Alle innlegg Sukkerforum

Sukker-samtaler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym :D sø. 8 jan. 2012 01:10

Hei!

De fleste av de samtalene jeg har med folk her inne stopper etter 2-3 meldinger (ikke jeg som slutter å skrive). Jeg prøver egentlig å finne ut av jobb, interesser o.l, men det er jo tydeligvis ikke interessante samtaleemner. I den forbindelse lurer jeg egentlig på hva slags samtaler dere synes er interessante. Begge kjønn kan svare, men er mest rettet mot jenter. :)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 8 jan. 2012 01:47

@ts
Finner du fasiten må du dele, med meg, deretter må du slette så fort som mulig. ^^

Skjult ID med pseudonym friskfisk sø. 8 jan. 2012 01:56

Spør om hun tror at damer i kvinnefengsel får synkronisert mens

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 8 jan. 2012 02:10 Privat melding

Det har med kjemi å gjøre. Skrive kjemi og kjemi i RL :) da har man sikkert lite å snakke om da og går tom for ord. :)

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 8 jan. 2012 02:30

Det går vanligvis ganske naturlig for seg hvis det er noen gjensidig interesse. Kanskje du ikke har funnet noen som det klaffer med enda?

Skjult ID med pseudonym lea sø. 8 jan. 2012 07:55

Liker når samtalene flyter naturlig, dvs smalltalken funker uansett hva man snakker om. Samtalene som blir ja/nei svar funker ikke for meg. Tenker at om samtalene flyter lett på nett, så flyter det gjerne irl også.

Skjult ID med pseudonym sportyd sø. 8 jan. 2012 08:34

Jeg er opptatt av å få en del 'facts' på bordet ganske raskt - men vil jo helst slippe at jeg sitter og intervjuer mens vedkommende svarer. Da spør man gjerne om en eller flere ting og får korte svar på de tilbake og ikke noe mer. Det er lite givende samtaler.
Man lærer jo gjerne om en person ved at vedkommende forteller litt om hva h*n gjør - liker osv.
Dette kan føre til at samtaler stopper opp for meg. det kan jo også gjøre at den inforen som kommer fram gjør at man skjønner det ikke er noen match.
Direkte quiz kan man vel prøve å unngå - det beste er jo kanskje om man forteller om seg selv til den andre hva man selv er nysgjerrig på - da synes jeg det er naturlig å 'sparre' vedkommende på det, dvs. svare tilbake.

(kvinne 41 år fra Akershus) sø. 8 jan. 2012 09:53 Privat melding

jeg er opptatt av hvordan du er som menneske,og hva du er på utskikk etter hos en dame,verdier i livet ditt..mm

(kvinne 41 år fra Akershus) sø. 8 jan. 2012 09:55 Privat melding

Det er også greit å snakke sammen på telefonen etterhvert,da får man tak i kjemien mye bedre,det kan ambefales!.For meg er stemmen også en viktig faktor.

(kvinne 42 år fra Østfold) sø. 8 jan. 2012 10:27 Privat melding

Om samtalen er fullstendig blottet for humor, ramler jeg fort av. Vær avslappet og morsom er mitt tips.

Skjult ID sø. 8 jan. 2012 10:43

Det kan være lurt å ikke skrive for lange meldinger. Da blir det tiltak å svare.

Skjult ID med pseudonym sportyd sø. 8 jan. 2012 13:56

@neptun
For meg er det viktig å finne som har litt felles interesser som meg .
For meg er det viktig hvor vedkommende bor slik at det er lettere å treffes, synes også det er greit at man bor i samme del av Oslo.
For meg sier det litt om en person hva vedkommende jobber med - vil gjerne treffe en som er opptatt av jobben sin men som ikke jobber hele tiden.

Nå kan det komme forskjellige svar på dette og det er totalsummen som er viktig - men hvis lite av det over stemmer med min 'fasit' tror jeg neppe vi kan bli kjærester. Mulig det er en hyggelig person jeg kan bli venn med - men det er ikke det som er hovedmålet med å være her. Av den grunn synes jeg det er greit å få dette på plass så tidlig som mulig.

Jeg mener vel det er helt naturlig å fortelle litt om seg selv i en slik bli-kjent periode - samtalen skal jo helst flyte av seg selv slik at man ikke trenger å stille konkrete spm. Det kan evnt. være en inngang til en senere dialog som går av seg selv.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 8 jan. 2012 14:06

Føler nostalgisk er inne på noe.

Blir jeg dynget ned med spørsmål om jobb, interesser, fremtidsplaner og denslags keisame saker, da er jeg redd jeg glemmer å svare.

