Alle innlegg Sukkerforum

Lykkelig/trist

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tigergutt fr. 13 jan. 2012 19:34

Er det noen som er lykkelige her ? Har aldri vært komplett lykkelig jeg...... Vært uheldig med foresatte og familieforhold.
Og ikke har jeg klart og erobre meg kvinnen i mitt liv heller, mammaen til barna tok snippsekken og dro for to år siden.....
Føler meg trist nå , har alltid krummet rygg og stått på, men kjenner batteriene begynner og bli tomme...

Skjult ID med pseudonym Guybrush fr. 13 jan. 2012 19:38

Kan til en viss grad relatere. Har vært sjukt langt nede til tider - men alltid klart å beholde iallefall tanken om et lyspunkt der fremme. Ser du også har barn, det hjalp iallefall meg i en vanskelig periode.

(kvinne 50 år fra Akershus) fr. 13 jan. 2012 19:39 Privat melding

Nå vet ikke jeg om dette er ironisk eller ærlighet ,er så mange forskjellige innlegg her til tider.
Men om du ikke har hvert komplett lykkelig så syns jeg det er trist .
Da håper jeg at 2012 blir ditt år :)))

Skjult ID med pseudonym tvilling fr. 13 jan. 2012 19:48

@Tigergutt
Det er vell ingen som er komplett lykkelig hele livet,noe vil det altid være,men forbanna trist når en ikke ser noe lys i enden av tunellen :-(
Når det skjer meg,prøver jeg og tenke positivt,trekker frem barna,det at ingen av oss er alvorlig syke og sånne ting,det hjelper meg iallefall :-)
Og det og bruke tid på folk som tar energien ifra deg,er heller ikke lurt,meng deg med mennesker som gir deg energi.
Lykke til,så sender jeg en stor klem,og håper det hjelper litt da :-)

Skjult ID med pseudonym sta fr. 13 jan. 2012 19:48

Da kan det være en ide å snakke med fastlegen, de har mulighet til å henvise til psykolog osv. Evt snakke med noen du stoler på. Hjelper å få andre til å utforde på egen tankegang, få en til å tenke på hva som gjør at man ikke føler lykke. Finner man ut hav, kan man gjøre endringer for å bedre situasjonen og egne tanker. Er ihvertfall en mulighet :)
Dersom du ofte har dårlige dager kan det være lurt.

Skjult ID med pseudonym zoroaster fr. 13 jan. 2012 19:49

@ts

Hva skal til for å bli "komplett lykkelig" for deg?
For mange vil det å bli far score høyt på den listen.

Skjult ID med pseudonym action fr. 13 jan. 2012 19:49

Jeg er lykkelig! :)

Skjult ID med pseudonym isbj fr. 13 jan. 2012 20:00

en ting er viktig å det er å ikke bruke noe energi på ting som man ikke får gjort noe med her og nå ,det vil bare tappe deg for alle krefter .
Har selv godt igjennom en skilsmisse og under ikke min verste finde å gå igjennom det en gang .
Håper at du får den riktig hjelper du trenger og at du har venner rundt deg som du kan prate med .
Klem :)

Skjult ID med pseudonym isbj fr. 13 jan. 2012 20:04

skal være gått og ikke godt

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 20:06 Privat melding

Hei Tigergutt
Først og fremst, du har lov å føle deg trist og lei, men ikke la den følelsen gro fast, det er lett å la den bli værende, og da kan det bli tungt å komme ut av den.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 20:06 Privat melding

Noe av det beste du kan gjøre er å bygge opp igjen deg selv, finne lykken i deg selv. Magien ved å finne lykken i seg selv og ikke minst ved å bli virkelig glad i seg selv, fører ofte til at varme kjærlige mennesker kommer til deg.
Som det sies i en sang, you can t hurry love. Å prøve å fange kjærligheten er som å knipe fast en håndfull med vann. Ha åpne hender, og hjerte, og du vil få så mye kjærlighet at det renner over, høres nok naivt ut, men det funker faktisk.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 20:08 Privat melding

