Alle innlegg Sukkerforum

Er det ingen som leser de første meldingene eller??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hmmmm fr. 13 jan. 2012 18:21

Er det ingen av sukkerdamene som leser første meldinger? Eller leker dere kostbare? Går det an markere leste innlegg som uleste? Eller er det slik at dere bare ikke sjekker innboksen??

Har sendt ca 200 meldinger siste uka, fått ett svar! Og så jævlig stygg er jeg neiggu ikke assså! Bare så det er sagt!! :)

Skjult ID med pseudonym Charleene fr. 13 jan. 2012 18:27

Har opplevd det samme sjøl....dvs... snakka en stund og POFF borte... det går begge veier..prøvde tilogmed 2 ganger på en fyr..jeg sa jo bare hei, spurte ikke om å treffe han akkurat.. Desverre er det mange mange som ikke gidder svare "takk men neitakk" en gang... Trist, men sant.. Overse dem, gå videre.. for de er ikke noe for deg uansett <3

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 18:29 Privat melding

Næææemen! Leser og svarer....tar litt tid innimellom, men svar kommer alltid :-) Send melding til meg du TS så skal du få svar ;-))

Skjult ID med pseudonym guybrush fr. 13 jan. 2012 18:31

TS: 200 meldinger? Hvordan klarer du dette hvis du skal klare å se gjennom hva de er ute etter, skrive noe annet enn bare "hei" og "hva skjer" og denslags overfladisk nonsens :) Om du trøkker ut det samme til alle og enhver så lukter man det lang vei. Og har du tatt deg tid til å se etter hva de ser etter - og er du midt i målgruppa?

Skjult ID med pseudonym hmmmm fr. 13 jan. 2012 18:32

altså, her har det ikke vært snakk om å snakke ei stund heller da! Bare ingen som svarer! Og jeg vet at jeg ikke er stygg og jeg vet at jeg er ganske sjarmerende, da jeg skriver første meldinger! men er poenget at man skal lire av seg alle mulige komplimenter i første meldinga? Er det veien å gå, for å få svar av damene på Sukker??

Hvorfor er folk på sukker om det ikke er for å treffe og bli kjent med nye mennesker?? Er folk her bare fordi det er in?

Skjult ID med pseudonym hmmmm fr. 13 jan. 2012 18:34

ja ja, så overdrev jeg litt da, men hvertfall 50! Så klart jeg er inne på profil og ser på, og skriver jo om hva jeg finner innteressant hos de jeg skriver til! Nei, jeg sender ikke samme meldinga til mange nei! Litt har man da lært.....

Skjult ID med pseudonym sta fr. 13 jan. 2012 18:39

Ikke alle som er inne hver dag så kan ta litt tid, samt at mobilversjonen viser hele meldingen uten at den blir markert lest. Så kan være ett par grunner.

Skjult ID med pseudonym nøff fr. 13 jan. 2012 18:43

Kjære TS, hva tror du selv da? Kanskje du ikke virker attraktiv? Kanskje profilbildet ditt ikke appelerer?
Jentene her skriver mange 1 meldinger. Har vel i snitt fått 10-15 i uka. Presenter deg selv litt bedre, se over bildet ditt og din profil, kan fort hende det hjelper da:)

Skjult ID med pseudonym Powpow fr. 13 jan. 2012 18:47

Stakar.. Får du ikke alle damene du peker på her inne? Velkommen til min verden! :P

Skjult ID med pseudonym isbj fr. 13 jan. 2012 18:49

@sta er det sånn at de som har mobilversjonen kan lese hele meld som jeg sender ,uten at jeg kan se at den har blitt lest ? humm,for det viste jeg ikke . hvordan får jeg mobilversjonen ?

(mann 31 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 18:50 Privat melding

Jentene her er jo flinke til å sende meldinger. Men nå har vel tilnærmet 99% av meldingene vært tragiske. Jaja, jeg har gitt dem muligheter hele gjengen til å kunne sende flere meldinger. Samma greia.

Det bærer veldig preg av at de yngre damene skal opptre som "voksne" og kjedelige, mens de som er litt eldre er litt mer lekne i tonen, som oftest.

Skjult ID med pseudonym Guybrush fr. 13 jan. 2012 18:56

De som ikke har fått svar/interesse fra meg har stort sett vært jenter som har vist null selvinnsikt eller tydeligvis interesse for hva jeg har skrevet at jeg er ute etter. Jeg annser meg selv som en ganske god menneskekjenner og kan lese mye utav hva en person skriver, hvordan denne skriver, setningsoppbygning, interesser, humor og denslags.

