Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 32 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 20:47 Privat melding

Hva syns egentlig gutter om siliconpupper, fettsuging, botox og lignende?
Er det fint, eller begynner "idealet" å gå for langt? Kan man se for "perfekt" ut? Noen vet jo ikke når man skal stoppe disse inngrepene og tar noen for mange, gjør det noe?

Jeg tror denne trenden kommer til å snu snart. Hva tror dere?

Skjult ID med pseudonym action to. 12 jan. 2012 20:48

Gi meg en ekte dame! Det er perfekt :)

(mann 33 år fra Akershus) to. 12 jan. 2012 20:53 Privat melding

Jeg tror trenden kommer til å fortsette fordi folk er forskjellige, har forskjellig smak og mangel på sådan. Jeg er ikke noen fan.

La la la la lei av å bli lurt, sååå lei av å bli lurt.. ikke noe nytt fenomen akkurat :)

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) to. 12 jan. 2012 20:54 Privat melding

ohlala snerten dame du, beneath! :-D

Skjult ID med pseudonym VissVass to. 12 jan. 2012 20:55

Nei takk, ville vi hatt plast hadde vi kjøpt noe oppblåsbart:)

(mann 31 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 20:56 Privat melding

Bærer preg av dårlig selvtillit,latskap og en trang for oppmerksomhet. =) I grunn ikke egenskaper jeg er noe fan av.

Synes slike kosmetiske inngrep skulle vært forbeholdt de som er så uheldige å få utseendet nedsatt pga ulykke(r).

(mann 46 år fra Akershus) to. 12 jan. 2012 20:57 Privat melding

Hva er egentlig det perfekte?? Er ikke det individuelt, og ikke noe som man skal la "eksperter" definere for oss?
Jeg kan forstå at enkelte velger slike løsninger som silikon, botox og lignende. Men altfor mange overdriver og blir nærmest seende ut som monstre, og langt unna å være noen skjønnhet i mine øyne. Men om det får dem til å føle seg som verdens vakreste, så har det vel gjort en nytte. Selv så foretrekker jeg det naturlige utseendet..

(mann 39 år fra Hordaland) to. 12 jan. 2012 20:58 Privat melding

Det er din kropp ditt valg, jeg dømmer ingen på grunn av de valg en måtte ta der.

Om det er fint eller ikke er jo individuelt, som de kvinner og menn over 60 som alle ser har vært en gang for mye under kniven og ser ut som et monster fra en splatter film. Men om du kan lure omverdenen til å tru at det er naturlig så vil det jo se bra ut.

Jeg trur ikke det vil forsvinne, heller at flere og flere menn vil følge etter, spesielt så lenge vi er så rike som vi er.

(mann 33 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 20:59 Privat melding

Personlig synes jeg ikke verken botox eller silikon ser noe bra ut og ser ikke helt vitsen. Heller mindre pupper enn noe som ser skikkelig rart og falskt ut. Ikke er det spesielt godt for helsa heller. Så viktig synes jeg faktisk ikke store pupper er, men mulig jeg er i mindretall?

Skjult ID med pseudonym sta to. 12 jan. 2012 20:59

Ingen fan jeg heller gitt. Man ser ikke veldig perfekt ut som regel med alt dette innabors heller. Er vel flere skrekkeksempler en de gode kanskje. Mulig man ikke legger merke til de gode på samme måte men.

Greit at det ser naturlig ut for min del og ikke tipper helt over på bimbo liksom.

Men som sagt mange meninger om dette, og det er vel derfor mange damer gjør det. Ikke alltid sikker på hvem de pynter seg for da men, andre damer eller menn.

Skjult ID med pseudonym jente to. 12 jan. 2012 21:00

Det verste er jo at så få kvinner ikke tør å innrømme det. Og jeg skjønner det egentlig godt. Det er ikke stuerent å si at man har fikset på alt. Og menn tror jo på de som sier at de ikke har gjort det. hehe... Joda. Carola sier hun aldri har tatt botox eller gjort noe som helst unaturlig. Men når man googler henne og søstereren, ser det ut som det er 20 års forskjell med tanke på rynker - og ikke fem. Så ikke vet jeg.

Menn sier at de liker naturlige damer.... Dere mener naturlig rynkedfrie og slanke damer...? Etter fyllte 30 finnes det lite av det. Jeg tror at så lenge menn i praksis velger de som jukser, så vil damene alltid jukse. Uansett hva menn sier om det i teorien.

