Alle innlegg Sukkerforum

Vakre unge svaner og gamle burugler...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 40+ lø. 14 jan. 2012 09:58

Etter 1,5 år her på sukker har jeg lyst til å formidle noen tanker jeg har gjort meg. Når jeg opprettet profil her inne tenkte jeg at dette kunne være en genial måte å bli "kjent" med menn man kanskje vanligvis ikke ville ha truffet. Mange av oss har jo barn på fulltid, eller halve tiden noe som gjør det vanskeligere å treffe noen irl.
Men, ettersom tiden har gått merker jeg at jeg har mistet litt gløden. Jeg har i perioder deaktivert profilen min fordi jeg er drittlei. (supert at sukker har denne muligheten)

Jeg har vært på noen dater i løpet av denne tiden jeg har vært her, og de jeg har truffet har vært flotte menn. Det som har manglet har vært gnisten til å ønske å gå videre. Jeg har endt opp med flere venner fordi kjærestekjemien ikke har vært der:)

Det som har gjort meg skremt er følgende; synet på dette med alder. Hva er det som gjør at et vakkert ungt ytre verdsettes høyere enn erfaring, og livsvisdom? Vi blir jo alle eldre, enten vi vil eller ikke. Jeg kan jo også av og til føle meg yngre enn min faktiske alder, men jeg verdsetter likevel at jeg er akkurat der jeg er nå. Det kunne heller ikke falle meg inn å lyve på alderen min.
I min søken etter mannen i mitt liv her inne holder jeg mulighetene åpne både ti år nedover, og ti år oppover fra egen alder. Jeg leter nok mere etter en følelse, heller enn et bestemt utseende. Det finnes mange flotte menn både 10 år eldre enn meg selv, og 10 år yngre.

Mitt hjertesukk går til menn 40+...har dere tenkt på hva slags signaler dere sender ut når dere søker jenter helt ned i 20-årene, og samtidig ikke en dag over egen alder (heller gjerne max noen år yngre)

Mange av dere har både to og tre barn, disse barna er ofte ganske store også. Er det virkelig tilfelle at dere drømmer om å starte på nytt med småbarn, nattevåk, barnehage, bleier, vannkopper osv??
For det er jo det som brukes som forklaring på hvorfor menn ønsker seg yngre partnere..

Jeg begynner å lure på om menn alltid ønsker seg en kjæreste som er så ung som mulig? Jeg ser det jo forsåvidt selv på min egen profil, flest meldinger fra menn 10, 15 opp til 20 år eldre enn meg selv. Dessverre har jeg aldri vært en av de jentene som hang etter de eldre gutta, ei heller nå. Jeg ønsker meg en mann på min egen alder, en å bli gammel sammen med.
Jeg fatter heller ikke hva unge jenter i 20 årene skal med en på 40+. Greit nok nå, men se for deg når du er 30, han 50. Du er 40, han 60!

Skjult ID med pseudonym Puslespill lø. 14 jan. 2012 10:11

Wow, du er frustrert.

Og jeg respekterer det. Helt OK.

For min del er jeg 40 og har satt ønsket alder til 20-40. Ikke «en dag over», som du skriver og beklager deg over… Dette er fordi jeg ikke har barn, men kunne tenke meg et barn eller to. Så enkelt og komplisert er det.

Skjult ID med pseudonym 40+ lø. 14 jan. 2012 10:21

Hehe, vet ikke om jeg er så frustrert, mest skremt tror jeg. Jeg har selvsagt all mulig respekt for at menn som ikke har barn, og ønsker seg dette søker nedover i alder. Jeg snakker vel i hovedsak om menn 40+ som har barn, men fortsatt helst vil ha unge jenter uten barn.
Jeg skjønner ikke greia. Man kan starte en ny fase i livet, nyte kjærligheten og hverandre UTEN små barn. De fleste på min alder som har vært igjennom et samlivsbrudd har jo kanskje barna annenhver uke. Man er jo da i praksis barnløs annehver uke! At mange menn da heller velger å starte på nytt med småbarn er for meg en gåte!

