Alle innlegg Sukkerforum

Nå, hvordan var festen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 8 jan. 2012 02:01

Bra fest?

(kvinne 26 år fra Akershus) sø. 8 jan. 2012 02:12 Privat melding

Jeg har aldri vært på disse sukkerfestene, men jeg liker veggdyr...!

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 8 jan. 2012 02:44

@Rimtusse søn 8 jan 02:12
*klenger*
;p

@ts
Blir spennede å se status når folk logger på snart ^^

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 8 jan. 2012 02:54 Privat melding

Ble vel endel veggklining og veggpar tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym gemini sø. 8 jan. 2012 05:23

Er fortsatt på sukkerfest, type nachspiel........Og har det veldig hyggelig!

Skjult ID sø. 8 jan. 2012 07:13

Å hold smella på dæ:-)

Skjult ID med pseudonym plumbo sø. 8 jan. 2012 11:00

Det var helt vilt der. Etter kl 24 så hang folk nakne i lysekrona i taket mens folk lå med hverandre i alle kroker & kott.. :) Måtte faktisk ringe brannvesenet slik att de kunne komme å kjølet ned folkene der. Hete saker ja....
Kan si det tok av...
Om 9 mnd nå så vil det sprute ut sukker-unger over hele oslo.... :)

Skjult ID med pseudonym Tilla sø. 8 jan. 2012 11:38

fliiirer.......
Morsom fest, skjønner jeg...!! De som var der er kanskje ikke våkne enda. he he he

(mann 47 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 11:44 Privat melding

Moderat duggfrisk her på morrakvisten, så det var nok bra, ja.

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 8 jan. 2012 11:47

Joda, har våknet såvidt.
Grei fest.
Et stykke uti var det en stund en ikke planlagt, men intereressant "konseptendring", som gjorde det mulig å konversere i en litt dunkel atmosfære.

(mann 50 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 12:35 Privat melding

Man kunne jo nesten mistenke at noen som mener de er mer flatterende i dunkel belysning, sto bak stuntet..... ;-)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 12:53 Privat melding

Busted. Etter sju halvlitere og fem svettetokt på dansegulvet syntes jeg det var på tide å mørklegge kvartalet.

(mann 33 år fra Akershus) sø. 8 jan. 2012 13:05 Privat melding

Det virket jo nesten som det kunne vært planlagt - det var delt ut små lommelykter til alle, det var levende lys på bordene og trommisen fortsatte å spille til sangen var slutt. Jeg synes det var et av kveldens - unnskyld det dårlige ordspillet - "lyspunkt" :)

Alt i alt var jeg ikke så veldig imponert og tror ikke jeg gjør det igjen, men det funker sikkert for noen. Var jo andre bra ting der og, f.eks. at de hadde weissbier i en av barene.

(mann 44 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 14:05 Privat melding

Festen var festlig.. Kom i snakk med mange og hadde det knall.. Traff t.o.m en liten rødhåret prinsesse fra bodø som ble borte fra meg. Ikke vet jeg nicket hennes og ikke fant jeg skoen hennes heller, slik at jeg kunne bruke den i min videre søken etter henne - sukk

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) sø. 8 jan. 2012 14:11 Privat melding

Fortvil ikke, Danty- det er relativt gode sjanser for at hun finner DEG her ;-) Dersom hun er inne på forumet av og til....

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 8 jan. 2012 14:17

Det tror jeg ikke hun er :) Uansett så hadde jeg det helt knall på festen igår.
Var jo ikke særlig annerledes enn en vanlig bytur, bare at det var stort her og mye folk. At folk syntes det blir rart tror jeg handler om hva de bærer på av forestillinger i hodet sitt og innstilling.
Hvis man er på en slik fest og tror at alt handler om å finne en mr.right eller miss.right, blir det antagelig kleint og en blir værende der med helt feil fokus. Følgelig blir det mange rare meninger her..

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 8 jan. 2012 14:21

Sjansen for mr/mrs right now for tonight er nok mer sannsynlig.