Men det kunne jo vært morsomt om trenden snur. For at det skal skje, må menn snart legge sammen to pluss to. Og gå for det naturlige.

(mann 38 år fra Østfold) to. 12 jan. 2012 21:05 Privat melding

Det er jo bare å ta dette andre jukset (pushup, sminke, etc etc) et par hakk lenger.

De fleste foretrekker noen som ser bra ut, og de fleste gir en lang faen i om det er "naturlig" eller ikke, uansett hva de sitter her på forumet å skriver av "korrektheter".

Ellers syns jeg det er ganske artig når folk sier at silikon er stygt osv... Joda, når man tydelig kan se at det er silikon, så er det ikke spesiellt fint (selvfølgelig!), men på de aller fleste som tar det, så er det ikke noen sånn "OI, hu der har silikon ja"-faktor akkurat. Man ser stort sett flere damer hver eneste dag som har silikon, uten at man legger merke til det engang.

(mann 33 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 21:05 Privat melding

Det går an å passe på seg selv litt bedre og ikke bare ta snarveier. Det gir også et bedre resultat når man faktisk blir gammel. Det er bare å se hvor ødelagt de som har tatt mange operasjoner er når de kommer oppi 50-60 åra, der finnes det mye skummelt hvis man leter litt på internett. Og de bare fortsetter å desperat prøve å rette det opp med enda flere operasjoner.. Noen med naturlige rynker tror jeg ser utrolig mye bedre ut enn noen med botox gone wrong.

Skjult ID to. 12 jan. 2012 21:06

Botox er så vanlig nå, at det er svært vanskelig å vite. Har prøvd jeg og. Men det har jeg aldri sagt til noen. Om en mann hadde spurt meg, ville jeg kviet meg for å innømme det. Men ingen har spurt. For ingen ser det eller tenker på muligheten - ettersom jeg ikke er jålete i noe annet er jeg nok utenfor mistanke... :-)

Skjult ID med pseudonym Eikers1 to. 12 jan. 2012 21:06

@jente..
Ikke enig. Jeg synes damer som er 30 eller 40 skal se ut som de er 30 eller 40, og ikke som barbidukker på 18.. Såklart kan ei rynkefri "strøken" jente på 18 være fin å se på. Men du verden så mange hotte, sexy og herlige kvinner som finnes som er både 30 og 40 også :) Med både rynker og former :) Som har livserfaring og utstråling og glimt i øyet som hun på 18 bare kan drømme om å ha..

Skjult ID med pseudonym Noldus to. 12 jan. 2012 21:06

Alltid i sånne diskusjoner så snubler mennene over hverandre for å komme frem og si at det er ekkelt og plastikk og ''vi vil ha noe ekte" osv. osv., uten å tenke på at dette faktisk rammer de som allerede har gjennomgått slike inngrep, av diverse årsaker. Samme som skjer når ei dame spør hva menn vil ha når det gjelder kroppsform, om de liker litt fyldige eller slanke, og menn styrter til for å være mest korrekt, og sier "Nei, vi liker ikke sånne beinrangler! Kan'ke ha sex med ei der beinpipene stikker ut vøtt!", uten å tenke på at det er jenter som er naturlig tynne/slanke.

Nei - la folk få bestemme selv. Silikonpupper kan (subjektivt ifølge meg) være veldig pent, men det kan også være stygt og vulgært. Det kommer an på hvor flink kirurgen har vært, hvordan hun så ut fra før, og hvor mye hun ville ha lagt inn. Men dersom ei jeg var sammen med spurte om min mening når det gjelder silikonpupper, så ville jeg nok vært mer bekymret med tanke på at det tross alt er et kirurgisk inngrep, som ikke nødvendigvis er helt ufarlig.

Men det KAN altså se svært så flott ut. Personlig synes jeg ikke noe om at jenter med normale fine pupper legger inn silikon kun for å bli større, men akkurat det kan jeg ikke legge meg oppi heller, bare si hva jeg mener.

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 21:07 Privat melding

Det er forsket på dette, og de som er nærmest det gylne snitt i ansikt/kropp er det som ofte blir oppfattet som vakkert. Det gjelder ikke kun mennesker, men i alt vi ser i hverdagen.
Jeg vet ikke om legene forholder seg til dette snittet, men det gjør de nok :)

Men ja, noen går for langt,, og det er jo bare skrekkelig - i hvert fall syns jeg det. Ser ut som dukker som kun beveger munnen, og det er jo litt trist? Syns jeg da..

