Alle innlegg Sukkerforum

Respekt, toleranse og tååååålmodighet

Vis siste innlegg
(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 17 jan. 2012 21:15 Privat melding

Ja, løfter 3 kanskje kjedelige kvaliteter....ser likevel at det kan være verdt å lufte tanken, da jeg får inntrykk av at det er ganske mange som forventer at profiler skal fortelle mye om en person (ikke være masseprodusert og generell) og at man helt bør svare alle som sender melding og aller helst umiddelbart, ellers må man blokkere den man har sendt melding til....ref. en del klagetråder her inne...
Vi mennesker har en innebygd skepsis til det ukjente, heldigvis vil jeg si, og noen mer enn andre, og jeg tror man skal ha respekt, toleranse og ikke minst tålmodighet med at ikke alle gjerne deler like villig vekk om seg selv til hele verden. Det er ytterst sjelden jeg blokkerer noen (fordi jeg rett og slett ikke gidder å sitte å vurdere hver enkelt om de skal få den ære å vises i min godteriliste eller ei), og har opplevd at jeg har fått meldinger fra herremenn som har sett profilen min for en god stund siden og et eller annet gjør at de nå tar kontakt, om det er fordi de har blitt -kjent- med ansiktet mitt og de føler seg komfortable med å kontakte meg eller det bare rett og slett er min tur til å være object of desire aner jeg ikke, men slikt skjer og hadde jeg blokkert de tidligere hadde vi aldri fått kontakt.
Iblant ser jeg også profiler uten tekst og uten bilde og funderer litt på hvordan vedkommende har tenkt å komme i kontakt med noen, men så slår tanken meg at de trenger kanskje litt tid på å finne ut av hvordan dette med nettdating funker og de blir komfortable nok til å dele mer om seg selv, bl a ved å se hva vi andre som er helt der ute og deler i vilden vei gjør....Og andre igjen vet nøyaktig hva de er ute og kontakter andre uten å skrive mer i profilen, og får det innimellom som de vil...
Og for de som blir lei av intetsigende profiler, dere trenger egentlig kun en som klaffer, eller er det slik at man helst vil ha ti kandidater i topp som man kan velge mellom, omtrent som når man skal ansette noen? ... Er en smule forskjell da..? Mellom det å ansette noen og finne en partner...for de som ønsker kun en da....?

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 17 jan. 2012 21:18 Privat melding

jeg skjønner ikke hvordan folk kan legge så nye vekt på første melding eller profil.. det er ikke alle som er så innmari god på å formulere seg eller være kreativ eller lure på de rette tingene..

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 17 jan. 2012 21:22 Privat melding

Ja nettopp Askja og vi må gi rom for det, og i stedetfor å ergre oss, la folk få gjøre som de vil og heller titte på de profilene som er interessante :-)
Vi er da tross alt noen tusen innpå her... ;-))

(mann 33 år fra Oslo) ti. 17 jan. 2012 21:24 Privat melding

Jeg tror det kan være vanskelig å sile ut hvis man får for mange meldinger, og kanskje glemmer man av noen som man tenkte var litt interessant blant alle de andre meldingene som ramler inn. Mens for de som ikke får så mye i innboksen, men som heller sitter og venter på svar på den ørtende førstemeldingen vil situasjonen være en annen.

Konteksten er derfor viktig. For den ene vil en eller to meldinger i uka være mye fordi h*n har mange å skrive med så totalen blir svært høy, mens for den andre kan det være veldig lite siden man kun har fått kontakt med et fåtall personer og er glad for hver eneste melding tilbake. Jeg har selv opplevd å utveksle førti-femti meldinger på få dager med noen, mens andre skriver ett svar til meg i uka. Og jeg tror ikke interessen fra disse er så veldig forskjellig.

Skjult ID med pseudonym fjesløs ti. 17 jan. 2012 21:25

Det er da ikke heldig å ha den utrolige skepsisen til det ukjente som vi mennesker har. I urtiden da den vanskeligste lignelsen vi måtte regne ut var "bjørn = løp" (med 0 ukjente, til og med), hadde det kanskje sin applikasjon, men i det moderne samfunn (Norge mer enn de fleste steder) er det EGENTLIG veldig lite å være redd for. Klart det skjer tragedier, men de er sjeldne. Hopp i havet, drit i brennmanetene som kanskje er der.

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 17 jan. 2012 21:25 Privat melding

noe av det rareste jeg har hørt var at noen klikket seg ut fra en profil fordi det stod at hun likte å shoppe!!! :-P herremiiin da har man holdt på med nettdating FOR lenge og er blitt jævli kresen :-P

(mann 33 år fra Oslo) ti. 17 jan. 2012 21:26 Privat melding

Glemte det viktigste: det kan hende man er litt for trigger happy hvis man blokker etter en dag. Jeg vil tro mange bare sjekker sukker i helgene, og disse vil da slett ikke få mulighet til å svare.