Skjult ID sø. 8 jan. 2012 14:24

dersom er ett bra stikkord...
Mener å huske at sukker engang skrev at 1% av medlemmene leste på forumet. :)

Ellers så er jeg helt enig med danty. Går man på en slik fest og er veldig på sjekkern, så blir det selvsagt kleint. Men går du dit bare for å ha det moro, så er det nettopp det som skjer. Prøv f.eks og studere folk på hvilket som helst annet litt større utested, så ser du fort at sjekkingen er like ille der og er akkurat like kleint...hehe

Så det er stort sett opp til deg selv hva det skal bli til.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 8 jan. 2012 14:28

Hyggelig å lese at mange koste seg - og hyggelig å se at Danty faktisk traff noen han likte!

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 8 jan. 2012 14:48 Privat melding

Jeg hadde det KJEMPEGØY!! :-)))))

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 8 jan. 2012 14:51

Hei, ja det var en fest litt utenom det vanlige ja :-) Strømmen gikk i hele kvartalet og var borte i en time! Noen mørkeredde og asosiale forsvant tross hundrevis av små sukkerlyktlys. Da strømmen kom så var festen i gang igjen for fullt.
Danty har noen gode poenger som flere burde lytte til. Her er det en fest på mange lokaler med rett under 1000 gjester. Mange utrolig bra og hyggelige folk er samlet og ting ligger sjeldent til rette for å kunne ha det bra. Hvis man ikke trives er det viktig å ikke skylde på de andre. Det er jo litt for lettvint :-) I stedet kan man jo gå igjennom sysakene en gang til og finn ut om ikke ting kan gjøres annerledes.

Festene har vokst jevnt i størrelse fra vi startet opp i 2004. Det er en grunn til at disse festene er norgeshistoriens mest populære festkonsept for folk som ønsker å treffe hverandre. Dette var fest nr 49 og uten å ha eksakt antall i hodet nå ligger det totale antallet gjester på omkring 28.000.

Vi vet at sukkerfestene ikke passer for absolutt alle. For eksempel ikke de som ikke trives ute sammen med andre. Festene er til for de som liker dem og de er det mange av! :-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 8 jan. 2012 14:57

Må legge til at vi har slettet et par av innleggene her som tydeligvis er skrevet av folk som definitivt skulle holdt seg hjemme med fjernkontrollen. Kombinasjonen av negativitet og trang til å uttrykke seg voldsomt passer seg ikke på et forum. Hyggelig å høre at dere andre koste dere!!

Skjult ID med pseudonym fia sø. 8 jan. 2012 15:02

Jeg synes ikke festen var spesielt morsom. Mye bedre forrige gang da jeg faktisk traff en hyggelig kar som jeg møtte noen ganger etterpå til og med. Synd vi var ute etter forskjellige ting. Han ønsket uforpliktende sex, jeg et langvarig forhold. Skulle så gjerne ønske jeg kunne forandret ham på det området, men det er vel som å ønske å forandre noen den andre veien, og det går jo ikke. Bare kikket etter denne personen jeg traff forrige gang, men han var jo ikke der. Trodde jeg gikk til festen med et åpent sinn, men gjorde nok ikke helt det.

Skjult ID sø. 8 jan. 2012 15:07

Det er uheldig for Sukkers økonomi å ikke slette negative ord om festene.

(mann 31 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 15:13 Privat melding

Hadde en bra kveld jeg :)

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 8 jan. 2012 15:40

Dersom du er på et stort utseted og i ettertid spør de som var der hva de syntes, så vil du få alle mulige svar. Noen som sier de dro videre, noen som hadde det bra, noen kjempegøy og noen som er litt eller svært misfornøyde med et eller anna. Ingen utseteder slipper unna, uansett hvilket sted en er på ute på byen. Slik var et vel også med denne festen..

