Alle innlegg Sukkerforum

Forundret

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Solo lø. 14 jan. 2012 21:00

En ting jeg seriøst lurer på:

For en tid siden så jeg på Dagsnytt 18 (tror jeg) hvor Anne Grosvold intervjuet en NRK journalist (tror jeg) som hadde skrevet en bok (tror jeg) som handlet om seksualitet (tror jeg). Anyways, you get the idea. Det som kom fram av intervjuet var at absolutt ALLE jenter har opplavd å ha blitt tafset på på fulle T-baner og busser i rushtiden. Alle! Anne Grosvold iberegnet. Jeg er mann, og for å si det sånn, this was news to me! Jeg grøsser ved tanken på hva min gamle mor har måttet tåle som kollektivtransportkunde i 30 år... Hvis alt dette stemmer skjønner jeg at jenter er skeptiske til å prate med strangers, både her inne og IRL. Og etter å ha chatta med jenter på sukker kommer det fram at det er maaaaaange weirdos her inne også. Indecent proposals og snodig kameraføring for å si det forsiktig.

Og jeg som trodde at JEG var horny.

Så det jeg lurer på er om det virkelig er SÅ mange gærne menn der ute!?

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) lø. 14 jan. 2012 21:09 Privat melding

øøøø jeg har tatt buss, tog, fly ect i 11 år alene, og jeg har aldri oppøevd dette.. på kollektivtransport.

Skjult ID med pseudonym Noldus lø. 14 jan. 2012 21:09

-Det er en helt egen verden der ute som enkelte av oss - sannsynligvis heldigvis - aldri opplever, ihvertfall ikke direkte, fordi vi er menn selv. Det er rett og slett ufattelig mange åndsamøber der ute blant menn; totalt neandertaler idioter. Man ser det jo stadig vekk - menn er nakne og gjerne runkende på 'cam', de sender slibrige SMSer til kjente kvinner, her om dagen fikk jeg høre fra ei venninne at det visstnok var forholdsvis vanlig å bli spurt om å suge en fyr når de var på byen dersom det hadde vært litt flørting inne i bildet..... it goes on and on, ser det ut til.

Det "morsomme" er at vi menn som ikke gjør disse tingene er ... vel - nolduser vi også. Vi tror vi er greie og høflige og ordentlige og til å stole på, men vi er bare kjedelige.

Så jeg vet ikke helt hva kvinner vil ha. De synes kanskje apene er litt spennende allikevel, sånn innerst inne? De gir dem jo tross alt seksuell anerkjennelse og komplimenter, på en litt ekkel men kanskje spennende måte?

Jeg skjønner meg ikke på mennesker i det hele tatt egentlig, så det jeg sier nå er bare rot. Tror kanskje jeg kommer til å dra tilbake til min egen planet snart.

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 14 jan. 2012 21:15

@ Askja
Tipper dette er et Oslofenomen.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) lø. 14 jan. 2012 21:19 Privat melding

@TS
Jeg nøyer meg med å svare JA .

(kvinne 44 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 21:20 Privat melding

Jeg har bodd 11 år i Oslo og det har aldri skjedd meg, heldigvis!

(kvinne 44 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 21:21 Privat melding

-Jeg er sikkert for gammel haha...lol...

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 14 jan. 2012 21:24

@ Paciente

Kult, det er altså ikke alle. Likevel alarmerende at Anne Grosvold presiserte at " dette er noe alle kvinner har opplevd". Jeg mener, hvor desp er du hvis du begynner å klå på Anne Grosvold!?

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 14 jan. 2012 21:25

Jepp, så mange gærne, overhormonelle og understimulerte mannfolk er det der ute :( Utrolig hva enkelte får seg til å gjøre når mange mennesker står tett sammenstimlet....

Finnes heldigvis fremdeles gentlemen som drar opp snittet den andre veien- hurra for dere! :-))

Skjult ID med pseudonym Enigma lø. 14 jan. 2012 21:32

Solo:
Haha ... må du passe deg, så ikke Anne Grosvold anklager deg for personhets og drar inn PFU!
Har også bodd i Oslo, men det er leeeenge siden. Kan ikke huske å ha opplevd det selv, men det kan jo ha forandret seg.
Men avhengig av buss som jeg er, kan jeg irritere meg over menns hang til å nærmest sette seg "oppå" meg. Nå tar jeg veldig liten plass og er smal som ei "flis," men opplever stadig at mannfolk breier seg og skrever for å ta mest mulig plass. Og jeg vrir meg unna så godt det lar seg gjøre. Disse karene er gjerne store og lukter vondt - ugh! Virker som de mangler vanlige sosiale antenner, i tillegg til gode hygienevaner.

