppfør deg som du prøver å kjøpe henne. Og kle deg pent, stilrent og ikke overdriv der heller..!
Kort sagt det samme som alle vanlige dater.

Det andre betydningen er jo ikke så dum den heller ;)

Lykke til...!

Skjult ID fr. 4 april 2008 10:33

Når du gruer deg litt kan det være en god løsning å ringe opp personen noen sekunder før dere møtes, og holde samtalen i gang til dere ser hverandre. Den gode tonen fra tidligere tlf.samtaler gjør at overgangen da kanskje blir mindre kunstig.

Skjult ID med pseudonym Meg fr. 4 april 2008 12:09

.... og vær deg selv............... ;o)

Lykke til....!!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 4 april 2008 14:03

Hva er det verste som kan skje? At dere ikke har noe å prate om? Nei, så har dere vel ikke det, da. Så ble det ikke dere, da... Ingen krise. Om 100 år er allting glemt :-)

Men sjansen for at det blir hyggelig, siden dere begge har valgt å treffe hverandre, den er stor... Lykke til!
(si hvordan det gikk etterpå, da vel..)

Skjult ID med pseudonym Fantomet fr. 4 april 2008 22:41

Dra på date med et åpent sinn!!
Kanskje er ikke dama slik du trodde, og da er det greit å ikke skru forventningene for høyt på forhånd! Skal endel til for at det er match...Det er en grunn til at vi alle er her på Sukker...Sats først og fremst på å ha en hyggelig stund!

Skjult ID med pseudonym mann28 fr. 4 april 2008 22:55

Jippi!

Så spennende for deg!

Selv er jeg ikke så veldig fan av holdinger som at pessimisten sjeldent blir skuffet osv., jeg synes man skal ha litt forventninger jeg :-) Og være innstilt på å ha det gøy, og føle seg beæret over den flotte kvinnen (mannen?) som med DEG ut :-) Bare ha det gøy, ingen skade vil skje.

Livet er fantastisk :-)

Skjult ID med pseudonym Smily fr. 4 april 2008 23:04

Jeg begynner snart å bli en datingekspert.... (uff kanskje ikke noe å skryte av)
holder med i det som står her: hold det enkelt i første omgang.... ikke ta det så seriøst, og ha det gøy......om det ikke er "ment to be" ... så er det ikke noe å deppe over.
Lykke til !!!!!! morsomt med sommerfugler i magen!!!!

Skjult ID med pseudonym Jojo lø. 5 april 2008 16:31

Jeg datet en dame - grei nok i utgangspunktet, uten at hun vel var min grei, men hun hadde forferdelig dårlig ånde.... Hva gjør man da?

Skjult ID med pseudonym knuffings lø. 5 april 2008 16:37

@Jojo

Holder seg på en armlengdes avsand? *s*

Ellers kan en jo dele ut en tyggis.

Skjult ID med pseudonym mars sø. 14 des. 2008 20:35

Bare for å spre litt glede henter jeg opp igjen denne tråden (som var nærmest det jeg selv kommer til å skrive)!

Jeg skal på DATE i morgen!:) Blir spennende;)

Skjult ID med pseudonym Clueless sø. 14 des. 2008 20:43

Jeg har funnet ut at å ha sex med èn gang pleier å være en helt grei "ice-breaker"! :-) Etter det er alt grei skuring liksom.

Skjult ID med pseudonym mmmhmmm sø. 14 des. 2008 20:50

det er helt riktig clue
bruker alltid spørre etter oppdatert legeattest
før første møte
Da er det så mye kjappere å hoppe rett på en
"fuck for forrest",
så er det gjort lissom...

Skjult ID med pseudonym Hingsten sø. 14 des. 2008 21:03

Skeptisk....til sånnt vås Clue-lille eller er man smittet av lettere humør-svingninger.
Og hingsty som i helgen "bare har har drukket kaffe i det lystige selskap"..
MMMHMMM....
Effektivitet kunne jo være positivt til sin tid men.
Om forarbeidet skal holde høy kvalitet
bør man utarbeide en litt mer fyldig sjekkliste utarbeidet på forhånd..
Garantert nyere bilde,vekt, smør på...
I beste "håndverker-stil" eller.. ææk...

Skjult ID med pseudonym charmy68 sø. 14 des. 2008 21:36

Jeg ville nok tro det er mer ironi bak hingsten..:) hehe

Vil man ha et forhold kun basert på sex er det sikkert greit for noen, men man starter i feil ende mener jeg når all fokus går på sex. Man glemmer den viktigste biten nemlig det å bli kjent med personen. Dessverre er mitt inntrykk at mange menn her inne vil starte i feil ende og de ødelegger for de mer seriøse...