Jodda, Z.. traff noen jeg likte der.. Men med kun 1 prosent på forumet, er nok den rødhårede prinsesse borte for meg. Nå handler livet mitt kun om å gråte seg i søvn hver kveld fremover. Iallefall ut denne måneden :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 8 jan. 2012 16:02

@ Danty

*poff*

;-)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 8 jan. 2012 16:07

synst sukker.no skal slette alle negative innlegg og utestenge bråkmakerne..

her har eg sett mine siste ører og håp på ei dateside og må sjå sånne innlegg som gjer at eg begynner å tvile..

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 16:15

@HDV: Dersom du har formelen for at 1000 stk på samme fest alle skal trives er det penger å tjene :)

Om man er fornøyd eller ikke har vel like mye med forventninger som noe annet å gjøre. Dersom man ikke nådde opp til forventningene er man missfornøyd, nådde man dem er man jo fornøyd. Er ofte ikke verre enn det.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 16:18 Privat melding

Hehe.. Slette alle negative innlegg?
Da får man jo et nøyansert og fint bilde av ting :->

Folk må da få love til å skrive det de mener så sant det ikke blir usaklig..

Kan godt hende det var gode grunner til å slette de negative innleggene i denne tråden, dog.

Jeg fikk ikke lest de før de ble slettet, så skal ikke uttale meg for hardt om akkurat det.

(mann 48 år fra Troms) sø. 8 jan. 2012 17:00 Privat melding

Bra at flertallet hadde det hyggelig på sukkerfest.

Ser også det som er problematisk ved at det slettes negative innlegg, for da bedriver man sensur som man kjenner til i blant annet KINA og andre diktaturer.
Samtidig ser jeg også at sukker.no må beskytte sitt konsept, og hvis det blir for mye negativ omtale kan dette muligens føre til at de får et lavere belegg ved en eventuell senere fest. Men kanskje de skulle satt denne debatten til at man ikke kunne komme med svar på annet det det blir spurt om osv. Da kunne de håndhevet ut i fra at bare de som var til stede på festen kunne svare i denne debatten, grunnet at de spør om hvordan festen var osv.

Men det er jo også slik at sukker.no lever av brukerene har det bra, og at dersom det fremkommer i forumet at en del ikke trives her osv kan de ta valget:

1. lytte til brukerene sine tilbakemeldinger, og tilpasse konseptet sitt, slik at det blir bedre for brukerne, dersom det ikke er for mye som kreves.

2. overse brukerne og holde på sitt konsept og forklare at dette konseptet fungerer for flertallet, og at de må holde flertallets trivsel og fornøydhet i fokus, og ikke fåtallet.

3. slette debatter som er kritiske mot sukker som konsept, evt. slette brukere som er negative til konseptet, for brukerne velger selv om de skal være her eller ikke. Brukerne har blitt forespeilet hvordan sukker.no er som konsept, da må de akseptere at det er som det er.

Dette er altså et etisk dilemma der man må vurdere hva som er viktigst av fåtallet, flertallet i kombinasjonen av økonomi.

Derav er det ikke lett for sukker.no å velge rett valg, og noen ganger må man ta valg ut i fra helheten og ikke bare ned til hver og en bruker på individnivå, for man kan ikke please alle 100%. Men kanskje sukker.no kunne formulert seg litt mer forsiktig når de omtaler de slettede innleggene, jeg tror at det er grunnen til at noen her i debatten reagerer på at innlegg har blitt slettet.

Derav sier jeg igjen, bra at flertallet hadde det hyggelig på sukkerfest, jeg har også vært hyggelige sukkerfester tidligere, og reiser igjen ved en senere anledning.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 8 jan. 2012 17:10

Sukker åpner selv for tilbakemeldinger i denne tråden, og da er det vel greit med både ris og ros, vel? ;-)
Å slette etter eget forgodtbefinnende synes jeg er merkelig. Og at noen "heller burde holdt seg hjemme" synes jeg også er en merkelig påstand. Åpningsspørsmålet kan besvares med JA...eller NEI. Slik er det.
Hyggelig å lese at så mange hadde en bra fest. Selv har jeg bare hatt positive erfaringer på Sukkerfest.
:-)

Skulle gjerne vært der da lyset gikk jeg, da. DET er heller sjelden skjer på store fester, og hvordan det ble taklet sier endel om arrangøren. Virker som om Sukkers festkomite fikset den romlematiske biffen helt greit med mengder av sukkerlyktlys. Good! :-)
Men noe ufint er det å merke dem som gikk med "mørkeredd/asosial-stemplet, synes jeg. Fysj...!