Skjult ID med pseudonym søker lø. 14 jan. 2012 10:26

@TS
For oss uten barn har du jo allerede svart på ditt eget spørsmål.
Du er lei av det livet vi søker.

Skjult ID med pseudonym isbj lø. 14 jan. 2012 10:31

@søker ts mener de menn som har opptil to og tre barn .ikke dere som ikke har barn

Skjult ID med pseudonym Vimsi lø. 14 jan. 2012 10:34

Smak og behag det der med alder :-) Helt okey

Skjult ID med pseudonym sta lø. 14 jan. 2012 10:36

Nå vil nok dette fenomenet forsterkes på en side som sukker, da man kun har ett bilde å gå etter, og ofte mange å velge mellom, og da blir det lett å gå etter utseende som det man ser først. Så om dette er gjengs sånn ute i det virkelige liv kan vel diskuteres. Man ser jo ikke alder på samme måten når man treffer noen tilfeldig, eller gjennom kjente, mens det her brukes som ett sorteringskriterie her. Gjør det nok bare tydeligere enn ellers her inne hvor man på ett eller annet vis må sortere en stor bunke med "søknader" til kjæreste.

Det er jo ikke dermed sagt at man finner de beste kjærestene på den måten da men :)

Hva de som allerede har barn ønsker kan jeg ikke svare på :)

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 11:00 Privat melding

Nuuuuh! Folk ønsker forskjelllig...sånn er det bare :-)
Forstår hvordan du føler det og jeg har ingen fasit...jeg er like gammel burugle, men får henvendelser fra menn alt fra i midten av 20-åra, rundt-40 åra og oppi 50-60 åra... Hele spekteret er representert, de ønsker gjerne forskjellig også når det gjelder forhold, men helt greit det.... Jeg har også fått meg noen gode venner her, når det gjelder kjæreste er jeg ikke helt der ennå...men så går det gjerne mer på at jeg kanskje ikke har åpnet helt for det ennå, sitter litt på gjerdet... Og innimellom er det en fin plass å være :-)

Ønsker deg lykke til TS og håper du finner det du søker :-)

Goklem fra meg

Skjult ID med pseudonym Sprt lø. 14 jan. 2012 11:06

Sta, du skriver gode innlegg. Er helt enig med deg i beskrivelsen. Skulle jeg treffe ei dame irl som er eldre enn meg, kan jeg godt bli interessert, men her inne blir det helt annerledes. Jeg syntes også på en måte det er litt "skremmende" å møte ei dame som nærmer seg 50, siden jeg selv føler meg yngre enn alderen tilsier.
En annen ting som ligger i hodet er at det generelt er mannen som er eldre. Damen SKAL liksom være yngre.
Dette ser man også på damene her inne. De aller fleste søker menn som er litt eldre enn seg.

Skjult ID med pseudonym sta lø. 14 jan. 2012 11:09

Takker for det sprt :) Det kommer ihvertfall noe seriøst innimellom.

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 11:14 Privat melding

@Sta, uansett takk for at du satte hjerte selvom jeg ikke kunne se det, du gjorde meg glad :-))

Skjult ID med pseudonym sushibabe lø. 14 jan. 2012 11:43

Kan forstå deg TS, det virker som om 40+ alder er ikke så veldig populær her på sukker.
Nå jeg er ute på byen da blir det lett å få kontakt med menn som er litt yngre, for ingen tror jeg er i 40 årene. Men her på sukker som du sier er aldersgrense satt ofte til 40 og ingen dag eldre.
Eldre menn er stort sett innstilt på et rolig liv med hjemmekos, matlaging og oppussing, ikke helt min greie.
Synes akkurat som deg det er vanskelig å få tak i menn som er i omtrent samme alder . Mer sannsynligvis er at du får kontakt med mye eldre eller mye yngre menn på sukker.
Derfor er det best å ha andre aktiviteter ved siden av og ikke satse kun på nettdating, synes nå jeg.