Skjult ID med pseudonym Eikers1 lø. 14 jan. 2012 21:46

Dette er noe som det har blitt mer og mer av de senere årene. Det er gjenger, ofte av utenlandsk bakgrunn som omringer jenter/kvinner som blir stående på overfyllte t-banevogner/trikker spesielt, hvor de "tar for seg" på en måte så ikke andre skal se hva som skjer. Det er nok i Norge ett Oslo-fenomen spesielt, siden det er bare der vi har t-bane. Det er større arealer i disse vognene for de som må stå, enn i en trang midtpassasje i bussen. Det gjør det lettere å manøvrere seg til.

Skjult ID med pseudonym ole lø. 14 jan. 2012 21:55

Hva gjør du da Paraply ;) ??

(kvinne 38 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 22:00 Privat melding

Ikke så mye på t-banen som ute på gata... midt på lyse dagen. Det skjedde ukentlig da jeg bodde på Tøyen... æsj!

Skjult ID med pseudonym ole lø. 14 jan. 2012 22:23

Paraply :)

(mann 38 år fra Østfold) lø. 14 jan. 2012 22:25 Privat melding

I alle dager da... Først så syter damene over at vi mannfolka ikke tar kontakt bortsett fra når vi er dritafulle på byen, og når vi først gjør det, nei da er det galt også da! MAKAN!. Dere får bestemt dere eller....? =)

(mann 34 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 22:36 Privat melding

Seksuell trakassering er nå blitt å se, høre eller røre en dame. Om hun bøyer seg ned for å plukke opp noe bør du kjøre halen mellom beina å løpe! Om ho ser deg kikke er det ute med deg. Om du gir henne et komplement er du en ekkel gris som bare vill i buksa på ho, og gudene forby at du kommer borti henne på en overfylt t-bane! Situasjonen er nå så ille at det snart kommer til å bli egne t-bane vogner og busser for hvert kjønn. Egne heiser og spesial tilpasset jobbtilværelse. Når skal vi tåle at vi kommer borti hverandre? Når kan vi akseptere at noen ser eller snakker om oss? (Oss Mennesker).

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 22:47 Privat melding

Maaaaaaaaange ganger. Værste var liten gammal utlending på 17 mai i fjor som presset kuken opp mot hofta/rompa mi i tett trikk. Om jeg flyttet meg, flyttet han etter. Sa ifra, men han "skjønte" ikke hva jeg mente. Jah, derfor er vi skeptiske.

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 14 jan. 2012 22:49

@ Kvinne 81

Sånn som du skyter ut rompa di på bildet er det strengt tatt umulig å la være:P

(kvinne 41 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 23:19 Privat melding

Ja, det har jeg opplevd mange, mange ganger. Har hatt men som har tatt meg på puppene, på åpen gate midt på høylys dag... Ikke særlig morsomt, og i hvertfall ikke noe sjekketriks hehe...

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 23:46 Privat melding

@solo: Så om jeg viser kløft ute på byen så skal jeg tåle at fremmede klår på dem? Og jenter i miniskjørt skal tåle at menn overgriper seg for det er lettere å krafse dem i skrittet siden det er "kort" vei.. ? osv osv...

Jeg synes nemlig ikke det er morsomt å få høre at "jammen du fremhever jo attributtene dine så du må tåle å bli trakassert".. Hvorfor skal ikke jeg få lov å være feminin og kvinnelig uten å høre bare pornoreplikker.. Jeg ser ikke akkurat ut som en porrdame heller....

Menn burde ta seg i nakken og tenke litt over på hva mora deres har lært dere opp til. For mange av dere har virkelig virkelig glemt det...

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 15 jan. 2012 00:21

Bra innlegg, @kvinne81!
Se og ikke røre(før du får lov)! Kroppene våre er faktisk ikke allemannseie fordi om vi av og til kler oss litt spenstig!

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 15 jan. 2012 00:25

Jeeeeesus.

It. Was. Just. A. Joke!

