Alle innlegg Sukkerforum

Gode råd fra flotte mennesker på sukker.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lilje78 lø. 5 april 2008 00:44

Det ble etterlyst noe positivt her inne på sukker, etter en tid med mye negativt. Jeg må nok innrømme at jeg har bidratt til en del negativitet både med dette og andre pseudonum her inne. Nå vil jeg bidra til noe positivt ved å takke flere her inne for god hjelp da jeg "knakk sammen" etter en mislykket date. Det er utrolig at ord skrevet av fremmede folk på en nettside kan være til trøst og hjelp.
Den første som svarte med var Bloomie, som i en tidligere tråd hadde anbefalt boka " få det du ønsker deg og ønsk deg det du har". Jeg leste aldri den boka, men den setningen fikk meg til å tenke igjennom veldig mye. Hva har jeg i livet mitt som er bra og gjør meg tilfreds og lykkelig. Hva skal jeg gjøre fremover for å skape et liv der jeg har det bra. Svaret er i hvertfall ikke en partner, for man må skape sin egen lykke før man finner den rette. En partner skal ikke være en som bærer min lykke, det er litt vel mye å kreve/forvente av en partner. Bloomie anbefalte meg også at jeg skulle ta en pause fra nettdatingen og finne meg selv, det har jeg gjort og jeg har en helt annen innstilling nå til sukker enn det jeg hadde den gangen. Nå er ikke min lykke avhengig av om jeg har en partner eller ikke, nå koser jeg meg alene og søker en partner på en helt annen og mer avslappet måte. Nå har jeg så mye annet i livet mitt som opptar meg, så det er ikke like viktig for meg å få en kjæreste akkurat nå. Jeg har kontakt med en gutt akkurat nå her inne og han fant jeg etter at jeg hadde pløyd gjennom en del profiler med gutter som ikke passer meg og plutselig var han der.

Jeg inviterte denne gutten hjem til meg en hel helg, det ga Lilleulv uttrykk for at kanskje var litt voldsomt, skal innrømme at det nærmer seg galskap. Etter å ha tenkt etter, var faktisk det verste med hele seansen, at han forlot meg i min egen stue. Jeg tror som du sier at det er noe helt annet å bli forlatt i sin egen stue enn det å bli forlatt på nøytral grunn. Jeg har tatt lærdom av dette, så nå kommer jeg aldri til å invitere noen hjem til meg første gang jeg skal treffe noen. Jeg er en veldig sårbar person, men jeg blir mer selvsikker etterhvert som selvfølelsen min bygges opp. Jeg får god hjelp av familien min til å bygge meg opp, for det handler også om å la andre få lov til å hjelpe meg. Jeg får mye positivt fra familien min, samtidig som jeg får bekreftelse på at jeg tilfører min familie og venner noe positivt.


Skjult ID med pseudonym lilje78 lø. 5 april 2008 00:50

Den gutten jeg henviser til i siste avsnitt er den gutten jeg pratet om den gangen, ikke han jeg skal møte nå.

Skjult ID med pseudonym Felix lø. 5 april 2008 01:15

Lykke til lilje.

Skjult ID med pseudonym Kreativ lø. 5 april 2008 01:19

Lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym Bloomie lø. 5 april 2008 08:46

Lilje.....det var så godt å lese at du har de så mye bedre, og også at du føler deg mere vel og tilpass i settingen her inne på Sukker...

Og ta seg tid til å tenke grundig igjennom saker og ting er alltid lurt, og det kommer sjelden noe annet enn GODE ting ut av det! .....og jeg er veldig veldig glad for at noe av det jeg sa til deg i tidligere innlegg hjalp deg inn på den veien ----- tusen takk for varme ord fra deg :-))

Ønsker deg det beste av alt her i livet --- og jeg håper da vitterligen at vi snakkes mere her inne (og ikke glem at selv om man ønsker seg positivitet, optimisme og glade fornøyde mennesker her inne, så er det fortsatt lov å lufte "negative" tanker og utfordringer man kunne tenke seg å få noen synspunkter på ---- vi er jo sukkervenner i tykt og tynt)!!

Kanskje du har lyst til å slenge deg med oss gale, humoristiske men også oppegående og hjertevarme mennesker i KØ-LAPP-tråden? Der vil du garantert få deg en god latter ganske så ofte ---- og snart har vi vaffeltreff IRL også!! Det snakkes også om muligheten for å etablere kor, eller lage revy --- og Masi har kommet med et glimrende forslag om strandfest til sommeren *smiler*!!

Stor klem,
Bloomie :-))

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 5 april 2008 09:33 Privat melding

Hei Lilje!

Takk for et hyggelig innlegg!

Ja, er det ikke rart hvordan det fullstendige fremmede mennesker skriver i blant kan ha en stor effekt på det livet vi lever? Jeg har opplevd det selv her inne. Å få gode råd og bli møtt med hjertevarme og humor... Glad for å lese at du har en annen holdning til å møte noen nå. (Og glad dere tar det på nøytral grunn i starten :-). Veldig glad hvis jeg har kunnet bidra positivt!!

Ha det strålende på date og nyt våren videre!

Lilleulv

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt lø. 5 april 2008 20:45

"Man må skape sin egen lykke før man finner den rette"
"En partner skal ikke være en som bærer min lykke"

Kloke ord fra ei fornuftig jente!

Lykke til Lilje!