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 11:49 Privat melding

Enig med deg Sushibabe og kanskje man har litt vel store forventninger for hva Sukker kan gjøre for en, og ikke hva man selv kan gjøre for å få kontakt med den type menn man ønsker seg, bare en tanke.
Jeg har ikke den store forventning om at det er her jeg treffer Mr Right, men kanskje jeg treffer ham på fest hos en Sukkerkompis, eller mens jeg hjelper en annen Sukkerkompis å flytte, hvem vet?
Er ikke dumt å engasjere seg åpent på forum heller, man får en større kontaktflate da og kan også vise mer for hva man står for, type humor osv, enn man kanskje kan gjøre i profilen :-)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 14 jan. 2012 11:53

Så absolutt Aqueena, man får egentlig ganske lite gjennom en profil, særlig dette med humor og hvordan personen reagerer på din humor. Om det er noe samspill eller om de bare rister på hode.

Plukket ikke opp din humor helt gjennom profilen din feks, bortsett fra gjennom bildene, men resten stemmer nok ganske bra med inntrykket fra forumet ihvertfall.

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 12:02 Privat melding

Ja der kan man se Sta :-) Mye lettere å være humoristisk i en dialog og på profilen ville jo det mest bli en monolog... Min humor kommer nok best frem i samspill med andre ;-)

Og vise versa Sta, det var i hovedsak bildene dine som fikk meg til å smile stort, sammen med at jeg føler nesten at jeg kjenner deg, her fra forum, så får man et mer helhetlig bilde av personen :-)

Skjult ID med pseudonym sushibabe lø. 14 jan. 2012 12:12

Aquenna

Jeg er absolutt sikker på at du får en større kontaktflate via forumet. Du bor i Oslo og virker veldig hyggelig.

Skjult ID med pseudonym 1234 lø. 14 jan. 2012 12:26

Helt enig med sta her, mens han snakket om temaet. Bra sagt!

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 12:32 Privat melding

Takketakk Sushibabe, ja har allerede fått det og å bo i Oslo har absolutt sine fordeler... Men altfor ofte når jeg ser bilde av en lekker mann og vil gå inn på bildet og titte, då bor han fordømre meg i Nord- eller Sør-Trøndelag eller på Vestlandet!!!!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 12:57

Jeg vil ha en mann som vil ha MEG, jeg! Meg akkurat sånn som jeg er i den alderen jeg er.
Og jeg vil ha en mann som vil ha en dame som vil ha HAM akkurat som han er i den alderen han er.

Kjapt og greit deler jeg inn mannen i tre kategorier - 100% korrekt og 100% helt objektivt:

1.
Det kan virke som om det er en del menn som er litt redde for å være så "gammel" som alderen tilsier.
De føler seg ung, de ønsker å være ung og de velger derfor ungt. Og så lenge de får unge piker, hvorfor ikke?
Ja, hvorfor ikke? Om en mann ønsker tull, tant og fjas, sex her og der, nyte livet på overflaten og skumme fløten, er jo dette det geniale valget! Jeg hadde garantert gjort det sammen som "mannen" om dette var intensjonen.
I tillegg er denne varianten en super "mellomfase-greie", et stadie mange befinner seg i her på sukker. Menn i 40-årskrisa, menn i overgangsalderen og menn som er livredde får å vedkjenne seg alderen sin hører til i denne kategorien. Det finnes mange av dem på sukker ;-)

2.
Men så tilbake til dette med at jeg vil ha en som er som han er akkurat i den alderen han er. Da ser ting annerledes ut for meg. For en man som er stødig og trygg på seg som han er, trenger ikke disse greiene. Han ønsker å bli sett, hørt, utfordret og oppmuntret i tillegg til beundret. (arrester meg om jeg tar feil). Han ønsker seg en likeverdig partner og god venn som man kan dele det meste med og berikes gjennom livet i lengden. Denne mannen tenker ikke sånn på alder som andre, med mindre han ønsker seg barn som han enda ikke har fått.
Det finnes mange av dem på sukker. Noen vet det selv, andre skjønner ikke sine egne behov ;-)

3.
Så finnes det disse helt ekstraordinære mennene som har "alt" i seg. Disse "trenger" ikke noen partner fordi de fikser livet alene på alle plan og er ikke så keen på å dele sitt innerste med noen. Eller, det er ikke det at de ikke er så keen, men de har ikke behovet. De har alltid hatt noen gode venner som dekker dette behovet. De har alt fra karriere, sosialt liv, det sportslige, veloppdragne barn, talent, engasjement og alt på stell.
Da er jo også en pike supert vil jeg tro?
Det finnes få av dem på sukker, men svært mange som ønsker å tro at de er denne typen mann ;-)

Nemlig! Så der har dere fasiten, folkens!