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 15 jan. 2012 00:35 Privat melding

@Solo: I KNOOOOW.. but this time i gave a crap in it!! Fordi den var rett og slett virkelig dårlig... :p

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 15 jan. 2012 00:38

Du er jo mer hårsår enn Timbuktu når han leser Pondus.

Skjult ID med pseudonym isbj sø. 15 jan. 2012 00:40

Jepp,nok av det ,spesielt på nattbussen da jeg var yngre .

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 sø. 15 jan. 2012 00:49

@Solo, du aner ikke hvor feil du tar ;) Da hadde jeg jo slått ned fyren på trikken :p hehehe..

Poenget er at å kødde med det som faktisk er så trist tilfelle som TS beskriver sier litt om deg som person da.. Mer enn at jeg ikke gidder å ta joken din :p

(kvinne 46 år fra Oslo) sø. 15 jan. 2012 00:56 Privat melding

Ja, og det er ikke bare et kollektivtransport-problem, heller ikke bare et Oslo-problem. Alle jenter som jeg kjenner har på et eller annet tidspunkt blitt tafset på, eller verre, fra menn som ikke skjønner at dette ikke er greit.

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 15 jan. 2012 00:56

Øh, jeg er TS. Og den joken spilte ikke på at det var greit å ta på rumpa di fordi du står sånn på bildet, men at det er vanskelig å smyge seg forbi uten å komme borti den. But still just a harmless joke. Take a pill, ait?

Skjult ID med pseudonym Anon sø. 15 jan. 2012 00:59

Big deal om fyr kommer borti deg litt mer enn han strengt tatt trenger på bussen? Med tanke på hvor fullt det er på de fleste bussene nå om dagen, så er det vel knapt til å unngå.

Meg har det skjedd par ganger som jeg kan huske. Jeg bare registrerte det, holdt litt øye med fyren og det var det. Litt irriterende der og da, men det var strengt tatt en bagatell som jeg ikke tenkte noe mer på før jeg så den tråden her. Synes kanskje mange kvinner begynner å bli litt vel hårsåre på slike ting nå? Enig i at det ikke er eksemplarisk oppførsel, men noen har litt tungt for det og sånn har det vel vært siden tidenes morgen. Hadde det ikke vært verre om ingen menn gadd å se på deg engang? Blir det altfor ille, så får man heller gjøre sin misnøye mer uttrykkelig.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 15 jan. 2012 01:15 Privat melding

@Anon: Borti deg med ståpikk på bussen ok? Når det er faktisk plass til å snu seg ? Nå begynner jeg å skjønne hvorfor jeg er singel.. Og hvorfor jeg egentlig burde fortsette med det...

Og @Solo: Beklager.. jeg ser aldri på "hvem" som skriver, kun teksten. Men anyways.. keep on the hornyness, bare ikke uten invite om du skjønner.. hehe.. Tror du er redelig på mange måter.. heeelt sikkert :P

(mann 57 år fra Oslo) sø. 15 jan. 2012 02:41 Privat melding

Jeg går heller gjennom livet uten mer kvinnekontakt enn å krenke kvinner på buss / T-bane. Og jeg er nok del av det strore flertallet menn. Men jeg innbiller meg agt de menn som driver med slike overgrep ikke stopper før de blir satt klart på plass. Jeg er nok ikke alene om å håpe at disse "herrene" opplever noen velpalsserte harde knær eller albuer.

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 15 jan. 2012 09:57 Privat melding

Lurer på om noen her tror vi ikke kjenner forskjell på tafsing og det at noen kommer borti en når t-banen bremser?

Rekk opp hånda alle menn som har opplevd at en dame har strøket dem oppover innsiden av låret - ved et uhell :P

