Alle innlegg Sukkerforum

Hypp ene dagen, deretter taus?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym olonkin lø. 14 jan. 2012 19:28

Hva er egentlig greia her? Vi skriver meldinger frem og tilbake, spør og blir nysgjerrige på hverandre, vi liker det vi får i svar, vi blir enige om at vi bare må møtes og begynner å snakke om hva vi skal finne på til uka... Så blir det stille som graven.

Dette har skjedd meg fire-fem ganger nå. Tydeligvis er jeg interessant nok til å skrive med ene dagen, men ikke neste dag. En kort melding om at du ikke er interessert likevel er tusen ganger bedre enn at jeg skal gå å undre i flere dager om det noengang kommer et svar. Da vet jeg ihvertfall det og kan fortsette letingen.

Mvh
Den evige toer

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 14 jan. 2012 20:03

samme her. Hva er greia? Det virker som om jentene jeg chatter med synes det er en big deal å møtes. Kan ikke skjønne at det er no stress, i verste fall er det dårlig klaff, so what?

Skjult ID med pseudonym Powpow lø. 14 jan. 2012 20:11

Greia er vel at de fant en mer interessant beiler. :P
Bare blokker kjerringa og fortsett å let du...

Skjult ID med pseudonym isbj lø. 14 jan. 2012 23:40

Velkommen til virkeligheten det kalles å gå i sukkerfella , man møter hele tiden ny personer og man klarer ikke å holde på den en , man bare fortsetter jakten og til slutt ender opp med ingen eller all for mange.

Skjult ID med pseudonym olonkin lø. 14 jan. 2012 23:49

Dette gjelder både de som jeg har sendt et par-tre meldinger med over kortere tid til de jeg har hatt mye kontakt med over lengre tid. Det er ikke noe mønster her. Plutselig fordufter de helt, uten et ord.

Man skulle tro at jeg ville få en kort beskjed om at de ikke lengre er interessert ihvertfall. Jeg sier alltid fra når det motsatte er tilfelle. Så sitter jeg igjen der og føler jeg har investert mye tid i det som nå er et sort hull.

(kvinne 36 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 23:52 Privat melding

Jeg tror det kalles et hint?

Man forsøker å være høflig og svare på meldinger, og så ser man at høfligheten blir misforstått som interesse. Og deretter blir taushet den eneste utveien

Skjult ID med pseudonym olonkin lø. 14 jan. 2012 23:58

Såpass lenge har jeg vært her inne at jeg ser forskjell på de som faktisk er litt interessert og de som bare jatter med. Enten det nå er en på grunn av høflighet, kjedsomhet eller et utpreget oppmerksomhetsbehov.

Det er vel bare å innse at jeg bare er en god samtalepartner helt til noen bedre dukker opp. Og siden det er så mange om beinet her inne dukker han opp med jevne mellomrom. Er man for passiv er det en turn-off, men er man for pågående er det enda verre.

Skjult ID med pseudonym isbj lø. 14 jan. 2012 23:59

Fleste her møter ny og så sender dem ikke svar tilbake og til slutt blir ikke meld lest,tror det er sånn for aller fleste her inne ,er nok bare sånn nett date er . Har det akkurat på samme måten.
Det samme som @ Feuer_Frei skriver. Nei da må man bare gå vider og ikke legge noe mere energi i det for ellers blir du fort utmattet av å være her inne om du tar det personlig.

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 15 jan. 2012 00:03

Tror bare jeg har en dårlig måned eller noe, for nå har det skjedd flere ganger på rad i løpet av kort tid. Det er klart jeg blir skuffet, men går slukøret videre til neste jeg. Det eneste man trenger er at én ikke fordufter. :P

Skjult ID med pseudonym prefect sø. 15 jan. 2012 00:03

@Feuer_Frei: Du har delvis rett, bare med forskjellen at av og til er tausheten veldig snodig.

Scenario A: Jeg sender melding til jente, hun svarer, jeg sender oppfølgingsmelding. Svar uteblir. Denne passer bra med din beskrivelse, og man behøver ikke være rakettforsker for å ta hintet. Helt ok

Scenario B: Jenta sender melding til meg, jeg svarer etter beste evne, spør litt tilbake, hun svarer, bringer inn flere elementer i samtalen. Jeg fortsetter samtalen, etterfulgt av tystnad. Etter en dag og to uten svar drar man naturlig nok samme konklusjon som Scenario A, men gudene skal vite at jeg lurer litt hva som er motivasjonen for kommunikasjonssvikten (og jeg anser meg selv for nok sosialt oppegående til at jeg ikke har gjort en enorm Faux Pas i samtlige tilfeller)

Mine tråder som har stoppet fra andre siden fordeler seg 50/50 på disse to. Da handler det ikke bare om å ta hintet...

Skjult ID med pseudonym prefect sø. 15 jan. 2012 00:09

Og når det er sagt, en avvisning på nettet må man ta med stor ro, en lar det ligge, og tusler happy videre. Synes det er mye viktigere å opptre ryddig når man har møttes irl, prøver etter beste evne å slutte av på en respektfull måte om jeg ikke er interessert, og setter pris på de ganger jeg får en stilfullt levert avvisning (et par ord jeg aldri har skrevet i sammenheng før, men synes det passet her).
Målet er jo at man slipper begge deler på et tidspunkt....