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 8 jan. 2012 17:19 Privat melding

Jeg haddet det superdupert på festen i går!!!
Herremin, festen fortsatte jo til i morges på nach! MANGE år siden jeg har festa så lenge og hatt det så gøy i samme slengen!!!
Bra dansemusikk, herlige folk, gøy å se de som fant hverandre (uansett om det var for der og da eller for lenger tid), gøy å møte endel av forumtrolla,komisk med det tilfeldige strømbruddet, men det eneste egentlig kjedelige med det var at musikken forsvant...

Er enig med Danty om at det er innstillinga. Ja, det er litt som å gå til byen og feste og prøve å sjekke opp folk der.MEN... den store forskjellen, det er faktisk at om man drar dit for å ha det gøy, vil man oppleve at menneskene på sukkerfesten er MYE mer innstilt på å bli kjent med folk. Folk du ikke ser matchtallene på. Folk du kan like til tross for forksjellene. Folk som kan bli videre venner. Folk som kan være en mulighet.
Jeg oppfattet sukkerfesten som en skattekiste.. Det var masse skatter der, selv om jeg ikke fant den skatten jeg ville ha med hjem XD
Dra for morroskyld, dra for å bli kjent med folk. IKKE dra for å sjekke opp eller finne "love of life".Det er DA du taper!

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 8 jan. 2012 17:30

En sukkerfest er jo ikke akkurat en teaterforestilling der en kan forvente seg å bli underholdt. Ei heller kan en forvente at sukker.no skal hjelpe folk (leie folk i hånden) for å finne potensielle partnere, -ut over at matchkortleken kan være til "hjelp" eller som et påskudd til å bli kjent med noen. Initiativ og morro er noe en selv må sørge for, som i livet forøvrig. Ellers er jo alt på sukkerfesten tilrettelagt for en bra lørdagsnurr og utekveld med dj, dansegulv, barer osv (egentlig som alt annet rundt i byen på en lørdagskveld) Mitt inntrykk var også at folk her var mere åpne for å bli kjent med andre enn ellers og at det var mye mere mingling enn andre steder jeg har vært. Så her var det opp til en selv. men registrerte også at mange var mere passive og kanskje bare ble stående og vente på at noe skulle falle ned i fanget sitt :) Er vanskelig å gjøre alle til lags fordi folk er så forskjellige.

Jeg forstår at ikke alle er like utadvendte og uredde for å ta kontakt. Men hva kan sukker.no eller andre gjøre med det? Sukker har jo kun laget et arragement og gjort sitt beste som vertskap for arrangementet, med mange fine faktorer og fasiliteter. Hva kunne vært gjort annerledes?

Hvis jeg selv hadde vært vertskap for et selskap der alt hadde vært i min regi, så hadde jeg også slettet usaklige meldinger og drittslenging fra folk/deltagere som utviste misfornøye med de andre gjestene eller selve selskapet på min fb-side. Konstruktiv og saklig kritikk hadde jeg derimot latt stå og tatt til etterretning..

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 8 jan. 2012 17:35

Er det mulig å reservere seg mot å være på matchingkort og droppe å få matchingkort selv?
Hvis en har lyst til å bare ta det som en hyggelig sammenkomst uten å måtte forholde seg til dating delen liksom.