Typiske ting som gjør meg lite interessert er:

- mye eldre enn meg selv (ofte da umodne litt fjortisaktige kvinner)
- personer som lever for såpeserier og realitytv (og ikke for latterens skyld eller for selvironiens del)
- manglende bilde(r) (er alle bildene tatt ovenfra og ned, samme vinkel og samme dårlige lys så blir jeg skeptisk, hva har du egentlig å skjule)
- mange barn (og iallefall hvis det er med flere fedre)
- et utrolig banalt språk og manglende innhold (igjen - uten at dette er gjort med viten og vilje)
- lite flatterende utseende (jeg er ikke så skrekkelig kresen - men hvis jeg reagerer negativt umiddelbart er det lite å hente, det er vanskelig å ikke bli nesten litt fornærmet også)
- kraftig overvekt (jeg trener litt selv, bryr meg om hvordan jeg ser ut og foretrekker at en evt partner gjør det samme. Jeg snakker ikke om tynne fliser men jeg ønsker ikke ei jente som har større lår, mage og armer enn meg selv og hvor vekta hennes er større enn min. Når man da også skriver dette ganske klart sier det noe om manglende selvinnsikt også spør du meg)

Jeg svarer ikke endel personer. Rett og slett fordi jeg føler det blir kleint, flaut og nedlatende. Jeg foretrekker heller at personer ikke skriver noe til meg hvis de ikke er interessert også. Så da gjør jeg det samme den andre veien.

Skjult ID med pseudonym sta fr. 13 jan. 2012 18:56

Bruk mobil.sukker.no på mobilen. Kan du lese uten at den markeres som lest. Blir kun det dersom du faktisk klikker på den. Var slik for en ukes tid siden ihvertfall. Må nesten sjekke, synes å huske de var uthevet før men

(kvinne 36 år fra Buskerud) fr. 13 jan. 2012 18:57 Privat melding

lurer på hvem hmm er :P

jeg svarer da jeg....så du har ikke skrevet til meg ihvertfall..er du kjekk og sjarmerenes hadde jeg ihvertfall svart :)

Skjult ID med pseudonym Guybrush fr. 13 jan. 2012 19:02

Mulig poenget mitt forsvant litt i siste innlegg. Det jeg ville få frem er at det er mange grunner til at en person ikke er interessert. Og ofte skyldes det at man enten sikter seg inn mot noen som man ikke passer sammen med, evt at man fremstiller seg selv som en person den andre ikke interesserer seg for.

Skjult ID med pseudonym =3 fr. 13 jan. 2012 19:06

På nett, må man virkelig jage, jenter får masser av oppmerksomhet, og er man ikke på å jager hele tiden, så velger de en som er.. (les: mer desp)
Nett dating, er en plass, der kvinner som egentlig ikke får oppmerksomhet, får masse og kan velge og vrake.. bra for dere.. men for menn, enten må du være veldig kjekk, eller veldig aktive, og ikke stygg..

Skjult ID med pseudonym sta fr. 13 jan. 2012 19:11

Ikke aktiv og ikke kjekk... Høres svart ut gitt...

Skjult ID med pseudonym tvilling fr. 13 jan. 2012 19:15

@guybrush
Hvor gammel er du hehe

Skjult ID med pseudonym Guybrush fr. 13 jan. 2012 19:17

tvilling: 33, hvordan det ? ;)

Skjult ID med pseudonym tvilling fr. 13 jan. 2012 19:23

Bare lurte,nyskjerrig vettu @guybrush.....så skriver du veldig bra,ikke verre enn det ;-)

Skjult ID med pseudonym Guybrush fr. 13 jan. 2012 19:27

tvilling: og du da ? ;)

takker og bukker forresten

Skjult ID med pseudonym tvilling fr. 13 jan. 2012 19:31

49 :-)

Skjult ID med pseudonym Tuppelura fr. 13 jan. 2012 20:17

Må berre sei meg veldig enig med guybrush, altså det første innlegget! 200 meldingar på ei veke?!?! Då rekk du neppe å lese profilane til desse 200 du sender til heller ...

Skjult ID med pseudonym syvendefar fr. 13 jan. 2012 21:00

Er det et tegn på gifteringen burde ha vært med på profilbildet, eller ikke? :)

Skjult ID med pseudonym Lovely fr. 13 jan. 2012 21:19

TS, ut i fra det jeg har lest her, så virker det som om du er en smule arrogant. Hvis det er tilfelle, kan det hende de du har sendt melding til faktisk ikke fant deg interessant. Muligens ikke pga utseende ditt, men hva som var i innholdet i meldingen. Og kanskje de fikk inntrykk av at du er en typisk; "ok, men jeg var faktisk ikke så interessert"-type når du får en avviselse. Jeg har kommet borti en haug med sånne her inne, som tar det så til seg at de skriver sånne ting, til og med støtende ting, til meg.

