Alle innlegg Sukkerforum

Utesteder i Trondheim for oss i midten av trettiåra

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Eplekjekk lø. 14 jan. 2012 20:12

Lurer på hvor det er lurt å stikke ut på byen i Trondheim for oss i midten av trettiåra nå for tiden? Havner en sjelden gang på Blæst når det er en interessant konsert (eller interessant for mine venner). Men skal jeg ut i Trondheim en helt vanlig lørdagskveld på sjekkern vet jeg ikke hvor det kan være lurt å stikke innom. Er ikke av de som liker å være ute på dansegulvet. Tross gangavstand til sentrum så sitter jeg som oftest hjemme i helgene da det ikke er så moro å gå ut på byen alene. Det verste er at jeg til og med setter pris på å stå opp frisk og rask tidlig på søndag (før kl 12:00) og føle at jeg kan utnytte dagen.

Hvor er det alle dere single damer 30 + går på sjekkern her i Trondheim?
Det er jo litt synd at dere går glipp av meg hvis jeg skal fortsette å sitte hjemme ;)

Skjult ID med pseudonym Lionking41 sø. 15 jan. 2012 01:01

Det har jeg mang en gang lurt på selv også... Trondheim er en ekstremt studentpreget utelivsby, og de aller fleste av de typiske "sjekkestedene" har en snittalder på 25 eller lavere. Selv havner jeg ofte på Bari, Naboen, Mikrobryggeriet eller Søstrene Karlsen. Kanskje ikke typiske sjekkeplasser alle disse, men de har ihvertfall litt bredde i alderssammensetningen, og er fremfor alt bra steder.

Skjult ID med pseudonym neh sø. 15 jan. 2012 01:14

I mine øyne er Credo uten tvil den beste plassen for 35+. Går nesten aldri andre steder hvis jeg skal ut i helgene. Knallbramusikk, særdeles kyndinge bartenere og trivelig atmosfære. Litt rocka stil på de fleste som går der, og også på anlegget, men Credo er en plass hvor alle føler seg komfortable, det er i hvert fall mitt inntrykk.

Credo er også en av de få plassene i Trondheim hvor du greit kan gå alene en kveld og ta et par pils i baren, uten at det er kleint. Enten slår bartenderne av en hyggelig prat, eller så kommer du i prat med en eller annen av de andre som sitter der. Det er vel rett og slett noe utrøndersk med atmosfæren der, hvilket er herlig:)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 02:05 Privat melding

Lille london og Carl Johan er bra plasser for oss i 30 årene..... :) og monte cristo før da....

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 11:49 Privat melding

lille london og three lions? :-) pub-ish, men er for de "voksne". og meg da. gidder ikke den ville festinga :-P

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 11:50 Privat melding

forresten, sjekket ut Raus? de har 23-årsgrense ihvertfall. nytt nederst i nordre, det dolly dimples var før.

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 11:51 Privat melding

og kos har vel også det. stilig plass :-)

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 12:07 Privat melding

Jeg vet ikke om så mange damer i 30-årene som går på byen.
Tror de fleste tenker som deg, at de ikke orker å kaste bort dagen derpå med å være i dårlig form.
Jeg synes lile london er hyggelig, men er sjelden ute.

Skjult ID med pseudonym Lionking41 sø. 15 jan. 2012 15:00

Raus skal sjekkes ut! :)

Skjult ID med pseudonym Humle sø. 15 jan. 2012 15:05

Er vel noen steder på Solsiden som er litt 30+?

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk sø. 15 jan. 2012 15:09

Lille London, Bari, Søstrene Karlsen, Credo, Three Lions har jeg havnet innom. Noe jeg har merket meg på f.eks. Bari er å bli forsøkt sjekket opp av damer som er noe eldre enn meg (40+). Sist jeg var ute (julebordsesongen) syns jeg faktisk det ble litt vel mye oppmerksomhet fra damer som tydeligvis var på jakt etter noe yngre.

Jeg syns ikke det er så lett å komme i kontakt med dere jenter når det er en typisk "sitte og prate" plass (Mikrobryggeriet, Bari). Jeg er kanskje ikke av de flinkeste til å ta kontakt selv heller. Har opplevd å bli invitert til bordet og det var hyggelig det, men... valg av den teknikken forutsetter at en kommer såpass tidlig at en skaffer seg et bord og er litt proaktiv på sjekkern... og litt kjedelig når den søte jenta etter en stund også ønsker plass til typen sin og "den vulgære venninna" :)

Av plassene jeg kanskje lettest har kommet i kontakt med folk er Three Lions, men samtidig en plass jeg ikke er så interessert i siden jeg overhodet ikke har fotballinteresse. Fikk noen stygge blikk fra noen supportere i det jeg ikke kunne svare på hva som var "laget mitt" på spørsmål fra en skitfull fyr ved bardisken...

