Alle innlegg Sukkerforum

lurer på en ting i profilteksten

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 13:34

så, jeg har skrevet en ny profiltekst. denne gangen er jeg litt usikker på et ord.

Profiltekst:

Hei, jeg har ikke så mye å si. Skrevet tusen ting om meg her før, det vekker ikke noen interesse, så hva er vitsen. 222 personer har lest profilen min og ingen har sendt meg melding. Jeg har sendt 50(?) meldinger, og en har svart. Jeg har sendt hjerter, men jeg har ikke fått en eneste en fra noen.

Et par ting å tilføye:
Jeg har akkurat rundet 30 og er meget fornøyd med livet mitt sånn som det er. Er verken stresset eller frustrert over å ikke ha dame. Jeg trives godt i eget selskap og jeg liker å reise og å treffe nye mennesker. Jeg elsker matematikk og programmering, men jeg kan ikke alt om det.

Det er to ting jeg har som krav til ei dame:
1. Hun må være ferdig med tidligere forhold. (be done with it or stick with it.)
2. Hun må ha vett i skallen, være intelligent og morsom.

Er ikke det bra nok? Trenger vel egentlig ikke å skrive noe mer. Så, eneste jeg lurte på var den siste setningen: "Hun må ha vett i skallen." lurer på om det fins en annen måte å skrive det på. Eller så beholder jeg den kanskje.
Noe konstruktiv kritikk er velkommen.

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ti. 17 jan. 2012 13:38 Privat melding

Innrømmer at jeg ikke hadde tatt kontakt..det virker ikke som vedkommende har lyst til å treffe noen, hadde ikke følt meg særlig velkommen..... "oppegående" er noe penere enn vett i skallen...... Jeg syns jeg er morsom, men mange andre ville si motsatt, sikkert.. Kommer jo ann på humoren ;)

Skjult ID med pseudonym Khione ti. 17 jan. 2012 13:41

Kan muligens omformulere deg litt...?
"Jeg faller for normalt oppegående kvinner med sans for bla bla bla..." :)

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ti. 17 jan. 2012 13:42 Privat melding

he he go on ;)

Skjult ID med pseudonym sta ti. 17 jan. 2012 13:43

"jeg faller hver gang jeg ser en vakker kvinne, de gjør meg mo i knærne, om jeg stammer og snakker usammenhengende er du slående vakker - bli med på date og sjekk reaksjonen!" - den funker bra altså!

Vett var vel ikke det beste ordet du kunne brukt nei :)

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 13:53

Cherri: vett var brukt som med jo litt ironi i seg. ja.
virker det ikke som at vedkommende har lyst til å treffe noen? det hørtes rart ut. jeg har en annen oppfatning av det da men. :P

(mann 51 år fra Oslo) ti. 17 jan. 2012 13:55 Privat melding

Kutt ut første avsnitt. Klagesang.

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 14:05

sta: så definer ordet date for meg før jeg kopierer-og limer inn den teksten.

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 14:12

supre forslag dette her! bare kom med mer!

Skjult ID med pseudonym sta ti. 17 jan. 2012 14:17

Date = ett møte på ett gitt tidspunkt som er avtalt på forhånd :) Er jo ikke mer skremmende enn det.

(mann 57 år fra Oslo) ti. 17 jan. 2012 14:19 Privat melding

Er du selger eller kjøper?

Du er vel her for å selge deg selv? Så hvordan kan du gjøre innpakningen både ærlig og fristende?

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 14:20

Åh. Da kan jeg iallfall si at jeg har vært på date før. Jeg trodde det var mye mer komplisert. :P

Skjult ID med pseudonym sta ti. 17 jan. 2012 14:21

Jeg er kjøper selv, tar ikke hva som helst altså. Det er hun som skal selge seg til meg, ikke omvendt!