Skjult ID med pseudonym sta lø. 14 jan. 2012 13:05

Haha fasit var det vel ikke men en grei kategorisering da, skal ha for det :)

Jeg selv er 1, 2 og 3 :p ( med mer eller mindre hell )

Jeg vil også ha en kvinne som vil ha meg, akkurat som jeg er. Og jeg vil ha henne akkurat som hun er. Enkelt å greit i grunn. Så var det dette med barn da, då teller alder litt.

Skjult ID med pseudonym Charleene lø. 14 jan. 2012 13:47

Les tråden yngre damer... så får de masse svar på hvorfor mennene tenker sånn.... Utrolig mange begrunnelser, like dem eller ikke like dem... Da ser du iallefall hva de er ute etter....... trist, men sant....

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 14 jan. 2012 13:52

Det er visst gjort undersøkelser globalt på optimal aldersforskjell, ønsket aldersforskjell verden over havnet på et snitt på 6 år (mannen eldst). Mens praksis viste en forskjell på 4-5 år.

Skjult ID med pseudonym nohope? lø. 14 jan. 2012 13:59

I følgre det som man leser her på forumet er yngre kvinne i 20årene ikke interessert i 40+ menn.
Betyr det vi forblir evig single? :)
40+ menn for de strever etter yngre damer som vil ikke ha dem og 40+ kvinner strever etter jevnaldrende menn som ikke vil ha dem?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 14:11

For meg handler det slett ikke bare om hva jeg vil ha.
Det handler jo like mye om hvem som er villig til bli kjent med meg for eventuelt å ønske å ville leve med meg :-)

Skjult ID med pseudonym 40- lø. 14 jan. 2012 14:12

>>Vakre unge svaner og gamle burugler..

Overskriften sier vel mer om deg en de "gamle buruglene" du sikter til.

>Jeg snakker vel i hovedsak om menn 40+ som har barn, men fortsatt helst vil ha unge jenter uten barn.

Så... De som er førti 40+ med barn er burugler og de som er 40+ uten barn er ikke det?

>Jeg skjønner ikke greia. Man kan starte en ny fase i livet, nyte kjærligheten og hverandre UTEN små barn.

Man kan også starte en ny fase i livet, nyte kjærligheten og hverandre MED små barn (kanskje du ikke hadde klart/orket det da men)

>Man er jo da i praksis barnløs annehver uke! At mange menn da heller velger å starte på nytt med småbarn er for meg en gåte!

Svaret på gåten: at man har barn annen hver uke, betyr ikke at man ikke kan ha barn på fulltid også. (ikke alle som finner det like slitsomt som deg). Du er kanskje av de som koser deg uten barna og er glad for all den tid du kan bruke bare på deg selv annen hver uke?

Når jeg tenker meg om, ville jeg i grunn ikke gi mange kronene for din "livsvisdom" og "erfaring".
Du virker som en bitter middelaldrende dame som er irritert fordi alle ikke er lik deg.
Du har bare forsterket grunnen til at jeg ikke søker 10+ år.

Hilsen en på 40-

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 14 jan. 2012 14:12

... jeg er 40+ og strevde lenge etter ei på 37 som ikke ville ha meg :-)

Klassiske parforhold er i en nedadgående trend verden over, i 2006 var det færre amerikanere som ville gifte seg enn de som ville, i asiatiske land - nye økonomier, er trenden mye brattere.

"Familiens funksjonstømming" og muligheten til å velge er vel en større trussel mot partilværelsen.