Alle har vi våre ting å bære på og min bør er ikke tyngre enn din eller vise versa, det er ikke mulig å sammenligne, det er din opplevelse av eventuell vondt som avgjør hvor tung børen er. Du har et valg, du kan regne opp alle de tingene i livet ditt som har gått på dass, eller du kan begynne å telle godene i livet ditt, for eksempel barna dine... de teller mange goder, du har barn og du får tilbringe tid med de, du kan nok ramse opp en lang liste med goder i livet ditt, hvis du vil.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 20:12 Privat melding

Jeg må innrømme at jeg er ganske trist i dag selv. Trenger litt påfyll av positiv energi merker jeg. Får det nok i morgen på bowlingen regner jeg med.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 20:14 Privat melding

At du har vært uheldig med foresatte og familiemedlemmer definerer det deg spørsmålstegn Vil du gi de så mye makt at de skal styre hvorvidt du har det godt eller ei spørsmålstegn igjen Ta heller makten over ditt eget liv tilbake nyt gode stunder med barna dine og gode positive venner du kan le og glede deg sammen med

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 20:14 Privat melding

En annen god medisin mot tristhet er å strekke ut hånden og hjelpe noen som ikke har det så bra. Meld deg inn i Røde Kors eller en annen frivillig organisasjon, det du har opplevd kan faktisk ha gitt deg en spesiell innsikt som gjør deg i stand til å hjelpe andre i tilsvarende situasjoner. Du vil snart nok oppdage at det er du som får mest igjen av å hjelpe andre, likevel er det vesentlig at du har hjertet ditt med deg i det du gjør
Det er så utrolig mye å glede seg over, og livet er altfor kort til å ikke glede seg over det hver eneste dag, men valget er ditt

Skjult ID med pseudonym isbj fr. 13 jan. 2012 20:15

@aqueena så enig med deg :) flott skrevet
Vet av egen erfaring at når du ikke har det godt selv så tiltrekkes man også personer som ikke er bra for deg .
Negativ energi gir negativ energi tilbake ,og det samme som positiv energi gir positiv energi tilbake :)))

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 20:17 Privat melding

Beklager at jeg sendte innlegg i flere omganger her, men hadde mye jeg hadde skrevet, og holdt på å få hysterisk anfall over feilmelding om ugyldig melding. Hvilket ofte betyr at et eller annet tegn ikke takles når jeg skriver på iphone ... Så delte opp for å se hvilke tegn som klusset til...skal sende egen email til Sukker om dette :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 20:20 Privat melding

Kjære Ceca83, Tigergutt og dere andre som vil ha, sender varm og energirike goklemmer til dere :-)
Ceca83, du er jo kjempeskjønn, du deler så flott av deg selv og skriver så mye bra, omfavne deg selv og minn deg på at du er fantastisk du :-))

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 20:23 Privat melding

@Isbj, veldig riktig det du skriver; å bruke energi og tanker på det du ikke kan gjøre noe ved er bortkastet, fokuser heller på det du kan gjøre noe med og vær streng med deg selv på akkurat det ;-)

Ekstra styrkende goklem

Skjult ID med pseudonym sta fr. 13 jan. 2012 20:27

Deler også ut en klem til de som trenger :)
Også fint skrevet aqueena :)

Anbefaler å søke hjelp om du har vanskelig med å komme igjen alene, synes det funket for egen del med en objektiv samtalepartner. Lett for at man kjører seg fast i egne negative tanker.

Skjult ID med pseudonym omfg fr. 13 jan. 2012 20:27

trodde tigergutt måtte bare få sagt det, men holy shit Aqueena..