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 17 jan. 2012 14:24

blah:
Slik flere nevner, negativ tekst går sjelden hjem hos jentene. Fokuser på det positive i deg selv. Heller ikke avslutt med de kravene.
Du vil at hun skal være morsom, prøv å skriv noe med en humoristisk vri og/eller litt selvironi. Vil trekke fram Askjas profiltekst som et eksempel: Kul tekst - kul jente. Der viser hun mye hvordan hun er.

Og igjen - bilde er veldig viktig! Profilbilde er et blikkfang. Teksten avgjør om jentene blir nysgjerrige eller interesserte nok til å skrive til deg.

Håper aktiviteten øker ... Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 17 jan. 2012 14:27

"Hei, jeg har ikke så mye å si".

Ok, tenkte jeg. Og så stoppet jeg å lese.
See my point, Mr.? :-)

*Hva med å droppe alle "men", og "må"? Og så tror jeg du selv trenger å finne ut vitsen med å skrive noe i profilen. Om DU ikke vet det, så vet ihvertfall ikke jeg. Good luck. :-)*

Skjult ID med pseudonym Jente ti. 17 jan. 2012 14:45

Den profilteksten der kommer du i hvertfall ikke til å få noe napp på. Dropp alt det negative og skriv heller at håper på å møte drømmedama her inne. Ta noen hyggelige bilder hvor du smiler og koser deg så skal det nok gå bedre.

(mann 35 år fra Oslo) ti. 17 jan. 2012 14:53 Privat melding

Fjern alt fra "hei," til "tilføye:".

Skjult ID med pseudonym Mannehora ti. 17 jan. 2012 14:54

@ TS

Du skriver:

"Hei, jeg har ikke så mye å si. Skrevet tusen ting om meg her før, det vekker ikke noen interesse, så hva er vitsen. 222 personer har lest profilen min og ingen har sendt meg melding. Jeg har sendt 50(?) meldinger, og en har svart. Jeg har sendt hjerter, men jeg har ikke fått en eneste en fra noen."


Jeg leser:

Ingen jenter synes jeg er attraktiv. Jeg er pessimistisk, negativ og kanskje litt bitter. Jeg er ikke en fyr som jenter vil ha. Jeg regner egentlig ikke med at du vil det heller.

Hallo! Ingen vil ha en taper, aller minst jenter. Hvorfor tror du at noen menn har veldig draget selv om de er kjent som både rundbrennere og playere? Og hvorfor tror du at menn flest aldri har mer draget enn når de allerede har en kjæreste? Det er ikke bare fordi de er mer laidbacke og mindre desperate. Kvinner vil ha de mennene som andre kvinner vil ha, da er du på en måte forhåndsgodkjent. Hvis du er på et utested sammen med en søt jente eller to og de åpenbart har det hyggelig sammen med deg har du ti ganger mer draget enn om du er der alene eller bare sammen med andre menn. For når andre jenter ser deg med disse jentene så regner de med at du sikkert må være en ganske ok fyr og i alle fall ikke helt idiot eller gal, siden de jentene ser ut til å trives sammen med deg. Selv om det bare er venner. Ikke fremstå som som stakkars, ensom taper som ikke har draget og ingen valgmuligheter. Ingen jenter har lyst på en sånn en.

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 17 jan. 2012 14:54

Kommode1:
Vet jo at du er Mr Smooth himself. Går i hvert fall hjem hos meg. Fryktelig nysgjerrig på hva slags modell og materialvalg dette møblementet består av. Snakker vi Ikea, Møbelringen, Bohus ... eller Hødnebø? :-)
Bare synd at jeg ikke får besøke deg. *snufs*

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 15:05

Mannehora: "Hvis du er på et utested sammen med en søt jente eller to og de åpenbart har det hyggelig sammen med deg har du ti ganger mer draget enn om du er der alene eller bare sammen med andre menn." men det skjer jo aldri med meg. damene bare krangler seg imellom hvis jeg er der med to. altså de blir bitchy mot hverandre. det skjer hele tiden. så jeg holder meg unna liksom.. jeg aner jo ingenting nesten.