Da er det bedre med en førstemelding ala "Jeg eier ikke fantasi. Send CV". Da kan det hende jeg greier å lire av meg noen kjappe fakta.

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 14:51

Skriv en stil, jo lengre jo bedre. Og ikke vært morsom for all del, jenter eier jo ikke humor. Og det må spørres om jobb, helst hvor lenge, er det noen kjekke kollegaer osv. Har de noen husdyr, og kan de kvitte seg med dem om det er nødvendig. Da skal du se det tar av.

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 8 jan. 2012 15:22

Det må jeg si, her var det mye uventede svar. Kanskje jeg nå vet hvorfor det stopper opp her også, eller hvorfor antall svar har blitt færre og færre siden jeg ble medlem her. For jeg pleier jo selvfølgelig å spørre om hva jenta jobber med, eller hva hun driver med ved siden av jobb hvis det ikke står klart i profilen som kanskje det aller første. Og det er rimelig mange profiler det står null og niks om sånt. Ikke at det bryr meg så mye om hun er frisør eller sykepleier eller advokat, men syns det har virket som en ting det er lett å snakke om og derfor burde være enkelt å svare på. Hvis det er sånn at folk oppfatter dette som et intervju og at man derfor ikke svarer var totalt overraskende for meg! Hvis jeg ikke har direkte spørsmål i meldingene så pleier jeg heller ikke å få svar av de som har svart tidligere så hvordan i all verden man skal klare å holde en samtale igang da, det må foglarna vite... Men om det virker som et intervju da, hva er så farlig med det tro... Å lete etter noen her er jo på samme måte som å søke etter arbbeidstakere til en stilling så syns den sammenlikninga er helt naturlig jeg. Begynner vel å lure på om jeg bare må komme meg ut herfra før jeg blir enda mer depressiv enn jeg allerede er...

Skjult ID med pseudonym Lovely sø. 8 jan. 2012 15:34

Litt sarkasme og morsomme spøker er en innertier hos meg. Jeg liker humor, og når jeg får meldinger som lyder noe allá dette: "fiiiiin", "du er søt," vakre bilder av deg", da finner jeg ikke verken tid eller interesse til å svare. Syns naturligvis at det er koselig at de skriver det til meg, men etter dét førsteinntrykket, da ser jeg ikke vitsen med å bygge på noe interessant. For mest sannsynlig har de ikke noe interessant å komme med. Jeg liker generelt samtaler hvor språket er bra, store bokstaver der det skal være store bokstaver, og ikke ord som blir skrevet ned i full hast. Hvis jeg skal svare på en melding, ønsker jeg at innholdet er interessant samt at vedkommende som sender meldingen er nogelunde tiltrekkende i mine øyne. Det går an for meg å skrive en høflig avviselse, men det er oftere jeg får frekke og slemme tilbakemeldinger enn høflige.

Hvis man skal se på det generelle i denne saken, så tror jeg "the silent treatment" kommer av at de fleste jenter her inne (inkludert meg) vil spare seg for de unødvendige tilbakemeldingene etter man har skrevet en høflig avvisning.

Og jo, jenter opplever også at menn ikke svarer. Så dette burde i utgangspunktet ikke være "mest rettet mot jentene"...

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 8 jan. 2012 15:37

Hva med klassikeren "Hva syns du om situasjonen i Midtøsten?". Er jo virkelig en hit!

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 15:41

Jobb er vel fy tema nr 1 ihvertfall. Da snorker de vel før man har lest spørsmålet...
komplimenter om noe fysisk de ikke kan gjøre noe med er vel tema nr 2 som er fy.

Humor funker vel, forutsatt at hun har det da :) Evt har samme type humor som deg.

Og som neptun sier, åpne spørsmål er best ja, bare ikke for åpne da :) Dette er nok en kunst, som ikke jeg behersker ennå.

Det viktigste er vel å få henne til å føle seg spesiell for deg, og at hun ikke bare er en til i rekken. Det er jo ikke alltid så lett her skulle jeg tro dersom de får meldinger fra flere.

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 15:41

@powpow : Pff sier du som ikke sender meldinger powpow, tror du lurer oss altså!

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 8 jan. 2012 15:42

Hos meg stopper det kjapt dersom et av de første spørsmålene er hva jeg jobber med. Enten har fyren null kreativitet/interesse for hvem jeg er...eller jobben min er viktig for han. (Min tolkning)
Either way - jeg mister interessen. Dønn.

