Alle innlegg Sukkerforum

Geografi på sukker....

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Telemark) ma. 9 jan. 2012 00:28 Privat melding

I en annen tråd dukket det opp et interesant spørsmål angående profilbesøk.
Jeg vet det har vært diskutert før men jeg synes debatten fremdeles er like aktuell siden det hele tida kommer nye mennesker her inne.
Spørsmålet er helt enkelt, i hvor stor grad og på hvilken måte påvirkes trafikken på profilen din av hvor du bor.
Selv er jeg fra Kragerø og det går gjerne 4-5 dager mellom hver gang jeg har nye besøkende. Hadde det vært noen forskjell hvis jeg bodde et annet sted, hva tror dere? Vurder gjerne andre tilfeller enn meg og kom gjerne med nye spørsmål og nyanser.

Skjult ID med pseudonym olonkin ma. 9 jan. 2012 00:42

På gode dager har jeg vel en håndfull innom, andre dager ingen. Alltid mange gjengangere. Få som virker nevneverdig interessert.

Det er nå dessverre slik at vi som ikke bor i Norges navlelo Oslo har et litt annet utvalg å bryne oss på her inne.

Skjult ID med pseudonym Strings ma. 9 jan. 2012 00:56

Takk for bildeskryt:)!

Jeg er egentlig litt usikker på om folk bruker søkefunksjonen jeg....Hvorfor? Fordi antall besøk på min profil går opp proposjonalt med tida jeg bruker online!

Skjult ID med pseudonym sta ma. 9 jan. 2012 00:58

Mange bruker nok bare online lista tror jeg. Ofte jeg logger inn og lar den stå åpen, selv om jeg driver med helt andre ting.

Skjult ID med pseudonym Strings ma. 9 jan. 2012 00:59

Jeg skulle lagt til at jeg tror mange bruker onlinelista, det var jo det inlegget i det hele tatt gikk utpå! Uansett så tror jeg folk skjønner hva jeg mente:)

Skjult ID med pseudonym Hvit-ravn ma. 9 jan. 2012 01:00

Artig at du tok opp denne tråden Strings :)
jeg ser jo at jo lenger man kommer fra hovedstaden, jo færre brukere er det.
Grunnen til at jeg påstår det er at når jeg har gjort forsøk med søkefunksjonen og har valgt ut de som er fra mitt fylke og de som bor i de to nærmeste, versus f.eks ett av fylkene nærmest Oslo, så er det ingen tvil om at det er flest brukere nærmere hovedstaden.
Nå er det selvsagt mulig at jeg er en særing her jeg bor og det er grunnen til jeg får så få matcher nord for Trondheim :-p

(kvinne 55 år fra Vestfold) ma. 9 jan. 2012 01:01 Privat melding

Herregud....har det noe og si også da.....phu.....tror jammen jeg må søke sukker.no om ett kurs hehe
Jeg har forøvrig 2580 besøkende og har vært her ca 2 uker,men utrolig lite mail i forhold,og jeg bor i Vesfold,så egentlig tror jeg det er bare "tittere"her,og ingen som vil ha noen date ;-))

Skjult ID med pseudonym Hvit-ravn ma. 9 jan. 2012 01:02

Beklager mangel på store bokstaver.... det er vist natten her :)

Skjult ID med pseudonym sta ma. 9 jan. 2012 01:11

Mange vindusshoppere her ja :) Det var voldsomt til besøk da Misme, tør jo ikke nevnet mitt på 5 mnd som er langt under ;) Fått hele 2 førstemelding også! En var ikke interessert engang, bare kommenterte ett bilde.

(kvinne 55 år fra Vestfold) ma. 9 jan. 2012 01:20 Privat melding

@sta

He he....hjelper pokker så lite med masse besøk,når det er så få som vil stikke innom og si hei :-)Det blir jo det samme som og ringe på døra,og stikke av hehe

Skjult ID med pseudonym Automan ma. 9 jan. 2012 06:37

Interessant dette her. Som mann var jeg så dum å falle for en østfolddame for mange år siden. :) Mange bra damer fra østfold, men problemet er at disse østfolddamene, ikke synes det er noen kjekke menn i østfold... Og nå er jeg stuck i dette håpløse fylke. Haha. Vet om to, og da sikkert flere, som heller leter etter mannfolk over grensen. Svensker er kjekke de. :) så ja, hvor man bor har alt å si... ;)

Skjult ID med pseudonym sta ma. 9 jan. 2012 10:09

Haha likte den, ringer på stikker av igjen :p Du får ikke sett det da, siden jeg matcher under 70 men men, gøy var det uansett ;) Storkoste meg!

Er mange feige folk her tror jeg, tør ikke helt, jeg sender stort sett helt ukritisk, hmm mulig derfor jeg ikke får svar også :p Kan jo ikke være fordi jeg ser ut som ett takras, det har jeg ingen tro på ;)

Automan, hjelper det å flytte? Eller er man stuck der man kommer fra? Må nesten være dialekten som gjør det da :p

Skjult ID med pseudonym Automan ma. 9 jan. 2012 12:49

@sta, kan ikke flytte. Har barn med en østfolddama, som selv ikke liker østfoldgutter, men blir boende her. Så Derfor hun hentet meg inn fra et annet fylke. :) Og denne gang har hun funnet seg en svenske. :) haha. Så jeg bor definitivt på feil sted. haha!
Har skrevet på pofilen at jeg ikke kommer fra østfold, Jeg er østlending da.
Nei, han Raymond har ødelagt mye for østfold sitt rykte :) og de to bingo damene på charterfeber. :) Skikkelig bra reklame for fylket jeg bor i. haha!