Jeg syns det er greit, som Mulitvit sier, at om man har vært med i en ulykke, så kan slike inngrep være nyttig. Ellers burde man jo gjøre noe med dette selv.
Så et program på tv - ei veldig kraftig jente som gikk igjennom diverse inngrep for å bli "sexy". Problemet hennes var at utenpå var hun det, men psykisk hadde hun ikke forandret seg, og hun ble sint på menn som kalte henne pen, og mente de kun gikk etter utseendet hennes, osv. Utseendet og selvbilde er noe man selv burde jobbe med. Det kan være veldig vanskelig, men resultatet blir jo enda mer "fantastisk" når man bygger opp selvbildet sitt i tillegg. Ikke at jeg kan påstå dette, men jeg tror :D

(mann 33 år fra Akershus) to. 12 jan. 2012 21:08 Privat melding

@jente

Så klart mener vi naturlig vakre jenter under 30. Derfra er det individuelt hvor bra dere holder dere, men over en grense (som varierer individuelt og med trening/kosthold/livsstil) ser dere ikke spesielt bra ut verken med eller uten masse juks.

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 12 jan. 2012 21:12

Finnes mange grunner til å ha silikon, så jeg kan ikke på noen måte være negativ på et generelt basis.
Så lenge du har gjort det med måte så er det akkurat det samme for meg.

(kvinne 34 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 21:14 Privat melding

Jeg er glad jeg har bestemt meg for å være fornøyd med meg selv sånn jeg er. Så tar jeg heller vare på kroppen min ved å trene og spise sunt :)

Skjult ID med pseudonym .. to. 12 jan. 2012 21:16

Jeg hadde ei venninne som var utrooolig naturlig pen jente. Tok litt silikon litt stil, og litt til, og litt botox i leppene, og litt til, og enda litt, og nå er hun egentlig ikke søt lenger en gang. Jeg syns det er veldig trist :(

Skjult ID med pseudonym sta to. 12 jan. 2012 21:20

Er ikke uten grunn man tilbys psykologhjelp osv etter større inngrep som fettsuging dersom man er stor. Det at hjernen ikke er klar for den nye virkeligheten kan ofte føre til at man blir veldig deprimert osv. Det tar lengre tid å omstille tankegangen fra feks små til store pupper, "stygg" ( i forstand av liten oppmerksomhet fra annet kjønn ) til å få masse oppmerksomhet enn selve operasjonen.

Dersom man etter operasjonen får økt selvtillit og stråler er det jo dette som tiltrekker og ikke siliconen i seg selv. Dersom man ikke er medlem av sukker da :p

Og som du sier Beneath er det ett gyllent snitt som brukes, ett forholdstall mellom diverse ansiktstrekk der kinnben vel var det viktigste trekket som gjør særlig kvinner til vakre. Jo nærmere dette tallet jo flere menn mente hun var attraktiv. Synes å huske at det var en serie med John Cleese eller noe om dette. Er nok dette som brukes av plastisk kirurgi som mal ja.

(mann 33 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 21:24 Privat melding

Plastisk kirurgi har sitt bruk, men da mener jeg det burde være til de som trenger det. De som har mistet bryst pga kreft, de som trenger reduksjon på grunn av belastning på ryggen, de som har vært i ulykker osv. Det har mange uante komplikasjoner man burde være mer klar over og det er lett å trå feil, spesielt hvis man får gjort inngrep i tidlig alder.

Skjult ID med pseudonym fjesløs to. 12 jan. 2012 21:32

Foretrekker naturlige bryster, men synes kvinner skal få gjøre det de selv vil med kroppen sin. Noen drar det absolutt for langt med plastisk kirurgi og ender opp med å se verre ut enn de gjorde før. De som trenger det etter ulykke, sykdom eller for helsens del synes jeg for all del skal få ta slike operasjoner, om de ønsker.

Botox er forresten det giftigste stoffet man kjenner; 4kg jevnt fordelt hadde tatt livet av alle mennesker på jorda :)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 12 jan. 2012 21:36

For første gang i historien er jeg faktisk enig med KongKebab.....! :):)

Skjult ID med pseudonym sushibabe to. 12 jan. 2012 21:39

Traff nyllig en venninne som vil ha botoxbehandling som 40-årsgave. Det slo meg

Skjult ID med pseudonym sta to. 12 jan. 2012 21:42

Det har nok noe med at man som regel bare legger merke til der det har gått galt ja, som KongKebab sier.