Skjult ID med pseudonym Calienta sø. 8 jan. 2012 17:41

powpow

Du kan jo sikkert bare la være å hente selve matchinkortet da.
Og hvis noen aprotcher deg med det så har du valget å hoppe i det eller si du ikke er der derfor....
Merka ikke så mye dating presset alle preiker om jeg =P

Skjult ID med pseudonym Calienta sø. 8 jan. 2012 17:42

Danty; Det var jo dte jeg skreiv joooo!!!
ha ha ha ha ha ha ha

forresten... hvilken rødhåret jente, hvis jeg tipper riktig jente, husker JEG kallenavnet hennes

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 8 jan. 2012 17:43

Det er ikke noen "datingdel" der. Datingkortene er en frivillig sak (nesten som en slags selskaplek) - om du vil hente dem og vimse rundt og finne dine matcher :) --Eller om du bare vil sitte og være sosial med noen uten å la deg affisere av kortenes mening :)

Skjult ID med pseudonym adidas sø. 8 jan. 2012 18:31

Enig med han som skrev at det burde bli lettere å få en oversikt og kontakt med de som var der. Kanskje kunne sende en mld å se om interessen er der før en går bort. Så en del på starten av festen som ble avslått ganske hardt der.. tror ikke de var like kontaktsøkende resten av festen. Slik er det jo så klart ute også, men her har sukker muligheten til å gjøre noe med det som kunne vært veldig bra. Det er jo lett å få til vil jeg tro. De fleste går jo rundt med en smartphone så.

Ellers så skjønner jeg at en må dra dit med rett holdning. Ha det gøy selv osv., men kan skjønne at folk hadde litt høyere forventninger til enkelte ting også.

Poenget mitt er vel egentlig kort: bra potensiale i disse festene til å bli veldig mye bedre med litt bedre opplegg rundt deltagerlister og slikt. Og som jeg sa i fØr som ble sensurert.. bildene var dere ikke sÅ heldig med. Var ganske komisk og se pÅ matchkortene i grunn. Riktig lys og slikt er jo viktig nÅr en tar bilder feks.

Ellers var det jo som andre sier veldig fint med sÅ mange kontaktsØkende pÅ samme sted. Lett Å komme i kontakt med folk der..

(mann 47 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 19:04 Privat melding

Gamle og nye flotte bekjentskaper i skjønn forening. Jo, jeg må nok si meg fornøyd.

Skjult ID sø. 8 jan. 2012 19:06

Har forståelse for at folka i sukker ikke vil ha usaklig kritikk liggende her. Syns stedet og musikk var bra. Det var matchingkortene også. Vet ikke hva de kunne de gjort annerledes. Jeg hadde personlig ikke dagen i går men det var min feil. Fikk et avslag fra en jente jeg datet tidligere på dagen og fikk det ikke ut av hodet. For meg går det den ene eller andre veien. Så mange som hadde det superbra men også de som ikke hadde dagen. Tror det er mange flere som finner hverandre der enn på byen. Blir nok en tur til på meg.

Skjult ID sø. 8 jan. 2012 19:13

Adidas fikk du ikke med deg at alle som var på festen lå på sukkerappen? Ligger en festhatt på mobilsidene til sukker. Syns det er ganske så bra opplegg de har og forstår ikke hvorfor folk klager.

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 8 jan. 2012 19:15

HerrFekt:
Utdyp skjønn forening ... :-)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 19:22 Privat melding

Ikke gangbang på dansegulvet hvis det er det du sikter til, Enigma. DET sparte vi til rullekebabseansen på Deli de Luca etterpå.

Skjult ID sø. 8 jan. 2012 19:32

Det var FINT på festen i går ! :-)
Veldig alright.
Jeg dro dit alene og var litt usikker på hvordan det ville bli, men det var ikke noe problem i det hele tatt. bare en masse hyggelige og inkluderende mennesker :-) -Kjempetrivelig
Jeg fant ikke drømmemannen da...søren også :-( Fant igrunnen ingen på matchkortet mitt...!?

men... neste gang håper jeg det kansje kan legges til en fredag..?....det hadde vært fint for oss som må reise til oslo. jeg gikk i 01 tiden fordi jeg måtte sjekke ut av hotell og kjøre hjem relativt tidlig i dag.