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 20:30 Privat melding

Takk skal du ha Isbj, og nettopp ;-) ... Og da har man et valg. Det som har hendt, har hendt, det kan ikke gjøres om, men morgendagen ligger og venter frisk og blank...så er det opp til oss med hva og hvem vi fyller den med :-))

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 20:33 Privat melding

Takk skal du ha Sta og viktig å ha noen å snakke med, men gode venner kan aldri undervurderes, å distrahere seg i lystig lag er like viktig! Man kan snakke for mye om problemer også, det er ikke heldig. Det du fokuserer på er det du får i livet ditt :-))

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 20:34 Privat melding

Hahaha Omfg, ja ble plutselig så inspirert, måtte bare få det ut :-)

(mann 36 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 21:17 Privat melding

I min oppvekst følte jeg meg mye trist, ingen ting verdt og følte vel ikke at livet mitt hadde noen mål eller mening. Jeg så ikke mulighetene den gangen for ingen fortalte meg så mye om de desverre. Dette endret seg etterhvert heldigvis.
Det jeg skaper rundt meg er det jeg får igjen merker jeg, så dette @Aqueena sier om å ha åpne hender og hjerte så vil du også få så mye kjærlighet at det renner over er faktisk meget sant.
Man må utsette seg selv for skuffelser men også gleder for å føle at man lever. Gi av deg selv ovenfor andre. Et smil til en gammel dame eller barn. En hjelpende hånd når du ser andre trenger det og et smil som sier at du hjertelig hjelper til og er takknemlig for dette hjelper mye. Sitt å tenk på opplevelser og situasjoner som får deg til å føle varme i blikket og får fram smilet i deg. Om du ikke har lært deg å smile så øv deg på det. Få det frem med trening.
Men med alt det man har å gi må man også huske å ta vare på seg selv, si nei når man ser at man ikke kan eller har tid eller ork til å bidra. Dette er faktisk lov, det er ditt liv og du disponerer det slik du selv ønsker. Husk at du bidrar på så mange andre måter at du har faktisk med god samvittighet også kan si nei til tider.

Når evt livet føles altfor svart og man føler at man har gått ned i denne dalen altfor lenge er det på tide å søke hjelp. Da går man til fastlegen og forteller om situasjonen sin og at det er ønskelig med henvisning til psykolog. Er ingen skam i å spørre om hjelp når man har behov for det, det kalles å ta vare på seg selv.

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 13 jan. 2012 21:25

va lykkelig heilt til eg dreit idag..da blei eg trist over ka den driten har kosta meg i mat og diverse...:p

(mann 33 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 21:30 Privat melding

Forelskelse og kjærlighet er en quick fix hvis man er ulykkelig, men det fjerner ikke årsaken til det. Jeg tror man må finne ut av hva som forårsaker det hele, hvis ikke vil et eventuelt forhold også lide. Å være fornøyd med seg selv alene vil gjøre at man blir enda mer happy sammen med noen.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 21:59 Privat melding

Veldig vakkert skrevet Ceca83, og det er så sant, så sant alt du sier der og viktig å ha god balanse mellom ja og nei :-)

Pass på å ta vare på gode venner, så kan de faktisk med sin tilstedeværelse og innimellom tåpelige, morsomme, festlige osv påfunn, hjelpe seg til å få frem smilet og latteren, og få deg bort fra dystre tanker :-) husk bare at vennskap skal pleies, vær der også for vennene dine :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 22:00 Privat melding

Hahaha blindebukk! Takk skal du ha, du gav meg en gapskratt der :-))

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 22:04 Privat melding

Enig med deg Milgrim, ofte følger problemer med i neste forhold om man ikke løser de hos seg selv først ;-)

(mann 33 år fra Akershus) fr. 13 jan. 2012 22:22 Privat melding

@TS

Jeg er fornøyd med at det er fredag :)

Når man er fornøyd med alt har man driti seg ut, for derfra kan det bare gå nedover. Bare du synker lavt nok skal du se det begynner å gå opp igjen etter en stund ;)

Skjult ID med pseudonym -missi- fr. 13 jan. 2012 22:38

*Gir TS en god klem*

Selv hatt et ganske tøft liv som stadig biter meg i rompa og drar meg ned i mørket er ikke alltid så enkelt nei :/
Det er da man må prøve å se en mening med at man er her, som at man har et barn som trenger deg. I perioder lever jeg kun for de ukene jeg har sønnen min og det skal mye til å overhodet komme seg opp om mårran. Så jeg veit det er tøft og ikke fins noen quic fix verken med psykolog, eller what ever..lifes a bitch..man må bare prøve å takle det finne de små tingene som holder deg gående som får deg til å holde ut enda en dag..noen ganger holder det å ta en dag av gangen...