@:D
Hva synes du selv er interessante tema, da?
Det kan være en god innledning å ta tak i noe en selv har interesse for, siden samtalen da enten vil stanse (den andre er ikke interessert i det), eller samtalen vil flyte. Min erfaring ihvertfall...
Og det beste tipset jeg kan gi, uansett hvem du ønsker god kommunikasjon med, er å vise interesse.
Vær interessert. Vise nysgjerrighet, at du virkelig ønsker å bli kjent.
Enkelt, faktisk. :-)

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 15:51

Nå er vel det å spørre spørsmål å vise interesse da Tingeling, om det skal pirkes litt :)
Du var bare ikke fornøyd med typen interesse. Sånn sett er jo jobb ett utgangspunkt, kanskje ikke veldig spennende og ikke nødvendigvis det han er mest interessert i, men dog er det jo uansett interesse. Ellers hadde han ikke giddi å sende melding i det hele tatt.

Hva har man "lov" til å spørre om uten at dere jenter sovner helt da? ;)

Skjult ID med pseudonym fang sø. 8 jan. 2012 15:57

Pussig reaksjon.
For jobben betyr mye for mange, og er med og definerer hva de er.
Og uansett om jobben betyr noe eller ikke, det får igang samtalen og et utgangspunkt for utfoskning.

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 8 jan. 2012 16:01

Noen av oss har faktisk spennende jobber vi gjerne forteller om da, ikke alle sitter i kassa på Rimi.

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 16:03

Det er nok ingen av damene som har det, derfor de ikke liker det spørsmålet altså! ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 8 jan. 2012 16:15

@sta
Er det? <----spørsmål. ;-)
Pirk ivei, og du har jo rett. Men jeg tror fortsatt at det man spør om indikerer hva man er interessert i. Jeg har fått spørsmål om alt fra bh-størrelse til hvordan jeg ser for meg pensjonisttilværelsen. Sånn sett er det ingen begrensning i hva man kan spørre om, og i min lille (!) verden blir "Hva jobber du med?" relativt snevert, kjedelig og tafatt. (Fortsatt MIN tolkning...;-))

Kun en tanke...
Dersom man til stadighet opplever at samtalene stopper opp, er det ikke da på tide å gjøre noe annerledes. Se litt på egen kommunikasjon og endre fremgangsmåte?
:-)

*Jeg har verdens mest spennende jobb (i mine øyne), men den definerer ikke hvem jeg ER. Og for all del...dersom en mann er mest interessert i å høre om jobben min, kan jeg jo selvsagt fortelle om den. ;-)*

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 16:24

Måtte bare pirke ;) Alle har vel sin tolkning av hva som er interesse og ikke.
Nå lurte jeg i grunn, hva er egentlig BH størrelsen?
Begrensninger ligger vel dersom man spør noe motparten synes er kjedelig og ikke viser interesse, eller noe de ikke er villig til å svare på, at det oppfattes frekt og ikke.

Er det? er jo ett godt spørsmål det da. Mangler bare en kontekst :p

Er noe med hvordan man ordlegger seg kanskje ja som gjør at det stopper opp. Svarer du med samme lengde som henne, stiller du like mange spørsmål, viser du ca like stor interesse osv?

Nå er jeg såpass nysgjerrig at jeg nok kan stille litt for mange spørsmål og kanskje fremstår litt desperat/klengete etc, men men kan ikke noe for det altså :) Det er ikke positivt i denne sammenhengen har jeg en liten anelse om :p

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 8 jan. 2012 16:44

@V82
Hvordan kom du frem til hva jeg mener er stuerent? Evt ikke...? ;-)

Glimrende, @nostalgisk.
Altså...HELE spørsmålet ditt.
Dersom svaret er NEI...har du noe å spinne videre på. Er svaret JA...har du noe å spinne videre på. Bænkers. ;-)
*smiler*

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 8 jan. 2012 17:08

Jeg spør gjerne om jobb jeg, men vanligvis som et apropos og lengre ut i samtalen etter "isen er brutt". For mange er jobb en stor del av livet, og det er viktig for meg å finne noen som har litt ambisjoner utover det å tjene til livets opphold eller sitte på ræva. At hun trives med det hun bruker 1/3 av tida si på er også en fordel, da dette selvfølgelig påvirker humøret resten av dagen. Men dersom jobb bare er rutine og for å tjene litt penger, er det klart det er kjedelig å diskutere!

Intervju-formatet med oppramsing av masse direkte spørsmål tror jeg funker heller dårlig.Tørre og kjedelige meldinger prøver jeg å holde meg unna, og føler jeg har fått god dreis på akkurat dette med å spe meldingene med akkurat nok humor og nysgjerrighet. Så var det dette med lengde da, det er vanskelig å få peila det inn, for det varierer veldig fra person til person.