Hvis du har sendt melding til TO HUNDRE forskjellige jenter her inne, og du fikk ETT svar, da burde du heller se hva som er galt i hva du skriver/hvilke bilder du har enn å klage på de som ikke svarer. For når man kun får ett svar ut av 200 meldinger, DA burde du innse at noe ikke stemmer. Det BURDE ha gått opp et lys for deg, kjære.

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 13 jan. 2012 21:22

hehe klapp klapp:)

Skjult ID med pseudonym søker fr. 13 jan. 2012 21:32

@Guybrush
Guybrush skriver: "Typiske ting som gjør meg lite interessert er:"
Guybrush skriver: "- mye eldre enn meg selv (ofte da umodne litt fjortisaktige kvinner)"
Hvis hun er umoden og fjortisaktig så er det noe for meg, uansett om hun er mye eldre.
Guybrush skriver: "- personer som lever for såpeserier og realitytv"
Selvsagt, hun savner jo en mann å gjøre ting sammen med.
Guybrush skriver: "- manglende bilde(r) (er alle bildene tatt ovenfra og ned, samme vinkel og samme dårlige lys så blir jeg Guybrush skriver: "skeptisk, hva har du egentlig å skjule)"
Hun er bare redd for å bli rakket ned på av Guybrush.
Guybrush skriver: "- mange barn (og iallefall hvis det er med flere fedre)"
Jeg liker barn.
Guybrush skriver: "- et utrolig banalt språk og manglende innhold"
Det er ikke noe galt med folk bare fordi de ikke er forfatter, det er heller ikke så lett å vite hva en skal skrive.
Guybrush skriver: "- lite flatterende utseende (jeg er ikke så skrekkelig kresen - men hvis jeg reagerer negativt umiddelbart er det lite å hente, det er vanskelig å ikke bli nesten litt fornærmet også)"
Dommen "lite flatterende" er noe som skjer inni ditt hode, det har ingenting med damen å gjøre. Hvordan kan du bli fornærmet av dette?
Guybrush skriver: "- kraftig overvekt"
Det er farlig å dømme etter utseende, men min erfaring er at overvektige er mye koseligere mennesker enn selvopptatte treningsnarkomane.

Skjult ID med pseudonym Calienta fr. 13 jan. 2012 21:33

Lurer virkelig på hvilke jenter gutter som ikke får svar skriver til, med så mange av oss jenter her inne som gir garantert svar!
Sagt det før, og sier det igjen....
Er det SVAR man er ute etter, sett deg inn på garanti lista, er det kjærlighet du er ute etter, vel... rimelig sikker på du ikke ville klaget da...

(mann 33 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 21:41 Privat melding

De fleste på sukker bruker ikke forumet da, Calienta. Så basert på hva folk her inne sier blir grunnlaget litt skeivt. :)

Bare noe å tenke på. Folk som bruker forumet er vel litt mer åpen for å kommunisere med mange enn de andre brukerne.

Skjult ID med pseudonym Calienta fr. 13 jan. 2012 21:53

Er jo ikke bare inne på forumet jeg har hørt at jentene svarer da =P
Og man har jo garantilista av en grunn, men det er visst mange som ikke bruker den, selv om de klager på mangel på svar =P
That was just the point I was going for =P

Skjult ID med pseudonym arnold fr. 13 jan. 2012 23:32

Nei.
Diskusjon slutt.

Skjult ID med pseudonym sta fr. 13 jan. 2012 23:35

Sender bare melding til modellene, men de svarer ikke... * gråter en tåre og synes fryktelig synd på seg selv *

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 13 jan. 2012 23:36

@ sta

Du sier du bare sender melding til modellene... Si meg har du glemt å ta på deg briller i kveld?:)

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 13 jan. 2012 23:45

Hehe...fikk en mld med en kar her en dag...han lurte på om jeg hadde lyst til å bli kjent med ham :) Før jeg rakk å lese den engang så hadde han visst deaktivert profilen sin( eller blokkert meg, ikke vet jeg..) Jeg fikk ihvfall ikke svart, og nå har jeg jo garantert IKKE lyst til å bli nærmere kjent med ham ;P

Skjult ID med pseudonym sta fr. 13 jan. 2012 23:47

Kan ikke noe for at jeg har ølbriller på i dag...

* ble nå veldig nysgjerrig på hvem lady er *

Skjult ID med pseudonym sta fr. 13 jan. 2012 23:48

Og regner med at du da kanskje er en modell Lady!! * sa han med håp i stemmen *