Alle innlegg Sukkerforum

Hva skjer når.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym forelska to. 12 jan. 2012 14:07

Hva skjer når en drittsekk forelsker seg?

Er litt spent her...har vel falt for en slik en, og nå virker han jo forelska ....venter i spenning på hva han har tenkt å finne på....

Skjult ID med pseudonym sta to. 12 jan. 2012 14:13

Da blir de til en klengete stusselig tøffel som gjør alt du vil, enkelt og greit!

Eller så fortsetter de å være drittsekker og behandler deg deretter :p

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) to. 12 jan. 2012 14:14 Privat melding

hahahah, sta sa det :-P jeg er nysgjerrig på hva du definerer som drikksekk jeg da;-);-)=-O;-);-);-)

Skjult ID med pseudonym forelska to. 12 jan. 2012 14:16

Han gjør som han vil....take it or leave it....men når han blir forelska kan han vel ikke ture frem lenger som han har gjort hittil? Må vel bli litt mykere og mer medgjørlig tenker jeg...men det gjenstår å se.

Skjult ID med pseudonym sta to. 12 jan. 2012 14:18

Det er nok ikke sikkert det, har man en viss personlighet så vil man nødvendigvis ikke endre denne fordi om man er i ett forhold. Men som sagt, det er jo lov å håpe da :)

Skjult ID med pseudonym forelska to. 12 jan. 2012 14:27

....tar kjærligheten slutt tar forholdet slutt.

Skjult ID med pseudonym JamesJoyce to. 12 jan. 2012 14:28

Det går over når han føler seg trygg på at du vil ha ham. Da opplever han det som klamt og klaustrofobisk.

Det er iallfall min erfaring - er det tydelig at de har falt for meg så løper jeg bort, og behandler de meg som en skabbete bikkje så logrer jeg og følger etter dem.

Skjult ID med pseudonym Khione to. 12 jan. 2012 14:29

En drittsekk vil nok ha noen indre demoner som drar i han selv om han blir forelsket... Det er en del av attituden hans og mest sannsynlig en av grunnene til at du falt for han... Så han vil neppe slutte med å være en drittsekk selv om han blir forelsket... Men igjen, det kommer an på hva du definerer som drittsekk...

Skjult ID med pseudonym forelska to. 12 jan. 2012 14:34

m m m ...det som er litt rart er at han vet at jeg er nesegrus forelska....men han har nå blitt forelska i meg til tross for det....? Så da stemmer ikke det helt...

Er jeg lur nå da hvis jeg plutselig snur på flisa og behandler han som en skabbete hund? For liksom å holde ham der? Det tror jeg forresten blir uhyre vanskelig for meg...ligger ikke til meg liksom. Tror ikke han ville taklet det særlig bra heller...han må liksom ha kontrollen på dette hele tiden.

Skjult ID med pseudonym sta to. 12 jan. 2012 14:37

Da kan han nok snu i måte å være på dersom han er forelsket, når han merker at du ikke godtar alt du gjør. Eller så gidder han ikke mer. Uansett så er det vel ikke helt sunt å la seg bli behandlet som drit da? Og hvorfor faller dere for denne type menn så ofte? Er nesten så en er fristet til å lære seg å være en drittsekk for å se om det øker sjansene når man hører dette så ofte.

Skjult ID med pseudonym Khione to. 12 jan. 2012 14:37

Tror neppe han hadde digget det om du hadde begynt å behandle han som en skabbete hund... Men at du setter ned foten litt og ikke lar deg behandle som tøydukke Anna tror eg kan være en idé...

Har selv prestert å nesten falle for en såkalt drittsekk, så når eg avsluttet det presterte han å si at han var glad i meg til sluttkommentar... Vil si det er toppen på mindfucking!

Skjult ID med pseudonym forelska to. 12 jan. 2012 14:46

Grunnen til at man faller er vel at man føler seg håndplukket og spesiel...mannen gjør seg kostbar for deg, du må jobbe for å nå ham. Er ikke så spennende når mannen liksom er taknemlig for å bli utvalgt av deg...det funker dårlig. Da kunne det likså godt være en annen dame han ville bli forelska i...han blir liksom forelska i hvem det nå måtte være som forbarmet seg over ham.

Skjult ID med pseudonym sta to. 12 jan. 2012 14:59

Da er det vel kanskje ikke ordet drittsekk man ville brukt da, mer egoistisk enn noe annet. Men ja det slik disse pick up artistene skal bruke psykologi for å tiltrekke seg damene, være kostbare og ikke gi for mye oppmerksomhet, holde igjen osv. Så da funker det tydeligvis :)

Lest litt om det i det siste, noe interessant lesning der i grunn.

Skjult ID med pseudonym drittsekk to. 12 jan. 2012 18:20

en drittsekk kan si han er forelsket, ingen problem, men du veit det er ekte om han gjør teite romantiske ting, feks overrasker med ferietur eller bare overraskelsesmiddag med levende lys ol.om han har sagt han er forelsket rett etter dere har hatt sex tells det ikke!:-P

Skjult ID med pseudonym banditten to. 12 jan. 2012 18:21

En spade er en spade.