Skjult ID med pseudonym sta ma. 9 jan. 2012 13:56

Bare å ta med seg ungene å dra! Kan jo ikke være bra å være rundt en svenske hele tiden :p

Da blir det fort litt verre ja. Må da vel finnes noen damer som ikke her helt blåst der nede også? Satser på det! Går seg nok til dette.

* også en svenske, rister på hode *

Skjult ID med pseudonym Michela ma. 9 jan. 2012 14:18

Tror at de som bor i Oslo og Akershus har kanskje høyere besøks antall. Jeg er fra Akershus og har langt over 1000 besøk pr mnd.

Skjult ID ma. 9 jan. 2012 16:26

Jeg testet det for en tid tilbake og satte oslo som bosted. Merkbart forskjell.
Men endret det igjen etter kort tid. Man får Ikke noe god start på en datingprosess ved å lyve :)

For meg så virker det som at folk som bor litt utenfor de største byene fint kan bruke sette av en time eller to for å treffe den rette, men oslofolket vil ikke reise noe sted de ikke kan ta trikk eller t-bane til :)

Skjult ID med pseudonym Automan ma. 9 jan. 2012 17:46

@ sta, jeg skrev vel at det sikkert er nok av bra damer her i østfold, men de synes ikke det er noen bra mannfolk i østfold. haha! Så derfor de må hente mannfolk fra alle mulige andre steder. :) Så nå jeg også blitt en av disse mannfolka damene i østfold ikke vil ha. haha!

Skjult ID med pseudonym Hvit-ravn ma. 9 jan. 2012 18:12

@ automan, du må for all del ALDRI si at du er fra Østfold! Hehehe, bodd der i 6 år og det skal bra mye til å bli sammen med en østfolding. Litt mye navlebeskuelser og trausthet der for min smak, sånn generelt. Men det du sier om at det er mange østfolddamer som ikke vil ha menn fra sitt fylke er faktisk sant. Kjenner mange damer som har samme mening. Godt det finnes forskjellige mennesker i alle fylker :)

Skjult ID med pseudonym Automan ma. 9 jan. 2012 18:22

@Hvit-ravn, fantastisk! endelig litt respons på dette her. Skriver på profilen at jeg ikke er fra Østfold, problemet er jo at en så kjekk mann som meg ikke får mye besøk akkurat. ;) Står jo at jeg kommer fra Østfold. hehe. Og har begynt å tenke avstandsforhold som eneste mulighet :) For hvem gidder vel å flytte hit. :)
Jeg har bodd her i 10år. Helt utrolig. :)

Skjult ID med pseudonym Hvit-ravn ma. 9 jan. 2012 18:28

*ler*
Du har på en måte min sympati automan. Jeg flyttet til Nordland, og synes det er litt kjipt å ikke kunne si jeg er nordlending.
Egentlig er Østfold et krem-fylke å bo i, og jeg savner flere ting derfra. Det er kort veit til ALT man kan ønske seg av varer, tjenester og kultur. Det er alltid kort vei til flyplass om man vil dra ut i verden, og det er lett å leve rimelig der. Og været kan ikke Østfoldinger klage mye over heller. (Kanskje derfor de er litt trauste, fordi det er for lettvint å bo der?)
Nordlendingene er det stikk motsatte, sånn stort sett. Men så er dette et helt annerledes fylke å bo i. Jeg kan f.eks enten ta båt i 4-8 timer, eller betale 1700 kroner for fly for å komme til nærmeste store by.
Kjenner at jeg savner 20 minutters turene til både Sverige og Rygge flyplass ;)

Skjult ID med pseudonym Automan ma. 9 jan. 2012 18:46

østfold som fylke er bra. Digger å kjøre langs de grønne jordene på sommeren. Kort vei til kysten, men jeg savner litt fjell. Helt enig i at alt er så tilgjengelig her, men kan også bli ltt vel mye :) Nei damer, tror jeg må lage en tvreklame om alle de bra mannfolka som er stuck her. haha!

Skjult ID med pseudonym Strings ma. 9 jan. 2012 18:49

Hva er gæernt med Østfold, bortsett fra dialekta da!

Skjult ID med pseudonym Automan ma. 9 jan. 2012 19:17

@Strings, er jo ikke noe galt med østfold annet enn dialekta, og at de dummeste vi har her blir benyttet i alle mulige realityprogrammer :)

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 9 jan. 2012 22:00

TS

Et profilbild med kløft øker alltid antall besøkende, har prøvd det selv og det virker hver gang ;-)

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 9 jan. 2012 22:03

Påvirker nok ganske mye. Hadde jeg bodd i Oslo så kaaaanskje jeg hadde fått en mail, men ikke når jeg bor i det fylket jeg gjør. Ikke at det ikke er flotte damer her, er bare det at det virker ikke som jeg er noe for dem når de ikke en gang har besøkt meg. Skal være sagt at jeg ikke har sendt noen av de melding. :P

(mann 33 år fra Oslo) ma. 9 jan. 2012 22:21 Privat melding

Etter å ha lest denne tråden vurderer jeg nå kløft på neste profilbilde.

Skjult ID med pseudonym sta ma. 9 jan. 2012 22:22

Det skal jeg prøve da sushibabe, eller funker det tildels dårlig for menn?

Bor du på Svalbard powpow?

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 9 jan. 2012 22:26

@sta

Næh, takk og lov for det. Jeg bor på østlandet, men ikke i Oslo.. :P

(mann 33 år fra Oslo) ma. 9 jan. 2012 22:27 Privat melding

Svalbard er undervurdert som sjekkemarked. Mange flotte jenter der, og alkoholen flyter fritt! :D