Alle innlegg Sukkerforum

Festen på lørdag

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente29 on. 11 april 2007 21:29

Heisann

Jeg og 2 veninner har tenkt oss på festen den 14, men lurer litt på hvordan det er der? Er vel på tide å komme seg på fest nå, har vært medlem en stund og tenkt på det ofte, men har liksom aldri tatt steget. Syns det virker spennende ut fra det vi har lest, men vil gjerne høre hva dere andre sier! Er det flere som skal? er det gøy?? Gi lyd :-)

Skjult ID med pseudonym Smoothy on. 11 april 2007 21:54

Som du kanskje vet er det flere hundre på disse festene så kanskje smart at ikke alle disse svarer her. Hvorfor det er såpass lite diskusjon rundt festene vet jeg ikke, men kanskje er det er jo klart hva de går ut på: Er du i slaget så har du det konge, har du ikke helt dagen så kan du få det, men ikke nødvendigvis. Jeg har vært på flere sukkerfester og det har helt klart vært bra fester. Folk er stort sett imøtekommende og hyggelige.

Skjult ID med pseudonym kvinne 33 to. 12 april 2007 00:45

heisann

vi har vært på to fester etter at vi var skeptisk veldig lenge. den første var noe av det morsomste jeg har vært med på mens den andre var møkk kjedelig. med andre ord må dere bare stæsje dere opp og glede dere også satser vi på at festen på lørdag blir kanonmorsom. det er som å gå på byen. en vet aldri om det blir uforglemmelig før en er der.

vi sees jenter.

Skjult ID med pseudonym Ringrev to. 12 april 2007 13:56

Her vært på mange fester og kluet er å ikke tenke på at nå SKAL jeg ha kjæreste. Pleier uansett å ende opp og prate med noen som i det minste gir meg noe, enten det er i form av det ene eller det andre ;) En gang var det en dame som ble litt sjalu og sinna på meg, men ellers synes jeg det er skikkelig mange bra folk på festene! Stiller selfølgelig med mitt blide oppsyn på lørdag og regner med at det kommer mange positive og friske damer

Skjult ID med pseudonym Sukker.no lø. 14 april 2007 00:54

Rett før leggetid kan jeg informere om at det er godt driv og god steming før festen i morgen!
De nye tacky fotostolene våre som har stått foran parkteateret i kveld har ikke fått lys enda så de skal ikke brukes til fotografering, men ta en titt på dem. Lekre saker rett fra verkstedet til møbelsnekker Lars Terjesen!
Påmeldingen går unna og vi vil igjen minne folk på å komme tidlig. Da blir køen minst og bildene best. Alle må være inne før 21.30 for at vi skal få kortene ut i tide.
Det skal, som tidligere nevnt, ikke bli filming og det skal ikke bli mulig å se inn utenifra.
Vi sees :)