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 15:06

må bare si veldig mange bra forslag. takk så langt

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 17 jan. 2012 15:22

Kommode1:
Har sett en del til den fjasingen din, ja. Men det kommer jo også veloverveide og kloke ord fra dette tomme skallet. Så helt tomt er det jo ikke i topplokket ... selv om jakten er lagt på hylla. :-)

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 15:29

endra profilbilde. kanskje ikke jeg ser ut som et dass nå. håper da ikke det. :P

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 17 jan. 2012 15:34

blah:
Aner jo ikke hvordan du ser ut. Kan være bra å ha flere bilder i albumet, som viser mer av hvordan du er og ønsker å fremstå. Ift. interesser, hobbyer eller i forskjellige settinger.
Krysser fingrene for deg! :-)

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 17 jan. 2012 15:39

Kommode1:
My pleasure. Skulle kanskje brukt "" for å understreke metaforen. Men ja, en føler seg litt fram, både her og der. Sånn generelt. :-)

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 15:40

Enigma: Jeg har svært lite bilder da. Hvorfor må man absolutt ha så mange bilder? Det er ikke det viktigste her i verden

Skjult ID med pseudonym Mannehora ti. 17 jan. 2012 15:41

@ blah

Det kan vel bare være to venner? En kjæreste eller en date og en ev hennes venninner? Eller søstre/kusiner etc? Det spiller da ingen rolle hvem de er, for med mindre du sitter og kliner med eller holder hånd med en av dem så kan jo ikke andre rundt deg vite hvordan dere kjenner hverandre. Eller to jenter for eksempel du og en kompis nettopp har møtt og sitter og prater med eller forsøker å sjekke opp. Poenget mitt er bare at hvis andre jenters er at disse jentene har det hyggelig sammen med deg så blir de gjerne mer nysgjerrig på deg selv. Jeg har i alle fall opplevd flere ganger at straks jeg kommer i prat med noen jenter på et utested og sitter og prater og har det hyggelig med de, uansett om jeg er på flørtern eller ikke, så begynner starks andre jenter i lokalet å ta kontakt eller i det minste forsøker å bli lagt merke til.

Og at du er så sykt hot at alle jenter automatisk begynner å krangle over deg straks de ikke er alene med deg, uavhengig av hvem de måtte være, det tror jeg ikke noe på ;)

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 15:43

og for det andre, de bildene jeg igrunn hadde, var på harddisken som kræsja for en god stund tilbake siden. også har jeg ikke mange bilder på fb heller.

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 15:45

Mannehora: ok. jeg er så sykt hot at det er et problem for meg mht damene som krangler om meg. :S

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 15:48

blir bare overfalt av damer bare pga det hotte trynet mitt. ugh

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 15:53

løsningen er altså å bryte inn hvis to damer krangler om meg. for da tar jeg kontakt med de også blir de så stumme over hva de skal si.

(kvinne 32 år fra Hordaland) ti. 17 jan. 2012 15:56 Privat melding

"Hei, jeg har ikke så mye å si. Skrevet tusen ting om meg her før, det vekker ikke noen interesse, så hva er vitsen. 222 personer har lest profilen min og ingen har sendt meg melding. Jeg har sendt 50(?) meldinger, og en har svart. Jeg har sendt hjerter, men jeg har ikke fått en eneste en fra noen."

Dette hadde eg ALDRI skrevet i min profil. Å starte med klaging er ikke særlig sjarmerende, spør du meg.

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 15:59

det var ironi i den teksten, men siden dere syter så over det så har jeg endret profilteksten da.. ja. no worries!

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 16:01

den forige teksten var også ærlig med fakta-ting.

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 17 jan. 2012 16:04

blah:
Ikke alle som klarer å lese ironien.
Og angående album - det er mest fordeler å ha flere bilder. Slik jeg ser det. Selv tar jeg en ekstra kikk på bildene om de har det. Det gjør meg enten enda mer nysgjerrig, evt. interessert - eller motsatt. I siste kategori har jeg da luket dem bort som aktuelle. Lettere for å sortere. Bare noen tanker.