Datingsider blir litt som en varekatalog, en ser kanskje mer på det en har lyst på enn det en strengt tatt har bruk for :-)

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 14 jan. 2012 14:18

Drømmer koster ingenting.... realiteten kan være hard enkelte ganger:)
Tålmodighet er ikke feil...men glem ikke å leve livet ditt idag:)
Happy hunting:)

(mann 47 år fra Buskerud) lø. 14 jan. 2012 14:18 Privat melding

Da jeg var 37 søkte jeg heller ikke de som var eldre.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 14:22

@ 40-

Synes du ikke at du legger noen ord i munnen fritt etter egen tolkning når det gjelder trådstarter her?
Jeg synes i alle fall det :-)

Skjult ID med pseudonym sushibabe lø. 14 jan. 2012 14:24

Sprt

har ikke vært innom profilen din, men jeg vedder din aldersgrense ligger mellom 26-38, stemmer? :)

(mann 47 år fra Buskerud) lø. 14 jan. 2012 14:26 Privat melding

Feil gitt, hehe ;) Du får se :)

Skjult ID med pseudonym sushibabe lø. 14 jan. 2012 14:33

Typisk , jeg vinner sjeldent et veddemål :)

Skjult ID med pseudonym UrDream lø. 14 jan. 2012 14:34

Jeg tror du finner det meste her på sukker jeg, vanskelig å kategorisere. Det jeg tror er at mange her inne dessverre shopper utelukkende etter bildet. Vil man ha et trofe så søker man bare kontakt me de man anser som trofe, søker man ekte personlighet man passer med så må man gi en større bredde sjansen. selv om jeg også har mine primær preferanser innen alder har jeg vært på date med langt yngre og langt eldre og hender jeg får brev fra damer +-15 år fra min alder. Jeg svarer de langt fleste selv om vi ikke har noe til felles, for å finne ut hva som skjuler seg under overflaten så må man pirke litt.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 14:39

Kan du forklare hvorfor, Kommode1? :-)

(mann 47 år fra Buskerud) lø. 14 jan. 2012 14:42 Privat melding

Et bilde er et must og må være tiltrekkende. Slik er det for de aller aller fleste. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg leser profilene nøye. Jeg kan falle for en god profil og jeg skal innrømme at de har vært over 40 og.

sushibabe. Hva veddet du egentlig? ;)

Skjult ID med pseudonym Enigma lø. 14 jan. 2012 14:45

kommode1:
Litt rart, da ... for vi har i hvert fall under 70 i match ... :-)

Det er jo satt på spissen og noen tar det vel bokstavelig, men kjenner litt på det samme som TS. Jeg søker helst noen som er litt yngre enn meg, men utelukker ikke jevnaldrende eller noen få år eldre.
At jeg er en burugle? Langt i fra! :-)

Skjult ID med pseudonym sushibabe lø. 14 jan. 2012 15:14

Sprt

Veddet egentlig å stikke innom profiln din om jeg taper, men nå realiserte jeg at jeg har besøkt deg allerede en gang haha.

(mann 47 år fra Buskerud) lø. 14 jan. 2012 15:20 Privat melding

Sushibabe

Hehe, håper du hadde det hyggelig der da. Har vi match under 70?

Skjult ID med pseudonym sushibabe lø. 14 jan. 2012 15:28

Nei nei, match er ikke verst, litt under 90:)....men vi bor ikke i samme fylke. Tror nå er det din tur å komme på besøk, velkommen skal du være. Ta varme klær, jeg bor ca 500 km nordover ;)

(mann 47 år fra Buskerud) lø. 14 jan. 2012 15:34 Privat melding

Jeg kan ikke se å ha fått trønderbesøk, sushibabe.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 15:35

@kommode1

Nei, du har vel rett. Det er ikke lett å forklare hvorfor man liker noe eller noen alltid.

Skjult ID med pseudonym OMG lø. 14 jan. 2012 15:41

Selv om menn ikke vil ha flere barn er det urhjernen som får menn til å tenne på yngre og fruktbare damer.

Skal man moralisere over det må man begynne å moralisere over kvinners hang til to meter høye menn med høy inntekt.

