Alle innlegg Sukkerforum

Har vert på sukker i en uke og noen dager nå.

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Oslo) lø. 14 jan. 2012 23:19 Privat melding

Har vert på sukker i en uke og noen dager nå. Har hatt en date og noen meldinger, men hva nå? Har sent melding til de 50 best passende profilene her, og føler nå at jeg har brukt opp alle resurser her inne. Så hva kan man da gjøre for å få kontakt? Prøver forumet kanskje?

Skjult ID med pseudonym prefect lø. 14 jan. 2012 23:51

Jupp, kjør på... Har ikke no lenger fartstid selv (9 dager), og ser at det er mye å ta av.

Du kan jo bruke litt tid på å se om det er noe med profilen du kan jobbe med, det er alltid noe man kan forbedre (har pusset selv opp til flere ganger) En velformulert profil skader aldri. Om du vil ytterligere øke trafikken, kan du kanskje prøve å oppgradere bildet. Du har jo et ganske normalt utseende (ment positivt), men bildet ser ut som det skal på en ID-brikke på jobben din. Har du mulighet til å få tatt et litt mer livfullt bilde av deg selv?

Du sier du har sendt 50 meldinger til diverse jenter, hvor mye arbeid fikk du lagt ned i de meldingene? Fikk du brukt tid på å finne en interessant innfallsvinkel basert på informasjonen i profilene, noe som gjorde at akkurat din melding skilte seg ut? Tenk på antallet, på en normal kveld på byen sjekker man kanskje opp 4-5 jenter maks. Ta deg tid, prøv å hold fokus på et par om gangen. Ellers så blir det masseutsendelse...

(mann 34 år fra Oslo) sø. 15 jan. 2012 00:15 Privat melding

@prefect Har sent alle typer meldinger. De fleste var gjennomtengte og personlige(ca 90%) men det er ofte lite å få ut av profilene. Ingen beskrivelser og utrolig kjedelige standard bilder(Som mitt bilde ikke sant?).

Jeg har nettopp oppgradert både bildet og utseende. Nye klær, ny frisyre og fjernet sjegget. Men det er ikke så mange som gidder. Det gjelder ikke bare med meg. Gutter og jenter er like på dette feltet. Ingen person som sitter hjemme en lørdags kveld å surfer profiler kan vel være verdt bryet med å si. "Hei tilbake. Hvem er du?"
Det må jo koste minst en hel kalori!

Skjult ID med pseudonym prefect sø. 15 jan. 2012 00:27

At du har gjort en innsats for å bedre dine sjanser allerede er jo flott, det er jo bare et pluss! Og jeg ser forandringen til det positive om jeg sammenligner profilbildet med f.eks ditt utseende før "makeover".

Er vel ikke helt enig med deg at det ofte er lite å hente ut fra profiltekster. Ofte er det en del å lese mellom linjene, og det er dette man kan ta tak i. Du er ikke garantert svar da heller, men sjansene dine øker betraktelig! Jeg har fått meldinger fra jenter som jeg i utgangspunktet ikke ville klikket inn på, men det er såpass godt skrevet at vi har kommet i dialog (og da er man i det minste på vei). Er jenta veldig søt, og skriver lite svarer jeg nok likevel. Om jeg ikke blir tiltrukket av det ytre og meldingen er relativ innholdsløs skal det en del mer til for at jeg orker å svare...

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 00:31 Privat melding

skjønner ikke hvorfor man skal skrive så jævla mye personlig i første melding.. :-P for meg holder det med hei :-P

Skjult ID med pseudonym prefect sø. 15 jan. 2012 00:39

Er ikke snakk om å skrive så jævla mye personlig. Men det skader ikke å vekke nysgjerrigheten til mottakeren når man tar kontakt. Det er dessverre langt fra alle jenter som er så ukompliserte å få kontakt med :)

(mann 34 år fra Oslo) sø. 15 jan. 2012 00:59 Privat melding

@Askja: De fleste ignorerer en melding som bare sier "hei", så det er aldri så enkelt...

