Alle innlegg Sukkerforum

Saras telt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Thomas sø. 15 april 2007 15:00

Fikk ikke dratt i går. Var det bra?

(mann 56 år fra Buskerud) sø. 15 april 2007 15:05 Privat melding

kjempe jeg hadde det veldig gøy he he husker ikke alt da men . da er det vel velykket

(mann 42 år fra Oslo) ma. 16 april 2007 20:59 Privat melding

Det var helt greit på festen lørdag... Men kanskje ikke så taktisk av meg å prate med gjengen fra vorspielet hele kvelden, ble jo litt lite nye impulser ut av det. En hyggelig kveld uansett, men litt mye kø i baren til tider!

Skjult ID med pseudonym hingsten.. ma. 16 april 2007 22:04

Joda... er tydeligvis på sukkerfester jeg føler meg hjemme...forskjellene og krava blir tonet ned (heldigvis) muligens er både gutta og damene ganske like akkurat på disse arrangementene..Med et merkelig fenomen som går igjen.. Man blir behagelig kjent med endel av det annet kjønn.. kl. 22.30 deles godteposen ut.. og vips blir de fleste forferdelig stresset og skal finne det beste godtet.. jeg stiller meg litt undrende til at de høyeste scorene må oppsøkes men okey.. det er greit.. juleaften for noen tydeligvis.. så der jeg avslappet trekker meg litt tilbake.. kommer jo et par godbiter og fortsetter etter hvert.. det endte heldigvis med en vakker profil.. cognac og dessert noe jeg nyter i lang tid selvfølgelig.. så er det jo håp selv for hingsten med enkelte småfeil, (og shisofrene trekk ifølge perfeksjonistene og psykologene her inne).... Festen var perfekt...

Skjult ID med pseudonym Smily lø. 21 april 2007 11:00

Da er vi meldt på neste fest på Rå, så nå står vi først i barkøen ;)

Skjult ID med pseudonym tuppa lø. 21 april 2007 11:24

jeg og! elsker de festene :-) Lokalene på Rå er også best...

Skjult ID med pseudonym coolboy lø. 21 april 2007 11:51

Pleier å elske etter de festene jeg

Skjult ID med pseudonym hingsten.. lø. 21 april 2007 13:08

Akkurat som jeg skulle sagt det selv. elsker å elske etter festene..Men som flertallet av det annet kjønn forsøker å hevde.. det finnes ikke players blant damene.. så gjør det vel ikke det da.. formelt sagt. Ser frem til gjensidig rå-kjør i mai eller hvasomhelst inntil den spesielle dukker opp vel å merke... god helg til alle passe våkne sukkerbiter..

Skjult ID med pseudonym Anne-nym lø. 21 april 2007 20:14

Skulle tro at festene på Rå er rene orgiene. De fleste jeg har møtt virker mer skikkelige enn som så. Saken er vel rett og slett den at 95% av oss er der for å finne en vi kan dele det meste med. Ikke bare neste 12 timer. Men, selvfølgelig hvis man skulle treffe en som kan kose seg litt med på kortere sikt så er man jo ikke helt fremmed for det :)