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 15 jan. 2012 00:12

Noen av disse har jeg møtt IRL også, men enig i at det blir litt enklere å droppe folk man bare har pratet med på nett. Jeg har ikke noe i mot at de ikke vil snakke mer med meg selv om vi har hatt det hyggelig, men det er denne uvissheten om hvorfor jeg ikke liker. Hvis de kunne sagt hva det er som gjør at jeg ikke er interessant lengre kunne det faktisk hjelpe meg i neste omgang.

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 15 jan. 2012 16:01

Jeg tastet med en fyr en stund, løst og fast, så sa han i fra at han hadde tastet med ei han skulle treffe, og syns ikke det var riktig at vi tastet videre.. FLOTT :D Liker ærlige menn(esker) :) Mye bedre å si det rett ut enn å holde på¨folk i evigheter..for så bare bli stille....

(kvinne 31 år fra Oslo) sø. 15 jan. 2012 16:12 Privat melding

svar olonkin:
æ trur det e grunnen til at så mange ikke sir de interessert længer.. førdi de e redd før det spørsmålet .. men koffer ikke , gjor æ nå galt , ka kunne æ gjort annerledes ?
ka skal en si .. det e jo som oftest bare det at en ikke følte det va en match .

så du skal se at det e ikke nå med dæ.. det va bare ikke match med disse daman :) det kommer ei flott ei snart :)

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 15 jan. 2012 16:15

Helt enig med Charleene. Vi tåler å få servert sannheten selv om det kan være tøft å høre. Den er mye bedre enn uvissheten.

@Klæmmentin
Takk, jeg kan ikke gjøre annet enn å fortsette letingen og håpe på det beste. :)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 15 jan. 2012 16:39 Privat melding

Ikke prat ting i dass. Det er fort gjort å prate bort all spenning, og da virker en date meningsløs.

Skjult ID med pseudonym Heiigjen sø. 15 jan. 2012 17:36

Jeg kjenner meg igjen i problematikken her. Føler meg skyldig, for jeg er en mann som har blitt taus overfor damer jeg har møtt her. Enda verre, jeg har blitt taus overfor damer jeg har møtt en gang IRL, eller til og med to ganger.

Noen damer har sider som jeg ikke liker, men som det ville føles veldig uhøflig å si noe om. F eks lys dame helt uten øyenbryn, turn off. Om hun hadde malt på noen uekte, like mye turn off. Beklager! (På samme måte er det sikkert noen damer som misliker at jeg er 178 høy og har et rundt ansikt, jeg kan ikke noe for det, og ikke de heller).

Eller en dame jeg møtte nylig, hyggelig, men hun hadde ikke spor av kosmetikk, selv om hun hadde trengt det. Av single damer ser det ut til å være en overvekt av damer som : Ikke bruker noe sminke rundt øynene, har aldri hørt om eyeliner eller mascara, bruker ingen lebestift, ja bruker ingenting utenom shampoo. Blant de single er det også mange damer som har klippet hodehåret alt for kort. La meg være klar på en ting: Bare slanke damer med lang hals og vakker hodeform kler kort hår. Ingen andre!

Men man kan ikke si til en dame: Ring meg når du har lengre hår og sminken i orden. Da blir man heller taus.

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 15 jan. 2012 17:47

Spyr.....
Med de kravene er det tydelig manglende selvinnsikt.......
HVA er alt med ikke å bruke sminke??? Har hørt at folk ikke liker feite damer, ikke damer med kort hår, ikke damer uten sminke , ikke hår i maten.. hvem som kler kort hår og ikke..vel, ingen menn kler grått hår, skallete isser, ølmage og rynker?? Tenk om jeg sa det? Sorrt assa..men det er sånn turnoff med måne...??? Tenkt på at det kan såre folk. Om du har SÅ mange krav, så si det til dem før dere treffes..rams opp lista på alle turn-offene.... så slipper det bli nedturer...
Hva jeg liker med en mann er nødvendigvis ikke det jeg skriver her over..
Hilsen dame med LANGT hår fordi jeg valgte det selv!!!!

(kvinne 26 år fra Akershus) sø. 15 jan. 2012 17:57 Privat melding

Heldigvis er du den heldig to'ern, jeg er helt bakerst i rekka jeg, og gudene veit hvor lang dén rekka er... o.o'

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 15 jan. 2012 18:31

@Charleene
De fleste har vel forskjellige ønsker til en ideell drømmepartner, men det er opp til hver av oss hvor mange "skavanker" vi aksepterer hos hverandre. Før man blir bedre kjent er det også mye enklere å avfeie folk basert på det ytre, og dette blir sikkert enda mer forsterket her på sukker.

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 15 jan. 2012 18:40

Er jeg egentlig interessert i å snakke videre med noen som glemmer meg av såpass enkelt fra en dag til den neste? De har jo tydeligvis lest meldingene mine, men ikke hatt tid eller interesse av å svare akkurat da.

Men jeg har fundert litt på at enkelte jenter får hundrevis av meldinger her inne. Da er det fort gjort å bli glemt av i alt mylderet. Finnes det noen måte å takle dette på? Jeg vil tippe at to-tre "purremeldinger" bare vil telle negativt.