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 8 jan. 2012 17:14

@sta

Utboksen min er nok like tom som graven til Jesus, høhø.. :P

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 8 jan. 2012 17:16

*Sender over lesebriller til V82. Les hva jeg skrev èn gang til, du. Jeg sammenligner ingenting. ;-)*

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 8 jan. 2012 17:16

eg spørr som regel om

1. stor rumpe

2. store pupper

3. kor mangen har du skrevd for

osv...:)

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 8 jan. 2012 17:58

*ler litt her*
Han finner jo ikke ut hvem jeg er. Han finner ut hva jeg jobber med.
Du ser ikke forskjellen? ;-)

*Men seriøst. JEG har ingen fasit på hva som funker på melding, da. Jeg kan bare uttale meg på egne vegne. Capiche?*

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 18:25

På dagens løpetur i skogen ( ja det er selvskryt og nei jeg møtte ingen sukkerfolk selv om det burde vært fullt av dem der ) så kom jeg på en annen vinkling på hvorfor man spør om jobb, da finner man fort ut hvor godt man liker jobben, og evt om man jobber ubekvemstider, jobber mye slik at man ikke kan treffes osv :)

Nå tror jeg ikke jobben alltid sier så veldig mye om en person da, men noe ja. For noen sier den veldig mye, andre ingenting.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 8 jan. 2012 18:38

Så da er jobben viktig for dere gutta, yes? ;-)
Og flere jenter i denne tråden skriver at det er andre ting som vil skape en god dialog...altså, droppe jobb-spørsmålet. Men likevel vil dere helst vite hva Hun jobber med? Hehe...Ok. I rest my case.
Go fish. :p

Skjult ID med pseudonym fang sø. 8 jan. 2012 18:46

Så hvem man er har ingenting å si for hva man jobber med?

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 18:52

Ikke alltid fang, noen jobber kun for å få inntekter uten at de egentlig bryr seg veldig hva de gjør fra for slags jobb. Kanskje sier det at de har lave ambisjoner? Eller ikke?

Ohh har det, man skal starte med mote, sminke, SKO, SKO, SKO - tror jeg løste koden
* startet å skrive meldinger til minst 50 sukkerbabes nu *

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 8 jan. 2012 18:59

Jeg har hittil spurt om jobb og interesser fordi det er lette ting å snakke om uten at man trenger å bli FOR personlig med en gang. Kan vel ikke starte første melding med å spørre om hun lager frokost hvis jeg kommer på besøk neste helg heller... Det er enkelt og greit en samtalestarter for min del. Og som en her sier så er jo arbeidstider ganske viktig da. Jobber hun mye helger og jeg kun har fri i helgene så blir ting vanskelig. Jobb er jo faktisk den tingen man bruker mest tid på i livet så syns det er viktig ja... Men ikke nødvendigvis HVA... Hvis ei jente synes det er kjedelig å spørre etter, kan ikke hun da bare ta det som en liten oppmerksomhet fra mannen sin side, et forsøk på kontakt og så heller selv gjøre en innsats for å vri samtalen over på de tingene hun helst vil finne ut eller snakke om? Jeg har ennå til gode å snakke med EI jente her inne som faktisk gjør en innsats selv for å få samtalen til å gå. Er stort sett jeg som må spørre og grave og jobbe hardt hele tida for å stadig finne på nye samtaleevner og det er forferdelig slitsomt. Og jeg skriver gjerne lange meldinger hvis det blir oppfordret til det og har tilogmed fått høre at førstemeldinga mi var lenger enn det de fleste andre gutter pleide å skrive til ei jente...

Jeg kan jo spørre henne om mote, sko og sminke, men da har jeg ingenting å bidra med i samtalen selv, haha.

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 19:09

Hehe det gjør ikke noe, en perfekt samtale sies å være en der hun snakker 80% og du bidrar med 20%, så trenger ikke kunne så mye :p Bare putt på en femmer så snakker de helt av seg selv en lang stund :p

Skjult ID med pseudonym fang sø. 8 jan. 2012 19:10

@sta
Nemlig, og i så fall vil også det gi litt mer innblikk i den andre.
Og samtalen vil sikkert også flytte seg over til det som er mer sentralt om den andre.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 8 jan. 2012 19:13

Enig med Tingeling. Jobben sier ikke alltid så mye om hvem man ER.