Skjult ID med pseudonym Clueless sø. 14 des. 2008 21:42

Jeg mente bare at det var like greit å gå rett på sak, sånn hvis man syntes alt var litt flaut liksom. Ingenting som letter stemningen som litt sex før kaffen... hva kan være flaut etter det?

Skjult ID med pseudonym Månestråle sø. 14 des. 2008 22:56

Min greie er å ta det med ro og se praten an....Hvis jeg vet noe som er av interesse for oss begge så startes praten derfra for da er man på trygg grunn fra begynnelsen....Og det blir som regel en hyggelig stund da begge er interessert i å holde praten flytende....Jeg synes den vanskeligste delen er når man finner ut at man ikke helt ønsker å møtes igjen og jeg merker/får meldinger om at han ønsker å treffes igjen...

Skjult ID med pseudonym Krepsen sø. 14 des. 2008 23:09

Forskjellen på å møte en fra sukker og lignende steder og å møte noen på byen er at man møtes med den hensikt å se om det kan "bli noe". På byen blir det mer impulsivt. Mitt tips, siden du gruer deg, er at dere gjør noe - gå tur ellre noe, så blir ikke kroppen så anspent. Dessuten får man andre ting å se på og de stille pausene - som kan dukke opp selvom det ikke er mangel på kjemi mellom dere - blir ikke så pinlige. Eller så kan dere ta en pils eller tre. Løser stemningen, og man tør å være ærlig om ting ikke funker;)

Skjult ID med pseudonym juni ma. 15 des. 2008 15:59

mars:

Lykke til på date i dag, håper det blir et fint møte mellom dere :-)

Skjult ID med pseudonym trollbånd ma. 15 des. 2008 22:37

Jeg var på date i dag, og for et fantastisk menneske! Jeg klarte såvidt å si noe som helst - var helt trollbundet. Var livredd for at jeg hadde ødelagt totalt for meg selv, men hun har gitt indikasjoner på at hun vil treffe meg igjen, og jeg er i den syvende himmel akkurat nå =)

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 16 des. 2008 00:08

@trollbånd

For guds skyld spill kortene dine rett da herifra....IKKE vis henne at du syne hun er fantastisk, men kun at du fortsatt er nysgjerrig....dessverre er det slik at man må spille spillet, ellers så kan du bare glemme å plukke fra øverste hylle!

Skjult ID med pseudonym rapidsalat ti. 16 des. 2008 06:17

Hyl ned noen halvlitrær før du går. For å roe nervene.

Skjult ID med pseudonym juni ti. 16 des. 2008 10:49

Jeg tror Bongo har rett, men jeg vil ikke kalle det for et spill man er nødt til å spille. Kall det heller evne til å se lenger enn sin egen nesetipp, eller kall det evne og vilje til å lese en annen person og prøve å forholde seg til den andres virkelighetsopplevelse like så mye som sin egen.
Dersom den ene er veldig ivrig, mens den andre trenger litt lenger tid til å vite om det er riktig, så er den ivrige egntlig ikke særlig "snill" om han kommer med ting som kan virke som noen slags kjærlighetsærklæringer før den andre er klar for det.
Jeg vil ikke kalle det for et spill, men god takt og tone og evne til å lese og respektere hverandres grenser og å skjønne at den andre kanskje trenger litt lenger tid til å skjønne at hun synes han er like flott som det han synes hun er. Vi pøser ikke ut våre hengivne følelser til verken familie eller venner støtt og stadig, så hvorfor gjøre det ovenfor en stakkar man knapt nok har blitt kjent med?

Jeg kjenner det er visse vendinger jeg begynner å få litt i vrangstrupen her inne, og det er "å måtte spille spillet" og "alle som er så kresne" og "finne en på ditt eget attraktivitetsnivå"

... dessuten er jeg visst sånn generelt særdeles gretten og sur i dag, så prøver å puste med magen... og puste rolig ut, og avslutte med et smiletegn...
:-)

(godt jeg ikke skal på date i dag, det hadde antageligvis gått rett vest)

Skjult ID med pseudonym trollbånd ti. 16 des. 2008 12:50

Takker for gode tips, Bongo og juni. Jeg tror ikke jeg fremsto som gal etter henne, men kanskje heller en smule retardert. Vet ikke hva som er best ;)

Neida, jeg overdriver nok litt. Veldig glad for at hun vil treffe meg igjen. Er heller ikke typen som slenger rundt meg med kjærlighetserklæringer. Synes det var tøft nok i seg selv å spørre henne ut på date, så jeg håper at hun kan ta litt initiativ selv også, hvis hun da har et snev av interesse.