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 22:39 Privat melding

@HDV, man trenger ikke nødvendigvis så mange venner, bare at de du har rundt deg er gode :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 22:43 Privat melding

Uhm...jaaaa....damen prøver å gjøre to ting samtidig...se krim på tv oooog skrive noe lurt ..eh..not :-)

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 13 jan. 2012 22:44 Privat melding

jeg har vært lykkelig ja, i ulike tider i livet... men nå har jeg bestemt at 2012 er året for å bli lykkelig igjen, på ALLE måter..

Håper du også får oppleve det du som ikke har vært det.. alle fortjener den følelsen!

Skjult ID med pseudonym sta fr. 13 jan. 2012 22:48

Enig med -missi- er ingen quick fix, tar tid å programmere om skallen til å tenke annerledes, føle glede ved noe en gjør osv. Men det er nok mulig, men det ser unektelig veldig svart ut på de dårlige dagene, kan skrive under på det. Men man må begynne ett sted og se at man har små seire underveis så vil man nå målet til slutt. Alt starter med ett lite første skritt selv om turen er lang :)

Håper jeg på dine vegne også Cruella og alle andre for den saks skyld! 2012 er året det skjer :)

Skjult ID med pseudonym .. fr. 13 jan. 2012 22:59

Jeg er lykkelig!

Jeg har gått gjennom et tøft familieforhold.
Jeg har ikke mannen i mitt liv, men jeg har funnet meg. Jeg lever for meg, jeg gjør ting for meg. Jeg er lykkelig, men savner den ene. Det er det eneste som mangler for å gjøre meg 100%.

Det kan du og! Instillinger

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 23:19 Privat melding

Stoooort fredagssmil til dere skjønne, gode, herlige og fabelaktige Sukkerfolk:

Det løser seg:

http://www.youtube.com/watch?v=vv8ZQ6MuIks

Skjult ID med pseudonym .. fr. 13 jan. 2012 23:22

HDV - da skulle du prøvd å være meg for en periode :)

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 13 jan. 2012 23:55 Privat melding

Takk skal du ha Handervetu ...nå er det Game of Thrones :-)

(kvinne 26 år fra Akershus) lø. 14 jan. 2012 00:01 Privat melding

Noen mennesker er så positive at det blir negativt...

Skjult ID med pseudonym Enigma lø. 14 jan. 2012 00:01

Aqueeana:
Kul serie ... men slutten er så trist ... uhu ... *snufs*

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 00:04

Aqueen

"Noe av det beste du kan gjøre er å bygge opp igjen deg selv, finne lykken i deg selv. Magien ved å finne lykken i seg selv og ikke minst ved å bli virkelig glad i seg selv, fører ofte til at varme kjærlige mennesker kommer til deg."

Får jeg oppskriften? Kan være grei å ha når dagene blir bratte :-)

Skjult ID med pseudonym askeladd* lø. 14 jan. 2012 00:04

takk til dere alle for så fine innlegg

DIGGER JEG !!
NATTA !

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 00:06 Privat melding

Dooooon't tell me......!!! :-) I wanna be surprised ;-)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 14 jan. 2012 00:06

Får man ikke sånn glad-i-meg-selv-jakke om en blir litt for happy da? At det tipper over?

