Alle innlegg Sukkerforum

Hvem har du sex med?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym pip sø. 8 jan. 2012 17:00

Spørsmålet går til både menn og kvinner. Er det alltid en form for tiltrekning til den personen du har sex med? Selv debuterte jeg seksuelt da jeg var ca. 30 år. Da var jeg klar for det. Dette forholdet varte noen måneder. Nå nylig igjen møtte jeg en annen fyr. Tiltrekningen var der fra start og jeg nølte ikke med å ha sex med ham tidlig i dateforholdet. Håpet at dette var et forhold som skulle vare lenge. Jeg hadde aldri hatt sex med ham, hadde jeg ikke følt noen tiltrekning overhode. Det må egentlig ganske mye tiltrekning til fra min side for at jeg skal gidde å ha sex med en fyr. Jeg ser ikke noe poeng i å ha sex bare fordi "alle andre har sex", "det er forventet av folk på min alder" eller andre rare forklaringer. Når man har sex med noen i voksen alder trodde jeg det var fordi man hadde et håp om at man hadde funnet noen man ønsket å være intime med også på andre områder i livet, men folk er tydeligvis forskjellige også der?

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) sø. 8 jan. 2012 17:13 Privat melding

Jeg har sex med det motsatte kjønn og som jeg har følelser for. Dessverre er det en stund siden det nå !

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 8 jan. 2012 17:16

Har ikke sex. Sånn er det med den saken.. :P

Skjult ID med pseudonym pip sø. 8 jan. 2012 17:19

Fint. Eller synd det er en stund siden, da, men. Sex er ikke alt. Fins det også de som har sex uten å være tiltrukket av partner? Det gjør jo det, i og med one nights stands, elskere etc. Jeg skjønner meg ikke helt på det, må jeg innrømme. Eller er det også der en tiltrekning med i bildet, bare at den ikke er sterk nok til å ville forplikte seg til noe mer? Hva kommer det av?

Skjult ID med pseudonym 400 sø. 8 jan. 2012 17:23

Jeg har sex med de jeg har lyst på når jeg har lyst (og de vil ha sex med meg).

Om jeg skulle hatt en kjærlighetsbetinget seksualitet, ville det ikke blitt særlig mye action.

Jeg er rik på minner og er så langt glad for at jeg har levd og lever som jeg gjør.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 8 jan. 2012 17:25

Heisann ts.

Menn du treffer gjennom sukker er alt fra fantastiske gentlemen av noen menn til skikkelige lurendreiere.

Noen vil ha sex med deg for å se om de liker deg.
Noen vil ha sex med deg for å se om de har lyst til å bli bedre kjent med deg.
Noen vil ha sex med deg fordi det er en stund siden de har hatt sex og tar det de får.
Noen vil ha sex med deg fordi enkelte menn har sukkerjenter som en "base med sex" de kan ringe til og få seg.
Noen bruker sukker som en arena for å skaffe seg erfaringer.
Noen bruker sukker til å komme over kjærlighetssorger ved å ønske å bruke andre jenter.

Og når dette er sagt: Det finnes noen supre menn her som ønsker akkurat det samme som deg også! :-)
Og det er jo derfor vi er her - for å finne disse gode, kloke, smarte, digge herremennene som virkelig VIL!

Hurra for mannen!

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) sø. 8 jan. 2012 17:26 Privat melding

jeg kan fint finne på å ha sex på første date, så lenge jeg føler kjemi ogtiltrekning og at han føler det samme. når man blir litt småbetatt og yr av den andre. men nei, hvis ikke det skjer, så er jeg veldig vanskelig å komme i buksa på :-P

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) sø. 8 jan. 2012 17:26 Privat melding

Har aldri forstått poenget med å elske med ett fremmed menneske i beruset tilstand.Da er det mye bedre å forsøke å få ett telefonnummer og ta kontakt senere.Møtes på en skikkelig måte, omtrent slik vi kanskje bruker å treffe sukkerfolk

Skjult ID med pseudonym pip sø. 8 jan. 2012 17:49

@ Z; Jeg tror det var kategori 4 jeg traff på, i og med at han skrøt til meg av å ha fått så og så mange telefonnumre med seg etter forrige sukkerfest. Det var på vårt tredje møte. Jeg synes det var så synd at jeg falt i den kategorien, i og med at han ellers var en veldig sympatisk, hyggelig og grei kar. Men han var ikke klar for forpliktelser. OK at man ikke skal spørre om det såå tidlig i et forhold heller, men det er jo greit å vite om man går samme vei. Det er jo ikke riktig å prøve forandre et menneske med en slik innstilling heller. Folk må få være den man er, selvfølgelig. Bare synd det ikke klaffer alltid.

