Alle innlegg Sukkerforum

Hva bidrar du med for å bli den rette?

Vis siste innlegg
(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 16:56 Privat melding

Måtte ta imot en utfordring fra en medsukkersøster her, og ønsker å vite hva du bidrar med for å bli den rette for din neste kjæreste. Det slo meg idag når jeg leste igjennom innleggene fra idag, er at det er mye synsing om hva andre gjør, hvordan andre velger, osv osv, hvorfor går vi ikke mer inn i oss selv og ser på hva vi bidrar med? "

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 17:01 Privat melding

Jeg får begynne selv kanskje, har ikke tenkt så nøye igjennom det, men jeg gjør mitt beste for å gjøre verden til et bedre sted, for de rundt meg. Prøver å oppmuntre der det trengs, å utfordre og tøyse der det passer seg ;-)
Prøver konstant å gjøre meg et bedre menneske idag enn det jeg var igår, ramler på ræva... Og det skikkelig... Innimellom jeg også, men det er stort sett ikke værre enn at man børster støvet av skjørtekanten, flirer over hvor dum man har vært, reiser seg opp og prøver seg på livet igjen ;-)

(kvinne 42 år fra Østfold) lø. 14 jan. 2012 17:07 Privat melding

Om man er rett for seg selv, får man vel bare håpe at man finner en som liker den man er?

Men, klart, jeg prøver jo å være et godt menneske. Uten at det har noe som helst med sukker å gjøre.

Skjult ID med pseudonym McCloud lø. 14 jan. 2012 17:11

Man er vel allerede de rette for hverandre, bare man er rede.

Men man har vel ikke funnet hverandre, det er derfor.

(kvinne 38 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 17:13 Privat melding

Enig med Lillah her. Er meg selv - på godt og vondt. Tror man kommer langt ved å være trygg på seg selv. Jeg vil ihvertfall ikke ha en mann som endrer seg etter hver dame han har vært borti. Minner meg om en eller annen film med Julia Roberts hvor alle hennes tidligere forloveder mente de visste hvordan hun ville ha eggene sine, mens hun egentlig bare kopierte dems preferanser.

Forøvrig kan jeg ikke fatte hva Lillah enda gjør her inne! Snakk om pen dame!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 17:14

Jeg prøver å være et levende, lyttende og oppmerksomt menneske som gir oppmerksomheten min der jeg er.
Jeg prøver å akseptere andre sånn som de er så lenge "sånn de er" ikke går utover meg på noen negativ måte.
Jeg prøver å være tydelig og kommunisere på en måte som gjør mennesker rundt meg trygge.
Jeg prøver å fokusere på det positive i andre fremfor å kritisere, og jeg prøver å være der om jeg trengs.
Jeg prøver å være der når som helst for de i min innerste krets - og at de vet hvor glad jeg er i hver og en av dem.

Jeg prøver å være meg selv så langt jeg evner til enhver tid. Så får folk like eller ikke like meg.
Så jobber jeg med å være enda mer sårbar og følsom - fordi mennesket trenger også å se slike sider av meg.
I alle fall om de ønsker å se den ekte meg fra innerst til ytterst.

Og til slutt prøver jeg å gjøre ingenting annet enn å stadig være mer "meg" å alle måter :-)

Skjult ID med pseudonym Noldus lø. 14 jan. 2012 17:14

Jeg har tenkt på det selv i det siste, altså hva jeg har å bidra med. Og jeg har vel kommet til den konklusjonen at jeg egentlig burde ha gjort ganske mye for å forbedre meg, og "forberede" meg på å bli sammen med noen. Nå er min situasjon ganske annerledes enn de fleste andres, da jeg aldri har vært i et ordentlig forhold. Og jeg har vel lenge tenkt sånn at "Når jeg blir sammen med ei dame, DA kan vi gå på dansekurs sammen, det blir mer morsomt å lage ordentlig middag til noen enn bare en selv, mer moro å reise steder, trene i naturen, etc.". Så jeg har stagnert litt når det gjelder mange sånne ting; ting som gjør en interessant og spennende for andre.