Er vel som afrikanerne som spiser maur, vi liker det ikke. Men med bind for øynene kunne det nok hende vi likte det så lenge vi ikke visste hva det var :)

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) to. 12 jan. 2012 21:54 Privat melding

Er ingen tlihenger av kosmetiske/kirurgiske inngrep uten at det er pga sykdom ol.Jeg liker små faste pupper. Siste årene har jeg møtt ikke mindre enn 3 kvinner med plastpupper og jeg hadde virkelig ikke sansen for det.De nevnte kvinner hadde fått dette utført pga anorexia.
er redd det forteller litt om hvike damer jeg tiltrekkes av "blush"

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 22:07 Privat melding

Jo, man kan absolutt trekke inn sminke og pushup-bher, men det er jo å dra det litt langt, er det ikke? Altså... å få siliconpupper så legger man seg under kniven, er ikke dette ganske ekstremt når man tenker over det? Man risikere livet sitt for å få større pupper. Det er jo svært sjeldent at noen har dødd av det, men det har jo skjedd. Det er jo mange som ikke går med pushup-bher og sminke, og man blir i det minste ikke skadet av det.

Skjult ID med pseudonym banditten to. 12 jan. 2012 22:10

Sålænge hun er glad ved den hun er og følgende også er glad for mig, så er jeg glad for hende.
Der er virkelig nogle smålige folk herinde der øjensynligt ikke kan unde andre god selvfølelse.

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 22:31 Privat melding

Joda, jeg regnet med at det kom. Men altså.. Hvis du tenker på det, kan kutter villig opp kroppen for å få den finere?! Jeg har ikke sett statistikken på det jeg heller, men jeg har lest om det.

Skjult ID med pseudonym a r n e to. 12 jan. 2012 22:32

Jeg ser helst at en dame setter pris på seg selv, og blir satt pris på for den hun er.
Jeg skal ikke nekte for at det ikke finnes mange virkelig flotte damer som ikke hadde sett like bra ut uten diverse inngrep, men det betyr heller ikke at de hadde vert stygge uten.

Dersom det er av medisiinske grunner derimot, det er noe helt annet.

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 12 jan. 2012 22:34

@Beneath
Synest du overdriver litt,jeg har tatt silikon,og angre ikke ett sekund,og de ser helt naturlige ut,hadde veldig små,og hadde vanskeligheter og finne kjoler som satt fint,og det er noe med det att enn vil føle seg som en hel kvinne med former.
Men du skal selvfølgelig være glad du slipper,og jeg vet det er mange som overdriver dette,men det får være dems problem. :-)

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 12 jan. 2012 22:35

Er forøvrig veldig enig med @nostalgisk ;-))

(mann 36 år fra Troms) to. 12 jan. 2012 22:35 Privat melding

Er det ikke noe sånt som 10 års varighet på silikoninnlegg?

(mann 31 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 22:37 Privat melding

JA til rynker!

NEI til plastikk.

Dårlig selvtillitt? Da bør vel kirurgen være absolutt sistevalg.

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 22:37 Privat melding

Tvilling - ja, jeg har bevisst satt dette innlegget litt på spissen, og sagt min mening av saken.
Jeg syns det er litt synd, bare. Spesielt de som drar det for langt og ser veldig unaturlige ut. Men selvsagt, folk gjør som de vil, og er ofte fornøyd med det :)

Har ikke verdens største jeg heller, altså!

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 22:38 Privat melding

Nostalgisk - Nei, det har jeg faktisk ikke, en av de få, he he!

(mann 31 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 22:39 Privat melding

Joda, det har du det. Men null gjennomtrekk.

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 22:41 Privat melding

;)

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 12 jan. 2012 22:42

@multivit
Helt enig med deg...ja til rynker :-)men det er ikke noe galt i og få god selvtillit?