Skjult ID med pseudonym sta ti. 17 jan. 2012 16:05

Skal det vært ironi må det være så overdrevet at man ikke kan unngå å se at det bare er tull. Gjør seg ofte dårlig dersom de ikke kjenner deg og din stil.

Så burde kanskje være forsiktig med ironi. Men om dama skjønner den så har du jo scoret poeng hos henne, så du trenger jo bare hun ene som tar den og liker stilen.

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 16:08

sta: jeg hadde håpet på det siste ja. men nå har jeg endret så si alt i profilteksten. blir for dumt å endre tilbake nå. eller slitsomt.

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 16:09

Enigma: det driter jeg i. hvis jeg blir luket bort, så synd for den dama.

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 16:10

ikke for å være slem eller noe, men de damene som luker meg bort bare fordi jeg ikke har de supreste bildene, de får bare fortsette å lete videre

(kvinne 32 år fra Hordaland) ti. 17 jan. 2012 16:56 Privat melding

En annen ting. "Må ha vett i skallen OG være intelligent"
Det trengs vel strengt tatt ikke nevnes 2 ganger?
Du må være smart, men du må også være smart.....

Ironi gjør seg heller dårlig i tekstform. Hvor ironien var gjemt har eg litt vanskelig for å se, men det er mulig eg ikke er intelligent nok, eller kansje skallen min mangler litt vett.... :P

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 17 jan. 2012 16:57

Shit, hørtes nesten ut som meg dette her, bortsett dra delen om matematikk og programmering.
Ja, også selvsagt bortsett fra at jeg ikke har sendt en eneste melding og knapt nok hatt noen besøk på profilen på 1+ år. :P

Så lenge du gjør det bedre enn meg skal du ikke ta ting så tungt. Selv en helt tom profil er mer interessant enn min. :P

Kjør ditt eget løp, blås i hva de andre sier. Men samtidig, ikke forvent at du nødvendigvis har tatt en snarvei.

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 17 jan. 2012 17:09

Takk til deg, Kommode1!
Det var galant gjort :-) *neier dypt*

sta har forresten mye fornuftig å si, en bra fyr! :-)

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 17:09

Letha: vett og intelligens er to forskjellige ting. vettet er noe alle har til en viss grad. ikke alle bruker vettet sitt fornuftig. inteligensen, det kan nå variere også veldig mye.

beklager til Enigma hvis hun tok det til seg, men det var ikke ment som noen negativ greie. jeg snakker rett ut fra hjertet, og trenger en sterk dame! som ikke tar slike ord til seg bare fordi man bruker litt sterke ord. snakker rett fra levra jeg.

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 17 jan. 2012 17:36

blah:
Det går helt fint. Begynner jo å "kjenne" deg litt og din rett frem-sjargong. Vil likevel nevne at det er to forskjellige ting hva vi sier i muntlig tale face to face og å skrive i et nettforum. Litt stil er ikke å forakte, men ... vi er jo forskjellige! :-)

Skjult ID med pseudonym blah ti. 17 jan. 2012 17:38

ja, det at jeg skriver masse her, eller hvem som enn skriver, trenger ikke nødvendigvis å være det samme i dagligtale. for alt du/dere vet så kan jeg være den stilleste personen i rommet.

Skjult ID med pseudonym sta ti. 17 jan. 2012 17:41

Hva Enigma?? Fornuftig? Når har jeg vært det... var ikke meningen ihvertfall, bare å beklage ;)

Takker så meget Enigma ;)

Overdriv skikkelig når du skal være morsom ja, sånn skikkelig over the top. Da skjønner man at det er spøk selv om man ikke kjenner deg.