Skjult ID med pseudonym Liv sø. 15 jan. 2012 01:34

om du skriver "hei, hvem er du?" fortjener du ikke svar.

Skjult ID med pseudonym mann45 sø. 15 jan. 2012 02:53

It`s a numbers game. Ikke legg noe av sjela di i én melding, du blir bare skuffet når du ikke får svar. Aldri gi komplimenter, det får deg bare til å virke som en underdanig bytting. Og damene overlesses av det. Når du skriver, luk ut skrivefeilene dine eller forklar på en humoristisk måte hvorfor du har dem. I det hele tatt så er den sikreste måten for kontakt, å skrive noe om deg selv på en humoristisk måte, hvor du indirekte viser hva du har å by på. Det finnes to typer mennesker; de som skryter av seg selv og de som later som om de ikke gjør det. Ikke plasser deg i førstnevnte gruppe. Så sender du lik melding ut til alle, og fletter inn noe fra profilen hvis det finnes. Får du ikke svar, gå videre. Får du kontakt, men det du får tilbake er intetsigende pjatt - gå videre. Hvis hun svarer én gang, men ikke mer etterpå, kan du prompte én gang. Deretter går du videre. Sjekk jevnlig nye profiler. Drit i matchtall, folk svarer like mye ut fra forventninger som egne meninger.

Skal du ha bilde, så ikke velg et bilde hvor det ser ut som om du har gulsott. Prøv farger. Har du et smil, så bruk det. Har du glimt i øyet, bruk det også.

Dynamikken på disse stedene er ganske syk. Alle guttene forsøker å oppnå kontakt med damene, og det er frustrerende å oppleve at damer som du tilsynelatende er mer enn bra nok for, ikke finner deg bra nok. Men husk at damene sliter like mye, de overlesses av henvendelser fra kreti og pleti. Ha en humoristisk innstilling og aldri, aldri, ta avslag personlig.

Skjult ID med pseudonym tvilling sø. 15 jan. 2012 02:58

Veldig veldig godt skrevet @mann45,er så enig :-)

Skjult ID med pseudonym sta sø. 15 jan. 2012 03:04

Ikke alle er like enkle å ha med å gjøre som deg Askja ;) Du er jo ett unikum!

Det kan variere veldig hva de responderer på, bruker du humor så må den matche henne osv. Det kan også være veldig tilfeldig om du får svar dersom hun får mange meldinger. Ikke lett dette. Er bare å forsøke, man får svar tilslutt :)

Bilder, bilder og flere bilder er nok det som lønner seg mest.

Skjult ID med pseudonym a r n e sø. 15 jan. 2012 03:09

En type melding som får en dame til å svare får ikke en annen dame til å svare. Hvilken type melding som skal brukes på hvem, det aner jeg ikke. Noen ganger funker det, andre ganger funker det ikke. Men så har man bare en sjangse med mindre man venter lenge nok til at hun har glemt den første meldingen.

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) sø. 15 jan. 2012 03:13 Privat melding

Jeg skjønner ikke hvordan folk finner 50stk de er interesserte i her inne. Hva er kravene liksom..at hu er pen og profilen består av "send melding om du lurer på noe! "

Komisk at menn sender ut en haug med intetsigende meldinger..for deretter å klage på at jenter blir nedlesset i meldinger.

Jeg får svar på omtrent alle meldingene jeg sender..og det uten å være spesielt høy eller kjekk.

Skjult ID med pseudonym Automan sø. 15 jan. 2012 05:21

1 uke go 2-3 dage på sukker og du har funnet 50 passende profiler? Heldig som har så mange du liker :)

(mann 34 år fra Oslo) sø. 15 jan. 2012 16:43 Privat melding

@Bisken og Automan: Har dere planer om å gifte dere med alle dere melder til? Det virker virkelig slik. Kunne sikkert funnet 100 jeg intereserer meg for her.