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 22:42 Privat melding

Er det noen gutter som legger merke til de øredobbene uansett ? :P

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 12 jan. 2012 22:46

@beneath
Ja enig der at mange går alt for langt....før jeg tok det fylte jeg ikke opp en A-cup en gang,og nå bruker jeg liten c-cup,så har ikke overdrevet der nei,men gud så mange fine stroppeløse kjoler jeg har kjøpt meg :-)

(kvinne 41 år fra Hordaland) to. 12 jan. 2012 22:46 Privat melding

Kan ærlig si at når jeg begynner å se ut som et trekkspill i tryne vil jeg vurdere botox..
Narturlig enn så lenge (utenom litt sparkel i tryne)..

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) to. 12 jan. 2012 22:47 Privat melding

@nostalgisk

skotøy er da blikkfang så det holder.Spesielt nå på vinteren ; )

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 22:48 Privat melding

nostalgisk - oooh, burn.. ! Ja ja ;)

(mann 31 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 22:52 Privat melding

@tvilling. Absolutt ikke noe galt i oppnå god selvfølelse/innsikt, men jeg mener at slike inngrep ikke er veien å gå. Det er mye mulig det kan hjelpe en person, men dette kan igjen slå negativt ut for andre. Og det vet vi jo er reelt.

Men det eneste som kan ta knekken på en slik trend er vel rett og slett at alle fyller opp brystpartiene sine, fyller opp ansiktet med botox og lar tenna bade i hydrogenperoxid. Ja, for til slutt kommer vel den dagen hvor det igjen blir hipt å være naturlig.

Skjult ID med pseudonym Stormende to. 12 jan. 2012 22:58

Er ikke det opp til den enkelte selv - om hun (regner med det er kirurgiske inngrep på jenter det er snakk om her) vil ha silikon/botox? forsåvidt har vel "allmuen" eller andre noe dem skulle sagt?
MEN - joda, naturlig er vel å foretrekke. Kan sikkert være "spennende" med noe nytt, men "hvor lenge er Adam i paradis"? :) Jeg vet faktisk ikke.. Ok - har ikke noe å si om hu ser pen ut, men:
DET MÅ VÆRE NOE INNVENDIG (i hodet) OGSÅ!!!
Tilslutt: nei tror ikke trenden vil snu på ei stund.

Skjult ID med pseudonym Mano to. 12 jan. 2012 22:58

Håper for guds skyld at jenter ikke begynner å la kroppshåret gro, ikke bruke sminke, gå uten bh m.m.
Jeg vil ikke treffe på steppegress fra den Russiske tundra.

Det er forøvrig en fri verden og jenter/gutter må få velge å gjøre det de vil uten at man trenger å tilegne de dårlig selvtillit m.m.

Tviler på at flere i tråden over her, hadde sett om en jente hadde fått fikset på nesen el.l.
En annen ting til noen i tråden over... Silikonpupper trenger ikke se ut som puppene til jentene i pronosamlingen du har under sengen...

Skjult ID med pseudonym Lady to. 12 jan. 2012 23:00

Det er alltid en fordel å eldes med stil. Det vil si ta vare på kropp og helse som en naturlig livsstil.
Her er alt ekte og jepp alt sitter fortsatt der det skal på denne gamle kjerringa med stokk:)

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 12 jan. 2012 23:01

@Multivit Javel....så du mener at siden jeg har tatt silikon,så slår det negativt ut for deg.....skjønner ikke helt hva du mener,men helt greit og ha meninger om dette tema,men jeg skader ingen,og det er kun positivt for meg

(mann 31 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 23:04 Privat melding

@Tvilling.

Det er ikke meg selv jeg sikter til. Men ja, du kan faktisk bidra til å forvrenge kroppsbildet til andre, direkte og indirekte.

Skjult ID med pseudonym Mano to. 12 jan. 2012 23:10

Verden er ikke bare sort og hvit Multivit.
Du snakker hele tiden om det ekstreme.

Igjenn...
De fleste som legger inn silikon eller gjør noe med kroppen sin, ser ikke ut som jentene i pornofilmene du har under sengen. For erfaring med dette kan du umulig ha, ut i fra det du sier.
Unntakene er ikke regelen.

Du lærer nok du også en gang skal du se...

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 23:10 Privat melding

Jo, det kan jo fremprovosere samme problem, men treningen er jo en sunn måte å skaffe seg kroppen på, og kan brukes som et sunnere forbilde.
Trening er jo sunnere enn kirurgiske inngrep?

