Alle innlegg Sukkerforum

Forventninger ved date?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Neida,så.. sø. 8 jan. 2012 15:28

(neste innlegg)

Skjult ID med pseudonym Neida,så.. sø. 8 jan. 2012 15:28

Er det lov å forvente seg litt nærhet og flørting på date nr. 2? Eller skal det være "profesjonelt" frem til date nr. ... tja ... 4?

-Jeg skjønner bare ikke poenget med å gå på en date nr. 2 dersom man virker totalt uinteressert i noe romantisk med den andre personen? Er ikke dette et datingnettsted, 99% ment for flørting og et ønske om å finne en kjæreste?

Jeg blir usikker når jeg på en date prøver - litt klønete kanskje, ja vel, men det følger jo av manglende respons - å nærme meg henne diskret, og hun sitter pal og aldri "møter meg på halvveien". Vet liksom ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til det. Skal jeg ta meg til rette og sette meg helt inntil henne og holde rundt henne? Nei, for det ender sannsynligvis i en klein katastrofe. Skal jeg trekke meg helt tilbake og sitte litt på avstand? Kanskje, men det fører vel antageligvis ikke til MER romantiske følelser hos henne heller, dersom jeg blir "kald" og distansert fysisk. Så da blir det en slags teit mellomting, der jeg prøver å nærme meg, men ikke for mye, og jeg føler meg bare dum siden hun overhodet ikke "kommer etter".

Folk er jo forskjellige, og har forskjellige erfaringer og preferanser, men i mitt hode bør det være en fysisk tiltrekning eller i det minste nysgjerrighet til stede for at det skal kunne bli noe mer enn et vennskapelig møte. Og en date skal vel være noe mer enn et vennskapelig møte, ihvertfall potensielt? Eller har jeg misforstått?

Jeg kan jo tenke meg at en del kvinner er så vant til å bli flørtet med fysisk fordi mannen kun er ute etter sex, at de derfor trekker seg unna fordi de nå vil 'bli kjent først', men LITT - bare BITTELITTEGRANN fysisk tiltrekning går det vel an å vise - møte meg litt på halvveien - hvis det da er noe der? Og hvis det IKKE er noe der, hvorfor da date nr. 2?

Jeg mister helt piffen jeg.

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 15:35

Tror nok de møter deg halveis om de har samme interesse som du har ja. Man merker ofte på kroppspråk når det ikke er noen interesse. Det har vel også med når man nærmer seg, og hvor lang tid de bruker på å varme opp. Dette er nok veldig individuelt. Men trekker de seg unna er det vel ikke mye håp i grunn :) Da har man startet for tidlig eller så har de ikke interesse av dette med deg.

Og er de så tilbakeholdne at de ikke viser noen interesse for dette og det er ett problem for deg, så passer dere kanskje ikke helt sammen på dette heller?

Kommer litt ann på hva du legger i fysisk kontakt også, hvor tar du hen, hvor lenge osv? Er det naturlig eller føles det litt utenfor det som faller seg naturlig? Er ihvertfall ikke lett :)

Dersom hun merker at du nøler litt så vil hun naturlig bli skeptisk også, og da går det ikke bra. Man skal jo ikke spørre om lov, men ta seg til rette, samtidig skal man avgjøre selv om hun ønsker det. Og tilbaketrekning er nok skivebom her ja.

Lett er det ikke, lykke til uansett da :) Fint med innspill fra damene også.

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 8 jan. 2012 15:40

Jeg ser helst at hun ikke prøver seg på noe nærhet før vi har datet i 3 måneder. Da kan gi meg en klem. Etter 6 måneder kan hun gi meg et kyss på kinnet. Etter 9 måneder kan hun få kysse meg på munnen.
Etter 12 måneder kan hun se meg i bokseren, but no touching!

Eller hva med å bare gi faen i alle forventningene og la det som skjer naturlig skje?

Skjult ID med pseudonym fia sø. 8 jan. 2012 15:42

Jeg fikk en bok om sjekking til jul. Der sto det noe om at hvis den du dater trekker seg litt tilbake, skal du også gjøre dette, for å gi personen anledning til å møte deg på halvveien igjen, som du sier. Trekker en person seg litt tilbake, kan det tyde på at h*n føler seg "truet", og du bør da søke å gjenopprette balansen/tilliten ved å trekke deg tilbake og la personen du vil sjekke opp ta initiativ igjen. Har ikke forsøkt dette selv, men synes det høres fornuftig ut.