@neapei; det er da slett ikke alltid man er beruset ved første møte med en person.

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 8 jan. 2012 17:51

Sex er veldig naturlig (faktisk det naturligste som fins), så hvis begge har lyst ser jeg ikke problemet. Nå har jeg lest at jenter tenner mer mentalt, mens vi gutta tenner mer fysisk, så det vil alltid være en viss ubalanse i lyst avhengig av situasjonen.

Hvis jenter tror de må utføre "pliktsex" for å vinne meg tar de feil. Det blir bare et dårlig resultat hvis en egentlig ikke vil men gjør det likevel. Jeg har ikke sex bare for å ha sex, jeg har det jo fordi det kan/bør være skikkelig deilig! Forøvrig synd hvis noen kvinner mener at sex er et ork, jeg håper jeg finner en partner som virkelig kan nyte det. Det er ikke særlig hett for min del hvis partner ikke er med på notene. Målet er jo at begge skal ha det bra.

Skjult ID med pseudonym balansen sø. 8 jan. 2012 18:00

1. Jeg har sex hvis jeg er med en mann jeg tenner på/er fysisk tiltrukket av og han også har lyst til å ha sex med meg. (Gjelder kun når ingen av oss er i forhold eller dater andre)

2. Jeg har sex med en jeg dater for å finne ut om vi også matcher på det fysiske plan. Det blir veldig ofte til at jeg har sex på 2. eller 3. date.

3. Jeg har sex når jeg er i et forhold.

Jeg har sex fordi jeg liker det og fordi jeg har lyst, aldri fordi jeg føler jeg må.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 18:00 Privat melding

Folk har vel forskjellige preferanser i sex som i mat.. At noen vil ha fort og ofte, eller bare fort, eller vente så ofte, eller vente så lite.. og for ikke snakke om alle detaljene inni der og..

Ingenting er rett for andre enn deg selv.

Hva jeg foretrekker.. vel.. det er fyren jeg skal bli kjent med som får forholde seg til..

(mann 41 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 18:08 Privat melding

Det finnes vel ingen regel på dette. Alle er vel forskjellige. Men i bunn og grunn er vel alle her inne for å finne noen man kan dele hverdagen med.

Skjult ID med pseudonym pip sø. 8 jan. 2012 18:18

@xosupreme: Tja, jeg skal jo ikke gå av veien for at det var et pent hint om at jeg ikke var drømmedama hans selv om vi faktisk møttes tre ganger etter festen og hadde sex alle gangene. Jeg er litt lei meg for at det ikke ble noe mer. Han la stadig vekt på at jeg skulle si fra om det ble følelser fra min side, at da måtte vi kutte ut. Så til slutt sa jeg fra, selv om jeg egentlig ønsket å være sammen med ham resten av livet, jeg. Han ønsket meg lykke til med å finne en kjæreste. Jeg vet ikke, jeg avsluttet det jo, men kanskje jeg skulle tatt en prat til med ham? Hvis du tror det er slik at alle her inne er her for å finne en å dele hverdagen med, og at man ikke har sex med noen uten videre?

(mann 42 år fra Telemark) sø. 8 jan. 2012 18:20 Privat melding

For min del er det svært enkelt, jeg har sex når lysten er gjensidig!

Skjult ID med pseudonym NiceMan sø. 8 jan. 2012 18:21

Sorry, men denne må jeg ta anonymt dere

Lengter til den neste gangen hvor jeg treffer selveste innertierkvinnen og har berusende, vilter uhemmet sex der vi havner først.
Fy feite som jeg ser frem til det !! Og til den dama som blir min sier jeg bare: GLED DEG

Skjult ID med pseudonym -missi- sø. 8 jan. 2012 18:33

@ nice man hehe herlig sånn det skal være!