I så fall så skulle jo det bety at alle lærere er slik og sånn, alle ingeniører slik og slik. Jeg har ikke behov for å bli satt i bås før jeg har vist litt andre sider. Det er kjedelig å få spørsmål om hva man jobber med veldig tidlig av flere grunner:
Det penser tankene over på jobb i det som er min fritid.
Det tar lang tid å forklare hva jeg gjør da jobben er sammensatt.
Å snakke om jobben min kjeder meg (selv om det kanskje ikke kjeder den som spør).
Jeg mistenker videre at den som åpner med å spørre hva jeg jobber med enten er veldig opptatt av det og mener det i stor grad definerer hvem vi er, eller mangler fantasi og tyr til nødspørsmålet som jeg bruker på fest når jeg ikke kommer på noe annet å snakke om: "Hva jobber du med, da? " Jeg gremmes når jeg tyr til den...

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 19:18

Skal man først være djevelens advokat så skal jeg vinkle det andre veien også:

Dersom man får dette spørsmålet fra 90% av guttene, blir man da glad for å svare på det si 10 ganger i uken? Ville man da ikke like å få andre spørsmål? Noe som er nytt og annerledes som kanskje virker noe mer spennende? Er noe med at de kanskje får dette spørsmålet så ofte at de ikke gidder svare på det, selv om arbeidstid er ganske viktig for om dere ser hverandre i det hele tatt. Ligger nok en del her.

Man må også tenke på at vi men ofte stiller spørsmål og forventer svar. Mens jenter ofte snakker om følelser og utaler seg om hendelser som en måte å kommunisere og føle nærhet på og synes spørsmål/svar ikke gir like mye. Så det har litt å si hvordan man kommuniserer forskjellig og dermed ikke helt forstår hverandre.

Skjult ID med pseudonym Hoppdinsop sø. 8 jan. 2012 19:20

Til trådstarter. Ble irritert på måten du skriver på så jeg må skrive kommentar til deg. Uten at jeg kjenner deg så virker du som en stor torsk som ikke gidder å høre på råd fra andre. Er d mulig å få mer respons på at jobb er kjedelig å svare på. Damer liker ikke å være med i en andre grads forhør av en nisse som deg. Kanskje på tide å gå inn i seg selv og finne ut hvorfor du ikke får respons(hint spør noen damer som du kjenner hva som de blir sjarmert av, tipper at du blir litt overrasket at ingen snakker in jobb. Ps jeg er mann 41 m god jobb, tror du vi passer sammen hvis jeg forteller en bok til deg hvor spennende jobben min er? Omg takk for meg

Skjult ID med pseudonym :) sø. 8 jan. 2012 19:38

@Hoppdinsop!!!! Helt i orden at du vil si din mening... men å kalle TS "stor torsk", "nisse" og diverse er veldig lavmåls!!!! Og i allefall - når du i TILLEGG henviser til at du er en mann på 41!!!! Hadde du sagt du var 21.... da hadde jeg muligens ikke reagert SÅ kraftig!

Om jeg blir spurt hva JEG jobber med (dame 43 år) da svarer jeg på det!! Faktisk! Er ikke alle som synes det er kjedelig - ei heller problematisk - å svare på sånne TEITE jobb-spm!!

Skjult ID med pseudonym fang sø. 8 jan. 2012 19:50

Ellers, det er vel sjelden at jeg spør om jobb i åpningsmailer.

På date, så spørs det hvilken retning daten tar.

Skjult ID med pseudonym :) sø. 8 jan. 2012 20:36

Heilt enig med @V82!!!! Ice-breaker... som kan føre en videre... :)

Motparten kan jo bare svare kort - og så evt ta "ansvar" og stille ett mere "intelligent" motspørsmål evt? Er det så vanskelig? :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 8 jan. 2012 20:46

@V82
Det er som sta sier: Det er så mange som spør at det er litt kjedelig å svare på det, dersom man ikke skal ha videre kontakt likevel. Om svaret hadde vært "Daglig leder i skobutikk" hadde det i det minste vært fort gjort å svare på. Jeg må forklare litt mer om det skal gi mening. Men det er ikke hovedproblemet.

Det er jobb-spørsmålet brukt som silingsintrument jeg er i mot. Noen mener det sier mye om en persom hva vedkommende jobber med, at det er viktig om han eller hun har ambisjoner og for tiden trives (for du vil ikke ha klaging ved middagsbordet..) Jeg mener at det sier veldig lite. Jeg har ingenting å skamme meg over jobbmessig. Jeg trives også. Men jeg ser ikke helt hva yrkesstolthet har å gjøre med å bli kjent med nye mennesker å gjøre. Om man må være professor i kommunkasjon for å mene at andre innfallsvinkler er mer spennende, så er jeg vel det da ;-)

Jeg svarer selvfølgelig på det. Men jeg foretrekker at man finner tonen FØR man spør om hva man gjør, nettopp for å vise at man er mer interessert i personen enn hva personen gjør. Men hvis det er veldig tett lenke mellom de to for deg, er det naturlig at du ikke ser forskjellen.