Det er den typen tenking dere har som gjør at det er et slit å møte noen inne. Jeg har sent meldinger med flere jeg ikke har møtt eller har planer om å møte, ret og slett fordi de ikke ver noe for meg. men jeg har da i hvertfal prøvd å bli litt kjent med personen. Når man ikke føler det er interesangt lenger, kan man søke vidre. Profilen er bare noe de selv skriver, og bildet er bare et bilde. Inntil man faktisk har en dialog kan du jo like gjerne snakke med veggen...

Skjult ID med pseudonym Gluggløgg sø. 15 jan. 2012 16:58

Kjør alltid på. Aldri stopp. Sistemann på tåget må stå. Så eru treig, få opp farta NÅ! Damer venter ikke på dere gutta!

Skjult ID med pseudonym Enigma sø. 15 jan. 2012 17:07

TS:
mann45 har noen poeng. Spesielt med tanke på profil og bilder. Synes for øvrig at det forrige bildet ditt var bedre. Du kunne i det minste ha det i albumet ditt. En idé å ta noen bilder som viser hvem du er? F.eks. i forskjellige settinger, når du spiller med bandet, i aksjon under trening eller en annen situasjon - noe som viser mer av hva slags person du er og gjør deg mer spennende, slik at jenter blir nysgjerrige. Da kunne du erstattet hele albumet med nye og litt "freshe" bilder + svart-hvittbildet!
Bare noen konstruktive tanker fra meg ... godt ment! :-)
Vær tålmodig og ikke ta avslag personlig! Det gjelder alle sammen. :-)

Skjult ID med pseudonym Noldus sø. 15 jan. 2012 17:27

@ZeaMoore1:
Vet ikke om du vil synes det er noe bedre, men jeg prøvde å mekke litt på bildet ditt:

http://i43.tinypic.com/2igyhhc.jpg

Skjult ID med pseudonym Thomas sø. 15 jan. 2012 17:28

Et "Hei", bør i prinsippet holde, men bør inneholde litt mer, om du har noe å spille på ut i fra hennes profil.

Hvis jeg har oppfattet det korrekt, er det mange flere menn som tar initativet overfor kvinner, typisk sending av hjerte, enn omvendt, så du må komme med en åpningsmelding som blir lagt merke til!

Jeg har spilt Bridge og har dette i bakhodet appropos meldinger, og det er en logikk i meldingene som minner om innledende og viderekommet sosial kommunikasjon, og det handler om hva vi kan få til sammen
(med kortene) - hvilke egenskaper kan vi bidra med, så vi får et bra "opplegg"... :-)

Du sier "Hei", eller helst litt mer, et kompliment til noe på hennes profil, (ikke bare at hun er sexy :-) ) så svarer hun tilbake, etter formodentlig å ha tatt en kikk på din profil.

Så kommer hun med et høflig avslag ("melder pass") hvis din profil ikke var så interessant, eller skriver noe høvelig tilbake dersom profilen din var av interesse, så ruller forhåpentligvis snøballen fram til date, derfra, med mindre man underveis finner ut at det ikke er så interessant, og det meldes pass...

Om hun hopper i fallskjerm på et bilde, eller gjør noe spesielt, noe som er verdt å kommentere, så kan det være en del av åpningsreplikken din, hun har jo valgt bildet bevisst for å bli lagt merke til der, og det hender man starter med en litt høy melding i Bridge om det ser lovende ut også. Hvis det er noe spesielt i profilen, du fascineres av eller liker, ja så skal du melde det, og håpe på noe tilsvarende tilbake... :-)

En skulle faktisk ønske flere tenkte litt sånn, da ville det bli mer logisk og rasjonell kommunikasjon, selv der det ikke bare er meningen at det skal være slik, slik som med flørting. Men formålet er jo å se om "kortene" man har på hånda, passer med den andre, akkurat som i Bridge!