Skjult ID med pseudonym Noldus sø. 15 jan. 2012 10:35

En ting jeg lurer litt på; spiller det noen rolle for dere jenter/kvinner om mannen det er snakk om er tiltrekkende for dere eller ikke? Jeg er mann og HAR faktisk opplevd (da jeg var noe yngre) å bli tatt i skrittet av ei jente på et utested helt åpenlyst mens mange så det (hun tok også andre i skrittet, så det var vel for å sjekke størrelsen?), å bli befølt nedover ryggen og til rumpa av ei eldre dame et par ganger, og lignende. Stort sett har jeg bare blitt paff, men jeg må si det er mer ubehagelig for meg når det er ei som jeg ikke kunne tenke meg i det hele tatt.
Hadde jeg kjent at jeg plutselig ble befølt bakfra på bussen eller trikken, og jeg snudde meg og der sto det ei (for meg) søt jente, så hadde jeg blitt paff og litt flau, men ikke forbanna. Kanskje spurt om vi skulle slå av en prat? Var det derimot ei dame jeg syntes var ekkel eller totalt utenfor min smak eller alder, hadde jeg vel syntes det var ubehagelig og ekkelt. Er det sånn for kvinner også, eller er det ekkelt uansett? Ikke at jeg noengang kommer til å innbille meg at "hun liker sikkert meg, så da er det sikkert greit", jeg bare lurer på hva dere føler og tenker rundt den forskjellen.

Skjult ID med pseudonym Gerimax sø. 15 jan. 2012 10:41

Men så er damer i Norge veldig tafatte på å si ifra der og da til den det gjelder ......istedet blir det til å sette opp et pigtrågjerde rundt seg selv , utrolig at dere kan være så tafatte på å si ifra og da mener jeg ikke bare på trikken men generelt på utestedet og under helt andre setninger

Joda det går ann å gå på byen å vise kløft eller hva det måtte være og samtidig ha rett til å ikke bli tafset på

Men hvis jeg viser åpningen til snurrebassen min eller kløfta bak da er jeg bare ekkel mens jenter kan gå rundt å vise truser og da er de bare sexy for noen , løsluppen for andre osv .Verden er skrud og sånn er det
Evolusjonen har ikke kommet lenger

Jenter si ifra der og da

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 15 jan. 2012 10:43 Privat melding

Dette var fra Japan hvor dette er vanlig vil jeg tro.
Leste ikke alle postene over.. kanskje dette er nevnt alt.. lat i dag..

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 10:52 Privat melding

Noldus
Hvis en mann går over grensa, har det ingenting å si om han er verdens kjekkeste.
Det er like ekkelt og kvalmende uansett. Og jeg mister straks all repspekt for vedkommende.

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 15 jan. 2012 12:15

Man burde kunne spy på kommando. Da kan man bare snu seg og spy på vedkommende. Det hadde vært preventivt!

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 15 jan. 2012 12:35

Har, som Noldus, fått sjekket om steinene var på plass av ei jente på et utested. Har ikke gjort noe lignende sjøl andre vegen :-)

Skjult ID med pseudonym jente31 sø. 15 jan. 2012 12:43

Jeg har opplevd det på en nesten tom trikk midt på dagen, hvor fyren satt seg ved siden av meg å begynte å ta meg på låret.. Hele trikken fikk høre hva jeg synes om den saken.. Og har hatt opplevelser ute på byen da selvsagt.... Husker spesielt to hendelser fordi de gikk over mine grenser for hva som er ok "flørting" på byen.. Den ene gangen var det en fyr som tok armen sin innunder toppen min, heldigvis på ryggen da. Og en annen gang var det en fyr som tok hånda si nedi buksa mi. Trenger jeg å si at begge fikk seg en ørefik? De gangene man blir strøket på armen eller lignende er jo en grei form for å prøve og få kontakt, men under tøyet er totalt uakseptabelt.

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 15 jan. 2012 13:28 Privat melding

Må si som Kamelonen her. Utseende på mannen har ingenting å si dersom han tafser. Det er ekkelt og ubehagelig, og forteller meg det jeg trenger jeg vite om han, uavhengig om han er hunk of the year.

De gangene jeg har blitt tafsa på har jeg også sagt tydelig ifra. Godtar overhodet ikke sånn oppførsel. Men ja, jeg har venninner som ikke har sagt ifra. På Grønland. Om kvelden. Omringet av guttegjenger som klår og kysser, og forsøker å legge dama i bakken... Når dama blir stiv av skrekk er det ikke alltid lett å rope ut :(

(mann 42 år fra Telemark) sø. 15 jan. 2012 13:38 Privat melding

Kan jeg bare spørre hva som menes med tafsing? Jeg vet jo hva ordet betyr men hvor setter damene selv grensen for hva som er umotivert berøring og hva som er tafsing?

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 14:55 Privat melding

Strings
Umotivert berøring? Da får man som oftest en unnskyldning etterpå. En ekte en.

