Alle innlegg Sukkerforum

mann:kvinne-ratio på sukker.no og festene

Vis siste innlegg
(mann 43 år fra Hordaland) on. 11 april 2007 22:27 Privat melding

Ok jeg tipper det på dette nettstedet er dobbelt så mange registrerte menn som kvinner, 5 ganger så mange mannlige supermedlemmer som kvinnelige, og at det på sukkerfestene pleier å være 3-4 menn per kvinne.

Håper jeg tar feil. Er det noen som har vært på festene som kan si noe om hvordan kjønnsfordelinga er? Kansje er den anderledes i Oslo fra de andre byene?

Skjult ID med pseudonym kvinnfolk on. 11 april 2007 23:21

Oj! Hvis det er sånn det er, skal sannelig jeg vurdere å gå! Min erfaring er at det er altfor mange enslige - fine - damer. Det vil si i Oslo-området. Håper du har rett :-D

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 11 april 2007 23:24

Jeg må skuffe deg og fortelle at du tar feil. Det er litt flere kvinner enn menn påmeldt til festen på lørdag, men på nettet er det 1,2 mann per dame. Altså i praksis like mange. Fordeling av superbrukere har jeg ikke oversikten over her og nå.
Det som gjelder på festen er å være hyggelig, smilende og imøtekommende, så alle som er det vil nok få en fin fin kveld :)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 11 april 2007 23:25

Når jeg sier litt flere så er det ikke slik at man vil oppdage det med mindre man teller. Tror det viktigste er å slappe av her og nyte det hele.

Skjult ID med pseudonym kvinnfolk on. 11 april 2007 23:30

Javel, men hvorfor sier du det egentlig?

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 11 april 2007 23:36

Hvorfor jeg sier at man ikke trenger å tenke på kjønnsfordelingen eller det å slappe av? Jeg konstaterte bare at det ikke var et tema for festen på lørdag, det var alt. God natt :)

(mann 43 år fra Hordaland) to. 12 april 2007 10:01 Privat melding

Takk for avklaringen fra sukker :-)

Jeg synes det er interessant å se hvordan kjønnsrollemønstrene utartikulerer seg når folk leter etter partner. Og så tenkte jeg det ville bli teit på festene hvis man må stå i kø for å få prate med kvinnene, bra det ikke blir slik.