Alle innlegg Sukkerforum

Falske profiler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym haff on. 11 jan. 2012 17:00

Først, JA jeg kan overse det.. MEN, men det irriterer litt, at samme mailadressa går igjen på alle de 30ish jeg har satt som uekte og rappportert :O Hvorfor er det ikke et system som stopper liksom.. Varierer med et par-tre profil tekster, men innholdet er nå det samme. Lukter drit lang vei:P

Skjult ID med pseudonym Charleene on. 11 jan. 2012 17:02

Irriterendes...er ikke sikker på om jeg har vært borti noen falske, men om noen uten bilde har profil uten bilde, spør jeg.... for jeg tenker at det kan være useriøst om de ikke kan vise hvem de er......

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 11 jan. 2012 17:19

@Charleene

Ikke så rart at du mest sannsynligvis ikke har vært borti noen falske profiler, for det er stort sett jenteprofiler som er falske. Med modellbilder som profilbilde.
Rart mannfolka her inne blir skeptiske til flotte damer? :P

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 11 jan. 2012 17:25

Med modellbilder mener jeg selvsagt profesjonelle bilder.
Hvilken som helst dame her inne kan ta slike modellbilder.

Men med tanke på alle disse falske profilene, så er det jo mulig at et slikt bilde som profilbilde skremmer mer enn det lokker. :P

Skjult ID med pseudonym Charleene on. 11 jan. 2012 17:47

Kipt å utgi seg for noe man ikke er... for det vises jo når man treffer folk....

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 11 jan. 2012 17:49

vi snakker om eskortpiker og webcam damer fra utlandet som lager seg profiler her inne for å lokke desperate karer, sier seg selv at det ikke finnes mye tilsvarende for kvinnene.

det er de "vanlige" falske profiler, så har du de som er laget av "ekte" folk men bare for å kødde eller få oppmerksomhet osv..

Skjult ID med pseudonym olonkin on. 11 jan. 2012 17:52

Har sett profilbilder fra samme serie med bilder (samme jenta) på ti-femten forskjellige profiler den siste uka, med en luguber profiltekst på engelsk eller dårlig oversatt norsk og en e-postadresse.

Det er bare å rapportere og blokke, så får sukker ta seg av resten.

Skjult ID med pseudonym Charleene on. 11 jan. 2012 17:52

Tragisk.....

Skjult ID med pseudonym Khione on. 11 jan. 2012 17:58

Flere mannfolk som opererer med falske profiler her og... De har ofte bilde av amerikanske stjerner som ikke er så kjent her i Norge, med mindre man er stor tilhenger av akkurat den sporten de holder på med... Spurte en som skrev til meg om dette var bilde av han, det så veldig falskt ut... Han kunne bekrefte at det var han. Men det viste seg jo, etter en kjapp sjekk At det var en sham... Syns det er rimelig patetisk at en person som er fylt 18 år skal drive å opprette falske profiler på nettsteder... Er man 12 år så er man unnskyldt...

Skjult ID med pseudonym Charleene on. 11 jan. 2012 18:01

Burde nesten være mulig å anmelde dem.......ikke bare sånn "sladre-til-sukker" men for å lure folk....

Skjult ID med pseudonym Egentlig. on. 11 jan. 2012 18:10

Hva skjer egentlig dersom man svarer på meldinger man får fra disse? Kjører de linja helt ut, skriver lenge og prøver over tid å lure deg til å betale penger til "transport" eller "syk bestemor", eller går det mer rett på webcam og betaling for diverse "tjenester"? Hvis sistnevnte, så finnes det vel andre nettsider de ville ha mer hell med seg enn akkurat Sukker?

(kvinne 33 år fra Hordaland) on. 11 jan. 2012 18:11 Privat melding

Forstå det den som vil... Rimelig jalla iallefall!

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 11 jan. 2012 19:46 Privat melding

Høh høh! Jeg trodde i utgangspunktet at det var mest mannfolk som fikk slike fake profiler fra erotikk-konsulenter og annet humbug.....men i løpet av siste uken har jeg fått meldinger fra to "phoney fellows", den ene så ekstremt Google oversatt at det gjorde vondt å lese.....jeg får hikke av skrivefeil.....ikke gi meg ei avis, da blir den full av røde understrekingen....vel kanskje ikke, men ser desverre skrivefeil (les:andres skrivefeil, mine egne overser jeg glatt)!

Anyhow, første var veldig gjennomskuelig, den neste var skrevet på god engelsk men uten bilde, fyren presenterte seg ved navn, og i melding to, på svar på hvorfor han ikke hadde bilde (sorry jeg er skeptisk til en som sier han er Amerikaner, og er såå inkognito som han herre, doesn't impress me much!) og ved et kjapt Google søk så fant jeg ut at jeg har fått min egen "Fiddler" på taket:

"Old Timey Fiddler (navn) and friends zone out at Black Creek Fiddle Reunion, a weekend campout held yearly in Massachusetts - one of the underground ..."

Please, Misters Phoney Fellows, do not insult my intelligence! :-)

(mann 57 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 13:30 Privat melding

Når en mann på min alder får hjerte fra en dame på 22 med match under 70, med engelsk tekst i profilen, og med beskjed om at hun snart kommer til Oslo og skal bo på hotel, så ringer det noen alarmklokker her. Tror neppe det er min personlighet hun er ute etter....