Det er de samme instinktene som ligger i bunn.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 15:43

For ordens skyld: Jeg moraliserer ikke asååh! Jeg konstaterer at det er sånn og tar konsekvensen av det :-)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 14 jan. 2012 15:45

Nå har nok ikke inntekt så mye å si, mens høyde påvirker ganske mye. Dette har med trygghetsfølelsen samt det å kunne ta seg av avkommet. Men trenger ikke mye penger for dette. Tror ikke de hadde så mye "inntekt" før i tiden gitt, men hvor flink man var til å jakte spillte inn. Så det kan til en viss grad sammenlignes.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 15:46

*Jeg tror vi lurer oss selv om vi påstår at inntekt ikke spiller NOEN rolle....faktisk altså*

Skjult ID med pseudonym OMG lø. 14 jan. 2012 15:50

@sta

Allikevel viser statistikken at de med høy utdanning og inntekt får flere barn i snitt, så inntekt inngår nok i dette med å kunne ta seg av avkommet. På den annen siden kan det jo også være at de som er stabile og ryddige etterhvert også vil ha en forholdsvis høy inntekt.

På tross av en viss høyde, høy utdanning og bra inntekt sitter jeg på en lørdag og diskuterer på forumet til Sukker, så man skal kanskje ikke legge alt for mye vekt på forskningen heller :)

Skjult ID med pseudonym OMG lø. 14 jan. 2012 15:50

@Z

Det var en generell kommentar :)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 15:52

Jeg er kanskje generell av meg, så da måtte jeg ha alt mitt på det tørre, OMG ;-)
Jammen.....hvorfor sitter du her da? Føler du at forumet bringer deg nærmere målet om en kjæreste?

(om det er målet ditt da)

(mann 38 år fra Østfold) lø. 14 jan. 2012 15:55 Privat melding

"Allikevel viser statistikken at de med høy utdanning og inntekt får flere barn i snitt"

NÅVEL. Det er da den fattige og lite utdannede delen av verden som står for den desidert største andelen av befolkningsveksten.

Skjult ID med pseudonym Enigma lø. 14 jan. 2012 15:55

kommode1:
Vel, regner med at du har stengt for dem under 70 i match ... det var slik jeg kom fram til min "konklusjon." Vet alderen din, for det har du nevnt. :-)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 14 jan. 2012 15:55

Hehe ikke sant OMG, er vel mer med at de har ordnede forhold enn pengene i seg selv ja.
Ingenting som juger så mye som statistikk om man vil :p

Kan også ha en viss sammenheng med at de peneste også tjener mer, dersom man skal trekke inn mer forskning ;)

Inntekt spiller en rolle opp til ett visst nivå, etter det har nok ikke så mye å si vil jeg tro. Men har ikke kvinnehjerne, så kan jo ikke utale meg bastant om det :p

Skjult ID med pseudonym OMG lø. 14 jan. 2012 15:55

@Z

Forumet skriver jeg på fordi jeg er en kronisk pratmaker og kverulant;)

Målet mitt her inne er nok faktisk å forstå litt mer av greia med nettdating og det interessante temaer som tas opp her når man er "ute på markedet".

Tviler sterkt på om mine anonyme innlegg her inne bringer meg nærmere drømmedama, samtidig kan man kanskje plukke opp noen tips på veien dit?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 15:59

My five cents? Du forstår det du trenger å vite og du vet like godt som tipsene som kommer til deg.
Men det er min mening utfra slik jeg leser deg :-)

Men for all del: Fortsett på forumet og bli trollete som alle oss andre her inne!

Skjult ID med pseudonym OMG lø. 14 jan. 2012 16:00

@sta

Jeg håper du har rett, for norske kvinners del.

Og henge seg opp i inntekt i et land hvor de fleste tjener forholdsvis bra er idiotisk, selv om alle forstår at en partner uten jobb eller inntekt er spesielt attraktivt.

Sammenhengene i forhold til attraktivitet er sammensatte, såpass sammensatte at man sikkert kan diskutere det daglig på forumet til jorda går under i desember.