Man kjenner forskjellen på en berøring med respekt, og den uten.
Samtidig som at kroppsspråket sier det meste :-)

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 15 jan. 2012 15:03

Det med kroppspråket har du rett i, unnskyldning....jeg får sjelden noen unnskyldning når en dame tar på meg, betyr det da at det er tafsing?

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 15:07 Privat melding

Strings
Hvor tar hun på deg, og føles det ubehagelig?
Men uansett... alle har ulike grenser for hva de synes er ok og ikke. Hvis noe føles ugreit, bør man si fra.
Hvis man tør :-)

(mann 51 år fra Østfold) sø. 15 jan. 2012 15:23 Privat melding

@Milla - Jeg må nokk rekke opp en hand. Fikk en hand oppover insiden av låret mitt på trikken engang og hun sa det var et uhell når jeg stoppet henne. Og jeg er overbevist om at det var det siden jeg sa klart ifra at jeg ikke ville være med på en trekant ;-)

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 15 jan. 2012 15:43

At det er ubehagelig er in dårlig pekepinn på om det er tafsing eller ikke Kamelonen. Vi reagerer ulikt på ting, noen mennesker har en stor intimsone og synes det er ubehagelig bare noen kommer innenfor den.

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 15 jan. 2012 15:55

Er litt enig med @Strings. Sjeldent det er ubehagelig når ei jente tar på oss gutter, men det er ikke dermed sagt at vi ønsker at alle jenter tar på oss hele tiden for det om, gjør det vel?

Uansett, selv er jeg livredd for å komme borti ei jente ved et uhell, så jeg holder meg stort sett i ro i et hjørne. :P

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 15 jan. 2012 16:27

Er verre når mannfolk tar på oss mannfolk... Da kjenner jeg at jeg syntes det er i overkant ubehagelig. Har blitt knepet både her og der når jeg har vært på homsebar.. Men så "be" jeg vel om det" som går på "sånne plasser"! :)

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 16:58 Privat melding

Strings, var det ikke det jeg skrev? At vi har ulike grenser for hva vi synes er ok? Og at vi må ta ansvar for våre egne grenser?
Du nevnte damer som tar på deg, som ikke ber om unnskyldning når de tar på deg? For å spørre litt annerledes: Liker du det eller liker du det ikke? Er det noe ved berøringen du reagerer ved?

Jeg synes det er forskjell på positiv tafsing og ikke-positiv tafsing. Det som var nevnt i åpningsinnlegget, tolket jeg som ikke-positivt.

Powpow
Sjelden ubehagelig, så bra!
Noen ganger handler det mer om hvordan berøringen blir mottatt, enn hva som er intensjonen.

Uansett ingen grunn til å holde seg i hjørnet, så lenge man har litt kontroll på armene :-)

(mann 33 år fra Akershus) sø. 15 jan. 2012 17:12 Privat melding

@Paciente

Kanskje du er for pen, så ingen tør? :)

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 15 jan. 2012 18:57 Privat melding

Hehehe nei tror nok ikke det, er nok heller at jeg står og ser farlig ut med peppersprayen min :-D

(kvinne 26 år fra Akershus) sø. 15 jan. 2012 19:09 Privat melding

@Kvinne81 Jeg klapper for deg, jeg tilber dine innlegg, er så enig!

(kvinne 26 år fra Akershus) sø. 15 jan. 2012 19:13 Privat melding

@Noldus Så hvis voldetktsmannen/mennene er pene eller kjekke så skal jeg bare la meg selv bli voldtatt da liksom?! Get it together!

(mann 57 år fra Oslo) ma. 16 jan. 2012 09:24 Privat melding

Når noe er for godt til å være sant....

Hvis en fremmed kvinne tar på meg, tror jeg enten det er en prostituert eller en lommetyv.

Skjult ID med pseudonym Hound Dog ma. 16 jan. 2012 10:54

Det skjer da menn også det her! For litt siden kjente jeg en hånd på låret mitt da jeg tok bussen. Riktignok var det innmari fullt og vi sto som sild i tønne, og riktignok tror jeg kanskje det var baksiden av hånden, men fy faen! Dama prøvde å si unnskyld da jeg reagerte og trakk den fort til seg, men jeg skjelte henne skikkelig ut for å tafse på meg så alle kunne høre på. Hun begynte faktisk å gråte, så mye angret hun tafsingen sin. Jepp, tenker hun tenker seg om to ganger før hun begynner å klå på unge menn en gang til! Dumme, gamle hvithårete røya.