Men så tenker jeg på hva JEG "krever" av ei dame; ville jeg droppe ei dame fordi hun ikke var flink til å lage mat, eller ikke kunne danse, eller ikke kunne tegne/male/spille et instrument etc.? Nei, jeg ville ikke det. Ihvertfall ikke hvis hun kunne tenke seg å lære seg sånne ting etterhvert. Så da tenker jeg at jeg kanskje kan finne ei som heller ikke krever det av meg? Men det spørs om de finnes - dynamikken er jo litt annerledes den veien - en kvinne vil gjerne finne en mann hun kan vise frem og være stolt av. Eller - jeg vil jo også gjerne vise frem og være stolt av hun jeg blir sammen med, men selve forelskelsen og kjærligheten i seg selv er viktigere for meg, i hvertfall i startfasen. Men hva vet jeg egentlig... Jeg har jo nesten ikke erfaring. Dette er litt som å søke jobb; man må ha lang erfaring for å få jobben, men den eneste måten å få erfaring er å ha *hatt* jobben...

Uansett. Kanskje jeg skulle droppe alt dette her og leve for meg selv en stund. Altså "leve for meg selv" i betydningen "gjøre det jeg vil for min egen del, min egen selvutvikling". Så kanskje jeg blir den interessante, beleste, danseferdige, kokkekyndige fyren damer er ute etter å finne?

Skjult ID med pseudonym Lurifax lø. 14 jan. 2012 17:16

@ts

Jeg tror du har et veldig godt poeng. Men selvinnsikt er en veldig komplisert oppgave for menneskene, så vi har mest fokus på andre:-)
Jeg tror det hadde vært mange fler vellykkede forhold hvis alle stoppet opp f.eks en gang pr. dag og tenkte "hva kan JEG gjøre for at dette skal være så bra som mulig?". Meg selv innkludert, og jeg år håpe jeg blir flinkere til det neste gang jeg er i noe seriøst.

(kvinne 55 år fra Vestfold) lø. 14 jan. 2012 17:19 Privat melding

Være meg selv,det er vell det viktigste,
Gir komplimenter,sånn at han føler seg viktig.
Være ærlig fra dag 1
Overraske.....med blomster,turer osv,ikke bare forvente at partnere skal gjøre det.
Vise rett og slett att en bryr seg :-))

Skjult ID med pseudonym kv33 lø. 14 jan. 2012 17:26

Jeg tror Aqueena er inne på noe her. Jeg tror vi alle her inne på Sukker, både kvinner og menn, har litt vel høye krav til hvem vi har lyst til å bli sammen med. De fleste som viser interesse for oss er ikke vi interessert i, og omvendt. Så enten må man vel da få til å sette ned krava, eller så får man bli mer interessant selv... Og ettersom det er veldig vanskelig å sette ned krava, så jobber jeg i motsatt retning :). Gjøre spennende ting, lære meg noe, brenne for noe, trene, spise sunt,bli flinkere til å småprate med fremmede, ...og så videre.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 18:49 Privat melding

Et godt spørsmål.
For min egen del tror jeg nok litt på det å være meg sjøl (å, herregud, klisje/klissevarning). Holder ikke det, blir jeg likevel valgt bort til syvende og sist, det er ihvertfall erfaringen.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 18:56

..........så det du sier er at du ikke har vært deg selv, Maestro? ;-)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 18:59 Privat melding

Jo, definitivt, Z. Og nettopp derfor blir det jo også mer oppriktig når det faktisk ikke funker. :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 19:01

....og når det endelig funker, Maestro. OG det vil det! :-)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 19:02 Privat melding

Selvfølgelig tregner vi med det, ellers ville vi vel ikke vært her noen av oss?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 jan. 2012 19:09

Eh.......ække helt sikker, jeg. Men du burde ha rett i den der, HerrFekt! :-)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 19:12 Privat melding

Jeg har ALLTID rett, skal jeg fortelle Dem!