Jeg håper det, absolutt et interessant og utømmelig tema.

Skjult ID med pseudonym OMG lø. 14 jan. 2012 16:09

@kongkebab

I samfunn der mennesker sliter med å fylle sine eksistensielle behov er det helt andre mekanismer.

I utviklede overflodsamfunn som Norge derimot, viser statistikken noe annet.

For meg ser det foreløpig annerledes ut, det er de som ikke har tatt høyere utdanning som har barn. Vi andre er stort sett nyutdannede og barnløse.

Skjult ID med pseudonym sta lø. 14 jan. 2012 16:09

Kom deg ut før forumet tar deg! Godt tips der Z :)

Er nok ett utømmelig tema dette ja :) Har nok mer med hvordan hun føler for deg. I tillegg så tjener vel de fleste kvinner nok til å klare seg selv i Norge, slik at det nok ikke er det de tenker aller mest på i grunn. Er vel heller om du kan skape den følelsen i henne som gjør henne lykkeligere enn hun er uten deg sånn til syvende og sist. Det er vel det samme vi menn egentlig ser etter også.

Skjult ID med pseudonym OMG lø. 14 jan. 2012 16:10

@Z

Takk for det, men bekreftelse på at ting er omtrent som du tror er jo også greit å få.

Høres bedre ut enn at jeg skriver på forumet fordi jeg ikke har noe bedre å ta meg til ihvertfall ;)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 16:11

ler....spydig, sta? ;-)
Jeg er skjult og ligger brakk hva dating angår for tiden. Hadde jeg stordatet, hadde jeg jo ikke hatt tid til forumet!

Skjult ID med pseudonym sta lø. 14 jan. 2012 16:22

Alltid spydig ;) Mulig den slo litt tilbake på meg selv også hmmm...

Så absolutt, tidsfordriv, men i grunn skrivetrening dette, og hvem vet, kanskje drømmedama er på forumet en eller annen gang også! Burde kanskje vurdere å ikke poste anonymt men :p

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 16:42 Privat melding

Hahaha folken, det er så herlig å lese hvor engasjerte dere er! Rett og slett digg å komme tilbake etter en ærend-tur til byen, hvor jeg forøvrig passet på å SE på lekre menn IRL, og til og med turde å se tilbake på en mr Handsome, som også tittet tilbake på meg, måtte smile før jeg plukket opp posene mine og hastet videre...tror han så det smilet, men pirrrrrr! Den godfølelsen med slike flørteblikk! Kanskje vi kan bli litt flinkere til det der ute i verden? Om jeg ser litt lengre på en kar, betyr jo ikke at jeg må gifte meg med ham i morgen, det betyr jo bare at jeg synes han er lekker ;-)

En ting som slo meg når jeg leste igjennom innleggene fra idag, er at det er mye synsing om hva andre gjør, hvordan andre velger, osv osv, hvorfor går vi ikke mer inn i oss selv og ser på hva vi bidrar med? Hva vi gjør aktivt, både for å gjøre oss selv bedre utgaver av oss selv idag enn hva vi var igår og hva vi har i oss som gjør oss til gode kjærester, som det heter, det ligger ikke i å finne den rette, men være den rette ;-)
Og det med alder kan være så mangt, iblant får jeg lyst å følge bestemors eksempel, hun valgte en mann 9 år yngre og bedre forhold enn de hadde skal du lete lenge etter. Og på generell basis lever kvinner lengre enn menn, så er jo heller ikke dumt :-)
Likevel så ser jeg heller ikke bortifra en mann på min egen alder, mye lekre mannfolk rundt 40,eller litt eldre, men da må han ha litt pepper igjen...
@40, digget innlegget ditt, du fikk meg til å gapskratte, jeg ler med deg vel og merke og ikke mot deg :-)
@ Sta, dette er jo helt rett og bedre kan det ikke sies. Er vel heller om du kan skape den følelsen i henne som gjør henne lykkeligere enn hun er uten deg sånn til syvende og sist.