Raus og Kos har jeg også inntrykk av er ok plasser, men er sjelden at det blir mer enn et par øl. Tror jeg kun har vært innom Raus én gang for et eller to år siden. Mulig den skal få et nytt forsøk neste gang :)

Forresten, hvilken plass treffer jeg en flott, snill ordentlig, smart jente ca alder rundt 30-36 år som liker kle seg litt stilig ute på byen men er jordnær, reflektert og ikke alt for materialistisk opptatt? Og som ikke har snusboksen på innerlomma... ;)

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 15:31 Privat melding

Eplekjekk
Kan du ikke ta med den lista på innerlomma, og dele ut når du er ute på byen? :-)

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 15:56 Privat melding

ddu hadu var nok ikke på raus for noen år siden, for det er ikke et år siden de startet opp engang, lurer på om det ikke var i sommer.. :-)

selv kommer jeg gjerne i kontakt med folk i kjøpekø eller mens jeg bare vandrer i lokalet :-) sitter ikke ved boret og venter. det hjelper ofte å sende lange blikk, da finner dj jo fort ut om det er noen interesse rilbake, og du kan gå bort når hun feks skal ha en til øl :-)

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk sø. 15 jan. 2012 16:52

Kameleonen: Tenkte du på listen med kriteriene for dama? Skal få trykket det opp på ryggen til festskjortene :)

Askja: Mulig det var Raus alikevel, kom på at jeg ble singel des. 2010 og da var det kanskje sommer 2011 jeg vågde meg ut i Trondheims farlige maneater-verden ;)
Er det Raus som ligger over gata fra Down Town?

Forresten, Down Town har vel blitt en plass for 20-25 åringer eller tar jeg feil? Har ikke vært der på svært lenge. Møtte ei desperat dame der en gang som fikk meg til å tenke at det ikke bare er oss mannfolka som er frustrerte. Hun ble fornærmet når jeg høflig prøvde avvise henne... desperasjon er faktisk litt turn-off!

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 17:12 Privat melding

Eplekjekk
Ja, jeg tenkte på kriteriene dine, skjorte hørtes lurt ut :-)
Med dette på framsida?

http://www.shirtcity.no/drinking-pretty-t-skjorte-234

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 18:52 Privat melding

Vet det er en del som går på Frakken, det har visst blitt bedre der etter at de pusset opp :) Jeg trives på Barmuda jeg da, eller Blæst. Familien er også ok :)

Skjult ID med pseudonym Humle sø. 15 jan. 2012 20:09

Ja, er ikke Barmuda litt 30+?

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk sø. 15 jan. 2012 20:10

Kameleonen: Denne passer meg kanskje bedre http://www.shirtcity.no/married-drunk-t-skjorte-1033

Karusell1: Joda Barmuda er ikke dumt, men er litt trangt og mye folk der har jeg følelsen av, og når folk skal danse sving i tillegg inni folkemassene til en eller annen aktuell radiohit synker min trivselsfaktor betraktelig :) Er det i baren det sjekkes? Var inne der med et par venninner en gang og de mente det var "vill i blikket" tilstander rundt baren i første etg. og at de kunne fått med seg en fyr ut derfra på 5 min. Bor i fin krypeavstand til solsiden så får se om jeg ikke rusler bort en kveld på tokt :)

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 20:13 Privat melding

Det beste er å komme dit tidlig nok til å få seg sitteplass :) Synes forøvrig det sjekkes overalt der jeg :p Trond Giske var der sist jeg var der, og han var vill i blikket han også, haha!

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 20:20 Privat melding

Raus og Barmuda! :)

Skjult ID med pseudonym Eplekjekk sø. 15 jan. 2012 20:25

Skal gå på Barmuda uten venninner neste gang :) Giske har jeg sett på byen ja.. virker som en populær fyr og alltid en flott dame eller to som henger med i følget.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 21:17 Privat melding

Eplekjekk
Hehe, ikke min personlige favoritt, men godt valg!
Heng ett blinkende halskjede rundt halsen i tillegg, så er kvelden i boks!