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) to. 12 jan. 2012 23:11 Privat melding

Tror kanskje en skal være litt forsiktig med å uttale seg om dette fordi det finnes jenter som kan bli såret .
om jeg såret noen med min post, ber jeg om unnskyldning :

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 12 jan. 2012 23:12

For noe tull,det er ingen som ser jeg har silikon en gang...og ikke står det i panna på meg.så er langt ifra enig med deg.
Det er nok masse annet som bidrar til og forvrenge kroppsbildet til folk,og spesielt jenter..blader,tv,internett osv.
Men du er jo bare 25....snakkes når du har blitt 50 hehe

Skjult ID med pseudonym Mano to. 12 jan. 2012 23:15

Joda tvilling
I følge Multivit så ser han med røntgensynet sitt, at dine pupper er uekte.

Skjult ID med pseudonym tvilling to. 12 jan. 2012 23:19

He he...enig med @mano der ja...du har nok litt for mange pornoblader under senga @multivit,tror egentlig du ikke har helt peil på hva dette dreier seg om ;-)

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 23:19 Privat melding

Ikke meningen å ville såre noe her. Bare stiller spørsmålstegn. Folk må gjøre som de vil, altså! Og det var de mest ekstreme tilfellene jeg tenkte på i utgangspunktet, hvor ting har gått for langt.

Uansett.. silikonpupper kan "vises"frem på forskjellige måter.
Noen tar på seg den største utringningen, andre gjør ikke. Hadde ei venninne som hadde ganske store siliconpupper i forhold til kroppen sin, men hun viste de aldri frem heller. Nå har hun tatt de ut. Jeg som vet alt ser en stor forskjell, men de andre på jobben hennes har ikke sagt noen ting, og sikkert ikke tenkt over det :)

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 23:20 Privat melding

Humle - konklusjon, alt med måte? :)

(mann 31 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 23:24 Privat melding

@Humle.

Det er et naturlig utfall av en over gjennomsnittlig god livstil siden fødselen.

Om folk hadde brukt tilsvarende tid med å jobbe med sin egen selvfølelse så ville nok det gitt resultater også. Er du uenig i det? Det virker som du resolutt mener at kirurgiske inngrep er eneste og sunneste løsning på et selvlagd "problem".

Som jeg påpekte tidligere så mener jeg det å legge seg under kniven bærer preg av blant annet latskap.

Ellers er jeg sannelig ikke sikker på hva du vil frem til :-)

Skjult ID med pseudonym Mano to. 12 jan. 2012 23:29

Stå på multivit.

(mann 31 år fra Oslo) to. 12 jan. 2012 23:34 Privat melding

Det er sunt å ha forskjellige meninger. Gøy er det også :-)

@Humle. Vi runder av her. Blir bare serverproblemer for sukker om tråden blir for lang.

@Mano. Det er ikke jeg som har tatt opp det ekstreme her. Det å dytte i seg kunstige legemer/midler pga et selvforskyldt problem er nettopp det jeg anser som ekstremt.
Og den pornosamlinga du sikter til, den er ikke-eksisterende. :-)

Natta folkens =)

Skjult ID med pseudonym Naturlig fr. 13 jan. 2012 06:48

Jeg har små pupper, men føler meg like feminin for det. Får en del oppmerksomhet fra gutter også, og ser ikke helt problemet. Sikkert mange gutter som foretrekker store pupper, men de får heller finne seg en annen jente.

(mann 41 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 12:23 Privat melding

Det viktigste er at det ser naturlig ut, da kunne jeg nok fint vært sammen med noen med silikon, men foretrekker jo naturligvis "ekte vare"

(mann 41 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 12:26 Privat melding

@naturlig
Definitivt ikke noe i veien med små pupper :)
Synes faktiskt små pupper er penere enn (veldig) store pupper

Skjult ID med pseudonym Alene fr. 13 jan. 2012 12:33

Naturlig all the way.

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) fr. 13 jan. 2012 12:35 Privat melding

Som jeg bruker si - alt med måte. Og selv om jeg foretrekker naturlig skal jeg ikke rakke ned på de som føler seg bedre av forskjellige grunner om de velger å gjøre noe.

Problemet er når man peiser på så det ser helt forferdelig ut. Duck-face, pupper som buler ut i alle retninger, ansikt som er så strukket at man ser ut som michael jackson....

(mann 57 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 12:36 Privat melding

Hva er greit å tukle med, og hva skal man la være? Hvis man tar utgangspunkt i at vi vurderer våre medmennesker med tanke på å bringe våre gener videre med best mulig genetisk materiale?

