Da har jeg nettopp fått bekreftet av Sukker per e-post, at de har slettet nok en spamprofil, så honnør til dem for dette, i motsetning til med en annen og mye større, konkurrende datingtjeneste.

Denne gangen hadde jeg mottatt en melding, uten at vedkommede hadde besøkt profilen min en gang - hvordan er dette mulig,
forresten?

Det er sjelden nok at en kontaktmelding fører til en date, om ikke man skal få en masse Google-oversatte henvendelser fra kvinner som ikke en gang er i landet, og hvor forholdet mest sannsynlig i såfall, ville vært basert på "mannens rikdom og kvinnens villighet".

Jeg vet at LANGT fra alle forhold er sånn, så ikke arrester meg for fordommer på dette punktet, og jeg kunne kommet med eksempler på at ensomme menn er blitt utnyttet på dette viset også, her er det like mange variasjoner i dette "spillet", som det er mennesker.

Men det blir en skjevhet, når kvinnen kommer fra et fattig land, og må varte opp en rik enten bortskjemt, eller dysfunksjonell mann og det er ofte ikke ideelt. Enten kan hun bli utnyttet av den rike norske mannen, eller omvendt, hun kommer fra så tøffe kår, at mannen får det tøft med henne. Kan også komme an på landet kvinnen kommer fra, men igjen farlig å generalisere i forhold til ett spesielt forhold, uten at man har kjent personene noen år.

I ett tilfelle jeg vet om, så vi (vennekretsen) ikke hvor det gikk, før etter ca 5 år, jeg kan dessverre ikke si mer av hensynet til de involverte.

Bra at Sukker er seriøse og renser bort spamprofiler og det er min erfaring at det er få spamprofiler her, i forhold til den mye større, konkurrende date-tjenesten hvor de florerer, så det tyder på at Sukker er flinke til å rydde opp!

Det betyr at det er større sjanse for at et hjerte, eller en henvendelse i innboksen, er seriøs her, plusspoeng til Sukker for dette! :-)