Jeg mener at man merker fort om det "er noe der", og at fysisk berøring på date nr 2 er helt i orden om dette noe er der. Det er ikke alltid man vet etter date nr 1, men som regel gjør man jo det.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 8 jan. 2012 15:43

Hva ville vært drømmescenarioet da, TS.....hvordan ville den perfekte date-utviklingen vært for din del?

Skjult ID med pseudonym C. sø. 8 jan. 2012 15:47

LItt berøring forventes på date nummer to. Ta lett borti hånden, stryk forsiktig over låret i det du reiser deg, berør underarm... alt litt distre selvsagt. Når vi går hver til vårt, klem og ømt kyss. Ikke heeelt klinings, men heller ikke bestemorskyss...

Slik vil JEG ha det ;)

Skjult ID med pseudonym Neida,så.. sø. 8 jan. 2012 15:51

"Drømmescenarioet"... Vel - jeg synes jo det er naturlig at om jeg nærmer meg henne DISKRET som nevnt, så tar hun dette hintet dersom hun er interessert på den måten, og nærmer seg meg diskret. Da blir det en selvforsterkende effekt. Jeg har da vært borti dette også, og da faller det seg bare helt naturlig - begge bare "graviterer" mot den andre samtidig.

Så kan man si at hun bare ikke var så interessert, men det kan jo også tenkes at hun bare ønsker mer tid, flere dater. Det kan jo ikke jeg vite (uten å spørre, noe som også gjerne blir litt "kleint"). Men... jeg ØNSKER nok å treffe ei som trekkes mot meg, som jeg trekkes mot henne. Slippe å lure, slippe å være usikker, slippe å føle seg dum fordi man har lett for å få følelser.

Men dette var egentlig bare et hjertesukk. Vet ikke om jeg orker å være så aktiv i egen tråd.

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 8 jan. 2012 15:58

Interessant tråd å lese, for dette er jeg ganske grønn på selv. De gangene jeg har sjekket opp jenter har det vanligvis vært litt alkohol med i bildet, og da tenker man ikke så mye over ting. På en mer edruelig date blir alt en smule vanskeligere. Spesielt det fysiske aspektet. Så jeg tror de fleste har gjort veldig mye prøving og feiling i dette faget.

Jeg tror man bør søke nærhet ganske tidlig for å gjøre partneren trygg på det, men ta "opptrappingen" i et mye roligere tempo. F.eks. begynne med å stryke på skuldre, rygg, armer når det faller naturlig. Holde hender, stryke i håret osv. Men viktigst at det ikke blir unaturlig. Så dette er ikke en oppskrift alle burde følge, men jeg tror mer intim berøring for tidlig fort kan skape usikkerhet. Men også dette er individuelt. Noen hopper sikkert i halmen etter et par-tre dates, andre trenger mer tid på å bli komfortabel med hverandre.

Selvfølgelig avhenger dette mye på personen, og det kan godt være mange jenter som tar initiativ på denne fronten uten at jeg har møtt så veldig mange av dem. Det er stort sett forventet at gutta tar initiativet i startfasen.

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 16:00

Noen tips er feks i det du åpner døren for henne, hold hånda sånn lett på ryggen og led henne bort til bordet osv, slike lette berøringer som gjør det naturlig og at hun blir litt tryggere, og ikke ta for lenge på henne i starten, og det viktigste er ikke å se på hendene sine når man berører henne da, da mister det noe av effekten liksom :)

Og ikke ta på erogene soner for tidlig heller, det er ikke bra :)

* lurer egentlig på hvorfor han ikke gjør dette selv til tider *

Skjult ID med pseudonym C. sø. 8 jan. 2012 16:07

@sta; du har skjønt det.

@Olokin; Jeg hadde fått helt angst om noen satt å strøk meg i håret på date nummer to, eller skulle holde rundt meg. Halla... roooolig nå.

Når det gjelder sex på første, eller andre daten skjønner jeg ikke at særlig damer syter over at de kun treffer menn som bare er ute etter en ting når de kaster seg til sengs etter første, eller andre treff....

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 16:11

Så var det det å følge egne råd da C. ;)

Skjult ID med pseudonym fia sø. 8 jan. 2012 16:13

@C.; Nei, det er vel naivt å tro at mannen da var ute etter noe annet enn nettopp det han fikk. Det kunne jo tenkes at han virkelig var interessert i deg som person også, da, men. Men begjær og følelser er kanskje ikke alltid sammenfallende. Jeg hadde aldri hatt sex med noen jeg ikke hadde følt meg tiltrukket av, som også hadde vist meg fine personlige sider ved seg selv. Men jeg forstår at enkelte menn ikke tenker likedan. Det er livets skole, det. Erfaringer osv...