Det er jo ikke bare silikon som lurer en potensiell partner. Tannregulering kan skjule så mangt. Det samme kan kontaktlinser.

Jeg vet i hvert fall at den verste form for "turn-off" for meg er innlegg i leppene.

Skjult ID med pseudonym tvilling fr. 13 jan. 2012 16:03

@Svampebob1
Ja,det er helt sant...jeg opererte ikke for og få mer selvtillit,for det har jeg masse av,men grunnen var helt enkelt og kunne føle seg som kvinne med former,og ha kjoler enn føler seg vell i :-)

Skjult ID med pseudonym Naturlig fr. 13 jan. 2012 17:08

Man kan da føle seg like mye som kvinne selv om man har små pupper. Jeg har mange kjoler som sitter som et skudd, så det du sier der stemmer ikke helt. Klart hver og en må få gjøre som man vil, men man trenger ikke større pupper for å føle seg mer kvinnelig. Å ha god selvtillit handler jo om å være fornøyd med seg selv, selv om man ikke ligger nøyaktig på det idealet samfunnet har skapt. Synd det har blitt sånn at man må ty til operasjoner og plastiske inngrep for å kunne oppfylle samfunnets krav. Det verste med disse inngrepene er at man sprer et budskap om at det naturlige ikke er bra nok.

Skjult ID med pseudonym Rose fr. 13 jan. 2012 17:33

I frankrike får man vist dekket operasjoner etter graviditet for å fikse seg igjen ( bryster og mage). Når man gir et barn til samfunnet og ødelegger kroppen sin ja da syns jeg jammen man burde få lov å fikse seg opp igjen! Jeg tror ikke dette kommer til å snu i vertfall ikke enda stadig flere i min vennekrets og kollegakrets opererer seg eller vurderer det. Vet flere som er ødelagt etter graviditet som har gått under kniven. Kommer selv til å joine akkurat den der! Noen ting fikser ikke natueren opp igjen selv..

(mann 31 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 17:50 Privat melding

@Rose.

Det får du i Norge også.

Skjult ID med pseudonym isbj fr. 13 jan. 2012 17:54

Jepp,en av mine venninner fikk dekket alt .

Skjult ID med pseudonym tvilling fr. 13 jan. 2012 18:04

@Naturlig
Veldig bra at du føler deg som kvinne selv med små pupper,men det er forskjell på små pupper,og ingen pupper...speilegg kaller vi det på godt norsk.
Så er glad på dine vegne :-)

@Rose
Riktig...du skal selv gjøre det du synest er viktig for deg,og drite i hva alle andre syns og mener.
Skjønner dette er ett viktig tema og ta opp,og jeg er helt enig med at noen tar helt av,der er ikke jeg,resten av kroppen er jeg kjempe fornøyd med :-)

Skjult ID med pseudonym Naturlig fr. 13 jan. 2012 18:19

Det er jo folk som deg tvilling som kaller det for speilegg som bidrar til at folk får komplekser.

Skjult ID med pseudonym guybrush fr. 13 jan. 2012 18:36

Naturlig: tror du må begynne å uttale deg på vegne av deg selv og ikke konstatere og annta at det du mener er korrekt for alle og enhver.

Prøv å si "jeg føler det du sier ikke stemmer", "jeg føler at man sprer et inntrykk av", "jeg synes ikke man trenger". Det er ikke vanskeligere ;)

Selv blir jeg mer provosert av personer som indirekte rakker ned på andre ved å antyde at de er svakere enn seg selv og at man sitter på den eneste sannhet - og alle andre tar feil. Innen psykologi og humaniora er det faktisk ikke slik at det finnes en fasitt.

Jeg vil tro at du også føler deg bedre med deg selv med en fin hårfrisyre og pene rene klær? Betyr dette isåfal at du er overfladisk? Og at det er synd på deg fordi du ifølge din logikk da trenger pene klær for å føle deg bra?

Kanskje personen du henvender deg til ser på sine pupper som noe helt annet enn du gjør? Noen føler ikke at puppene definerer en som person - men heller at det er noe ved en på akkurat samme måte som pene sko, klær og annet. Man trenger ikke ha problemer eller være mer overfladisk av den grunn.

(mann 31 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 18:41 Privat melding

@ nesten alle av dere.