Skjult ID med pseudonym Jente ti. 17 jan. 2012 18:16

Hvis du først skal være morsom og spøkefull, så skriv heller at mailboksen renner over hver dag, men at du skal prøve å svare alle.

Skjult ID med pseudonym blah on. 18 jan. 2012 14:08

hvis jeg skriver: "Liker å reise og å treffe nye mennesker selv om jeg kan være litt sjenert".. hvordan tar folk det som er det å være sjenert en uting for jenter?

Skjult ID med pseudonym blah on. 18 jan. 2012 14:08

Jente: takk, jeg skal inkludere den også!

Skjult ID med pseudonym blah on. 18 jan. 2012 14:13

X's beskrivelse av seg selv:

Hei,
Steike ta, 30 år og fornøyd med livet mitt, det er jo supert! Jeg er en nordlenning som trives etter å ha bodd her på sørlandet i noen år. Liker å reise og å treffe nye mennesker selv om jeg kan være litt sjenert. Hjemme kan jeg gjerne lese en god bok mens det står en film på i bakgrunnen, og ellers så liker jeg matte og programmering.

Jeg syns jeg er morsom, men mange andre ville si motsatt, sikkert.. Kommer jo ann på humoren.

Mailboksen renner over hver dag, men jeg skal prøve å svare alle!

X's beskrivelse av sin drømmepartner:

Jeg faller veldig lett for den kvinnen jeg med letthet SER og forstår, hun jeg tar akkurat slik hun ER, hun som faktisk ser at blikket mitt sier "jeg elsker deg" når vi har kommet så langt og blir varm inni seg av det, hun som tar meg med en selvfølgelig lojalitet uten å måtte kreve det, hun som ønsker å slippe meg inn i seg uten å kave, -og motsatt, DA blir jeg lett forelsket.

sånn, er det noe jeg bør endre eller tilføye

Skjult ID med pseudonym blah on. 18 jan. 2012 14:31

hm

Skjult ID med pseudonym blah on. 18 jan. 2012 14:37

har noen alternative ord der ja.
takk for gode tips

Skjult ID med pseudonym Jente on. 18 jan. 2012 14:39

Omformuler gjerne til egne ord, ellers er dette 100 bedre enn i åpningsinnlegget. Si også gjerne noe om hvilken type jenter du faller for, så det ikke ser ut som du er interessert i hver eneste enn som er villig til å ta deg.

Skjult ID med pseudonym blah on. 18 jan. 2012 14:51

Jente: kan du si hvilke type jenter som finnes der ute da? kan jeg feks skrive at jeg liker både høye og lave jenter?. altså jeg har alltid hatt sansen for lave jenter, de som har et vakkert ansikt. de høyere der kan det variere litt

Skjult ID med pseudonym blahmann on. 18 jan. 2012 15:14

poenget mitt var vel at det er ikke alle jeg faller for. og jeg synes det er vanskelig å beskrive i ord hvordan de er de som jeg faller for, både høye og lave

Skjult ID med pseudonym Jente on. 18 jan. 2012 15:50

Like du inadvendte jenter, utadvendte, karrierekvinner eller de som er mest opptatt av familie og venner? Aktive eller de som er mer rolige av seg?

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 18 jan. 2012 15:55 Privat melding

fjern første avsnitt som flere her har sagt.. ikke bare for at det virker som syting, men fordi at hvis du tar kontakt med ei jente, så føler den jenta at du ikke tar kontakt fordi du finner henne interessant eller spesiell, men fordi du ikke har andre valg... hun blir en reserveløsning.. og da rygger hun ;)

Skjult ID med pseudonym blahmann on. 18 jan. 2012 16:11

Jente: jeg liker litt inadvendte rolige jenter, men også karrierekvinner. det kommer litt ann på. de som er mest opptatt av familie og venner, de er jo mest opptatt av det.

Skjult ID med pseudonym blahmann on. 18 jan. 2012 16:14

nortibia: den er allerede fjernet. se andre utdrag et par hakk lengre opp