Alle innlegg Sukkerforum

Sønner av Norge

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym A ma. 9 jan. 2012 20:27

Noen tanker jeg fikk når jeg så dette programmet var blant annet:
- Hadde han fiskeren fra Seattle fått 51 brev fra (nokså) hotte jenter hvis han hadde vært medlem på Sukker.no med "tusenvis av single damer", istedet for å være TV-frier?

- At jeg, som definitivt ser bedre ut enn fiskeren fra Seattle, er betalende medlem på Sukker.no og på langt nær kan skyte på meg samme antall brev. Hva sier egentlig dette om Sukker.no som sjekkested?

(mann 38 år fra Østfold) ma. 9 jan. 2012 20:30 Privat melding

Man får langt større eksponering på tv enn på sukker.
Tv har levende bilder og lyd.
Sukker har tekst og stillbilder.

Do the math.

Skjult ID med pseudonym McDuck81 ma. 9 jan. 2012 20:31

skulle nok ha skrevet brev til Jessie i stede for å sitter her å vente på brev

Skjult ID med pseudonym plumbo ma. 9 jan. 2012 20:38

100% enig...
Sukker begynner å bli en vits..
Men alle av de som sende brev til de borti Amerika veit ikke hva de gjør. De sender fordi de ser på dette som en ferietur. Bare vent til kameraene er slått av å de skjønner att de må forlate hele livet sitt her i norge for en de så på ett tv-program i USA....
For dumt....

(kvinne 55 år fra Vestfold) ma. 9 jan. 2012 21:38 Privat melding

@A

Hadde du ikke vært anonym,kunne vi andre her vurdert om du var kjekkere enn han vi så på "Sønner av Norge",men hvis du er en av mange som ikke har bilde her inne i forumet,skjønner jeg at trafikken hos dgt ikke er stor ;-))

(mann 36 år fra Oslo) ma. 9 jan. 2012 22:13 Privat melding

Smaken er forskjellig.. :O

(mann 33 år fra Oslo) ma. 9 jan. 2012 22:19 Privat melding

Sjekking på TV fører vel sjeldent til forhold av noen særlig varighet? De fleste gjør det vel for oppmerksomhetens del?

Men i det kjendisfikserte Norge er det sikkert en god investering til sitt senere sjekkerepertoar å ha vært med på noe sånt, men det er ikke noe jeg kunne tenkt meg. Det blir for mange velregisserte glansbilder og for lite promp.

Skjult ID med pseudonym fjesløs ti. 10 jan. 2012 01:09

Mye av det ligger vel i at jentene får sjansen til å komme på TV ;)

Skjult ID med pseudonym Jada ti. 10 jan. 2012 03:52

Hehe, nivået på damene var høyt ja.

Har nok med flere ting å gjøre. Gratis reise til USA, kommer på TV. Og han fyren du nevner akkurat nå var ganske semi-rik. Og klart det er populært blant jenter i 20-årene. Og ikke minst: MANGE fler fikk sett ham.

Skjult ID med pseudonym Solo ti. 10 jan. 2012 05:45

Det sier mer om jenter generelt. Er du på TV, eller står på en scene blir du bombardert med mus. Har lest om dette i mange intervjuer, sist i boken til Keith Richards. Også den norske skuespilleren Nicolai Cleve Broch har omtalt dette. Før han sto på scenen eller spilte inn filmer kunne han bare glemme jenter, da gjennombruddet kom eglet de seg på ham i flokk. Tror han nevnte noe om at han hadde "mistet respekten" .

Love stinks:)

Skjult ID ti. 10 jan. 2012 06:51

Nicolai Cleve Broch var en ganske kjekk gutt da han kom på skjermen om jeg husker rett, så ser ikke helt for meg at han kan ha hatt problemer med å få damer tidligere heller.

Skjult ID med pseudonym huldra ti. 10 jan. 2012 09:42

Hehe, nok en gang tror menn at et bra utseende er nøkkelen til alt. Han fra Seattle er langt fra superkjekk, men han er til gjengjeld utrolig sjarmerende og blid, og virker smart, morsom og snill. Han er en sånn type som oser Bra Kar og som kunne sjarmert de fleste. Noe det selvsagt er mye lettere å få vist på tv, det er så, men jeg tror personligheten hans til en viss grad ville ha kommet frem på en sukkerprofil også :) Altså: det er ikke nok å bare være kjekk!

Hun trønderjenta er da heller ikke noen stor skjønnhet, men hun scorer på sjarm og at hun er sporty etc.