Skjult ID med pseudonym Enigma lø. 14 jan. 2012 00:11

Aqueena, don`t worry ... my lips are sealed.
Enjoy! :-)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 14 jan. 2012 00:13

Ikke si noe Enigma, nå har jeg sett en episode også... må vel se resten gitt :)

Blir vel ett par til en relativt lang frokost tenker jeg :)

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 00:18 Privat melding

Takk Enigma! Må ha litt av spenningen til gode ;-) morro å se film "sammen" med deg Sta ;-))

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 00:21 Privat melding

Hahaha ja det kan bli tøft det derre Rimtussa :-))

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 00:52 Privat melding

Oi jaaa Z, så ikke innlegget ditt før nå... sånn er det når jeg forsvinner inn i tv'n.

Anyhow, oppskriften, ja klart, egentlig enkelt, begynn bit for bit, et skritt om gangen. Sett pris på deg selv, lett å si, vanskeligere å komme igang med, men gjør du noe bra og ila en dag er der garantert ting du gjør bra, om det så kun er å skjære jevnt tykke brødskiver :-) Når du gjør noe bra, sett pris på det!

Ha på deg klær du føler deg vel i, dvs som du føler deg flott i :-) Og hvorfor ikke kle seg fint hver dag? Det behøver ikke være styrete eller komplisert, kle deg i farger som tar seg godt ut på deg, det er noe i uttrykket dress for success! Når du tar på deg skoa for å gå ut døra på morgenen, tenk for deg selv: Yeah! Nå er power skoa på, I'm ready to conquer the world og gå ut døra med den mentaliteten og du vil se at hva som enn skjer ila dagen, så vil ikke teite ting gå inn på deg og du vil ha en totalt sett bra dag :-) Har du Spotify eller Wimp, lag deg en spilleliste over Power Woman musikk, dvs musikk som vil få deg i godt humør og gi deg ekstra energi , putt musikken på øra, ha på rød leppestift og off you go! Og til de gutta som leser dette, dere kan gjøre det samme, men kalle den Superman spilleliste eller noe... Hva som helst, så lenge musikken gir deg sprett i gangen
Dette handler ikke om at kvinner skal være sterkere enn menn eller noe i den retning, men mer at vi kvinner tar ikke skade av å feire kvinneligheten i oss selv og bli styrket av det, bl a ved å lytte og synge etter dyktige rocka kvinner som har skjønt det ;-)

Skjult ID med pseudonym Mano lø. 14 jan. 2012 00:54

Tror at ofte er forskjellen på en som er lykkelig og en som er ulykkelig, hva man fokuserer på.

Mange som er ulykkelig (gjennom hele livet), fokuserer ofte på det negative i stedet for å tenke over hvor utrolig bra man har det. For mange kan det være så lite som at noen ikke svarer på mail. Go figure...

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 00:55

TS - tror du det vil funke som Aqueena skriver her? Eller er det kun en jente som kan lyse opp livet ditt? :-)

*Takk for utfyllende svar, forresten*

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 00:57 Privat melding

Yepp Mano...så enkelt og så vanskelig :-)

(mann 44 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 01:16 Privat melding

Jeg er skikkelig langt nede en gang iblant - låser meg ikke og orker ikke å forholde meg til noe eller noen..
Sånn er det nok for de fleste av oss.. Noen ganger aner jeg ikke en gang hvorfor. jeg er så deppa. jeg bare er det. Jeg syntes alt virker totalt meningsløst - og da ser jeg heller ikke hvorfor eller hvordan det skulle dukke opp noe som skulle gi mening senere heller.

Når du sier at du aldri har følt deg komplett lykkelig, så lurer jeg på om det kan være fordi du ønsker å oppnå noe, som du ikke klarer? og at det oftest har vært slik? Noen ganger setter jeg fokuset på å bare være glad for livet, for musikken og for alle andre små ting i livet. Sette pris på ting som de er..

Når det gjelder lykke, så tror jeg ikke det finnes noen komplett lykke. En kan selvfølgelig føle sinnstemninger som kan gi et snev av slik følelse. men aldri at en går rudnt å føler at en har kommet i en situasjon som gjør at du føler en konstant og komplett lykke..