Og du sa det: Det er en Ice-breaker. Jepp! Det er bare at det er veldig sjelden jeg føler at det er en is som trenger å brytes i møte med ny mennekser. Men det hender. :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 8 jan. 2012 20:49

Mottaker kan også velge å avslutte samtalen. Er det så vanskelig å forstå, da?
"Ta ansvar"...og stille "intelligent" motspørsmål? Hehe...nei, ærlig talt. ;-)

TS spør jo om tips her, basert på at det er AKKURAT disse spm han pleier å stille. Han sier også selv at dette tydeligvis (basert på erfaring) ikke er interessante tema, og samtalen stopper opp.
Og noen av gutta fortsetter å gnage om jobbspørsmålene, og kaster i tillegg ansvar for "intelligent" samtale over på dama? *ler*

*Kan du ikke komme på å spørre meg om noe annet enn jobben min...kan jeg g a r a n t e r e at vi aldri blir et par. Never-never-not in a million years-never. ;-)*

Skjult ID med pseudonym :) sø. 8 jan. 2012 20:51

@Lilleulv... Da kan du jo kanskje i samme åndedrag - gi ett eksempel på hva DU synes ville vært lurere å stille deg spm om i første melding f.eks? Hva som ville fanget din interesse? ;) Det spør nemlig TS om her OG.. ;)

Skjult ID med pseudonym :) sø. 8 jan. 2012 21:01

Ææææææ...... @Tingeling... tror du henviser til noe JEG skrev: "Ta ansvar" og stille "intelligent" motspørsmål... og sier videre:"kaster i tillegg ansvar for "intelligent" samtale over på dama?"

Pssssst.... jeg er dame!! hihi.. :D Men - det JEG mente med det jeg sa - var att - uansett dame/mann... får man et spm om hva man driver med til daglig i jobbsammenheng... da kan man jo bare si det KORT - og så spørre den som spør - et ANNET spm? Da vrir man jo samtalen over på noe som DU er interessert i... og da tenker jeg den andre part OGSÅ følger på... :) Lager ikke store problemer av bagateller jeg....

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 8 jan. 2012 21:05

Hadde det vært ETT svar på det, så ville det snart blitt like kjedelig som Hva jobber du med? ;-)

Derfor har jeg aldri sendt to like førstemeldinger. Det som er viktig er at det gir en kjapp inputt til dialog. Som en sa over her: Liker du best vafler eller pannekaker? Fin åpning det, men tatt ut av løse luften er det litt rart, så det må knyttes til noe; et bilde av matlaging eller noe. Det gir inngang til en lett dialog. Lettere å svare da, særlig når meldingen er nokså kort. (Men profilen bør være fyldig, slik at man får mest mulig inntrykk der)

Når en skriver at han liker å snekre på hytta under interesser og så beskriver drømmedama som deler hans interesser, kan jeg jo ikke dy meg for å skrive at det nok ikke kan bli oss, da jeg dessverre ikke deler hans interesse for å snekre på hytta hans...

Sånne ting! Enten har man lik humor eller ikke. Det finner man fort ut... :)

Skjult ID med pseudonym :) sø. 8 jan. 2012 21:15

@Lilleulv - jeg sa ETT eksempel!! Ikke "SVARET"!! For det finnes utallige svar på hva som tiltaler hver enkelt av oss!! Spurte hva DU kunne finne interessant... ;) Du har vel svart delvis... om enn litt rundt grøten da men... ;)

jaja - det skal ikke være enkelt! Ha en fin kveld alle sammen.. ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 8 jan. 2012 21:19

Tror jeg har forstått hvordan mine førstemeldinger til mannfolka skal være.
"Hei. Hva jobber du med, da?"
;-)

*Blir litt kjedelig til meg i lengden å være den som driver samtalen(e), @:) Men utover det skjønner jeg poenget ditt, altså. Du er nok noen smuler mer tålmodig enn meg. Ære være deg for det. Og godt ikke alle er som meg. :p*

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 8 jan. 2012 21:22

Vel - tror jeg ga sånn cirka to eksempler på greie åpninger, gjorde jeg ikke det da? Og det er jo nettopp variasjonen som er bra! Å få noe nytt jeg ikke har fått før. Men for all del - det er ikke noe must.

Men denne tråden handler om hvorfor dialog stopper opp. TS foreslår selv at det kan ha å gjøre med sprøsmål rundt arbeid /fritid - og jeg støtter TS i den mistanken. Men vi er alle ulike. Så det en synes er fint, synes en annen er dumt. Sånn vil det alltid være!