Blir uansett ikke nytt møte før over jul, siden vi begge skal feire jul på hver vår kant av landet, men håper som sagt vi får muligheten til å bli bedre kjent en gang på nyåret.

God jul, alle sammen!

Skjult ID med pseudonym Avslappa ti. 16 des. 2008 12:51

MEn er det ikke viktig å spille spillet med de kresne på ditt eget attraktivitetsnivå da? ;-)
OK: slem mann...

Men forøvrig helt enig: de fleste har sikkert vært borti det; overivrig person (om det er venn eller "kjæreste" spiller egentlig liten rolle) som har bestemt seg lenge før deg. Presset settes på deg og du blir plutselig litt usikker...

Skjult ID med pseudonym Clueless ti. 16 des. 2008 13:06

@trollbånd:

Jeg synes du høres kjempesøt ut jeg! Kjenner meg igjen, jeg blir også lettere "tilbakestående" når jeg treffer noen som treffer meg!
Hvis hun er riktig dame, vil hun helt sikkert se at du bare ble litt satt ut! :-)) Og husk, det finnes fremdeles damer der ute som sitter med hendene i fanget å venter på at fyren skal ta kontakt... Vi er ikke alle som meg! ;-)))

Skjult ID med pseudonym juni ti. 16 des. 2008 13:08

Avslappa:
... der kom alle tre i en liten setning, ja... slemme mannen ;-)

trollbånd:
Det hadde jo vært veldig fint om det viste seg å funke mellom dere to :-) Lykke til!

Skjult ID ti. 16 des. 2008 14:16

@ trollbånd:
La hjertet banke og blodet bruse du ! Alle som kommer med negative innspill er bare misunnelige.
For er det ikke dette vi drømmer om alle da ? Nyt det !
Lykke til !

Skjult ID med pseudonym juni ti. 16 des. 2008 14:38

skjult ID:

Nei, det er ikke så enkelt som at alle som kommer med negative innpill bare er misunnelige, det er en håpløs sort/hvit tolkning av tilbakemeldinger man får, og er fullstendig ubrukelig som en generell tolkning av kritik, om den er konstruktiv eller ei.

(mann 33 år fra Buskerud) ti. 16 des. 2008 15:23 Privat melding

Jeg har aldri vært mer nervøs enn den gangen jeg skulle treffe igjen en jente jeg hadde truffet i Stavanger noen måneder tidligere.. Ventet på Gardermoen i en time. Jeg hadde seriøst gravd meg ned i en blomsterpotte der hvis jeg hadde hatt sjansen.., Men så kom hun og vi var sammen en stund og så var det slutt og nå er jeg like singel igjen. Hurra.

Utenom det er jeg ikke så nervøs på date.. Jeg er vel nesten for nonchalant siden jeg ikke forventer noe og da gidder jeg ikke være nervøs for noe jeg ikke forventer. Eller noe. :)

Skjult ID med pseudonym Bongo ti. 16 des. 2008 16:35

Jeg trigges av nervøsiteten min...selv om jeg er selvsikker,selvstendig og sterk så er jeg veldig annspent før en date. Men jeg viser hverken det eller min evt. overbegeistring ovenfor den dama jeg treffer (faktisk skinner sistnevnte mere igjennom her i mailene mine enn ved et direkte møte)...men er hun litt smart så ser hun mine "anstrengelser" og skjønner at jeg liker henne forde. Men aldri aldri aldri vis alt. Det er en ny persjon du møter og for mye kan være starten på slutten... dessuten så skal dere jo møtes flere ganger ikke sant?;-) Så doser det utover...

Og siste tips, alltid si din mening uansett om den går mot hennes meninger under daten.... Damer vil ikke ha en ja-det-er-jeg-enig-maskin men noen som står for noe eget...

Skjult ID med pseudonym trollbånd on. 17 des. 2008 20:06

@Clueless & skjult id:

Hehe, takk for det =) Tar meg ikke så veldig nær av ting som blir sagt her inne. Ser jo det morsomme i det selv også ;) Nå gleder jeg meg til jul!

Skjult ID med pseudonym Bunny on. 17 des. 2008 21:42

uff , jeg skal på date på lørdag ... er spent ,men nervøs:)

Skjult ID med pseudonym mars on. 17 des. 2008 22:30

Daten gikk bra, men jeg er en smule usikker. Skal treffes igjen, så får fremdeles sjanser til å se om det blir noe mer:)