Noen ganger lurer jeg også på om dårlige dager er en slags mental renselse. Jeg vet at de gode sinnstemningene kommer igjen som lyn fra klar himmel.. sånn er iallefall jeg :)

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 01:36 Privat melding

Gode poeng Danty, og begge deler er viktige, hvis vi aldri har dager hvor vi depper, hvordan kan vi da sette pris på de glade dagene?

Både kropp og sjel trenger hvile, og iblant forteller kroppen vår at vi trenger en time out, en stund hvor vi går i hi, behøver ikke tenke en tanke eller snakke med noen, og neste dag er man gjerne happy go lucky igjen..sånn har i alle fall jeg det. Likevel er jeg overbevist om at vi kan velge selv hvordan vi vil møte dagen, og det er jo i øyeblikkene vi finner gleden og sorgen, de går hånd i hånd....trøbbelet er vel om det blir ubalanse mellom disse...

Livet skjer, og hva er komplett lykke? Det kan vel være så mangt, men først og fremst hva vi legger i det. Jeg ser for meg at lykke er de gangene jeg føler meg virkelig varm om hjerterota, og stort sett sammen med andre; familie, gode venner og kollegaer jeg opplever den følelsen, at jeg føler meg så enormt hjemme i øyeblikket, alt er bare godt og jeg kjenner en varme rundt hjerterota når jeg ser på de og føler på hvor glad jeg er i dem.... eller det kan være en faglig utfordring jeg gjerne har jobbet mye med, som faller på plass og jeg får en lysende ide) (og jeg jubler høyt - med øreklokker med musikk rundt ørene - at jeg er et "freakin' genius" til stadig forbløffelse for mine ekstremt tålmodige kollegaer rundt meg.

Skjult ID med pseudonym Enigma lø. 14 jan. 2012 01:48

Deler en link fra Aftenposten.Temaet er "Hva har livet lært meg."
Kjente norske profiler som deler sine visdomsord.

Visdomsord som lesere har sendt inn.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Dette-har-livet-lart-meg-6735770.h tml#.TxDPUyOgios

Livet er fullt av bekymringer, de fleste blir det aldri noe av. Vær mindre redd og ta sjansen på livet mens du har det!
- Siri Wergeland

Aldri gro fast i et mønster og si:"Sånn er jeg bare!" Vi kan alltid bli mer vennlige, vi kan alltid tenke mer på de rundt oss, vi kan alltid hjelpe noen.
- Bernt

La småting forbli småting. Og egentlig er det meste småting.
- Kim Erik Lokker

At den store lykken aldri kommer - bare mange, små lykkelige øyeblikk

Synes det passer her. :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 01:51 Privat melding

Hehehe den er god Handervetu, anything, så lenge det får deg på andre tanker eller hjelper deg til å slappe av :-)

....lykke er vel også å endelig å kommer over lakenskrekken.....nuh er jeg endelig søvnig...nattinatt folkens - sov søtt :-)

Har bestilt en herlig dag imorra! ;-P

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 01:57 Privat melding

Takketakk Handervetu, aldri så galt at det ikke er godt for noe ikke sant, og Enigma, den passet perfekt - tusen takk!!!

Nattaklem :-)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 14 jan. 2012 01:57

Så sant så sant Enigma, kloke ord der :)
Bare å få hode med på dette da i hverdagen.

Tenk positivt, smil litt ekstra i morgen for å gjøre en annen persons dag litt bedre, så skal du se smilet du får tilbake hjelper på deg også :)

Nu ble det natten , sov godt alle sammen :)

Skjult ID med pseudonym Enigma lø. 14 jan. 2012 02:01

Takk til dere, HDV, Aqueena, sta og andre forumtroll!

Ja, gjelder å ha disse ordene i bevisstheten og ta dem fram.
Nattinatt til alle sammen!

Sweet dreams. :-)