Skjult ID med pseudonym Neida,så.. sø. 8 jan. 2012 16:15

@ C. :

Jeg skjønner ikke helt hvordan svaret ditt til Olonkin 16:07 samstemmer med svaret ditt 15:47?

Skjult ID med pseudonym C. sø. 8 jan. 2012 17:14

@sta; prøver du å indikere at jeg hopper til køys etter første, eller andre date? Uhm nei, det skjer aldri :) nå dater jeg ikke stort heller da... :)

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 8 jan. 2012 17:15

@C
Som jeg sa så må det føles naturlig, og opptrappingen må skje sakte og gradvis. Jeg vil nok ikke stryke noen i håret før de virker trygg på meg. Om dette blir på andre eller tiende date er nok veldig individuelt. Intense klemmer og heftig tafsing kan nok ikke forventes på date nummer to, med mindre man møter en skikkelig selvsikker person som man får full klaff med.

Skjult ID med pseudonym C. sø. 8 jan. 2012 17:15

@ neida, så; les andre avsnitt en gang til...

Skjult ID med pseudonym Automan sø. 8 jan. 2012 18:07

Mange trives jo helst i private omgivelser når det kommer til flørting og berøring. Så Date nr 2 eller 3 burde kanskje være hjemme hos en av partene? Om man føler det er ok. Og hvis det kommer frem på begges profil at man synes det er koselig med et glass vin, øl... så ser jeg ikke helt hvorfor man skal holde det utenfor i bli kjent fasen. Om det ikke byr på problemer med å komme seg hjem. Om du i det hele tatt skal hjem :) Spør du daten om hun/han vil ha et glass øl eller vin og svaret er ja, så har du fått mye av svaret der på om interessen er gjensidig. eller?
Og så vil vel jeg som mann ganske tidlig fortelle dama hvor godt jeg liker henne. Får du tilsvarende respons tilbake er det jo bare å prøve seg vel. Kan ikke skjønne annet enn at en dame som sier hun like deg også ikke ønsker å bli tatt på? Noen komplimenter først vil jo gi det en viss peil på hva du kan prøve deg på videre. ;)

Skjult ID med pseudonym Neida,så.. sø. 8 jan. 2012 18:37

Har mest lyst til å slette denne nå, men...

*huff* ... Jeg HAR sagt at jeg liker henne (intet bekreftende eller gjengjeldene svar), jeg HAR gitt henne komplimenter (intet bekreftende eller gjengjeldende svar), det VAR (litt) alkohol inne i bildet, jeg VAR veldig diskret og forsiktig m.h.t. fysisk kontakt som beskrevet av andre over her at man skal gjøre det...

Hun bare virker veldig lite interessert. Så hvorfor date nr. 2?

Bleh. Glem det.

Skjult ID med pseudonym sta sø. 8 jan. 2012 18:59

C. den var ment til meg altså, at jeg burde følge mitt eget råd :)
Men for all del må gjerne hoppe til sengs på første date, jeg er med jeg, skal ikke være vanskelig ;)

dersom hun sa ja til date 2 er hun da litt interessert for SÅ høfflige er ikke jenter. Greit at kanskje første date blir litt lenger enn de kunne tenke seg, men tviler på at de sier ja til 2. Og hun har kanskje vært borti mange som har dumpet henne etter de har hatt sex med henne og derfor er tilbakeholden? Kan være flere grunner, men sier hun ja til andre date, er det nok noe interesse der. Kanskje ikke like mye som din men.. da er det jo bare å være optimist da :)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Automan sø. 8 jan. 2012 19:23

TS, kanskje du har mange av de kvalitetene, interessene hun ser etter? Bra match tre? kanskje du ikke er helt i hennes gate utessende messig, men alikevel er du en kjekk mann. Hun vil gi deg en sjans til. Blir man bedre kjent er det jo mulig at man blir mere tilltrukket/betatt. Eller det vet jeg at man kan bli. :) Hvis ikke er jeg tydligvis unormal?

har vel fått forståelse av at sukkerfolket helst vil føle at en er tiltrukket med en eneste gang. Hvis ikke går man bare til neste. Må tørre å satse litt? har selv oppled at ting man syntes var mindre sexy i starten etterhvert blir noe man heller setter veldig pris på. men igjen, er vel bare jeg som er unormal.

bare så det er sagt, jeg er veldig utseendefiksert selv, men vet det er mulig å plutselig begynne å like noen man ved første øyekast ikke har vært tiltrukket av. kanskje jeg bare er en heldig mann?

(mann 32 år fra Oslo) ti. 10 jan. 2012 23:17 Privat melding

Jeg pleier å ha sex på første date.
Funker for meg hvertfall.