Skjult ID med pseudonym Powpow lø. 14 jan. 2012 20:13

Jeg bidrar ikke med en drit utover skattekroner til staten. Kanskje ikke så rart jeg fortsatt er singel? :P

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 15 jan. 2012 12:53

Jeg bidrar heller ikke med noe. Jeg er.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 15 jan. 2012 21:14 Privat melding

Herlig folkens, dere er virkelig skjønne og godt å lese. Det viser bare at det er mange oppgående, varme, gode, smarte, skjønne mennesker her inne og vi vil jo alle det samme, finne en å bli glad i som er glad i oss tilbake. Tror nok vi har store muligheter for det her, så lenge vi ikke har alltfor stort hastverk og villig til å bli kjent med folk og se hva som skjer.

@Z: Dette var fint , og tråden startet pga at du catchet en av mine tanker i en annen tråd, fascinerende og fint at vi deler tanker og spinner videre på hverandres tanker her inne, egentlig en spennende reise på flere plan :-) ...og en god utfordring kan man jo ikke la gå fra seg, og spørsmålet ble vel stilt like mye til meg selv som dere :-)

Du skriver så mye godt Z, er åpen og varm, og samtidig generøs nok til å gi rom til andres meninger selv om de går på tvers av dine, og jeg håper en eller annen fyr er smart nok til å erobre hjertet ditt, du fortjener alt godt som finnes :-) Du får komme frem med ansiktet ditt også, så vi lærer deg enda bedre å kjenne! Hva har du å tape?

Jeg føler jeg lærer mye her inne, med mye fokus på jobb og ikke så veldig sjekkeerfaring, så har dere Sukkerfolk fått øynene mine opp for mye, og dere deler enormt mye, og det er godt at vi mennesker kan ha såpass tillitt til hverandre at vi prøver selv om vi risikerer å bli ledd av eller ignorert, ikke godt å si hva som er værst :-)

@Lillah og *Milla*, så absolutt og dere er nydelige begge to :-) Det er også ikke det alt henger på, først og fremst må man være klare, det er ikke alltid vi er klare til å slippe noen inn i hjertet vårt, og det er heller ikke noe vi skal pushe på, det skjer når vi er klare (som @McCloud sier) og nettopp ved å ha den innstillingen dere har så vil ting ordne seg :-) Gode klemmer til dere begge og lykke på reisen :-)

@Noldus, takk for fint innlegg, samtidig vil jeg stille spørsmål om det er så at alle kvinner vil ha en som danser, lager mat osv...som du skriver? Om disse ikke er områder spesielt interessante for deg, hvorfor skal du da bruke tid og energi på de, er det ikke mer ideelt om du finner en kvinne som gjerne har mer interesser for det du liker å gjøre? Man kan gjerne ha forskjellige interesser og ting man brenner for, og jeg vil gjerne utfordre litt på at man ikke behøver å følge strømmen alltid....

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 15 jan. 2012 21:24 Privat melding

Så Noldus, gjør som du sier tilslutt du, lev for deg selv og nyt det, mulig du blir overrasket når du runder neste hjørne ;-)

Ja, @ Lurifaxen og Kv33, kan være en grei ting å ta med seg, vi har vel lett for å ville ha og ville ha, men glemmer gjerne å gi, men det er jo nettopp den gleden ved å gi som gir skikkelig go'følelsen, og jeg har blitt orntli varm om hjertet når en jeg er glad i overrasker meg, behøver ikke være noe stort som fly med banner bak, det er de små gledene i hverdagen som varmer :-) ...og gode ideer Misme, og du er orntlig søt, heldig er fyren som kaprer deg :-)

@Nostalgisk,ja så absolutt, er veldig enig med deg, og riktig nok lettere skrevet enn gjort i en hektisk hverdag, men så lenge vi prøver så teller det også :-) Digger bildet ditt, du ser så god ut og jeg får lyst å gi deg en stor bamseklem :-))

@Herrfekt, føler meg utfordret til å catche deg en dag du ikke har rett, men som regel har du det, og jeg har nok glemt innen jeg ramler over det en dag :-)

Takketakk til dere alle sammen, glimrende innlegg og jeg digger dere hemningsløst, krysser fingre og sender dere gode vibber i søndagskvelden :-)