Oppgitt.

(mann 61 år fra Buskerud) fr. 13 jan. 2012 18:45 Privat melding

Personlig har jeg ikke noe imot silikon bryster :) Har vært sammen men en jente som har det , litt rart men utrolig fine å se på ....... Det ville kansje se rart ut om jeg fyllte snurrebassen med silikon for å få volum , tror ikke jeg ville gjort det hvis det lot seg gjøre :) Aksepterer at mennesker har behov for å endre kroppen med å bruke silikon ...............

Skjult ID med pseudonym Naturlig fr. 13 jan. 2012 18:52

@Guybrush : Jeg har aldri antydet at noen er svakere enn meg eller at jeg sitter på den eneste sannhet. Jeg har heller ikke kalt noen her for overfladisk. Jeg har bare forsøkt å få frem andre synspunkter på ting. Poenget mitt var vel å få frem at man kan være både feminin og pen selv med små pupper. Greit at noen synes store pupper er penere enn små, men JEG synes ikke det.

(mann 38 år fra Østfold) fr. 13 jan. 2012 18:56 Privat melding

Jeg syns heller ikke store pupper er penere enn små.

Skjult ID med pseudonym Guybrush fr. 13 jan. 2012 18:59

Naturlig: da tror jeg du må tenke gjennom hva du skriver før du gjør det :) Og det var ikke vondt ment - og jeg avviser ikke at du ikke mener det slik.

Og jeg tror ikke du skal bekymre deg for at ikke gutter liker små pupper. Det kan jeg selv skrive under på ;)

(mann 61 år fra Buskerud) fr. 13 jan. 2012 19:04 Privat melding

Ok.... gutter ikke tull nå , å si at du ikke bryr deg om store pupper er lite troverdig , jentene vet dette derfor tiltak

Skjult ID med pseudonym sta fr. 13 jan. 2012 19:05

Så absolutt guybrush synes også små er bedre. Men der har vel kanskje med det å føle seg feminin enn noe annet? ( ps ikke lest alle postene så mulig dette er nevnt alt )

Skjult ID med pseudonym tvilling fr. 13 jan. 2012 19:06

@Naturlig
Ha en fin kveld og helg :-)

@guybrush
Tusen takk,akkurat som jeg skulle ha sagt det selv :-)

@Spongebob1
Fint at du synest grunnen er god nok,og liker det du skrev under ;-)

(mann 38 år fra Østfold) fr. 13 jan. 2012 19:11 Privat melding

Feliciano: Det er da ingen som har sagt de ikke bryr seg om store pupper? Noen har sagt at de syns små er finere enn store. Det betyr da ikke noe annet enn nettopp det.

(mann 31 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 19:15 Privat melding

For å sette ting på spissen.

Det oser som regel selvtillit av folk på dop også ;)

Nå melder jeg meg ut igjen :-)

Skjult ID med pseudonym tvilling fr. 13 jan. 2012 19:21

@multivit
Ha en fin fredag og helg til deg også :-)

@Tusen takk,det skal jeg gjøre vettu ;-)

Skjult ID med pseudonym tvilling fr. 13 jan. 2012 19:28

Til @Spongebob1 skulle den siste settningen være til ;-)

Skjult ID med pseudonym Boble® fr. 13 jan. 2012 20:20

Syntes først og fremst at dama skal få gjøre det hun vil for at hun skal føle seg bedre. Så lenge det fungerer. Jeg har ikke noe i mot noen form for modifikasjon så sant det er for å forbedre en skikkelig skavank. Naturlig store silikonpupper på en som var flat før er helt okay. Basketballer er ikke okay. Botox uten å se ut som ett trommeskinn i trynet er sikkert bra det også. Sminke som ikke er så veldig iøyefallende er bra.

Kortversjon: Så lenge det ser naturlig ut er det flott.

Skjult ID med pseudonym =3 fr. 13 jan. 2012 20:36

Noen innlegg er for lange til å lese alt av. Så jeg får nesten bare si min mening om temaet.

Det er opp til en selv, om man føler at man trenger justeringer. Men mange synes ikke veldig synlige justeringer er veldig pent. Kjenner ei som tok boob job når hun var 19, og det får å få mer selvtilitt. bra for henne. nå har hun født sin første, og ting ser ikke så veldig bra ut mer, og de vurderer å gå inn å rette opp i skadene..

SKADENE ????? omg