Alle innlegg Sukkerforum

kvinners tanker om å få blomster

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Vestfold) ma. 9 jan. 2012 11:45 Privat melding

jeg gav en venninne en stor blomsterbukett anonymt, tenkte det var en hyggelig gest. så får jeg se at hun søker denne personen som gav blomsterbuketten og hun tror hun har en hemmelig beundrer. hun sprudler og er kjempeglad og spent, og da tenker jeg: var jeg slem når jeg gav henne blomster uten baktanker? hun kommer jo ikke til å bli kontaktet av noen hemmelig beundrer.... burde jeg si at det var meg som gav den? og kommer hun da til å tro at jeg hadde noen baktanker? takk Jah som laget dere kvinner så kompliserte...

Skjult ID med pseudonym sta ma. 9 jan. 2012 11:49

Må jo ikke gi dem anonymt da, det gjør at man blir skikkelig nysgjerrig altså. Hadde daua om jeg hadde fått det, blitt så nysgjerrig på hvem den kule dama var.

Kan jo ikke røpe det nå sikkert, da får du vel bank for å være en idiot kan jeg tenke meg ;) Kvinner er ikke enkle.

(mann 31 år fra Vestfold) ma. 9 jan. 2012 11:58 Privat melding

tenkte bare å gi henne et smil, hun er så overarbeidet og ulykkelig stakar. neste gang blir det sjokolade:-P

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ma. 9 jan. 2012 12:03 Privat melding

men si hvem det er fra :) Hun blir sikketr kjempeglad....!

Skjult ID med pseudonym Khione ma. 9 jan. 2012 12:08

Oi! Eg og vil ha en kompis som gir meg blomster helt uten videre!
Men for all del, eg tror neppe eg hadde blitt så fornøyd om de kom anonymt, for man havner jo helt i tankeboksen på hvem det kan være da, istedenfor å bare være takknemlig over at man har så vanvittig gode kompiser som viser at de bryr seg om en og ikke er redd for å vise det!

(mann 31 år fra Vestfold) ma. 9 jan. 2012 12:18 Privat melding

tenker jeg lar det skure litt og lar henne sveve på den rosa skyen litt til før jeg sier det var meg. vil ikke drepe sommerfuglene i magen hennes riktig ennå. jeg er ikke redd for å vise det khione, men jeg er redd for at det skal tolkes feil. tross alt har jeg vært på flere av veninnene hennes

Skjult ID med pseudonym Automan ma. 9 jan. 2012 12:36

om du velger å sende sjokolade så legg ved noen ord da vel, Si at du ikke er en hemmelig beundrer på den måten, men en hun kjenner som ønsker å gi henne en oppmerksomhet. Litt spenning er det jo i det også. Hvem av mine venner synes jeg fortjener en blomst, en konfekt? bare få frem at det skal være et mysterium hvem som sender henne en sjokolade. :) Siden du i utgangspunktet tydligvis like godt kunne gjort det "ikke anonymt" .
Hvis ikke blir det vel bare rart. Tenker jeg. Bare gjør som jeg sier nå , så blir det bra. haha! Men ikke skyt meg om jeg tar feil. Forresten... jeg er jo anonym. :) Så det blir jo ikek så lett. :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 9 jan. 2012 12:51

Ville ikke sagt hvem det var fra.... i alle fall ikke på leeenge... Hva var egentlig grunnen til at du ikke sa det var fra deg med en gang? Ville det vært en mindre hyggelig gest?

Skjult ID med pseudonym sta ma. 9 jan. 2012 13:37

Du fikk i en annen tråd Khione, må du følge med :P les drømmedama...? tråden litt mer nøye ;)

Skjult ID med pseudonym Mannehora ma. 9 jan. 2012 13:47

La det forbli anonymt du. Det er absolutt ikke utenkelig at hun vil tro at du hadde baktanker hvis du sier atd e var fra deg. Og det hadde du vel også, sånn litt i hvertfall? Hvorfor ellers gi dem anonymt? Hvis det bare var for å gi henne en hyggelig opplevelse og skape litt spenning i hverdagen hennes, kun for å være snill, så synes jeg i alle fall du burde holde deg til den opprinnelige planen og forbli anonym. For det er nok absolutt ikke vanlig å gi anonyme gaver hvis du er "bare en venn" og fornøyd med det. Hun kommer til å tro noe annet, eller i det minste ha sterk mistanke om at du egentlig vil noe mer, og da ryker vel kanskje det vennskapet...

(mann 38 år fra Østfold) ma. 9 jan. 2012 16:33 Privat melding

Nei herregud la hun nå surre rundt i en irrasjonell lykkerus. Er jo samme som når de blir spurt om legitimasjon på polet som om den eneste mulige forklaringen på hvorfor er fordi hun ser mye yngre ut enn hun er liksom... Eh. Og anonyme blomster = hemmelig beundrer. Jadda.

Skjult ID med pseudonym Jada ma. 9 jan. 2012 16:35

Nå kan du jo ikke si det uten at det blir tolka som flørt fra din side.

Men når du ikke hadde noen baktanker, så skjønner jeg virkelig ikke hvorfor du ikke sendte med et vennlig kort med hilsen fra deg.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 9 jan. 2012 16:38

Når du først har gitt henne blomster anonymt, la det bli anonymt.
La henne glede seg over ette, og la henne ta det med som et vakkert minne videre inn i fremtiden.

At du "avslører" deg etter en stund, vil fjerne både glede og inspirason for at slike ting kan skje.
Jeg hadde i alle fall ikke ønsket å vite at de var fra en kompis om jeg først hadde fått blomster anonymt :-)

(mann 31 år fra Vestfold) ma. 9 jan. 2012 19:30 Privat melding

jeg kommer definitivt ikke til å si noe! var litt sånn kongkebab skriver, tenkte det ble en sånn liten lykkerus for henne, lar det bare surre. hadde ingen baktanker geez...er bare ikke noe kortskriver

Skjult ID med pseudonym nina ma. 9 jan. 2012 23:31

KongKebab,
du høres da veldig nedlatende ut.
Hvorfor skulle fyren på Polet be om leg hvis ikke det var fordi man så yngre ut?
(-Det betyr forøvrig ikke at man ser BRA ut, så lykkerusen kan man gjerne spare seg).

Og vet du at blomster er kode?
I flertall av tilfellene for anonyme blomster på global basis, vil jeg påstå at avsenderne er anonyme beundrere. Alternativet - at det er practical joke eller mann som ikke vil i buksene dine - er jo enda mindre sannsynlig.

(mann 38 år fra Østfold) ti. 10 jan. 2012 00:28 Privat melding

Nina:

http://sukker.no/dating-forum/599380-Ser+jeg+ung+ut%3F.html