(kvinne 31 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 19:37 Privat melding

æ hadd en førtræffelig kveld i går , å æ må si at æ e glad æ ikke la fra mæ skoen noen plass, før da hadd det blitt kalt på tottelottan når æ sprang te trikken kl. 12 ;P
mått desverre førlatt fæsten litt tidlig og hele den flotte forum gjængen æ møtte som tok mæ godt inn i varmen når æ troppa opp aleina på soria moria i går :)

det e så sant som alle har sagt over hær , æ troppa opp i går med bare førventning om å møt nye folk og da kan en ikke bli skuffa :D hehe

hadd en førtræffelig kveld , å gleda mæ te å møt alle de æ møtt i går igjen :) så ka ti bi næste vorsh ?:P

(mann 42 år fra Telemark) sø. 8 jan. 2012 19:40 Privat melding

Har ikke sukker pleid å arangere turer også, har ikke sett noen på en stund. Har dere slutta med det?

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 8 jan. 2012 19:40

Hehe ... ser for seg sultne og signe sukkerbiter, rullende på kebaben ... i god sukkerånd :-)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 19:43 Privat melding

Du skulle sett oss med iskremen, kanelstengene og karamellsausen vi hadde til dessert.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 8 jan. 2012 19:44 Privat melding

...rullende på kebaben? WTF.

Jeg var ikke tilstede engang =P

(mann 47 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 19:48 Privat melding

Rullende på kebaben eller ballene på keruben, begge deler burde kunne beskrive festlighetene ganske nøyaktig.

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 8 jan. 2012 19:52

Undres hva slags fester HerrFekt til vanlig er med på.
Operaball som tar av litt? :)

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 8 jan. 2012 19:55

Og høy svingstangfaktor ... eller lav, alt ettersom ...

Er ikke du gavmild, du Kebab`en ... eller er det bare ånden din som går (igjen)? :-)

Ja da, bare gni det inn, du ... HerrFekt ... *snufs*

(mann 47 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 19:56 Privat melding

Nei, ærlig talt, McCloud, det blir for drøyt selv for meg.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 19:57 Privat melding

Men jeg tenkte jo på deg hele tida, Enigma. Bedre nu?

Skjult ID med pseudonym Automan sø. 8 jan. 2012 19:58

hentet dette fra sukker: om datingfester

Klokken ni kjører vi matchberegningen mellom de som har kommet og starter printingen av flere hundre individuelle fotokort med bilde av de 18 som passer hver enkelt best. Den sermonielle utdelingen av kortene, som alltid får lokalet til å koke, finner sted mellom ti og halv elleve.

Så hva da? når du har fått dette fotokortet. Det er jo 1000mennesker her?
Roper man ut i lokalet etter en på kortet? Sender man melding på mobilen?
Benytter noen seg av dette. ?

Skjønner ikke helt.

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 8 jan. 2012 20:02

Takker for det, HerrFekt!
Hele tiden ... hmm ... litt tvilsom, men intensjonen er god, så det duger. :-)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 8 jan. 2012 20:10 Privat melding

synes det var festlig på sukkerfesten denne gangen også :) takk Danty, for vorset :) var koselig å treffe deg Calienta, og gå sammen til vorset, du er ei gulljenta *klem* :) Herrfekt , du var jo racer på dansegulvet , *ler* du også multivitamin ;) tror du burde roe vitamin inntaket littt da kanskje *knis* dere gikk jo helt amok med de der små lommelyktene vi fikk utdelt :p var kos å treffe isbj også :)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 20:13 Privat melding

Nortibia:
Funker litt som demens: Så fort jeg hører åttitallslåtene blir jeg plutselig femten år igjen.