Skjult ID med pseudonym forelska to. 12 jan. 2012 20:26

Er jo ikke 100 % sikker. Men fyren sier han sover dårlig om natten, har konsentrasjons problemer på jobben fordi han ser meg inni hodet hele tiden. Han sender sms halv syv om morgenen og sier han ikke får meg ut av tankene. Han kaller meg verdens vakreste prinsesse. Og prinsessen min...det er yndlingskallenavn akkurat nå.

Men dette er ord og ikke handling....så jeg forholder meg i ro og avventer jeg:-) Gir ikke mer enn jeg får:-)

Skjult ID med pseudonym Charleene to. 12 jan. 2012 20:29

av erfaring.... drittsekker forblir drittsekker..men alle faller for dem, går på trynet og blir skuffa......

(mann 38 år fra Østfold) to. 12 jan. 2012 20:38 Privat melding

Burde du ikke egentlig håpe at han ikke forrandrer seg?

Skjult ID med pseudonym Humle to. 12 jan. 2012 22:12

Løp, hvilken som helst vei såfremt det er vekk fra en forelska drittsekk. Jeg ser ikke hvordan du har tenkt til at dette skal gå bra for din del.

Skjult ID med pseudonym lnx to. 12 jan. 2012 22:27

TS, hvorfor har du lyst å være sammen med en du definerer som en drittsekk?

Skjult ID med pseudonym forelska to. 12 jan. 2012 22:30

Fornuften sier nei, hjetet sier ja...

Skjult ID med pseudonym Z to. 12 jan. 2012 22:30

Hva skjer når en drittsekk forelsker seg?

Det som skjer da, er at du må ta et valg: Vil du ha en drittsekk til kjæreste eller vil du det ikke?

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 22:34 Privat melding

Da smelter hjertet hans og han blir mykere enn en pusekatt ;-) Mrrrjaoouuu purr purr

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 22:34 Privat melding

...vel

Skjult ID to. 12 jan. 2012 22:36

upsi! ...skulle si: vel og merke om han faller i den kategorien drittsekker som kan forelske seg ;-)

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 12 jan. 2012 22:40

TS:
Spørs hva du legger i ordet, om han virkelig -er- en drittsekk per definisjon?
Kan ikke utelukke at jeg kunne blitt forelsket i en "drittsekk" - men jeg kunne aldri involvert meg i en. Fordi jeg vil ikke meg selv så vondt. Jeg vet at jeg fortjener bedre og velger hva som er bra for meg. En som vil meg det beste - at han evner å gi uttrykk for det og viser det i praksis.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 22:49 Privat melding

Godt poeng Enigma :-)

Hva er egentlig en drittsekk? Hvordan definerer man det? Er det noen man ikke kjenner, men som oppfører seg tøft og arrogant, så kan han faktisk være verdens skjønneste og snilleste mot de han er glad i og slipper innpå seg. Noen mennesker setter opp en tøff maske for fremmede, men viser sitt sanne jeg i trygt miljø og vise versa... Og så er der andre som bare ER drittsekker uansett. Jeg ser rødt flagg på lang avstand så ikke store sjansen på at en real drittsekk får meg forelsket :-))

Skjult ID med pseudonym guybrush fr. 13 jan. 2012 12:38

Illusjonen folk har (spesielt jenter virker det som) med å tro man kan forandre folks grunnleggende adferd er dessverre ofte det - en illusjon.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 12:59 Privat melding

Jupp guybrush! Har aldri skjønt de som vil endre på partneren sin for eksempel....det er jo stort sett en grunn eller flere til at man faller for noen, hva er da poenget med å dressere det bort??? Ja, ja, noen har vel behov for et prosjekt...

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 13 jan. 2012 14:19

Aqueena og guybrush:
Skjønner ikke at noen helt åpent involverer seg med drittsekker, om merkelappen virkelig er riktig, da. Forelskelse er styrt av følelser, og dem lar seg ikke kontrollere. Men vi kan velge hva vi gjør, det klassiske Fornuft - Følelser.
Og det å tro at en kan forandre den andre personen til å bli bedre, eller slik "jeg" vil osv., er svært underlig.
Bare se på de eksemplene der masssemordere, gjerne de som kommer i medias søkelys, får stor interesse og til og med frierbrev fra ukjente hunkjønn.
Dét har jeg aldri forstått! Hva som ligger i bunnen, må være en eller annen misforstått "barmhjertighetstanke" eller lignende fra forvirrede damer.
Sikkert vært forsket på dette, men vet lite.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 16:09 Privat melding

Ja Enigma, har selv lurt på dette, misforstått redde-verden (eller slemme folk)-syndrom? Der er nok tonnevis av forskning på dette som så for mye annet. Jeg tror jeg bare slår meg til ro med at det er ikke alt jeg behøver å forstå :-)

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 13 jan. 2012 16:47

Aqueena:
Emnet i seg selv (jf. mitt forrige innlegg), er interessant. Viten og kunnskap gir grunnlag for mer og bedre forståelse.
Men er det noe jeg har innsett - så er det at mye er ikke til å forstå! :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 18:02 Privat melding

Veldig enig Enigma :-))

Samtidig; Ignorance is bliss... Men man har jo ikke lyst å komme som en kalv og gå som ei ku... Så en smule intellektuelle utfordringer er så absolutt på sin plass ;-)