Alle innlegg Sukkerforum

Insider..

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Akershus) ti. 17 jan. 2012 23:03 Privat melding

På den TVNorge-eide kanalen Max startet ikveld en dokumentar hvor de viser hvor lett det visstnok skal være å smugle større partier inn til Norge. Til dette så har de brukt Erik Fallo, en mann som er dømt for 18 giftdrap pga smugling av sprit.

For noen måneder siden så var det ett helsikes rabalder da det viste seg at en av deltakerne på TV3s Robinson var dømt for noe overgrep. Og TV3 måtte redigere om alle programmene og fjerne mannen fra serien.

Men at TVNorge (Max) nå bruker Erik Fallo synes de visstnok er helt greit!!! Han sier selv at han ikke angrer på noe i forbindelse med den velkjente smuglersaken. Om det var noe han angret på så var det at han ble tatt, fordi han fikk lenger straff enn han mener han fortjente!! Han akter heller ikke å betale de etterlatte de 2 millionene han er dømt til å betale i erstatning, og han sier at ofrene og de etterlatte får bare tåle at han nå dukker opp på tv.
Da må jeg spørre meg. Hvor er dømmekraften til TVNorge som kan slippe en slik mann til på tv i "beste" sendetid, for å vise noe som er ulovlig?? Og i tillegg viser noe som rammet så mange for bare noen få år siden. Nå så jeg ikke programmet, men jeg mener dette er totalt bak mål å gi en slik mann sendetid på tv i det hele tatt..

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 17 jan. 2012 23:08

Var det ikke TVNorge som hadde et program der de hjalp Stine Brendemo, eller hva hun heter, å rømme fra fengsel i Bolivia også, da? Den kanalen eier ikke moral...

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 17 jan. 2012 23:45

va eit intresangt program og eg snappet opp nokre tyvtriks:) som feks..send ein estlansk bil nokre minutter før så tollerne er opptatt hehe:)

(mann 64 år fra Akershus) on. 18 jan. 2012 00:00 Privat melding

TVNorge/FEM/MAX har som hovedregel dårlig dømmekraft. Det samme har TV3. Det er ett ord som summerer opp det som sendes; søppel. :)

(mann 57 år fra Oslo) on. 18 jan. 2012 10:50 Privat melding

Veldig greit å bli minnet på at TVNorge er en kanal man godt kan klare seg uten. Akkurat som Se og Hør. Det er mulig de setter enkelte ting på dagsorden, men det er ting jeg ikke bryr meg om å få utdypet. Jeg oppfatter det sånn at dette er en serie som mest dreier seg om å få gitt journalistene et spenningskick. De kommer neppe til å avsløre noe som ikek myndighetene allerede vet, og jeg kan ikke se at dette har noe avgjørende underholdninsverdi.

Jeg liker ikke storsmuglere. Jeg håper tollvesenet får tatt flest mulig av dem. Og jeg setter pris på at jeg aldri blir stoppet i rutinekontroll når jeg går/kjører på grønt. For da vet jeg at de heller bruker kreftene på å ta noen som smugler. Yrkeskriminelle undergraver samfunnet, og jeg unner dem intet godt.

(Jeg tar gjerne med meg kvoten, men synes den er rikelig, og den er ikke avgjørende for min økonomi.)

(mann 46 år fra Akershus) on. 18 jan. 2012 11:22 Privat melding

Selve programmet kan sikkert være interessant nok. Det jeg reagerer på er at de bruker Erik Fallo til å vise hvordan dette foregår. En mann som er dømt for 18 drap etter metanolspritsmugling.. Det er vel faktisk bare en viss person som overgår denne mannen når man ser på antall drepte i nyere tid her tillands.
For meg så viser det veldig dårlig dømmekraft hos ledelsen av TVN (MAX og FEM).

Skjult ID med pseudonym banditten on. 18 jan. 2012 12:02

Nu kan jeg som dansker sige at den norske alko-kvote er en komplet joke.

En anden ting er at en mand som Erik Fallo har smuglet metanolsprit over grænsen, men har han sat en pistol for hovedet på folk og tvunget dem til at drikke det? Nej, så din ophidselse og forargelse er fuldstændig meningsløs. At gøre det lettere for andre mennesker at dræbe sig selv er ikke det samme som drab.

Jeg synes det er fint at en dokumentar bygges op med en person som faktisk har erfaring med det der snakkes om. Det samme er gjort 100 gange for med narkotika dealers verden over for at byde på et eksempel.

(mann 33 år fra Akershus) on. 18 jan. 2012 13:08 Privat melding

Helt enig TS, meget dårlig moral av tvn. Motbydelig at en slik person skal få sendetid, og det at han ikke angrer på noe viser hvilken råtten egoistisk person han er. 18personer døde pga han og han klager over lang straff, for en idiot. Han burde fått livstid.

(kvinne 62 år fra Hedmark) on. 18 jan. 2012 13:17 Privat melding

Men, er det ikke likevel slik at det beste vi kan gjøre er å la være å se på programmet?
Da står jo TV-Norge igjen som taper, både moralsk og økonomisk- Om vi "tier" i hjel sånne program så gir vi dem heller ikke ikkebetalt reklame.

Skjult ID med pseudonym watchersky on. 18 jan. 2012 13:51

TVN er da mindre severdig enn TV-kanalene ellers, dvs rimelig nære 0.