(kvinne 31 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 20:21 Privat melding

haha kjente æ fikk dansa godt i går æ å ja :) utrulig arti:D glømte litt at æ hadd masse folk rundt mæ å av og te :) hehe

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 8 jan. 2012 20:33 Privat melding

Klømmentin;

Takk for i går!!! Synd du måtte stikke så tidlig, nestegang holder su dagen etter festen fri, så vi kan danse natten ut =) =)

Nortibia:
Nummen, snuppa da =) *blush* Satte kjempepris på at du tok følge med meg opp og lt. Men det er nok du som er gulljenta slik jeg ser det XD

HerrFekt; Digga 80talls låtene litt sjæl jeg =) Hey, husk du skylder meg en dans om det blir en neste fest på deg (La jo godt merke endel kvinner gribba rundt deg XD )

Takker og Danty for vorset, Nortibia for hu var så snill og venta selv om jeg blei sei, og en GOD del senere enn sein og!
Liten ekstratakk til gemini og, som hjalp med overnattings muligheter...

Skjult ID med pseudonym Calienta sø. 8 jan. 2012 20:39

Og, bare for funny info, blei det litt for mye lufting og en god del for mye synging mens jeg dansa i går... Gjett som ikke har stemme i dag!!!
Lurer fælt på hvem som har vært og stjælt den i natt =P
ha ha ha ha ha ha

(kvinne 32 år fra Hordaland) sø. 8 jan. 2012 20:40 Privat melding

Jeg hadde det knall! :D

(mann 47 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 20:41 Privat melding

Ingen fare, Callienta, det er notert med gledesstrålende forventning.

(mann 48 år fra Troms) sø. 8 jan. 2012 20:44 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym Calienta) - søn 8 jan 20:39:
Den som stjal stemmen din var vel kanskje den du tungeklinte med eller noe?
Kjørte vel tunga ned og rev av stemmebåndene kanskje? ehheheheehe.

Skjult ID med pseudonym Calienta sø. 8 jan. 2012 20:47

herrfekt: looking forward to it =)

itwasntme;
if i should been so lucky =) Blei ikke noen nussing på meg gitt...

(kvinne 31 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 20:54 Privat melding

Calinenta :
det lova æ , men vi træng vell ikke vent te næste sukkerfæst før å orden en fæst da ;)

Skjult ID med pseudonym Calienta sø. 8 jan. 2012 20:56

Nei, seff ikke!
bare å poste hverandre for mulighetene det =)

(mann 31 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 22:36 Privat melding

@nortibia. Jeg tok det jo faktisk veldig rolig i går. Ble så opptatt med frøkna :)

(mann 32 år fra Akershus) ma. 9 jan. 2012 00:08 Privat melding

Bra opplegg og formen ble fin utover kvelden ;)

(mann 34 år fra Hordaland) ma. 9 jan. 2012 02:17 Privat melding

Finfin kveld:)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 9 jan. 2012 02:37 Privat melding

*leeer* @ multivit.. det var deg som " ta det rolig" ?? hahaha hvordan i all verden er du da når du er full fres??! :O *ler mer*

(mann 31 år fra Oslo) ma. 9 jan. 2012 07:13 Privat melding

Det er jeg faktisk ikke helt sikker på :p var godt med en rolig kveld, selv om det ikke føltes slik i går.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 9 jan. 2012 08:48 Privat melding

Jeg hadde det kos men var ikke der for å flørte desverre. Ellers ville jeg vel hatt det knall:-D Var UTROLIG mange flott menn der etter min mening... nam nam nam nam nam;-P

Som alltid var det utrolig mange flotte damer der også, som hadde gjort seg fjonge og så riktig så mottakelige ut:-D Synd dere gutta var litt treige på flere av dem. Jajaja... alle hadde sin sjanse, det så jeg meget godt:-D

(mann 31 år fra Oslo) ma. 9 jan. 2012 09:55 Privat melding

Jeg var ikke treg :p i tillegg holder det med ei om gangen :) jeg var kanskje litt kjedelig på.festen denne gang :)