Skjult ID med pseudonym :D sø. 8 jan. 2012 21:48

Prøver jo selvsagt å finne noe mer interessant å spørre om, men det avhenger jo veldig av hva personen har skrevet. VELDIG mange jenter skriver jo tilnærmet ingenting som det er mulig å dra noe som helst fornuftig ut av. Føler jeg da, så da blir det jo fort sånne spørsmål jeg stiller. Hvis de har skrevet litt tekst så hjelper det jo. :)

Kan godt hende at det er lengden eller hvordan jeg skriver som er turn-off. Prøvd med forskjellige lengder på svar, men tror ikke det finnes noen fasit der heller.

@Hoppdinsop:
Hyggelig at du tok deg en tur innom. Håper du får en fantastisk kveld. :)

Hilsen TS

Skjult ID med pseudonym jente31 sø. 8 jan. 2012 21:53

I den 2-3 meldinga burde en av partene tatt initativ til å møtes synes jeg. Det er viktig at man møtes ganske tidlig ellers blir man bare sittende og skrive brev til hverandre. Man vet jo ikke hvordan kjemien er før man har møttes face to face, og det er jo da man kan få en liten magefølelse på om dette potensielt kan utvikle seg til noe mer. Det er i hvert fall min mening.

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 8 jan. 2012 22:17

Det er et mysterium. Jeg har blinka meg ut et target, og sender kløktige og snedige meldinger. Men jeg få'kke no svar, hun synes ikke at jeg er no til kar. At det skal være så vanskelig å få inn i treskallen at Mr. Right står og hamrer på døra?? :)

Skjult ID med pseudonym brainstorm sø. 8 jan. 2012 22:22

Hvordan gjette hva som er lurt å spørre om, når man ikke har sett noen i øynene, og profilen ikke gir svar på så mye?

-- Dét er det store spørsmålet!

Min erfaring er at mennesker som er stolte av jobben sin, nevner den tidlig, men samtidig er det en del spesielle, også godt betalte yrker man vil være tilbakeholdende med å nevne tidlig, alt fra lege, psykolog, til begravelsesbyråagent! Eller er man forsikringsagent eller telefonselger, kanskje man gjør et dårlig førsteinntrykk! :-)

En annen ting er at man ikke alltid vet om den andre er helt eller delvis trygdet - det kan derfor være et sensitivt tema å spørre om jobben, om det ikke er nevnt noe om den i profilen, bedre er å spørre om hobby og fritid, men en alenemor med lite barn, da er jobb og hobbyer lite relevant for tida, kanskje da bedre å vise interesse for barnet og hvordan hun har det.

Man er jo nysgjerrig da på hvordan forholdet til barnefaren er osv. samtidig så skal man være forsiktig med å spørre for mye, så konklusjonen må være at man må bli enige om en date, ihvertfall et uforpliktende møte ganske raskt, så man ikke kjører seg fast, bak tastene. Generellt ønsker man nok ikke å snakke for mye om jobben i alle fall, er vel egentlig skikkelig "turn off", eller like greit å vite fra dag 1, om den potensielle partneren er arbeidsnarkoman! :-)

(mann 48 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 22:42 Privat melding

Jeg er absolutt ingen ekspert på å holde samtalen igang, men alle damer er forskjellige. Hvis det står i profilen at man "brenner for jobben" bør det være kurant å spørre om jobben, hvis det står "jobber som folk flest" er det kanskje ikke et drivverdig samtaleemne.

Uansett trenger man et eller annet slags påskudd for å starte en samtale, annet enn at man er på jakt etter en kjæreste, for det er vi jo alle.

Så må man jo gå utifra at damene også har profil her for å komme i kontakt med oss, men det kan virke som om det er meningen at vi gutta skal ta initativ.

Det er vel lurt om man studerer profilteksten for å se etter knagger å henge hatten sin på. Fint om damene er litt kreative her og legger ut noen hint om gode samtaleemner enten i tekst eller bilder. Hvis damene har en tilnærmet innholdsløs profiltekst får de tåle at man stiller spørsmål i hytt og pine.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 8 jan. 2012 23:01

V82
Nå tillegger du meg mange meninger her. Jeg har ikke sagt at en person som spør om hva man jobber med som åpning er kjedelige personer. Tross alt. I så fall er jeg det også, for jeg har også gjort det. Jeg er enig at om et vanlig spørsmål i seg selv skulle være grunn til å ikke svare, så er det ikke så rart man er singel.
Jeg har ikke noe problem med å svare på det, selv om jeg altså foretrekker at spørsmålet kommer litt etter at man har funnet tonen.

