Alle innlegg Sukkerforum

Halvnakne jenter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Cato ti. 17 jan. 2012 17:53

I det siste når jeg har sett på nye profilbilder og nye albumbilder er det to ting som har slått meg:

1) Det blir stadig flere halvnakne bilder.
Dette er ikke bare bilder som får frem kløfta, det er regelrette undertøysbilder som gjerne viser mye mer enn det et profilbilde skal gjøre - det er sikkert derfor de ofte havner under nye bilder, siden de slettes fortløpende.

2) Disse er som regel svært unge.
Så jeg lurer rett og slett på om det er disse jentene som tidligere har vært på "ungdomsportaler" som dummest.no, eller hva den heter, som nå har kommet hit.

Mulig jeg er gammeldags, men jeg foretrekker bilder som overlater litt til fantasien. Jeg foretrekker å se henne i undertøy første gangen hjemme hos meg eller hos henne, ikke lagt ut for all verden til å sikle på. Igjen, dette er ikke bilder som bare viser hud, det er helt greit, men det er forskjell å vise hud og å agere modell for sexy undertøy.

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 17 jan. 2012 18:03

Er det ikke ganske greit da? Liker du ikke det du ser så er det jo bare å blokkere og krysse av enda en uaktuell jente fra listene.

Men ja, enten har de misforstått at Sukker ikke er som dummest.no, eller så er de kun her inne for oppmerksomhet fra guttene eller så er det rett og slett en fake profil laget for å tiltrekke desperate mannfolk så de (gutter eller jenter) kan sitte å le av dem.

Uansett hvilken kategori de havner i så hører de ikke hjemme på Sukker, så du kan sikkert rapportere de som uekte. :P

Skjult ID med pseudonym Egopus ti. 17 jan. 2012 18:30

desverre er det mange "luringer" av begge kjønn.. etter å ha vært her en liten stund, har jeg lært litt..kipt å lære på den måten, men sil ut, blokker......så dukker drømmen kanskje opp en gang :)

Skjult ID med pseudonym albajos ti. 17 jan. 2012 19:40

Ser aldri sånne mennesker, jeg. Har sikkert matchtall under 70 med alle sammen.

Nei takker meg til baltiske kvinner som sender meg bilder med de største vinterjakkene de har :p

(mann 34 år fra Oslo) ti. 17 jan. 2012 19:54 Privat melding

Må inrømme jeg er enig med TS. Det blir bare teit med alle kløft og rumpebildene. Om jeg vil se det, slenger jeg heller på en porno film. Er her for å møte seriøse og ordentlige jenter.

Skjult ID med pseudonym jente31 ti. 17 jan. 2012 19:58

Godt å høre. Hilsen seriøs og ordentlig jente. Som forresten heller ikke setter pris på menn i bar overkropp avfotografert på badet eller menn som inviterer til webcamsex.. Jeg vil også møte seriøse og ordentlige gutter ;-)

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 17 jan. 2012 20:02 Privat melding

enig med jente31 ;-)

Skjult ID med pseudonym sta ti. 17 jan. 2012 20:08

Ikke det du sa om mine kløfter askja ;)