Ts: Har jeg lyst på sex har jeg sex, har jeg ikke lyst har jeg det ikke. Pliktsex er noe totalt dritt med forhold og en av grunnene til at jeg foretrekker å være singel sånn egentli. aldri i verden om jeg kommer til å tåle den dritten igjen! Nei da får heller gutten være så fornærma å snurt han bare vil. jeg koser meg og gjør kun det jeg har lyst til og det burde alle andre gjøre og ikke ha sex for å please andre uansett hvor glad du er i personen! Det må da være mye bedre for gutta når de ser at det lyser lyst ut av øynene våre enn når vi bare gjør det for dems skyld? Selvfølgeli må det være tiltrekning til stede når man har sex men kjærlighet nei det må ikke være det men begjær ja, lidenskap det må være der. Men nå er jeg ikke en jente som lett faller for gutter heller sex eller ikke sex :P men alle mennesker trenger nærhet :)

(mann 41 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 18:33 Privat melding

@pip: Ja du burde nok tatt det hintet litt tidligere. Men til hans forsvar så var han i hvertfall ærlig.
Ja tror vel at fleste partene som er her inne er her for å finne noen å dele hverdagen med. Men at man må igjennom en del dating osv på veien før man treffer noen man faller pladask for.

Skjult ID med pseudonym NiceMan sø. 8 jan. 2012 18:55

@missi:
Det kan vel ikke være slik at bare du bestemmer når det skal skje. Det går an å hjelpe til litt om det er prekært vel? Litt oralt kanskje, virker raskt og mannen elsker deg for den superkjæresten du viser at du er.

Klemmer til deg

Skjult ID med pseudonym bors sø. 8 jan. 2012 20:26

Er dette et lurespørsmål?

Skjult ID med pseudonym -missi- sø. 8 jan. 2012 20:54

@nice man

hehe jeg liker å bestemme :P ;)

Kan godt være superkjærste på den biten men gjør heller ikke det vis jeg ikke har lyst punktum finale ! Liker ikke å gjøre ting jeg ikke vil fordi jeg føler jeg må..men vil jeg ja det er en heeelt annen historie..;) Fins da gutter nok som syns det er digg som bare fy at jeg er som jeg er på den biten..de som ikke takler det de trenger jeg ikke ;) samme med meg liker en utfordring og ikke gutter som bare gir etter for å please meg..nei skal være ekte lidenskap her i gården ja ikke no tull :P ;)

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 8 jan. 2012 20:55

missi høres ut som en liten egoist. ;)

(mann 43 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 20:55 Privat melding

Dette er et lurespørsmål, helt klart.

Skjult ID med pseudonym Fidde sø. 8 jan. 2012 20:59

@TS

Single folk har som regel sex fordi det er jævla digg. Mennesker som lever i et forhold derimot, har sex fordi "alle andre har det" :) (Ergo, har man ikke sex når man er i et forhold begynner man å lure på om det er noe feil)

Skjult ID med pseudonym mlksjoklad sø. 8 jan. 2012 21:08

Jeg har aldri forstått greia med "å være klar for sex". Hva er det å være klar for? Man har en kropp, har passert puberteten, altså er man klar. Sex er digg, så enkelt er det. Det å skaffe seg en sexpartner er en kompliserende faktor, som gjør at man ikke har sex hele tiden. :)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 21:46 Privat melding

Kun med Mr Right just nu for tiden.

Skjult ID med pseudonym NiceMan sø. 8 jan. 2012 21:52

@missi
Ikke rart at man da må søke hjelp hos x-dama da innimellom. Hehe
IKKE SANT GUTTER?
Tror du må spankes litt jeg så du forstår at min vilje er din lov Missi :))

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 9 jan. 2012 00:34

"fordi alle andre har sex"?

Hehehehe.... Hæ?

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 9 jan. 2012 00:34 Privat melding

Kun med høyrehånda for tiden.. :O

Skjult ID med pseudonym Khione ma. 9 jan. 2012 01:22

Øhm... Jomfru? (A)