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 16:43 Privat melding

Ja Sta, show your face, du er en herlig fyr og behagelig å se på ;-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 16:46

Aqueena

"En ting som slo meg når jeg leste igjennom innleggene fra idag, er at det er mye synsing om hva andre gjør, hvordan andre velger, osv osv, hvorfor går vi ikke mer inn i oss selv og ser på hva vi bidrar med? "

Et nesten perfekt forfattet tråd-forslag spør du meg :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 16:52 Privat melding

Hahaha ja Z, tar gjerne imot den utfordringen ;-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 17:34

@ kommode1

Aksept. Totalaksept. Evne til å stå stødig på egen plattform uten å føle seg truet av andre på noen måte....
Jeg tror (vet ikke) at den virkelige forståelsen av dette trenger noe modning og noen levde år.
Noen søker dette, andre ikke. Men for oss som søker det, er det ikke alltid så enkelt å søke nedover i alder.
I alle fall er det min erfaring at eldre menn fungerer bedre sammen meg - om jeg skal være 100% meg.
Og det skal jeg jo!

Men legger til, som deg, at slett ikke alt har med alder å gjøre. Kanskje handler dette om bevissthet/valg?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 17:44

Hmm...
Kommode, jeg tror det har med erfaring å gjøre. Det å ha levd noen år. Modning. Personlig trygghet. Mindre jag.
Eller om det ikke er minde jag, er det jag på en annen måte enn disse som prøver å skape seg en karriere for alt det er verdt. Det har kanskje med fokus å gjøre. Med å ha funnet en slags ro å gjøre. Å vite hva man vil og hva som er bra for en å gjøre. Jeg vet ikke helt, jeg.....

Men ingen regel uten unntak!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 17:47

Det er ikke mulig, kommode. Og det er heller ikke et mål slik jeg ser det. Men å ha en stødig plattform i form av hvem man er, hva man er, hva man vil og hvor godt man kjenner seg selv, tror jeg er viktig for meg. Og det er jo selvsagt at i et forhold så støtter man hverandre, man bærer hverandre og man er der for hverandre. Men for å få dette til å fungere på en likeverdig måte, må begge ha godt fotfeste. Mer det jeg mener.....selv om det er selvsagt.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 14 jan. 2012 17:47 Privat melding

OMG:

Ja, det var det da. Det er godt mulig statistikken viser at de med høy utdannelse og høy inntekt har i gj.sn. flere barn, men som du er inne på, jeg heller ser ikke dette i samfunnet. De aller fleste jeg vet om som har mange barn, er lavt utdannet, har lav eller ingen arbeidsinntekt, bor gjerne i utkantstrøk, osv... Men det er jo godt mulig dette jevner seg ut om en ti års tid, når disse som fikk barn tidlig og droppet ut av videregående omsider får somlet seg til å ta opp utdannelse igjen. =P

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 14 jan. 2012 18:11 Privat melding

Alder er nok smak og behag akkurat som en del andre ting.
Jeg har også satt ti år opp og ti år ned. I hovedsak så anser jeg fem år opp og ned som det mest realistiske. Men fordi det kan finnes ett og annet unntak litt lenger opp og ned, så har jeg strukket den til ti år begge veier.
Og alderen jeg har satt er jo utifra min smak og behag, og hva jeg tror er realistisk.
Men det er jo ikke alltid smak og behag matcher det som er realistisk, så slik sett er kanskje ikke alle her inne like heldige når de må velge mellom smak og sjans for å finne ekte kjærlighet.

For oddsene til å finne ekte og VARIG kjærlighet med noen som kunne vært ens egen sønn eller datter, er og blir ganske så mye mindre enn å finne den med noen på egen alder + - noen år (eller hvertfall innenfor at man ikke kunne vært forelder/barn).

(kvinne 42 år fra Østfold) lø. 14 jan. 2012 18:11 Privat melding

Svane meg her og burugle meg der. Hva med ei helt normal, mellomgammel AND?

*kvakk*

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 18:13 Privat melding

Hahahahahaha!!! Det var dagens Lillah! Skrattler så jeg triller over i sofaen :-D Kvakk right back at ya!!