For det handler om kommunikasjon, at først sier den ene noe, så svarer den andre, fram og tilbake, og man kommer med hint og 'meldinger', og er bevisst på hva man driver med, så det kommer til et avklarende resultat, enten det blir det ene eller det andre, helst på en høflig og grei måte.

Skjult ID med pseudonym marini sø. 15 jan. 2012 17:29

Jeg er ikke enig i at man skal luke ut komplimentene, så lenge de er ærlige. Men jeg setter mest av alt pris på komplimenter på profilteksten min, ikke for bildene. Aller gjevest er å få kommentarer til profilteksten som viser at han virkelig har lest den og har prøvd å forstå meg, og kanskje friste med noe av det jeg ønsker meg :-)

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 15 jan. 2012 17:36

Kommode1....råååler.....
Gi det litt tid...du MÅ ikke finne hun du skal "gifte deg med" i kveld...Kanskje lurt å sende et par meldinger, ikke 50. Hadde jeg fått en standard melding så hadde jeg ikke giddet svare så mye... la jenta føle at det er akkurat henne du vil snakke med. Om du har klart å finne så mange du liker her inne så er det jo helt utrolig...det har ikke jeg klart... så langt.. :)
Lykke til :)

(mann 34 år fra Oslo) sø. 15 jan. 2012 18:47 Privat melding

Livet er hardt...

Skjult ID med pseudonym moi sø. 15 jan. 2012 19:49

Tror det er greit å ha et litt avslappende forhold til Sukker. Medlemskap i litt over èn uke er jo ingenting!!!!! Vent til du har vært i tre år du!!! Jeg blir litt oppgitt over alle som tror at det er så uendelig mye lettere å finne noen på nettet enn IRL (sier ikke at du gjør det TS). Etter min oppfatning er det mye vanskeligere, derfor har jeg et avslappet forhold til hele greia, og ser det kun som et tillegg til det å møte mennesker IRL.

Skjult ID med pseudonym Automan sø. 15 jan. 2012 20:14

TS, Jeg skal ikke gifte meg med alle jeg skriver med:) jeg skal gifte meg med hun ene jeg skriver med. Om hun vil ha meg. :) Jeg mente faktisk at du er heldig som har funnet så mange spennede profiler. Jeg velger kun å skriver med en jeg virkelig håper på at kan bli min. Hvis man skriver til 50 må det jo være fordi du tenker at alle de 50 kan være noe for deg? Hva er ellers poenget?. Jeg er ikke med på ungkaren og har ikke behov for å ha masse valgmuligheter. Det har jeg lite tro på. Fokuser på en om gangen. Ikke tenk på at du kanskje da mister noen bra damer på veien. Det kommer nye til her hele tiden. Spørsmålet er hvor lenge du skal vente på svar før du sender til en ny? Du venter 1 dag, kanskje 2. Ingen svar. Du sender til en ny. Hun svarer. Så svarer den første.
Hvis du har fått en god tone med nr 2, da sier du til nr en at du akkurat nå er nysgjerrig på noen andre som du også skriver med. Finnes ingen fasit, men er så utrolig mange som er misfornøyd med at de ikke finner noen her :) Gjør som meg og du får deg en kjæreste i løpet av 4 måneder. :) eller i det minste har du datet en person en del ganger.

Virker bare som at folk her er livredde for å miste noe som er enda bedre. Skjerp dere folkens.
Det finner du ikke ut før du har datet en person lenge. Det kan jo ta flere år også før du er helt sikker på at du valgte riktig person å satse på.

Dere vet jeg har rett! :)

(mann 34 år fra Oslo) ma. 16 jan. 2012 00:32 Privat melding

@moi: Ser den. Man har større sansynlighet for å møte "den rette" i køen på butikken enn noe annet sted i verden.

@Automan: Beklager misforståelsen, min feil.

@Noldus: Det bringer frem blåfargen i øynene mine:-)