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 17 jan. 2012 21:41

Shopping som hobby er ikke akkurat innertier. Mange som faller ut der, hehe.

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 17 jan. 2012 21:43 Privat melding

vel, så lenge folk håndterer økonomien sin så kan de vel shoppe for det de har råd til. og hvem sa det var en hobby? interesser trenger ikke å vøre hobby.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 17 jan. 2012 21:51 Privat melding

De kan gjerne være interessert i shopping, så lenge jeg slipper å betale for gildet. ;)

(mann 57 år fra Oslo) on. 18 jan. 2012 11:05 Privat melding

Mennesker er forskjellige, følelser er mangfoldige. Kombinasjonene av dette gjør at jeg nekter å tro jeg allerede nå vet hvordan forholdet til min neste kjæreste vil utvikle seg.

Jeg vet ikke om hun er en som vekker meg på grunn av innlegg på forumet, et magisk bilde eller en slående tekst i profilen eller en melding. Eller kanskje en jeg treffer IRL. Kanskje jeg allerede har møtt henne, og noe gjenoppvekkes?

Og på min ferd mot HENNE, kommer jeg helt sikkert til å treffe en rekke andre flotte mennesker. Og det er mennesker jeg gjerne vil ha som fremtidige venner. Så begrepet blokkering er svært fjernt for meg.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 18 jan. 2012 18:34 Privat melding

Heya svampebob1 kan bare svare for meg selv og bryr meg katten hvorvidt folk blokkerer eller ei, tror ikke jeg selv har blitt blokkert...i tilfelle har det gått meg hus forbi :-) ønsket å lufte tråden da det virker som om mange blir så hissige pga manglende svar, blokkering og lite informative profiler, ser ikke helt hva som er så big deal med det...men at vi kanskje skal ha litt respekt for at vi er forskjellige og sutre mindre ;-)

Skjult ID med pseudonym askeladd* on. 18 jan. 2012 18:43

@ THEqueena

den er jeg med på

NEI TAKK til sutring
JA TAKK til respekt, toleranse og (litt ) tålmodighet !!

flott :-)

YAYYYYY

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 18 jan. 2012 18:47 Privat melding

Hehehe glimrende og takketakk kjære Askeladden! Royal, god og varm klem til deg ;-) Litt til nå så vinner du halve dronningriket også ;-p

Skjult ID med pseudonym sta on. 18 jan. 2012 18:48

Man er som god vin, blir bare bedre med tiden sier nå jeg. Skal veldig mye til å bli ekstatisk bare man ser ett bilde og leser en profil ja. Må nok bare møte for å se om det kan bli noe.

Sutrer alltid, men med ett smil om munnen :p

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 18 jan. 2012 18:49 Privat melding

Ja du har skjønt det du Sta :-)) ...kan ikke si jeg har oppfattet sutring fra din kant... I tilfelle var det godt kamuflert :-D

Skjult ID med pseudonym sta on. 18 jan. 2012 18:57

Bare hu har store pupper, er blond og dum som ett brød så går resten smertefritt ;)

Skjult ID med pseudonym askeladd* on. 18 jan. 2012 18:58

@the very Queen

bare såååå hyggelig :-)

Royale, varme gode klemmer taes veldig gjerne imot ,

klemmer respektful og forsiktig men trygg tilbake :-)

føler meg litt inspirert av det halve dronningriket .....
Skal vi nå se, ...

har jeg noe i lommene mine, som kan brukes .....?

( graver i alle lommene...)

jo HER !!.

...

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 18 jan. 2012 18:59 Privat melding

@Sta ;-D

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 18 jan. 2012 19:03 Privat melding

Hehehe Returklemmen akseptert, aller nådigst... Husk...Askeladder settes på prøve og enda tøffere for dronningriket enn for kongeriket... Sistnevnte er for pingler :-))

Skjult ID med pseudonym askeladd* on. 18 jan. 2012 19:24

@ den beste kveenen som finnes

Takk til deres dronninglige høyhet for aller nådigste akseptanse av mine beskjedne klemmer.

( du trenger den nyeste Java oppdatering for å kunne se denne.....)
litt leit dette.....

smil

Som du vet er Askeladdene ikke redd noen prøver , det ligger i genene dems .

Så klart er dronningriket mye mer verdt enn kongeriket og krever tøffere prøver !

Som vanlig har de da plukket opp noe nyttig underveis, som da kan berge en helt håpløs situasjon, alle andre ville måtte gi opp.

Det jeg fant i lommen, som jeg vil gjerne bruke her i denne prøven her:

Det er et varmt, stor og myk hjerte, den slår alltid rolig og omsorgsful,
som gjør at dronningen føler seg sett, respektert og verdtsatt, samtidig blir hun inspirert å våge seg innpå nye tanker og ting.
Hun liker gaven og skjønner at det var verdt å spare på dronningriket så lenge, for nå er tiden inne til å dele det med HAM !

Kjør i vei med prøven

har hjertet i lommen, jeg !