Handler ikke dette bare om å dele meninger i forhold til hva som kan være grunnen til at ting stopper opp? Noen av oss mener at intervju-spørsmål om jobb og fritid ikke er like innertier som som de som greier å smette inn litt humor eller spørre om noe litt mer uvanlig som oppstart. Vil tro at de som får mye meldinger velger ut de morsomste dialogene i kombinasjon med de beste bildene. Men det kan gå veldig bra med en dialog som starter litt kjedelig, men tar seg opp også! ;-)

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 23:04

Jeg føler meg som en god vin, blir bare bedre med tiden ;)

Så får du en melding er det bare å svare i vei, og trøste deg med at det blir bare bedre!

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 8 jan. 2012 23:09

*Funker sikkert som førstemelding den der, @sta. Verdt å teste ut. ;-)*

Skjult ID med pseudonym guybrush sø. 8 jan. 2012 23:28

Tror det er viktig å unngå å ubevisst havne i en situasjon hvor man blir ansett som uinteressant ved at man prøver å være så nøytral, politisk korrekt og forsiktig som mulig. Bare stiller hyggelige standarspørsmål og prøver holde en vanlig "hvem er du" konversasjon.

Iallefall hvis dette foregår over lengre tid virker det som den andre parten da rett og slett begynner å kjede seg. man må få jenta til å tenke fysisk/seksuelt og vurdere deg på dette feltet. Man må ha en viss undertone etterhvert av at man vil ha denne personen, og hinter i den retningen uten nødvendigvis å dra noen harry bemerkninger.

Ikke bli sett på som ufarlig, da havner man enten i vennefella eller man blir oversett totalt. Man blir nesten sett på som kastrert på sett og vis.

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 23:33

haha tingeling, skal gjøre det, legge til en disclaimer nederst i hver melding ;)
Takker for tipset!

Se opp fagre kvinner, nå er helvete løs! Tingeling røpet hemmligheten!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 8 jan. 2012 23:35

Der er du inne på kjernen, ja, guybrush... I tillegg til å være høflig og grei, skal man helst vekke noe ja.... Enten en fysisk tiltrekning ELLER en mental utfordring...

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 8 jan. 2012 23:37

*Setter meg ned og venter på melding fra @sta. Jeg forventer å være først i rekken som premie, seff. :p*

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 8 jan. 2012 23:44

Der er du inne på kjernen, ja, guybrush... I tillegg til å være høflig og grei, skal man helst vekke noe ja.... Enten en fysisk tiltrekning ELLER en mental utfordring...

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 8 jan. 2012 23:47

Det synes jeg er vanskeligst selv. Når og hvordan pensler man samtalen over på det? Når er man fortrolig nok med hverandre til å begynne å snakke om mer enn overfladigheter? Det er jævla vanskelig og har ikke funnet noen fasit enda. Enkelte blir jo vettskremt og slutter å svare bare man nevner noe som kan hinte om at du er en smule interessert i dem.

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 23:47

Ett lite hint om hvem du er Tingeling, så skal du få du også ;)
For alt jeg vet er du første og siste som får, kanskje det blir full klaff dette her!

Altså ikke fysisk avskyelig, eller mental sperre * noterer flittig *

Skjult ID med pseudonym Hoppdinsop sø. 8 jan. 2012 23:52

:) tar tilbake alt. Ikke meningen å angripe deg TS og håper du ikke ble lei deg. God kveld til deg også. Ps prøv å bytte ut profilbildet som viser deg fra din beste side. Er utrolig mange som slurver der (både damer og menn) hjelper masse å ha et fint bilde (bør jo være ganske oppdatert så hvis du møtes i RL, så stikker ikke den andre av. ) og jeg er helt ny på sukker så jeg aner ikke hva man skal si til damer, men jobb er jo fy fy. Det kan jo komme senere (prøv å vent til 4 mld en gang før du spør om hva dama driver med hvis hun ikke allerede har sagt det frivillig :) igjen beklager jeg hvis du følte at jeg tok hardt i. Så at d var noen som reagerte på at jegskrev som en 21 åring ha ha. Jeg ville bare få opp øya dine litt , men antok også litt mye når jeg skrev innlegget mitt( tenkte da på at du kanskje var litt vel navlebeskuende ) men ser jo at du er en reflektert og veltalende mann så lykke til m jakten på mrs perfect

Skjult ID med pseudonym Hoppdinsop sø. 8 jan. 2012 23:53

Ps. Ja jeg skjønte ironien og at du ønsket at jeg skulle brenne i helv... :) god natt